F.H.U Biomed

Buk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 179 ocen.

Opinie o F.H.U Biomed

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed

Iwona

@aaaaaaaaaaa może Ty mogłabyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda praca telemarketera w F.H.U Biomed? Chętnie dowiemy się więcej o Twojej pracy oraz o tym dlaczego warto pracować właśnie w tej firmie.

Władek

W dniu 23 kwietnia na prezentacji o godzinie 18 w sali euro 2 Wrocław Św. Mikołaja 67 w hotelu Sofitel odbywał sie pokazowy kabaret naciągaczy picerów młodych oszustów firma Biolife+ ul Gostyńska 51 Śrem. głowna picerka Emilja same kłamstwa o matach z pasami do masarzu oferowanych za 10 tys zł w/g mojej precyzyjnej znajomosci sprawy były wartości około 700 do 1000 tysiąca złotych pozostali młodizi naciągacze w wieku od 20 do 28 lat sugestją umieli ludzi oszukiwać i zmuszać na koniec przy stoliku o podpisanie umowy na kwotę 10 tysięcy złotych głośna muzyka :żono moja żono i inne" tańczenie z wybranymi osobami całowanie którzy dali sie nabrać na rzekome nagrody np czainik ,że u filipiaka kosztuje 500zl a tu w prezencie /akurat u filipiaka w salonie wroclaw powst sla kosztuje 2000zł u tu Emilja picowała a jak potem go wziołem do ręki był bardzo leki=ki w markietach w cenie 10 do 20zl było mało osob okolo 9 mnie akurat Emilja wziela na koniec i oferuje za darmo pościel wełniana niby za 3tys za darmo bo bede jej agentem a potem do stolika wzioł mnie młody chłopak i woła dowód osobisty do podpisu numowy jak odmówiłem to zostałem wyzwany i doleciała Emilja i oboje wykręcili mi ręce i wypchneli za drzwi i kurtke mi za mna wyrzucili i zamkneli drzwi mocno agresywni bo tylko 8 osob udało im sie oszukać. zadzwoniłem na policje po 40 minutach byl patrol pieszy i poszlismy do tej sali ale byla tylko Emilia i inny chlopak a tamtego co mnie wyzywal nie było ale policjantowi powiedziala,że nie ma dowodu osobistego. sprawa w toku mieszkaniec wroclawia

kolezanko i ja pozdrawiam
@Władek 25.04.2017 06:51
W dniu 23 kwietnia na prezentacji o godzinie 18 w sali euro 2 Wrocław Św. Mikołaja 67 w hotelu Sofitel odbywał sie pokazowy...

a ciebie zatrudnili tu jako telemarketerke czy rzecznika prasowego ;-)? bo gadane to masz do jednej i drugiej roboty :-) a moze jestes jedna z tych kilkoro w tej firmie co ukrywajac dochod przed komornikiem lub opieka bo sa tu takie co robia po 8 godzin a wpisuje 4 i 6 na liscie. tak tak nie zapomnij rozliczyc do 2 maja za 2016.

aaaaaaaaa

nasza kierowniczka jednego sie pozbyla to teraz drugi u niej przesiaduje czesto i cwierkota w biurze

Koleżanka Obok :)
@aaaaaaaaa 24.04.2017 13:24
nasza kierowniczka jednego sie pozbyla to teraz drugi u niej przesiaduje czesto i cwierkota w biurze

Akurat kto u kogo przesiaduje to nie twoja sprawa. Pracujesz w tej firmie więc zajmuj pracą a nie robieniem pierdołek :) z Pozdrowieniami koleżanka z pokoju. PS. widać jak siedzisz na go work ale jeszcze troszkę .

aaaaaaaaaaa
@aaaaaaaaa 24.04.2017 13:24
nasza kierowniczka jednego sie pozbyla to teraz drugi u niej przesiaduje czesto i cwierkota w biurze

Swoją drogą podobno jest przystojny dziewczyny gadały :) lecz nie miałam okazji go zobaczyć ;P PS Może zostanie naszym Pracownikiem

Nie dajcie się nabić w butelkę!

