Volkswagen

Polkowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 439 ocen.

Volkswagen
4 439 6 1

Opinie o Volkswagen

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Patryk

Podpowiedzcie czy prowadzą aktualnie jakieś rekrutacje? Na co można liczyć na starcie?

Darek

Czy jest chętna osoba aby przenieść się do Vw w Poznaniu z Polkowic???? Chętnie się zamienię..

Agnieszka

Jakie nastroje panują pośród pracowników firmy Volkswagen z siedzibą w Polkowicach? Zachęcam do rozmowy na temat tego pracodawcy, każda Wasza uwaga pozytywna i negatywna buduje obraz, który będzie bardzo przydatny dla innych użytkowników. Porozmawiajmy!

Mgr inż elektryk

Witam. Jestem zainteresowana pracą w VW Polkowice. Z wykształcenia jestem mgr inż elektrykiem z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym. Proszę o informacje gdzie mogę w chwili obecnej złożyć swoje podanie? Na stronie internetowej obecnie VW nie prowadzi rekrutacji. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Janusz
@Mgr inż elektryk 27.12.2017 14:07

idz ty synku lepiej do kopalni....bo tu cie postawia przy tasmie i po 15 latach bedziesz idiota z chorym kregoslupem

Zatroskany hihihi
@Janusz 15.01.2018 22:20

A gdzie Janusz co z nim ktoś kompetentny ma jaja żeby odpowiedzieć co ma robić ?

Inz
@Janusz 15.01.2018 22:20

Oj Januszu, wyraźnie napisane jest "zainteresowana"!!! To kobieta! Elektryk może być kobietą :)

Kuba

Konkurencja zainspirowała niektórych do pisania tych bzdur?

Daro

Nigdy nie pracowałem w tej firmie. Jestem kierowcą i muszę powiedzieć że na rozładunku wozkowy był opryskliwy i bez kultury. I to nie jest jednorazowy przypadek w tej firmie. Kiedyś ładowałem silniki to Niemiec. Tragedia bo zostałem zwyzywany od najgorszych tylko dlatego że jego zdaniem za wolno się ruszałem. I to młodzi ludzie a tak nasiaknieci nienawiścią. Szkoda jak z takimi pracować to ja nie wiem.

Agnieszka

Upominam niektóre osoby wypowiadające się poniżej, że forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem na plotki o kolegach z pracy. Jeśli chcielibyście podzielić się swoją rzetelną opinią na temat pracy w Volkswagen w Polkowicach - zachęcam. Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

xcv

Odradzam pracę w tej firmie, chyba że chcecie dociągnąć do emerytury. Kultura organizacyjna na bardzo niskim poziomie, nie przystoi firmie w koncernie VW. Na produkcji rządzi despota, który ma we wszystkim rację (przynajmniej tak uważa). Niektórzy specjaliści na wysokim poziomie, jednak ich opinia rzadko się liczy.

Work
@xcv 28.06.2015 16:53

CZY WYWALILI JUŻ TEGO POLAKA KTÓRY FAŁSZOWAŁ WYNIKI SPALIN ??

xcv
@Work 08.01.2017 18:01

Tak wywalili. I całe szczęście, bo od razu widać że koncern nabiera rozpędu. Szczególnie ten w Polkowicach.:)))

Rudy 10#
@Work 08.01.2017 18:01

Ależ skąd.rostek to urodzony Niemiec :)))blondyn z blondynu

xcv
@Rudy 10# 26.03.2018 22:51

To rostka wywalili? Kto teraz dowodzi tym tonącym okrętem?

Agnieszka

@Administrator GoWork, Twój komentarz, a także nick, jest zdecydowanie nie na miejscu. Zachęcamy do wypowiadania się na temat pracodawców dlatego, że każda opinia napisana przez pracownika firma może być bardzo istotna dla osoby zastanawiającej się nad podjęciem pracy w danym miejscu. Co w tym złego? Co jeszcze możecie powiedzieć o pracy w Volkswagen w Polkowicach?

