Parę lat temu pracowałem w firmie Naltel-com we Francji. Robota nie jest trudna o ile masz chęci do pracy. Wynagrodzenie na stawkach francuskich i im więcej zrobisz tym więcej zarobisz. Dużo chodzenia na statku ale podsumowując dobrze wspominam prace. + po zakończonym projekcie fajna premia :)
Nie polecam tej firmy podczas rozmów o pracę obiecywane złote góry. Podczas rozmowy inna stawka na umowie inna przy wypłacie również coś innego.
I to pewnie na własnym doświadczeniu pisane i mimo niezgodności podjąłeś się pracy tutaj? To chyba jednak nie mogło być aż tak rozbieżnie.. Mimo wszystko napiszesz co miało być a co ostatecznie wyszło?
Gdzie ta firma działa w jastrzebiu?
Od kilkunastu miesięcy na stanowisku technika sieci lan. Sporo pracy ale za dobry hajs, robisz to zarobisz. Polecam jeśli kręcą cię instalacje nisko prądowe. Jedyny minus to daleko od polski i w domu bywam 4-5 razy w roku.

Czy ktoś w Naltel obecnie pracuje? Lub pracował ? Czy warto pracować u niech ?
Jest jakiś powód, że tak dawno nikt nie pisał? Zastanawiam się czy warto aplikować?
Faktycznie, już jakiś czas nie pisał nikt o pracy w Firmie Handlowo-Usługowej Naltel-Com Jolanta Nalepa. Widzę, że jesteś zainteresowany pracą w tym miejscu. Zdecydowałeś się aplikować? Jeśli tak, to napisz nam później, jak oceniasz przebieg swojego procesu rekrutacyjnego.
Są na forum jacyś aktualni pracownicy Firma Handlowo-Usługowa Naltel-Com Jolanta Nalepa, którzy mogliby odpowiedzieć na pytania innych użytkowników na forum?
Ktos pracowal w Naltel-com?Prosze o opinie,szukaja ludzi do wyjazdu do Francji?
Cześć. Warto jechać, wynagrodzenie wg. francuskich stawek i w terminie wypłacane + dieta i mieszkanie. Robota nie jest ciężka tylko trochę chodzenia jest,(duża budowa). Praca przy instalacjach nisko prądowych, instalacja kamer, gniazd informatycznych itp.
Jak się pracuje w NALTEL Sp. z o.o. Spółka komandytowa?
Zobacz opinie na temat firmy NALTEL Sp. z o.o. Spółka komandytowa tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w NALTEL Sp. z o.o. Spółka komandytowa?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!