Do pracowników, którzy muszą wykonać " w końcu " badania lekarskie do końca kwietnia na swój koszt : Na każdego pracodawcę nałożony jest obowiązek dbania oraz ponoszenie odpowiedzialności za stan bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie pracy. Pracodawca nie ma prawa dopuścić do wykonywania pracy osoby bez aktualnego badania lekarskiego stwierdzającego brak przeciwwskazań do wykonywania pracy na danym stanowisku. Co ważne pracownik zgłasza się do lekarza medycyny pracy na skierowanie pracodawcy, w którym powinny być opisane warunki szkodliwe dla zdrowia pracownika lub warunki uciążliwe. Zgodnie z przepisami Kodeksu pracy za wszystkie badania lekarskie pracowników koszty ponosi pracodawca. Nie ma znaczenia, czy są to badania wstępne, kontrolne czy okresowe. Jeśli lekarz medycyny pracy zalecił dodatkowe badania lekarskie w celu dopuszczenia pracownika do wykonywania pracy na określonym stanowisku, ich koszty również w całości pokrywa pracodawca. Okresowe i kontrolne badania lekarskie powinny w ramach możliwości odbywać się w godzinach pracy, co ważne pracownik zachowuje prawo do wynagrodzenia za czas spędzony na badaniach. Jeżeli badania lekarskie odbywają się w innej miejscowości, pracownikowi przysługują należności na pokrycie kosztów przejazdu - zgodnie z zasadami stosowanymi przy podróżach służbowych. Powyższe regulacje oparte są na przepisach Kodeksu pracy art. 229. Znaczenie ma tutaj, to że pracujecie w systemie zmianowym wasze umowy cywilnoprawne z pracodawcą reguluje właśnie Kodeks Pracy, a umowy zlecenie traktowane są w tym przypadku jako umowy o pracę.

Wiosna, ah to Ty!
@Nie dajcie się nabić w butelkę! 05.04.2017 12:03
Do pracowników, którzy muszą wykonać " w końcu " badania lekarskie do końca kwietnia na swój koszt : Na każdego p...

Jeszcze we wtorek na porannym meetingu, jak do apelu staje kierownik, ogłaszając wszem i wobec, że jest "przekaz" z samej góry : MUSICIE ZROBIĆ DO KOŃCA MIESIĄCA BADANIA LEKARSKIE BEZ SKIEROWANIA OD PRACODAWCY! Kierowniczka twardo w swojej postawie przekonuje, wskazuje i argumentuje, bijąc się w pierś : że na swój koszt no bo to przecież umowy zlecenie są, że w godzinach za które nie będzie zapłacone, itp., itd., etc. Twarze smutne, szok i niedowierzanie. Jak to będzie, co to będzie? 3 dni później objawienie! Nadjechały skierowania do pracusiów na badania! Cuda, cuda ogłaszają! Chyba posty tu czytają!

Iwona

@czorna chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń w firmie. Jakim pracodawcą jest według Ciebie F.H.U Biomed?

edek

@olka ale jakie stawki uległy zmianie o czym piszesz? mam nadzieje ze na lepsze hm? zastanwiam sie nad podjeciem pracy u nich w firmie na przyklad jako operator bo widze ze do pracy za granica szukaja

Justyna

czy ktoś orientuje się Ile płacą w tej firmie w Biolife Plus Buku za godzinę?

czorna
@Justyna 28.06.2016 09:28
czy ktoś orientuje się Ile płacą w tej firmie w Biolife Plus Buku za godzinę?

10 stycznia 2017 r. stawki dostosowali do 13 zł za godzinę przy umowie zlecenie

żalosne

Żałosna firemka musiala zmienic nazwe na biolife, hahaahahahahahahahhaha to jest tak zenujace prawie jak czarna mamba zatrudniona po protekcji, bo nawet na produkcji jej nie chcieli

