Wymagają statusu studenta ?
Wojtuś zmień dilera skoro piszesz jak tam dobrze
ja pisałem prawdę jak inni ja mam prace lepszą i szacunek szefa i nikt go nie k......... jak jego kierowcy ps. i dalej pomykam 4osiko aż miło
Jak już straciło się pracę w firmie to teraz jest oczernianie? Mając dobrą pracę trzeba ją szanować.
ja też pracowałem u Mariuszka i niestety wszystkie wypowiedzi są na miejscu konfident Tadek to nie ale BIBER t ooooo pudełko wazeliny zawsze ma przy sobie
Ale to wszystko co pisali koledzy wcześniej to prawda. Brak umowy, płaci za godzinę - nie ma pracy nie ma kasy. Urlop to fikcja, jesteś chory - nie masz kasy bo nie jeździsz. Podsumować można 1 zdaniem: Prawo pracy nie istnieje. Szerokości.
Pracowałem miesiąc. Wypłata bez problemów. Zarobki od 10 do 14zł. ja miałem 12. Nie mogłem doprosic się umowy bo Mariusz stwierdził że za wolno jeżdżę :) w końcu sam zrezygnowałem. Strasznie nerwowy człowiek.
Pracowałem 3 dni. Stawka owszem 12pln/h tylko po 3 ch przepracowanych dniach dostałem polecenie oczekiwania na nstp. ofertę. Upłynęło 3,5 roku i ani oferty ani kasy za w/w dni (pomimo monitów !!!) nie otrzymałem. Szerokości..............
Witam kolegow po fachu jeżeli zamierzacie zatrudniać się tam zatrudniać jako kierowca to zastanowcie się dobrze bo kierowca to jest się tam zaraz po mechaniku i innych jeszcze stanowiskach.Fakt jest taki ze płaci -płacze i płaci hehe ale w końcu żadna laska jak się ma umowę ps.uwaga na konfidenta- "Tadka"

Praca Znój Mariusz Handrysz F.H.U - archiwalne oferty pracy:
- Kierowca C+E - wywrotka, Lublin - Wrzesień 2023
Czy pracujesz w firmie Znój Mariusz Handrysz F.H.U lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.