3.1/5

• Biestrzyków
  • Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
Wałbrzych - Krajowy Rejestr Długów
Wrocław - Krajowy Rejestr Długów

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o Krajowy Rejestr Długów

Opinie o Krajowy Rejestr Długów Wrocław

Nie przegap nowości o Krajowy Rejestr Długów!

zwolniony

01.08.2014 12:11

mógłby mi powiedzieć ktoś czy jeśli zwolniłem się po dwóch tygodniach, otrzymam za te dwa tygodnie wynagrodzenie od KRD. Wg Komisji nadzoru finasowego powinienem. Mam nadzieje, że tak bedzie.
    nie wiem.

05.08.2014 00:09

jw. ale daj znać czy ci wypłacili, bo czy będę robił tydziń czy miesiąc czy 10 lat to za darmo pracować nie będe.
    zwolniony

10.08.2014 20:16

wszystko się zgadza, jest w porządku:)
    Czarna Ola

20.07.2014 19:23

Świetni ludzie, Wspaniała głośna atmosfera, realne płace. Ciężki produkt do sprzedaży. Praca dla ludzi, którzy lubią wyzwania. POLECAM. Sama zrezygnowałam, ale tylko dla tego, ze otrzymałam posadę w wyuczonym zawodzie. KRD jest super!
    pracujący

17.07.2014 15:36

W KRD Łatwo nie jest, jeśli ktoś chce przychodzić do pracy i pierdziec w stołek to nie tu. Praca jest ciężka ale daje satysfakcje i można sporo zarobić. Osoby które rezygnują po kilku dniach powinny siedzieć na kasie w tesco i tyle
    Brak szacunku

27.06.2014 10:23

Niestety dział rekrutacji nie szanuje kandydatów, umawia sie na telefon w sprawie rozmowy rekrutacyjnej a następnie sie nie odzywa, niestety Pani z działu HR strasznie nieuprzejma co niestety zaburza wizerunek firmy i na pewno nie podejme z nimi wspólpracy.
    Brak szacunku

30.06.2014 08:32

Oczywiście,ze tak i ja tego absolutnie nie odradzam zawsze moża spróbowac pojsc na spotkanie ale to nie zmienia faktu ,ze nie traktuja dobrze kandydatów
    ja

30.06.2014 19:30

ja ostanio bylam na szkoleniu i pracowałam 3 dni.. naprawdę odradzam!!!odeszłam sama
    klijent

26.06.2014 08:13

(usunięte przez administratora)każą płącić za NIC!!!! NIE POLECAM!!!!
    ;) :) :)

08.06.2014 09:21

ja mimo wielokrotnych zaproszeń na rozmowę nie zdecydowałam się nawet na rozmowę z tą firmą, skoro dzwonią po starszych cv nie mają zbytnio w czym wybierać, a ogłoszenie regularnie pojawia się na pracuj.pl
    ola

05.06.2014 10:21

powiedzcie mi proszę jakie sa realne pensje w cc warszawa, jaka atmosfera itd. bylam na rozmowie i mam zacząć szkolenie niebawem, jak sprzedają się usługi krd proszę o szczere opinie pozdrawiam
    ola

15.06.2014 18:03

coz bylam widziałam co tam się dzieje ludzie NIE IDZCIE TAM
    zgadzam sie

16.06.2014 01:45

nie idźcie tam. byłam na rozmowie i już na rozmowie mi się nie podobało. bardzo niefajna atmosfera :( nie polecam.
    toja

02.06.2014 23:39

(usunięte przez administratora) Teraz mam pewność, że dokonałem dobrego wyboru, że nie zdecydowałem się na tę pracę.(usunięte przez administratora)
    zaciekawiona

29.05.2014 14:46

ciekawi mnie dlaczego wtraca sie tutaj w dyskusje Krajowy Rejestr Długów i w opinie ludzi ?
    zainteresowany

29.05.2014 14:01

wyslalam cv do tej firmy :) moze jest ktos jeszcze kto obecnie pracuje lub pracowal w tej firmie i podzieli sie uwagami :)
    KlEsZcZ

29.05.2014 14:08

Patrz wyżej :)
    nowy

29.05.2014 13:41

dotyczy wypowiedzi KlEsZcZ - 2014-05-29 10:05:38 z tego co mi powiedziano sa cele dla handlowcow ale jesli sie celu nie osiagnie to i tak sie podobno dostaje premie od tego co sie sprzedalo czy sie myle ?