Milena

Jak czytam pozytywne opinie zastanawiam sie czy chodzi o oddział w Śremie ...jesli tak pisze je chyba szefostwo ...?/ (usunięte przez administratora)

odeszłam

Tak naprawdę chodzi o kasę. Wszystko drogie, a pensja stoi. Trzeba żyć nie?Ale za co?Na utrzymaniu rodziców do starości chyba

prezes

dajcie spokoj po co te wpisy zrobcie zebranie a nie na forum takie sprawy

Ricky

Ludzie jesteście żałośni w tych swoich opiniach. Pracuję w tej firmie od pewnego czasu i złego słowa nie mogę powiedzieć. Pracowałem w konkurencji, tam stres, Pan Kierownik równał cię z błotem, gdy nie było sprzedaży, wypłata za wiele godzin pracy żenująca, jeszcze non stop za coś zabierali bo coś się nie zgadza. W BIOMED po pierwszym miesiącu pracy super wypłata(nie jakaś najniższa krajowa jak w konkurencji przez 3 miesiace), świetna atmosfera na wyjazdach, zgrany zespół który wspólnie pracuje na dobry wynik, słowo uznania od Dyrektora. POLECAM PRACĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!

Fakt...

Ona w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e bylas gw...o widzialas. Ja w innej firmie pracowalem ale doskonalem wiem o co chodzi. Dziadki maja wszystko wytlumaczone, koszt kredytu itp. swiadomie robia zakup,sa poinformowani o mozliwosci odstapienia od umowy itp.itd. Ale pozniej tak, oszuuuusty, oszukali mnie. Najlatwiej oceniac. Pewnie jestes jedna z tych wnuczek co babci nie kaza robic zakupow bo sama chcesz orac od niej siano a to co wyda to mniej dla ciebie. Wszystko w temacie. Ecovital narobil walkow ale wszystkich trzeba wrzucic do jednego wora. A cooo, czemu nie.

:))

Skoro jesteś taki mądry bądź mądra przedstaw sie imieniem i nazwiskiem skąd takie informacje posiadasz?? Czyżby zazdrosna konkurencja?? Albo osoba,która zwolnili i Cię to boli tak,ze piszesz farmazony??? Pozdrawiam serdecznie. Ps.widac,ze nie masz innych zajęć tylko oczerniasz innych:))!nudne musisz Mieć życie!!! Ja pasuje w bio medzie i jestem Bardzo zadowolona! Oszczędź sobie pisania głupot-to nic nie da:))) chyba, ze dzięki temu poprawiła sie Twoja niska samoocena, bo zapewne tak masz- jak widać:)))

ppppppppppp
@Fakt... 30.10.2014 12:46
Ona w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e bylas gw...o widzialas. Ja w innej firmie pracowalem ale doskonalem wiem o...

hahahahaahahahaaaa!!!!

Ona

Witam wszystkich. Ja akurat pracuję w tej firmie. Na co te komentarze: "ciekawe, że mile wspominają tam pracę ci, którzy już tam nie pracują..." Pracuję tu i jestem bardzo zadowolona!!! Tu cię szanują, tu dbają o pracownika pod każdym względem, tu masz wypłatę na czas i możesz liczyć na dobre słowo! Zawsze! Jestem bardzo, a to bardzo zadowolona i dumna, że mogę tu pracować. Głupie komentarze są naprawdę zbędne i już się robi niedobrze od tych pesymistów i ludzi, którzy wypowiadają się negatywnie. Po co ta szopka?! Zastanówcie się nad sobą i zacznijcie lepiej od siebie.A może sami potrzebujecie krytyki? Może wam się lepiej zyje, jak kogoś doduszacie? Nie wiem. Ale tak nie powinno być. Tu jest naprawdę dobrze i życzę każdemu takiej pracy.

Monika

Ja też pracę w Biomedzie wspominam baardzo dobrze i pamietam już te negatywne opnie za moich czasów i wiecie co ? - zawsze byli to ludzie, którym sie nie udało. Przykre

Dezynsektor
@Monika 29.10.2014 12:26
Ja też pracę w Biomedzie wspominam baardzo dobrze i pamietam już te negatywne opnie za moich czasów i wiecie co ? - zawsze byli...

Ciekawe,że bardzo mile wspominają tam pracę ci którzy już tam nie pracują.

