Dobre warunki pracy jak na sądeckie warunki. Jestem zadowolony.
Witam jezdzi kobieta okolo 50 lat z szczawnk- nowy. sacz. Jej. miejsce jest to pierwsze siedzenie kolo kierowcy i cala droge prowadzi rozmowy z kierowcami prawie codzienie dzis o godz 6 .50 czy tak to jest. Wolno
Może kierowcy powinni sprowadzić tę Panią na "ziemię " i zwrócić jej uwagę. Zależy mi na bezpieczeństwie jazdy. Pasażerka
Jak się pracuje w firmie? Jakie są zasady rozliczania kierowców?
To ktos dobrze napisal o tej pani
Autobusy Nowy Sacz -Szczawnik to jest dramat !! Zero klimatyzacji zwlaszcza jak sa takie upaly jak dzis. Nie ma kompletnie czym oddychac !!! Chcecie ludzi podusic???
Rafatex Krynica-Nowy Sącz , nie przyjechal dwa razy , czekanie na przystanku 2 godzin to nie jest normalne !!;)
Masakra !!. Dziś zdarzyła się nie przyjna sytuacja pod Urzędem Miasta kierowca z linii Krynica Nowy Sącz z niebieskiego autokaru wyskoczył do dwóch chłopców.Dobrze że chłopcy byli mądrzy bo mogło dojść do rękoczynów
Tego nie da się już wytrzymać! Z przykrością stwierdzam że pani jeżdżąca na trasie Żegiestow-Krynica nie nadaje się na takie trasy. Po mieście możliwe że dałaby rade, ale teraz to jest jakiś dramat!!! Spóźnia się ogromnie! Ludzie nie mają szans zdążyć do pracy czy też szkoły. Spóźnienia są znaczne bo nawet rzędu 10-15min a to naprawdę irytujące. Na tej linii również wielkość busa pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem czy to brak szacunku dla klienta czy może brak środków na zakup większych pojazdów, ale np o porannych godzinach ludzie dosłownie wysypują się z busa. To niebezpieczne tak jeździć!!!! A z brakiem środków raczej nie powinno być problemu bo nowe kosmiczne ceny chyba zadowalają właścicieli. Poza tymi wszystkimi wadami firma rafatex jest naprawdę dobrą firmą. Wystarczy trochę się podciągnąć
Podpisuje się pod tym, razem z moim pracodawcą któremu moje spóźnienia chyba też się nie podobają. Tylko czekać aż konkurencja się wami zajmie...
busy jadące po krynicy nie trzymają się rozkładu jezdzą jak chcą !!!!!
Notoryczne spóźnienia rzędu kilkunastu a nawet kilkudziesięciu minut. Rano za to kierowca jedzie za wcześnie szczególnie w weekend i proje jak popieprzony, że mija przystanek na którym czekają ludzie. To jakaś porażka!
Ale dj z niebieskiego autobusu mają dobrego ????????????
na trasie noay sacz krynica i na odwrot jezdzi niejaki pan pawel strasznie arogancki i nieprzyjemny czlowiek traktuje ludzi jak szmaty . dla wiedzy wlascicieli zdejmijcie go z tej lini bo wiem ze przez niego juz straciliscie kilkunastu klientow i bedziecie tracic dalej.
Kontakt telefoniczny z biurem niemozliwy! Kierowca z dnia 30.09.16 z godziny 11.15 Krynica UM do NS nie trzyma sie rozkladu jazdy. Rozumie, ze przewoznik moze sie spoznic ale jesli przyjedzie 5 min za wczesnie to chyba powinoen chwile poczekac na przystanku?
Jak się pracuje w Rafatex Jan Rafa?
Zobacz opinie na temat firmy Rafatex Jan Rafa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Rafatex Jan Rafa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!