Grupa Eurocash S.A.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 25 ocen.

Grupa Eurocash S.A.
2 25 6 1

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ryszard

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

3 słowa prawdy

@Rozważna / @Negatywnie / @Omijajcie - co ty masz z głową żeby wbijać negatywne komentarze w jeden dzień co 3-4 minuty z jednego IP? Myślisz że nikt tego nie widzi ? Może zacznij od siebie bo Twoje zachowanie na forum 1. zaśmieca wątek, 2 pokazuje Ciebie jako frustrata, który jest fałszywie przekonany o krzywdzie, która go spotkała, a prawdopodobnie nie dostrzega obiektywnych powodów swojego rozstania z firmą. 3 obraża osoby, które pracują , chcą pracować i dobrze się z tym czują. Ja pracuję do dziś i wiem że zasady są proste: nie chlać, nie ściemniać, nie kraść, nie kłamać. Ale jeżeli faktycznie z nami pracowałeś/aś to bardzo dobrze o tym wiesz.

anonymous
@3 słowa prawdy 05.09.2018 22:55

No i właśnie takie odpowiedzi swiadcza tylko o tym co tam się dzieje. Na szczęście mnie to już nie dotyczy. A po to istnieją fora aby móc wyrazić swoją opinię a nie siedzieć cicho. Z resztą kto tam pójdzie to się dowie.

Byly pracownik
@anonymous 06.09.2018 10:42

@anonymous Szczególnie jesli chodzi o początek zdania. Takie słowa można było nie raz usłyszeć, najczęściej od samej kierowniczki.

Były pracownik

Miałem okazje pracować w tym miejscu jakiś czas temu. To co się tam działo przechodziło ludzkie pojęcie. Totalny brak organizacji, chamskie odzywki do nowych pracowników ze strony kierowniczki. Skorzystanie z przerwy śniadaniowej graniczyło z cudem. Ogromne kolejki do kas, już nie mówiąc o tym jaki (usunięte przez administratora) panował na hali. Sytuacja między pracownikami również nie wyglądała zbyt ciekawie, szczególnie między dziewczynami które na każdym kroku obgadują nowych pracowników. Zarobki marne do tego inwentura wychodząca cały czas na duży minus. Ciągła rotacja nowych pracowników czemu nie ma się co dziwić.

Niezadowolona
@Były pracownik 25.01.2018 22:24

Wyjales mi to z ust. Ja tez mialam okazje tam chwile pracowac. Pieklo nie praca!!!!!

niedawno pracowałam
@Były pracownik 25.01.2018 22:24

całość do (usunięte przez administratora) tylko jedno się zgadza. atmosfera miedzy pracownikami bardzo słaba. chłopaki i kierownik spoko, ale dziewczyny, które pracują najdłużej są tragiczne. tu niby do ciebie się uśmiechają, a jak się odwrócisz, to już ci obrabiają (usunięte przez administratora) albo polecą do kierownika że się nie nadajesz. a ta mała to już szczyt bezczelności.

tomcio
@Były pracownik 25.01.2018 22:24

gdybyś był uczciwy , pracował byś nadal. Tyle w tym temacie

Były pracownik
@tomcio 29.08.2018 18:57

Skąd możesz wiedzieć czy byłem uczciwym pracownikiem bądź nie? Sam odszedłem z tego bałaganu nikt mnie zwalniać nie musiał. Coś mi się wydaje, że za dodawanie pozytywnych komentarzy zabrały się osoby które zarządzają tym bałaganem.

Rozwazna

Z tego co tam sie dzieje bylby dobry material i do gazet i do lokalnych programow albo i nawet do Uwagi. Moze czas napuscic tam jakas lokalna dziennikarke na krotki okres pracy?!?!

Omijajcie

P.s. Idąc do tej pracy sugerowałam się pozytywnymi komentarzami z forum. Największy błąd jaki do tej pory popełniłam. Uważajcie na siebie i omijajcie to miejsce!!!

Negatywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Śmiać mi się chcę jak czytam te "pozytywne" komentarze. Które z kierowników je pisze? Pracowałam tam trochę i przysięgam, nie było nikogo kto byłby zadowolony z tej pracy. Najgorszy był mobing-dopiero w tej pracy poznałam to pojęcie.

Pozytywna

Zgadzam się z pozytywnymi wypowiedziami. Pracowałam tam kilka lat odeszłam bo dostałam dużo większą pensję Na początku w nowej pracy było super teraz jest coraz gorzej Zaczynam żałować że odeszłam. W Eurocashu jest dużo pracy ale atmosfera jest dobra mili klienci , pracownicy i kierownictwo. Z załogą z która pracowałam nadal utrzymujemy kontakt. Zastanawiam się nad powrotem do firmy EC

ZADOWOLONY@@@

Praca dla chętnych do nauczenia się wielu nowych rzeczy : fakturowanie , sprzatanie, przyjmowanie dostaw, obsługa wózka widłowego. Pracuję od wielu miesięcy , bywa różnie czasem wesoło, innym razem trochę mniej, ale gdyby było tak źle jak niektórzy piszą to bym tu nie pracował. Pracy jest dużo, ale atmosfera jest dobra, nie można narzekać. Niektórzy wypisują bzdury !!!. Jak chcesz się rozwijać to jest bardzo dobre doswiadczenie, jeśli chowasz się po kątach i masz dwie lewe,( ktoś musi za ciebie pracować ) albo nie jesteś uczciwy, to musisz odejść , albo nie masz przedłużanej umowy. Pensja na czas, zawsze 10. Premie dostajemy całą, i kierownictwo nas docenia +20% premii. Nie narzekajmy , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A pracować trzeba wszędzie .