Poważna

Pracowałam w tej firmie przez wiele miesięcy i nie wiem skąd takie osądy. Mam wrażenie jakby ktoś pisał albo z konkurencji,albo ktoś kto nie ma pojęcia jak jest naprawdę, a ma ochotę po prostu ponarzekać. Łatwo jest komuś naubliżać, nagadać w chwilach złości. Tu, jak w rzadko w jakiej firmie-pracuje się w bardzo miłej atmosferze. Nie ma żadnego wyścigu szczurów! To jest oczywiste, że w każdym TM dąży się do określonych celów-zresztą nie tylko w pracy, ale i w życiu prywatnym każdy z nas do czegoś dąży. Jaki pracodawca tak dba o pracowników kupując kawę, herbatę,itp.?! To jest rzadkość w dzisiejszych czasach. Tu pracują naprawdę pomocni ludzie, którzy szanują innych i taka też atmosfera panuje w firmie. A jeżeli ktoś z Internautów ma chęć ponarzekać, to może lepiej wyjść sobie na spacer, przewietrzyć się i darować sobie te nieprawdziwe komentarze. Spytacie dlaczego nie pracuję? Zmarła mi najbliższa osoba, która zajmowała się moim dzieckiem. Tylko dlatego...

m

to po co pracowales skoro uwazasz .ze taka tragiczna firma? ja pracowalam i nigdy zlego slowa na bio med nie powiem !!

bili

czyzby bank santander firme opuscil za te wszystkie wgrane w losowaniu

Pracownica

Jeżeli kogoś wywalają z firmy za nieprzestrzeganie zasad w niej obowiązujących (a zapewne stało się to w Twoim przypadku niedawno skoro masz takie a nie inne informacje) to potem takie tu oto słowa padają. Przykre. Pozdrawiam

m
@Pracownica 23.10.2014 15:44
Jeżeli kogoś wywalają z firmy za nieprzestrzeganie zasad w niej obowiązujących (a zapewne stało się to w Twoim przypadku niedaw...

albo za slabe wyniki:)

Pracownica

Pracuję w BioMedzie od ponad roku i... Praca jest fantastyczna. Stereotypy dotyczące handlowców i formy sprzedaży bezpośredniej nie są pozytywne, ale często mijają się z prawdą. Oczywiście, że zdarzają się wyjątki i nie każdy z handlowców sprzedaje tak jak powinien - ludzie są różni. Jednak zapewniam, że takie osoby szybko z firmy "wylatują". Szefostwo stawia na wypracowanie marki Biomed na rynku i myślę, że całkiem dobrze im to wychodzi. Niestety zazwyczaj komentujący tu ludzie nie mają pojęcia o działalności firmy, a swoje sądy wyrażają tylko na podstawie zaslyszanych stereotypów. Ludzie - nie bądźcie dziecinni! Ludzie, którzy pojawiają się na prezentacjach też nie są dziećmi - każdy ma swój rozum. Jeśli ktoś decyduje się na zakup, to robi to w pełni świadomie, a to, że po pewnym czasie zmienia zdanie (zazwyczaj pod wpływem np. rodziny) wiąże się właśnie z tworzeniem takich stereotypów dotyczących tej formy sprzedaży. Ma przecież prawo do zwrotu towaru i firma nie komplikuje tego - takie jest prawo i tego nie negocjujemy. Także nie róbcie z nas potworów bo to po prostu świadczy o niskim poziomie intelektualnym osób, które tu właśnie (anonimowo) negatywnie komentują firmę. Nie do końca wiem jak działa u nas telemarketing, ale od strony handlowców firmę znam doskonale - świetni ludzie, świetna atmosfera, fajne pieniądze. Praca specyficzna, ale dająca dużą satysfakcję z tego, co się robi - poznawanie nowym miejsc, nowych ludzi - często ciekawe osobowości, zadowolenie z 12-godzinnego dnia pracy, kiedy wracasz do hotelu mega zmęczony, a przy tym zadowolony z tego, co robisz. Polecam!

qazxswedcvfrtgbnhyujmkiolp
@Pracownica 23.10.2014 11:00
Pracuję w BioMedzie od ponad roku i... Praca jest fantastyczna. Stereotypy dotyczące handlowców i formy sprzedaży bezpośredniej...

Błagam, czyżby sama szefowa kontrolowała forum? Ojoj... :) NIKT, kto tam pracuje W ŻYCIU nie wystawiłby pozytywnej opinii i DOSKONALE o tym wiemy. Pozdrawiam (nie)serdecznie!

Etyk
@Pracownica 23.10.2014 11:00
Pracuję w BioMedzie od ponad roku i... Praca jest fantastyczna. Stereotypy dotyczące handlowców i formy sprzedaży bezpośredniej...