Związkowiec

A co teraz z KLEPUCHEM kto nam będzie drukował rozkłady autobusów na nie złej grupie hihihihi.Proponuje go na linke dać przez tyle lat wynegocjował dobre warunki to teraz będzie tam grzał na licznik jak pączek w maśle hehehehe

Administrator

Przestaliście być na tym forum aktywni. Od ostatniego Waszego zamieszczonego postu minęły już prawie 30. Może jednak zdecyduje się ktoś na opisanie aktualnej kondycji firmy Volkswagen? Czy coś przez ten długi okres się zmieniło? Poszukiwane są nowe osoby do pracy?

Master of ADMINISTRATOR
@Administrator 15.02.2018 08:44

no...

Radio:)))

Do vwmpcamp wchodzi się głównymi drzwiami a wychodzi Kominem:)))

...
@Radio:))) 26.03.2018 22:55

Troll, idiota...

Agnieszka

@Radio:))), co ma na celu Twój komentarz? Jeśli masz coś do powiedzenia na temat pracy w Volkswagen, to zachęcam. @Janusz, rozumiem, że pracujesz lub pracowałeś w Volkswagen. Czy możesz powiedzieć coś więcej o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? Czy jest jakiś socjal w tej firmie lub pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity? @Radioactivs oo, a Ty obecnie pracujesz w tej firmie? Twój komentarz jest bardzo krótki i niewiele wnosi do dyskusji, ale sugeruje że wypowiadasz się z perspektywy pracownika. Może chciałbyś podzielić się swoją opinią?

On

To najgorsza firma w jakiej pracowalem ludzie chamscy kierownik idiota. Nie polecam tego zakladu to obóz pracy i glowny dyro to szwabowska świna.

Radioactivs oo
@On 20.09.2017 23:28

Święta racja

Waldi

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Maja jakieś potrzeby na pracowników?

Agnieszka

@Kas, oferty pracy firmy Volkswagen możesz znaleźć na ich stronie internetowej: http://www.vwmp.com.pl/Praca/Oferty-pracy.html#cookieAgreement Będziesz aplikować?

Kas

Prosze mi odpowiedziec, Gdzie mozna zlozyc podanie? Z gory dziekuje ☺

Agnieszka

@Miro, a co najbardziej podoba Ci się w pracy?

on

hahahahahaha az tak? Co tam robiłeś ?

Zatroskany juz byly pracownik

Ludzie pracowalem tam rok. To co sie dzieje w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakladzie to patologia. Zwiazkowcy jak i prezes i dyrektorka wiedza o zachowaniach jakie panuja na zakladzie rasizm wyzwiska doprowadzanie ludzi do skrajnej nerwicy to ten zaklad oferuje a dyrekcja na to przyzwala. To niemiecki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracy. Ludzie z pierwszej lapanki intelektualnie debile niedorozwoje. Sa i tacy normalni ale duza czesc to skonczeni kretyni. Zaklad powinien takich ludzi od razu zwolnic nie polecam tego zakladu choc kasa jest ok. Wyzwiska od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kretynow zajebanciw ciot znecanie sie pracownikow nad pracownikiem psychicznie to norma w tym zakladzie.

także

A może wiecie czy wciąż jest poszukiwany specjalista w dziale utrzymania uchu montażu we Wrześni? Chętnie bym się załapał, bo dbają o dobre zarobki jak i niezłe warunki finansowe. Dziękuję za odpowiedź

Legniczanin

Ale ludzie klepiecie byle co konkretnie jakie zarobki sa dla pracownika produkcji jakie zmiany jaki socjal a nie piszecie byle co

MRXN

Pragnę pracować w tym koncernie czy ktoś wie coś o przyjęciach wpolkowicach ?

anonim

(usunięte przez administratora)

non

Wiadomo kiedy jakieś przyjęcia będa nawet przez worka na montaż?

