Pracuję w Gastop Production od 8 miesięcy w dziale zakupów i mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z tej pracy. Czuję, że dobrze odnalazłam się na swoim stanowisku i że to, co robię, ma realny wpływ na funkcjonowanie firmy i ciągłość produkcji. Daje mi to dużą satysfakcję i poczucie, że moja praca ma znaczenie.
Bardzo dobrze dogaduję się z pracownikami i od początku spotykam się z życzliwością oraz pomocą. Wiem, że w firmie pracuje wiele osób z wieloletnim stażem, jednak mimo tego jako nowa, młodsza osoba nigdy nie spotkałam się z nieprzyjemnym traktowaniem czy sytuacją, w której czułabym się obco.
Dużym plusem jest dla mnie również to, że mam możliwość wprowadzania nowych pomysłów i świeżego spojrzenia. Cieszę się, że mogłam rozpocząć swoją pracę właśnie tutaj, ponieważ mam poczucie, że młode osoby również mają przestrzeń, aby się rozwijać, proponować nowe rozwiązania i wnosić coś od siebie.
Firma nie jest ogromna, dzięki czemu ludzie dobrze się znają i można liczyć na wzajemną pomoc. Każdy ma swoje obowiązki, ale jednocześnie czuć, że tworzymy jeden zespół.
Po 8 miesiącach pracy mogę powiedzieć, że dobrze czuję się w tym miejscu, rozwijam się zawodowo i jestem zadowolona z podjętej decyzji o rozpoczęciu pracy w Gastop Production.