29.05.2014 13:27

Drogi italiano! Cieszymy się, że zainteresowałeś się naszą firmą. Spieszymy z wyjaśnieniami: proces rekrutacji w naszej organizacji różni się w zależności od stanowiska, o które się starasz. Niektóre rekrutacje mają kilka etapów tak, jak przedstawiamy to na stronie internetowej, niektóre kończą się o wiele szybciej. Rekrutacja na stanowiska sprzedażowe ma najczęściej dwa etapy, ale jeżeli rekruter widzi potencjał w kandydacie, już po pierwszej rozmowie może zaproponować dołączenie do naszego zespołu.

29.05.2014 13:25

weteran

22.06.2014 21:14

Hej, ja pracowałem 2,5 roku ale we Wrocławiu. Musiałem zrezygnować przy przeprowadzce. Wiadomo, na słuchawce trzeba troszkę czasu spędzić żeby pozyskać klienta.Pewnie nie każdy się do tego nadaje. Najlepiej idzie osobom otwartym. Ale co robić przez 8 h? Te 1,45 to nie jest jakaś masakra. Też nie chciałem zaczynać pracy w CC bo miałem złe doświadczenia. W KRD masz jednak swobodę zdecydowanie większą (dzwonisz do wybranych firm, rozmawiasz normalnie a nie wg skryptów!), można się czegoś nauczyć. Kiedy postanowiłem zmienić pracę to trwało to 2 tygodnie. Wcześniej miałem słabe doświadczenie w sprzedaży B2B i bałem się zacząć pracę. Nawet kilka osób też plotło mi brednie, że nie da rady, że tam jest masakra. Guzik prawda, lepiej się przekonać na własnej skórze bo każdy kto nie podołał komentuje negatywnie. Chce się wyżalić. A ten który był zadowolony pracuje, bierze kasę i tyle. A właśnie! Z kasą jest ok, ile dasz z siebie tyle dostaniesz. Chciałbym teraz zarabiać jak wtedy.Doświadczenie i zarobki fajne, trochę nowej wiedzy, parę fajnych szkoleń. Z ludźmi i atmosferą jak wszędzie. W większym gronie znajdą się fajne osoby i takie które się omija. Nic szczególnego. Ja z kilkoma nadal utrzymuje kontakt. Powodzonka
    italiano

29.05.2014 11:38

bylem dzisiaj na rozmowie przyznam ze przed rozmowa zapoznalem sie z procesem rektrutacji na ich stronie, z opisu wynika 6 etapow rekrutacji, tymczasem od razu po 15 min. rozmowy prosze przyjsc w poniedzialek do pracy. troche to dziwne. Poza tym jak to okreslil rekruter oni nie dzialaja jak call center, ale codziennie musi byc 1h 45 min. rozmowy wychodzacej, przeciez to typowe dla call center. przedstawione warunki finansowe bardzo ciekawe pytanie na ile realne ? wiecie cos w tym temacie ? jesli ktos pracuje lub pracowal to napiszcie cos wiecej o finansach i samej pracy jak wyglada. Oddzial katowice :)

29.05.2014 10:05

nowy

29.05.2014 13:42

KlEsZcZ

29.05.2014 13:57

myśl samodzielnie :) Nie będę ci mówił co masz robić
    droga krd

23.05.2014 21:46

według mnie ty nie ustrzegłaś się tylko przed krd, ale i przed innym wielkim błędem, wg mnie żałuj.
    ciekawy

21.05.2014 13:50

A ktoś, coś może powiedzieć o pracy specjalisty ds. sprzedaży CC w Warszawie w KRD???
    zły