Brtek

Ja tam chyba też długo nie popracuję bo mam już dość patrzenia na tą niby kierowniczkę Iwonę która tak się do ludzi odnosi że człowiek by najlepiej napluł jej w twarz i wyszedł. Nie polecam.

anonymous
@Brtek 24.07.2018 07:47

Zgadzam sie z Toba. Cieszę sie ze juz nie pracuje w tym piekle z diablica na czele

tomcio
@Brtek 24.07.2018 07:47

przestań pić, to ci szkodzi

Pozdrawiam M.

Pracowałam tam już jakiś czas temu, nie tak krótko bo prawie 1,5 roku. Uważam że większość z tego co jest tu napisane to są bzdury. Dużo ciężkiej pracy, ale wynagrodzenie na czas, możliwość dodatkowego zarobku - nadgodziny, konkursy, inwentaryzacje. Ale nie przypominam sobie żeby ktokolwiek był do czegoś przez kierownika zmuszany. Sytuacje jak wszędzie nieraz jest spokojnie, nieraz jest ostro, ale jak ktoś przyszedł i nie ściemniał to mógł się z kierownikiem dogadać. Jak ktoś cwaniaczył to był na przegranej pozycji. A pracę zmieniłam bo dostałam taką, o jaką się starałam od dawna zgodnie z moim wykształceniem, a nie dla tego że tu się tak niby źle pracowało.

tomcio
@Pozdrawiam M. 28.08.2018 15:40

W pełni zgadzam się z tobą, ja nadal pracuję , jestem bardzo zadowolony, jak człowiek wykonuje swoją pracę uczciwie to i kierownictwo jest ok. Na tę chwilę nie mam zamiaru zmieniać pracy. Pracuję ciężko i intensywnie , ale mi to odpowiada

anonymous

Dlugotrwale nekanie pracownika. Opr.np za "glupia mine". Brak jakiejkolwoek przerwy. Ciezka praca fizyczna!!! Tak wspominam prace tutaj

Wspominam nienajgorzej
@anonymous 08.06.2018 22:30

Ciężka praca fizyczna tak. Ale o tym wiedziałem jak się zatrudniałem, więc nie było zdziwienia. Po za tym nie przypominam sobie żebym oberwał od kierownika za "głupią minę". Co innego jak się próbujesz wymiksować od roboty, ale tu raczej też zdziwienia nie ma. Krótko robota ciężka i nie dla leni. Ale uczciwie warunki jak miałem powiedziane na początku tak było. Większy problem z dziewczynami, które tam pracują. Niby takie doświadczone, taki wszystko wiedzące, ale żeby nowemu pomóc coś podpowiedzieć to nie ma co liczyć.szybciej by się chyba w (usunięte przez administratora) ugryzły niż komuś coś pomogły.

anonymous
@Wspominam nienajgorzej 01.08.2018 13:12

Ja tu pisalam o kierowniczce, ktorej odzywki to juz nawet nie chce mi sie przytaczac.

tomcio
@anonymous 08.06.2018 22:30

Przesadzasz, ja tu pracuję od jakiegoś czasu, pewnie jest duzo pracy. Przyjęcie towaru, rozłożenie go, jak trzeba to też stanie przy kasie, albo sprzątanie toalet. Na rozmowie wstępnej o tym wszystkim nam mówiono, kazdy z nas na to się zgadzał. Na atmosferę nie narzekam, Przełożeni są ok, wymagań dużo , ale w granicach normy. Atmosfera jest taka jaką sami stwarzamy, wiem po sobie czasami jak mi się udaje to też sciemniam jak tylko mogę. Może lepiej opisz jak ty pracowałeś ? i dlaczego nie dostałeś dalszej umowy ? Trzeba być uczciwym wobec siebie i innych, co ci daje oczernianie innych ? Dlaczego nadal nie masz pracy ?

Karolina

@Brtek Czy możesz przytoczyć jakieś konkretne sytuacje bądź zachowania które wskazywały by na takie traktowanie pracowników? Dopytuję, ponieważ na forum mogą być tylko prawdziwe informacje. @Wspominam nienajgorzej @niedawno pracowałam Czy próbowaliście jakoś rozwiązać problemy, które opisujecie? Być może poprzez zwykłą rozmowę z przełożonymi dałoby się znaleźć jakieś rozwiązanie tych sytuacji i poprawić atmosferę panującą w firmie Grupa Eurocash.

Paweł

Czy macie powód, że nie ma chętnego do pisania?