Anonimowo - to dlaczego podpisałaś się ,, pracownica ,, a nie z imienia i nazwiska?

telemarketerka

UMOWA ? HAHAHAHAHAHAHHA .. CHYBA PO MIESIĄCU CZASU , JAK SIĘ PRZYPOMNISZ. NIEKTÓZY NIE MAJĄ W OGÓLNIE UMOWY A PRACUJA PONAD 3 MIESIĄCE . `

pracownik

Tak premie które sama sobie wypracujesz poprzez nadgodziny, stabilne warunki zatrudnienia no to chyba żart umowa zlecenie bez możliwości przejscia na umowe o pracę. Jak przyjechala Pani z inspekcji pracy i wydala rozporzadzenie, że musza dać umowy o pracę, to wzywane na rozmowy byłyśmy co nam powiedziano???? że jesli chcemy umowy o prace to dostaniemy... na dwa miesiace a pozniej umowa wygasa i do widzenia- takie są stabilne warunki. Mówilismy pozniej Inspektor, że nie chcemy umów o prace, że te nam pasują. Profesjonalne szkolenia na czym one niby polegaja... dostaniesz na kartce regułkę pocwiczysz czytanie, powiedza ci zeby zadawać otwarte pytania, pogadasz o pozytywnym nastawieniu

Dezynsektor
@pracownik 30.09.2014 21:32
Tak premie które sama sobie wypracujesz poprzez nadgodziny, stabilne warunki zatrudnienia no to chyba żart umowa zlecenie bez m...

I tak właśnie wygląda polski pracodawca-naciągacz.

aaaaaaaaaa

Nasza kierowniczka tez pracowala w gadkach na sorcie a mowi ze byla szefem tysiaca osob hahahha chyba nie zdaje sobie sprawy ze pol sremu tam pracuje i wie kim ona byla

mloda

NA WASZYM MIEJSU JA BYM SIE ZWOLNIŁA, MI PASUJE,JEST SPOKO, POWODZENIA NA MAGAZYNACH W GADKACH

anonim

(usunięte przez administratora)

Dezynsektor

A cóż może innego za recydywę przygotowywać,jak nie odpowiednio wysokie kary.Nie podają informacji ani tym bardziej nie dołączają wzoru do odstąpienia od umowy co jest podstawowym obecnie wymogiem.Posługują się czystym oszustwem,które dotyczy producenta wciskanego przez nich chińskiego badziewia.

Donos

Naciągacze i nic więcej. Słów brak, jak można tak naciągać ludzi... groźby ... sprawa zgłaszana na policję.

greko

BIEDOTA BIOMED TAKI WASZ KONIEC,...........................................................................................................................................

greko

NO JUZ NIEDLUGO KAMIENIE BEDZIECIE ( usunięte przez administratora )...BIOMED JUZ NIE ISTNIEJE BIEDOTI SPRAWA JEST W PROKURATURZE ZOBACZYCIE CO BEDZIE HA PANIE( usunięte przez administratora )... Pan z tego kraju bo nie bedzie tu dla takich jak pan miejsca

Dezynsektor

Nie martwcie się.To całe łajno,już długo nie pociągnie.Nowy prezes UOKiK już przygotowuje dla nich miłą niespodziankę.Teraz odpowiednimi karami finansowymi wykończy każdego oszusta.

satsydasygsyhuda

w dodatku pracownicy sa oszukiwanie poniewaz dziewczyny w buku zarabiaja o wiele wiecej niz dziewczyny w sremie a tym drugim wmawia sie ze buk zarabia jeszcze mniej a to g... prawda. totalne wykorzystywanie pracownikow. jedyne co bylo ok to atmosfera wsrod dziewczyn mowie o oddziale w buku

bhdvgcgvudsdf

pracowałam w firmie biomed w buku i uwierzcie że nigdy więcej nie będe pracować w telemarketingu ponieważ to jak tam traktują ludzi jest poniżej krytyki nie mowiac o ciaglych fochach szefowej boze kochany jak ona strzela z ( usunięte przez administratora ) wszystko to sie w glowie nie miesci TOTALNA PORAZKA

Dezynsektor
@bhdvgcgvudsdf 20.08.2014 11:44
pracowałam w firmie biomed w buku i uwierzcie że nigdy więcej nie będe pracować w telemarketingu ponieważ to jak tam traktują l...

