Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe Chemco Sp. z o.o.

Sobowidz

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 2 ocen.

Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe Chemco Sp. z o.o.
4 2 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe Chemco Sp. z o.o.

Adam

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Jaką macie atmosferę w pracy?

Koś
@Adam 10.08.2018 11:28

Polecam atmosfera koleżeńska

fachowiec od brata kuzyna jana
@Koś 14.10.2018 08:38

hahahahahah ta chyba pomiedzy osobnikami Krzy. a Ra... jak knują przeciwko innym słabe to ten pierwszy przynajmniej pensje wypłaca

Fachowiec
@fachowiec od brata kuzyna jana 15.10.2018 23:04

Była kierowniczki zakładu jesteś taką miernotą że musisz opisywać na jakimś beznadziejnym forum taki sprawy .

Fachowiec od brata kuzyna jana
@Fachowiec 17.10.2018 08:55

Widac 2-och panow co na kawie siedza razem lajki kleja bo przy niczym innym nie ma kciuka :) jak ktos bedzie chcial to przyjdzie a po probnym lub wczesniej zwieje takie zycie tylko szkoda zes taki chlopie kosciolowy a naprawde mefisto

Fachowiec od brata kuzyna jana
@Fachowiec 17.10.2018 08:55

U nos je fajno atmosfero ino chyzo weksle złyż IBLIS

Jamakasi
@Adam 10.08.2018 11:28

Za chwilę będę wolne miejsca juz jest nawet jak nie sKoda ci czasu to wal a jak tam przyjaciele jeden cos cichutki

Josua
@Adam 10.08.2018 11:28

Tesz jestem ciekaf jakie warunki szczegulnie czy poszukuja do biura stanowiska kierofnicze

Koś

Firma bardzo dobra, szanują i doceniają pracowników, wszelkie problemy są rozwiązywane w zarodku. Pracować trzeba wszędzie i jeśli ktoś wystawia negatywną opinie, trzeba zastanowić się jaki ma w tym interes, zachęcam aby samemu się przekonać jak się pracuje w tej firmie.

fachowiec od brata kuzyna jana
@Koś 14.10.2018 08:36

uderz w stół a nożyce się odezwą :-) kizu miziu

produkcja to inny swiat

no i sie stało odchodiz jedna nadejdzie druga a szefostfo nic nie wie co sie we wsi mófi auta tylko zmieniaja jeden dostał po papie drugi jeszcze nie mamusia pszyjezdza jak by nigdy nic ciekawe czy sie orientuje w sytuacji jak mag na kawie przesiaduje czas szukac pracy puki czas

Tomuś
@produkcja to inny swiat 06.10.2018 23:01

A co nie znalazłaś jeszcze

admin

Dlaczego warto zostać pracownikiem firmy Chemco Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowe? Wypowiedz się na naszym forum.

Sobowidzki chlopek roztropek
@admin 04.09.2015 17:18

Nie warto zaczynaja sie żądzy dyktatyry chodzi taki jeden nadety jak paf choc do niczego sam nie dorzedl

platek

pozdrowienia dla mag. rafa..a konfidenta firma to coraz wiekszy (usunięte przez administratora) wasnie przez waszom rodzine i wieczne spory myslicie ze nic nie wiemy zniszczycie sie od srotka jak pan ryszard odejdzie

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe Chemco Sp. z o.o. - Sobowidz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowe Chemco Sp. z o.o.