16.05.2014 20:03

i po raz kolejny krd usuwa wpisy bo im nie na rękę że ktoś prawdę pisze
    krd

13.05.2014 22:52

hmmm moja opinia została usunieta, nie bede jej powtarzac. Powiem krotko...zdecydujcie sie na ta prace a pozniej jak juz bedziecie zalowac sami zrozumiecie dlaczego wiekszosc wam ją odradzała...tzn wiekszosc opini odradzajacych jest usuwana, wiec pewnie dziwicie sie dlaczego pisze ze wiekszosc odradza (kiedys bylo tu jakies 10 krotnie wiecej opinii, zostaly tylko te bardziej poztywne, ale to szczegół) :) ta pewnie tez zostanie usunieta. Najlepiej popytajcie po znajomych oni co kilka dni rekrutuja nowa osobe wiec na bank ktos z waszych znajomych tam pracowal...najlepsza opinia to ta z tzw. poczty pantoflowej ja ta zawsze robie i uchronilam sie dzieki temu juz przed kolejnymi "nietrafionymi posadami", niestety przed KRD nie dałam rady ;)pozdrawiam ;)
    prorok

11.05.2014 23:51

a dlaczego wpada do spamu???? - ano dlatego ze jesteście jednym z największych spamerów w polsce.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Krajowy Rejestr Długów?

Kontakt - Krajowy Rejestr Długów

Danuty Siedzikówny 12 51-214 Wrocław

Branża główna: Hosting, domeny i Cloud

07.04.2014 11:54

Droga hmmm. Cieszymy się, że udało się wyjaśnić sprawę :)
    hmm

02.04.2014 20:37

dzisiaj miałam tel z zaproszeniem na rozmowę, miałam otrzymać drogą @ informacje co do szczegółów spotkania rekrutacyjnego i cisza. firma pełen "profesjonalizm" to po co dzw i zawracają (usunięte przez administratora)rozmową ...

03.04.2014 11:37

Witaj hmm. Dzięki za informację. Czasami zdarza się, że wysyłana przez nas korespondencja wpada do spamu. Sprawdź więc skrzynkę spam, może tam znajdzie się zguba. Jeżeli jednak nie otrzymałaś tego e-maila, zadzwoń pod numer (071) 785 02 94. Sprawdzimy, co się stało.
    hmm

04.04.2014 12:35

wielokrotnie sprawdzałam pocztę i spam również, więc nie wiem co się stało, rozmowa miała odbyć się w czwartek 03.04. na 9.30. trudno ;(
    luuki

07.03.2014 22:47

w KRD wiadomo przynajmniej, że nigdy ludziom pracy nie zabraknie... taki kraj, długi zawsze ludzie będą mieli
    Proca

28.02.2014 22:13

A co masz na myśli pisząc "bardzo dobrze". Można zarobić 6-7 tysięcy? Raczej wątpię. No chyba, że jesteś prezesem i masz najwyższy stopień wtajemniczenia :)
    lukas

27.02.2014 12:54

Proca, szkoda, że nie piszesz skąd sie biorą takie wątpliwości, bo mi sie wydaje, że w KRD jednak płaca bardzo dobrze.
    kamila

23.10.2013 14:53

Tilian, dalam ci plusa, haha faktycznie potwierdzam to co mowisz, to powinna byc glowna wypowiedz o tej firmie... zdanie klucz: Poza tym trzeba być diabelsko twardym i stawiać na swoim w wypadku kiedy chcą cię zrobić lepszym niż jesteś, a niektórzy mają takie zapędy Pozdrawiam KRD-ców
    Tilian

15.11.2013 18:34

ha, dzięki szefowo. rozumiem że jescze pracujesz albo pracowałaś?
    Tilian

23.10.2013 10:37

Powiem tak - pracowałem tam rok równo. Nie było źle w sumie, bo była ta umowa o pracę, zarąbiści ludzie w ekipie, mega klimat. Fakt, było sakramenckie ciśnienie na wyniki, prawda. Ale mają niezłych trenerów a starsi stażem hamdlowcy bardzo pomagają. Minus to loteria do jakiej grupy trafisz i jakiego masz lidera. Ja miałem kilku i czasami było trudno zdzierżyć. Poza tym trzeba być diabelsko twardym i stawiać na swoim w wypadku kiedy chcą cię zrobić lepszym niż jesteś, a niektórzy mają takie zapędy ;p Ogólnie mogę spokojnie polecić komuś kto szuka czegoś nietypowego na kilka miesięcy. Może być całkiem spoko.
    anonimka