Pracownik

Oj ludzie ludzie. Niektórzy nic o naszej firmie nie wiedzą i piszą takie bzdety. Jaskuł pracował u nas i zaoferował swoją pomoc w zdobywaniu informacji. Wystarczy zapytać. To nie boli. Kolega złych doświadczeń w pracy nie powinien mieć zbyt wielu to i nie będzie nastawiony "anty". Dla pytających.... Przyjęli kilku nowych pracowników do uzupełnienia stanów netto.... Jeśli wiecie o czym piszę. :)

xyz
@Pracownik 02.07.2016 22:45

A to są pracownicy VW czy zatrudnieni przez agencje pracy?

zawiedziona

zawsze miałam VW za dobrego pracodawce , i takie opinie raczej słyszałam od osób które pracują tam już wiele lat, niestety dzisiaj po całodziennej rekrutacji przez agencje pracy na stanowisko montera która przeszłam pozytywnie, ten czar prysł jak bańka mydlana.kwalifikacji nie mam wysokich i na cuda nie liczyłam ale jak usłyszałam 2800 brutto, to myślałam że sie przesłyszałam. pozostaje mi trzymać kciuki za resztę ludzi którzy zdecydują sie tam pracować i życzyć im powodzenia, bo z pewnością nie będą mieć tam kolorowo

xyz
@zawiedziona 28.06.2016 23:44

A od kiedy po kryzysie z silnikami diesla Volkswagen w Polkowicach rekrutuje nowych ludzi?

non
@zawiedziona 28.06.2016 23:44

Jak praca za 2800 brutto Ci nie odpowiada to chyba za dużo masz. W okolicy na strefie większość oferuje najniższą krajową a Tobie dali 1000zł więcej to nie wiem czego Ty chcesz. Ja bym się cieszył żeby mi tyle dali.

anonim

(usunięte przez administratora)

buhaha

Ja mogę potwierdzić. Jak się sprawdzisz i pokażesz swój potencjał to masz szansę ,że nie przedłużą ci umowy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jaskuł

A może szukają nowych sprzedawców bo inni odchodzą nie wzięłaś tego po uwagę ?

XCV

Nie wszystko złoto co się świeci.

Jaskuł
@XCV 02.02.2016 20:57

Nie prawda skoro nie chcesz pracować w KGHM to polecam Ci strefę legnicką poza stałą pracą są tez bezpłatne dowozy do pracy. Spróbuj tam , sam lub sama sobie nie pomożesz nikt ci nie pomoże , nie wolno się poddawać tym bardziej jak coś potrafisz w swojej dziedzinie .

XCV
@Jaskuł 02.02.2016 21:33

O czym ty człowieku token..?

Jaskuł
@XCV 04.02.2016 22:16

Ooooooo jakiś sprzedawca miło mi he.

Jaskuł

Doświadczenie jakie trzeba tam mieć hahahahaha żenada na lince , pytajcie po trzech latach po odejściu z tej firmy odpowiem na kazde pytanie a pracowałem tam 15 lat i znam struktury od podszewki

fox
@Jaskuł 30.01.2016 04:05

Pierwsze pytanie, dlaczego odszedłeś? To bardzo atrakcyjny pracodawca. Jakie trzeba mieć wykształcenie, doświadczenie żeby dostać się za biurko ?

Jaskuł
@fox 01.02.2016 12:29

w tedy kiedy się przyjmowałem starczyło wykształcenie mechaniczne , później było inaczej a odeszłem bo ktoś podstawił mi nogę i to nie od strony pracodawcy , a na linii do tej pory pracują kucharze piekarze nie ujmując im fachu bo na linii pracy każdego można nauczyć żadne mecyje

Jaskuł
@Jaskuł 01.02.2016 22:17

Jeśli chodzi o pracę za biurkiem , obawiam się że już brak biurek wolnych

fox
@Jaskuł 01.02.2016 22:19

A to wielka szkoda. Do firmy się dostać wielkie wyzwanie, tym bardziej że nigdy nie rekrutują, jak sie ktoś zwolni to leci od razu ktoś polecony. Oczywiście mowie o produkcji. A przez afere spalinowa nie będzie chyba żadnych przyjęć długo. Szkoda bo w rejonie jedyny pracodawca konkurujący z KGHM, a tam nie każdy chce pracować. Tylko jedno ich łączy, brak możliwości bez znajomości.

Zostaw opinię o Volkswagen - Polkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Volkswagen