Nareszcie jeden właściwie określający ten proceder.Pozdrawiam.

Obserwatorka
@bhdvgcgvudsdf 20.08.2014 11:44
pracowałam w firmie biomed w buku i uwierzcie że nigdy więcej nie będe pracować w telemarketingu ponieważ to jak tam traktują l...

Zgadzam się w 100%. Pani "prezes" udaje wielką szefową, ale każdy wie, że mając bogatych rodziców szefa udawać łatwo :) Otworzyła jakiś z tyłka wzięty telemarketing i myśli, że może innych traktować jak g****.... No cóż - polskie realia, ale czego się można spodziewać po kimś, kto kończył prywatne szkoły... buahhhaaaaa..... na uniwersytety czyzby zbyt malo wiedzy?, no to chociaz w jakis sposob sie trzeba dowartosciowac, zeby wyzsze miec

dfg

A ile byście chcieli zarabiać oszukując ludzi przepraszam bardzo? :) Jak za oszustwo to i tak za dużo 1000 zł ;p

Śrem

W Śremskim biomedzie wypłata bez weekendów wynosi 1000zł z weekendami ma się kiepsko najniższą krajową nawet, trochę marne zarobki jak za 8h pracy

co to za głupoty

Przecież nikt tych ludzi siłą na pokazy nie zaciąga, ani nie stoi z pistoletem przy głowie żeby podpisali umowę!

mała

Jak ludzie nie myślą,co robią tylko liczy się dla nich kasa to niech siedzą tam na tych pierdzi-stołkach dzwonią i wciskają kit biednym,niewinnym ludziom. Ludzie,którzy nie widzą w tej pracy nic złego mają wyzute sumienia. Chwała naciągaczom.

zadowolona

Ja mam wrażenie, że te wszystkie negatywne opinie piszą osoby z pseudo-konkurencji. Pewnie dlatego, że wszystkie nieuczciwe firmy padają. A na dzień dzisiejszy BioMED jest prężnie działąjącą, wypłacalną firmą do której trudno się dostać. Zazdrość przez Was przemawia. Firma od kilku ładnych lat świetnie prosperuje. Progi są wszędzie, a osób obrzucających innych błotem nigdy nie zabraknie. Do pracy chodzi się po to żeby wypełniać swoje obowiązki, a jeśli komuś praca nie odpowiada to niech ją po prostu zmieni..

mysia

Tak, nie jest czarna tylko brązowa kup.;)

zniewolony

patrzę na propozycję pracy w biomedzie oferują zarobki od 3 tys. do 15 tys. netto? a ja się pytam jak taką kasę zarobić jak asystent ma do 100 tys. obrotu niecały 1%??? czyli 1000 zł... aby prelegent taka kase dostał musi mieć min 200 tyś obrotu po spadach... a to w dzisiejszych czasach niemożliwe w firmie Biomed... ( usunięte przez administratora ) szkolenia masakra, przeczytać pare książek a później pokazywanie jakim się jest wielkim to już max inteligencja pani od szkoleń... dyrektor handlowy... hehe co to za dyro jak kiedyś nieumiejętnie kierował ( usunięte przez administratora ) a później oknami!!! jedynie żal mi właścieciela - to już nie ten sam człowiek co kiedyś... nie wie co tak naprawdę dzieje sie na wyjzadach i co ludzie mówią o nim.. mam nadzieję że w końcu przejrzy na oczy i całą tą śmietankę ( usunięte przez administratora ) . a ja cóż siedzę i pracuje dalej wieżac że w końcu sie poprawi i szef otworzy oczy...a tak na marginesie ostatnia wypłata to 2000 tyś.. bo spdaów masakra..