08.10.2013 12:24

Roni - nie, skądże.. ! Jak Ci to moglo przyjsc do glowy. praca stala, dobrze platna, nikt Cie nie wyrzuci jak nie zrobisz wyniku :D
    Anonimka

20.09.2013 11:28

Chcesz- sama się przekonaj. Wytrzymalam za duzo. Zdecydowanie . Ale prosze, idz, niech Cie oczaruja na rozmowie i pokaza jaką gore kasy mozesz zarobic ;)
    poszukująca pracy

18.09.2013 13:53

Czemu uciekać. Ile tam wytrzymałaś. Właśnie jutro mam rozmowę o pracę. Naprawdę jest aż tak ciężko

20.08.2013 11:21

jaką umowę dostaje się na początek pracy w Krajowym rejestrze długów? czy jest możliwość aby tam pracować na stałe?
    titi

22.02.2013 15:43

Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna? O co pytają itd. ? Będę wdzieczna.
    Mati08

03.01.2013 16:01

Witam w środę mam rozmowę na stanowisko mobilny doradca klienta możecie coś napisać czy warto jaka kasa
    u

26.10.2012 11:13

Tosia - 2012-04-19 18:47:07 Wiecie co takie głupoty piszecie że nie mogę na to patrzeć. Nigdy nie wyrażałam opini na tego typów forach ale tym razem nie mogę się powstrzymać. ja pracuję w KRD na sprzedaży ponad rok i jedno mogę powiedzieć uwielbiam tą pracę i nigdy w życiu tyle nie zarabiałam. Każdy ma prawo wyboru jeden chce pracować na kasie w biedronce a drugi w największym BIK-u. a jeśli się nie chce pracować to nic dziwnego że po tygodniu rezygnujecie albo was wyrzucają. BIK?... Dziewczyno pracujesz w Biurze Informacji GOSPODARCZEJ! KRD BIG S.A. Z BIK-u korzystają Banki i SKOK-i. TYLKO I WYŁĄCZNIE! To tak, jakby pomylić Gerarda Depardieu z Tomaszem Stockingerem! I to właśnie ukazuje jacy ludzie tam pracują i na jakim są poziomie.
    Justyna

19.10.2012 13:49

Witam, mam pytanie. Mam rozmowę w KRD do call center,dlatego chcę się przygotować. Proszę, jeśli kiedyś byliście tam, to zdradźcie mi jakieś szczegóły,np. -Kto przeprowadza rozmowę? bo słyszałam, że jakaś blondynka? jakaś fajna? Konkretna, profesjonalna? Czy chce zrównać człowieka z ziemią :( bo muszę wiedzieć na co mam być gotowa -Czy to jest tylko rozmowa? O co pytają? Czy już jakoś sprawdzają umiejętności? Z góry wielkie dzięki!
    gość

12.10.2012 21:23

ale to jest forum dla pracowników, nie dla klientów, więc prosimy nie zaśmiecać takimi informacjami
    nosek

05.10.2012 22:01

ale chyba nie każdy zarabia takie pieniądze, ja słyszałem ze zarabia się nie całe (usunięte przez administratora)
    hm..

05.10.2012 21:57

w KRD pracuję już ponad 3 lata w sprzedaży (DS), rzeczywiście zarobki niezłe, tzn. zawsze były po(usunięte przez administratora), od roku ciężko jest już zarobić te pieniadze, ale pracuję dalej, moze dlatego że nie szukam nic innego, kiedyś pracowało się super, miałam wspaniałą grupę, jedną z najlepszych i bardzo fajne koleżanki, ((usunięte przez administratora)teraz żałuję że ich już nie ma bo teraz pracuje się już dużo gorzej, szkoda że wtedy też nie odeszłam bo im od razu udało się znależć dobrze płatną pracę, nawet lepiej płatną niż tu no i wyższe stanowisko, czyli można... ja sie trochę zasiedziałam ale zarabiam więc pracuje dalej
    Lili

28.09.2012 11:37

Bardzo proszę o informację ile wynosi teraz pensja podstawowa netto w KRD. Z góry wielkie dzięki
    A.

05.09.2012 15:54

Czy ktoś pracował w dziale marketingu tej firmy i może coś powiedzieć na temat atmosfery i zarobków? Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji

Zostaw merytoryczną opinię o Krajowy Rejestr Długów