Karolina

Czy ktoś może opisać aktualną sytuację w Grupie Eurocash? @anonymous, czy próbowałeś podejmować rozmowy z kierownictwem, jeśli nie byłeś usatysfakcjonowany opisanymi sytuacjami w firmie? Czy te rozmowy przyniosły skutek?

Karolina

@Gregor, jesteś aktualnie pracownikiem Grupa Eurocash? Mógłbyś podzielić się informacjami odnośnie warunków finansowych w firmie? Czy wynagrodzenie jest proporcjonalne do wykonywanych obowiązków? @Zszokowana, czy mogłabyś doprecyzować swoją opinie? Dlaczego nie polecasz pracy w firmie Grupa Eurocash? Każda merytoryczna opinia jest ważna dla użytkowników forum.

Gregor

Niestety nie każdy pracuje tak jak tego oczekuje firma. Może trzeba zweryfikować swoje spojrzenie na pracę!!!

Zszokowana

Pracowałam tam krótko ale kiedy wspomnę ten czas TRAUMA WRACA. Krótko mówiąc jedyne z moich byłych miejsc pracy które odradzam. Nie popełnijcie mojego błędu i weźcie sobie do serc większość opinii które tu zagościły (nie bez powodu)i jest tyle miejsc pracy że to proponuję omijać szerokim łukiem.

Administrator

Ktoś z Was obecnie pracuje w Grupa Eurocash S.A.? Na jakie warunki pracy można liczyć? Co możecie doradzić osobom zainteresowanym pracą w tej firmie?

Janusz

Jeśli stok jest dobrym pracownikiem to nie narzeka tylko dobrze zarabia!!

Administrator

Wasze wpisy pomogą osobom, które są zainteresowane rozpoczęciem pracy w Grupa Eurocash S.A., dlatego ważne jest to, żebyście pisali tu jak najwięcej merytorycznych opinii.

anonymous

To co tam sie dzieje juz dawno powinno byc zgloszone do IP a pani pseudo kierownik Ruda wyrzucona za mobbing!!! Nie potrafie zrozumiec tylko tego dlaczego kierownik hurtowni jej na to pozwala...i to w sumie przez niego tak sie dzieje.. Jedno z najgorszych miejsc pracy jakie mi sie przytrafilo. Nigdzie nie jest rozowo ale to miejsce omijajcie z daleka!!!!! Nie potrafie zrozumiec dlaczego ci ktorzy tam pozostali,dorosli ludzie godza sie na to!?Mobing+ciezka praca fizyczna bez przerw. Tyle w temacie.

Szukaj dalej

Odpusc sobie. Chyba ze chcesz sie nabawic nerwicy,poczuc ponizania, bolu nadgarstek I kregoslupa.

Marek

Szukając pracy chciałem dowiedzieć się coś więcej od aktualnych pracowników a tu cisza od dawna. Tak dobrze się wam pracuje??

Karolina

Na rynku dostępnych jest wiele ofert od Grupa Eurocash S.A. Czy ktoś z was pracował w tej firmie i wie, jakie są warunki zatrudnienia? W ogłoszeniach nie ma podanej informacji o rodzaju zawieranej umowy, a jest to dość kluczowa kwestia dla osób poszukujących zatrudnienia.

onik

Słuchajcie, a co powiecie jeszcze o pracy jako Pracownik Biurowy - Administracja Magazynu? bo można tutaj zarobić troche i wiem, że też są jeszcze wolne miejsca. Mam nadzieje, że spokojnie uda się do premii jeszcze dojść.

Niezadowolona

Płaca żenująca, dzien w dzien wraca sie z obolałym kręgosłupem od noszenia i przestawiania towaru. Kierowniczka ruda tylko siedzi i kawkę popija albo co chwile polecenia wydaje co kto ma robić, każdego poucza o byle co nawet w obecności klientów. Potem po całym dniu sie głupio śmieje ze wraca do domu, ze woli w pracy zostać bo w pracy odpoczywa.. Nie polecam!!!!

Niesmialy

Nie rozumiem co wy ludzie piszecie. Praca w Eurocash dystrybucja jest wspaniała fakt że trzeba się narobić ale to wszędzie. Ja pracuje od ponad roku i w okresie wakacyjnym jest dużo pracy ale tak to luzik przerwy robię po 30 minut , umowę mam na stałe zarobki też ok , może to dlatego że mamy normalnego kierownika.

Poszlabymznimidosadu

Łazienka na Batorego dalej j*eb*ie? Pająki jak ręka a pracownicy którzy trzymają nie palec a rękę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik wynoszą gratisy do towarów które są defacto dla klientów którzy robią duże zakupy. Hurtownia na Batorego sprzedaje przeterminowane produkty! Kierowniczka śmieszna Iwona i jeszcze smieszniejszy witus przebijają towary z pełnowartościowych na rabatowane po 50 bądź 70% a wy kupujący do ABC placicie 100%. Nie polecam pracy w tym miejscu jeśli ktoś ma z nimi problemy niech pisze do Komornik albo składa pozew w sądzie

Gogm

Ty i tak tylko z ucha strzelasz!

zysss

sorki ale jestem tego zdania jak komus zalezy na pracy i nie ma wyjscia to da rade nie jest latwo ale da sie pracowac

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.