smieszne

Wyrozumiala? Pewnie trzyma ja,bo ma gadke po pijaku;)

gdzie ta rymowanka

dlaczego komentarze są usuwane, przeczytalam tu taka rymowankę i usuneli ją. Widzę , że powiedzenie uderz w stół a nożyce się odezwą jest jak najbardziej adekwatnee do sytuacji jaka ma miejsce w tej firmi. Prośba do autora tej rymowanki wstaw ją jeszcze raz bo oddaje ona to co jest faktycznie haha przynajmniej sie usmiałam. A tak na marginesie to myslalam, że tylko u nas w telemarketingu się dzieje a tu sie okazuje, że handlowcy maja tez przeboje. Widać firma jest kolejnym następcą eko-vitalu... zresztą zaczynaja zatrudniać te samą załogę...

kiedjhfnedjf

Nie mam nic do firmy ogólnie ale to ze zatrudniaja alkoholikow to juz przesada...nie mam ochoty patrzec jak ktos napruty i smierdzacy przychodzi do pracy w normalnych warunkach dawno taka osoba wyleciała by na( usunięte przez administratora )

depeche

(usunięte przez administratora) Spady ogromne!!! i ciągła presja i pytania CO SIĘ STAŁO !!! Kiedyś podobno fajnie tu bylo ale pojawił sie DYRO i sie skonczyło ze 100tys dla firmy po spadach masz 500zł. a coraz gorzej sie sprzedaje :( Szkolenia śmiech na sali!!!

Mimi

Nareście pozbyli sie naszej pseudo szkoleniowiec teraz tylko czekac az pozbeda sie czarnej mamby. Odrazu atmosfera bedzie w pracy lepsza. Napewno wyniki pojda w gore, bo w stresie nie da sie pracowac. Moze w koncu skonczy sie obgadywanie pracownikow??

niki
@Mimi 16.06.2014 15:06
Nareście pozbyli sie naszej pseudo szkoleniowiec teraz tylko czekac az pozbeda sie czarnej mamby. Odrazu atmosfera bedzie w pra...

czarnej mamby nie ma - pofarbowala sie hehe

Dezynsektow
@niki 26.06.2014 21:35
czarnej mamby nie ma - pofarbowala sie hehe

To była informacja o rychłym pogrzebie firmy.

ciekawa

ciekawe gdzie jest reszta komentarzy

nowa

Ponieważ pracujemy dla niego za grosze a on zbija kokosy i te umowy zresztą szkoda gadac

anonim

(usunięte przez administratora)

Ana

a dlaczego " na nas " ?

nowa

Bo nowe osoby już sa na potwierdzeniach a stare nic, nawet są zwolnione bo mało efektywna praca może? na potwierdzeniach coś nie tak tylko od ką nie było eco w naszej firmie był luz a teraz potwierdzenia nie takie ale spoko pracuj, pracuj na szefostwo i milcz.

Dezynsektor
@nowa 02.06.2014 13:58
Bo nowe osoby już sa na potwierdzeniach a stare nic, nawet są zwolnione bo mało efektywna praca może? na potwierdzeniach coś ni...

W tej pseudo-firmie pracują głupsi niż Polskie Normy przewidują.Tam im głupszy tym lepszy,bo bez większych nakładów zastępują maszyny mówiące(usunięte przez administratora)Ciekawe tylko jak jeszcze długo.

nowa

No tak, szkolenie masakra, niech Pani SZKOLENIOWIEC USIĄDZIE MA GODZINĘ I POKAŻE NAM JAK ROZMAWIAĆ BO POUCZAĆ KAŻDY POTRAFI. WYPŁATY SA NA CZAS TYLKO RAZ Z TEGO CO MÓWIŁY DZIEWCZYNY BYŁO OPÓŹNIENIE, A DRUGĄ SPRAWĄ PRZYSZŁY NOWE Z ECO I MAJA SZYBSZY AWANS JAK STARA ZAŁOGA.

hahaha

No tak. Warunki pracy dają wiele do myślenia, ale nie którzy tej pracy potrzebują żeby żyć. A reszta to masakra. Najgorzej jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią Ci tyłek przed szefostwem a później z Tobą gadają.

Mała

Pracowałam tam 3 dni. O 3 dni za dużo. Niech żyje nieuczciwość. Kosztowało mnie to za wiele nerwów i miałam nieczyste sumienie,że namawiam ludzi i to ludzi starszych na takie coś. Takie firmy powinni zamykać. Złożyłam wypowiedzenie i teraz mogę w końcu odetchnąć

Zostaw opinię o F.H.U Biomed - Buk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed