CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE

Nasze produkty

Biuro projektowe

Realizacje

• Ciechanów

5. Opinie o CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.

Opinie o CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE Warszawa

Nie przegap nowości o CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.!

Krzysztof

17.05.2022 09:22

Przyjmują teraz do pracy w firmie? Nie widziałem aktualnych rekrutacji ale może warto żebym wysłał CV w ciemno? Odzywają się do takich osób czy odrzucają bez czytania?

Zawieszenie pasat b4

29.09.2022 14:05

Zależy na jakie stanowisko ale myślę, że tak

25.08.2022 08:59

Antoni B

25.08.2022 17:32

Przepraszam za umieszczony wpis. Został on umieszczony pomyłkowy na tej stronie. Moja opinia nie dotyczy prezesa firmy Certus Technologie Budowlane.

09.07.2021 14:50

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    stanowisko

14.07.2021 17:52

na jakie stanowisko?
    stanowisko

14.07.2021 18:04

Na jakie stanowisko?

30.03.2021 11:21

Jakie narzędzia pracy zapewnia CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    kokon

27.06.2021 10:24

a moze jeszcze darmowy voucher do klubu go go Pan sobie zyczy albo inne atrakcje (usunięte przez administratora)
    Kati

01.05.2021 19:29

Niestety musze wystawic negatywna opinie za stosunek jakim odniesli sie do kandydata. Zlozylem aplikacje po czym zostalem zaproszomy na rozmowe. Rozmowa przebiegla pozytywnie. Aczkolwiek osobą decyzyjna był ktos wyzej z kims ustaliłem wszystkie szczegoly na nastepnym spotkaniu. Warunki z mojej i firmy strony były dogadane. Zostałem wysłany na badania. Bylem naiwnie pewny ze jest praca wiec odmowilem dwie inne propozycje i rozmowy. Po czym kontakt sie urywa ze strony Certusa. Sam musze dobijać sie by dowiedziec co dalej... Po tygodniu, po kolejnym telefonie jest niepewny odzew ze znalezli kandydata z wiekszym doswiadczeniem nie dajac mi znać. Po męsku sprawa niestety nie była załatwiona. Pozdrawiam i zycze sukcesow w prowadzeniu działalności.
    Mamm1

19.06.2020 10:26

Witam czy ktoś się wypowie na temat firmy?

19.05.2020 14:19

Czas na taras! Miejsce wiosennych spotkań i odpoczynku.

Nasza propozycja to prosta, składająca się z dwóch formatów nawierzchnia - SYSTEM 15

20.04.2020 10:09

Od lat obserwujemy jak dużo pozytywnych zmian zachodzi w podejściu do projektowania przestrzeni miejskich - spójnie skomponowane układy komunikacyjne i przede wszystkim piękna zieleń...
    Płyty z systemu Concrete Fashion idealnie wtapiają się we współczesne założenia i korespondują z bujną roślinnością.

05.02.2020 10:41

Industrial 41,6 -> produkt do zadań specjalnych. Nasza płyta romb spowodowała, że nowoczesne, proste osiedle zyskało charakterystyczny rys nawierzchni.
    Zdjęcie 2
    dziadek s

30.09.2016 20:49

Widzę że ci którzy zostali zwolnieni mają najwięcej do powiedzenia boli nie zarabiać dobrze.
    Romek

08.07.2016 13:53

Co tu tłumaczyć zostali zwolnieni.
    Romek

14.05.2016 08:03

Sami nie odeszli. Wiem co mówie.

22.03.2016 10:38

Nie rozsmieszaj ludzi. Stabilnosc zatrudnienia. Zwolnili ze 20 osob.

01.02.2016 18:08

Jest kilka takich.
    Lolek

05.01.2016 07:54

Widze ze kolejny pociotek umiescil opinie.Masakra.
    Obserwator

01.12.2015 10:43

Gdzie to czytales. To jakies bzdury. Zwolnili wiekszosc pracownikow. Ta firma opiera sie na emigrantach. Rozwija sie, wktóra strone?
    Ylon

30.11.2015 17:12

No @astim pomocnik administratora właściwie lata za wszystkim :) Czytałem sporo opinii o warunkach pracy w CERTUSIE i powiem Ci że branża widocznie się rozwija, bo jest naprawdę dobrze, masa osób szczęśliwa, pensje na czas i umowy.
    astim

26.11.2015 18:46

Witam, dostałam propozycję pracy w tej firmie jako pomocnik administratora ? wiecie czym się tam zajmuje i jakie panują tam warunki ?

26.11.2015 16:14

Nie znam żadnego takiego. A moze ten czlowiek który umiescił ten wpis ponizej to cudzoziemiec. Taki żarcik maly.
    zwykły, zadowolony pracownik

13.11.2015 20:15

Ludzie, ale się użalacie. Oczywiście, że zakład się rozwija i kto jest wewnątrz firmy widzi to. Jest też grupa zadowolonych pracowików wbrew opiniom tutaj zamieszczanym. Minimum pozytywnego myślenia, zrozumienia i chęci współpracy bo zazwyczaj z tego problemy wynikają.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE?

Kontakt - CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.

Płochocińska 19 03-191 Warszawa

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

worker

22.10.2015 19:56

Heniu o czym ty piszesz. W tej firmie nie da sie robic kariery ani piąć po szczeblach. Ciagle rotacje, zawirowania nagłe zmiany planów. Ten zaklad jest nieprzewidywalny i niestabilny w swojej polityce zwlaszcza personalnej. Wiele osob w dotkliwy sposób odczuło to na własnej skórze.
    BMW

03.10.2015 18:38

Myślę że osoby piszące tu są na tyle odpowiedzialni i dojrzałe wiekowo że nie bawią się w dyskusje z samym sobą. Panie martesie jest pan jakimś lizo.... ? czy może kimś komu zależy żeby odbudować opinie tej marnej firmy aby kolejni ludzie zaniedbywali życie rodzinne bo prezes powiedział że jak nie przyjdą to im pensje obetnie albo zwolni.

20.08.2015 10:59

Niespelnieni pracownicy? 50 nieprzychylnych opini to 50 niezadowolonych pracowników tak to raczej nalezy rozumiec. A takie farmazony ze zaklad sie rozwija i jest na fali to mogł napisac jakis pociotek tylko i wyłącznie. Dwie pozytywne wypowiedzi w stosunku do piecdziesieciu. To daje do myslenia co sie wyrabia w tym zakładziku.
    klient

19.08.2015 21:58

Pracowałem w firmie jeszcze kilka lat temu i muszę przyznać , że miło było ostatnio usłyszeć , że dalej nieźle im się wiedzie i są na fali wznoszącej. Ciężko jest utrzymać się w budowlance , a co dopiero rozwijać... Widzę , że na forum piszą często jacyś niespełnieni pracownicy, ale polecam takie opinie cedzić przez palce
    gutek

07.08.2015 12:55

Dziadostwo przez duże D. A jak oszukują na nadgodzinach.Przepracujesz 16 w sobote a dostaniesz grosze. Hans papiery do Libetu złożył. Ha ha ha
    xxx

11.08.2015 07:56

Gutek głupoty piszesz Hans nie złożył papierów do Libetu , pomaga Tobie przy żniwach.
    gutek

10.07.2015 19:39

Właśnie chyba jakaś Inspekcja Pracy powinna się zainteresować tym zakładzikiem. Kto się szanuje już dawno czmychnoł, tam już nie da się pracować.
    obserwator

26.06.2015 07:58

Jest sie czemu dziwic. Przy ponad 10% poziomie bezrobocia zatrudniac cudzoziemcow. Tego czlowieka powinno sie zamknac za dzialanie na szkode panstwa. Poza tym nie słyszalem zeby Ukraińcy słyneli z pracowitości i rzetelności. Mysle ze to radykalne ciecie kosztow w firmie. Zastanawia mnie to w oparciu o jakie umowy ci ludzie sa zatrudnieni.

16.06.2015 12:32

Nikt nie wie o co chodzi. Redukuja pracownikow a w zamian pojawiaja sie przybysze ze wschodu. Firma staje sie wielokultutowa. Taki maly żarcik. Moja propozycja Panie Prezesie nie lepiej fabryke przeniesc do Donbasu.

16.06.2015 12:31

iglo

04.06.2015 13:18

A o co chodzi z tymi ukraincami w certusie. Podobno tylko to narodowość zatrudniają teraz w certusie?

24.03.2015 20:15

Tak,ludzie pracuja tu w oparciu o umowe o prace. Co nie zmienia faktu ze traktuja pracownikow jak smieci.Poza tym w kazdej chwili moga Cie zredukowac.Mysle ze wazniejszym kryterium podczas poszukiwania pracy jest stabilnosc i poczucie bezpieczenstwa,tu tego nie znajdziesz.Takie jest moje zdanie.

23.03.2015 13:03

Czy zmienila sie polityka firmy? Nie nie zmieniła sie i tak zostanie. A ludzi maja gdzies dyrektor i prezes. Moja rada aplikuj do konkurencji.Jest słabo i to delikatnie mowiąc.Ludzie powoli rezygnuja i słusznie.
    arek

16.01.2015 20:06

Hej, no i co tam słychac w nowym roku w certur technologie budowlane, zmieniała sie chociaz trochę ta polityka firmy, o której wyżej ktos pisał, czy nadal jest tak samo? może wiecie, czy teraz warto tutaj zaaplikować? Zapytam też jak tu dbają o ludzi, czy np. na święta bożego narodzenia dostaliście jakies premie?
    temida

01.07.2014 21:12

Jazon, niestety, jeszcze nie w tej firmie, przynajmniej nie na razie. Wprawdzie ostatnio się trochę uspokoili, ale jeszcze niedawno cięcie tej kostki brukowej (usunięte przez administratora)

10.06.2014 12:17

Bałagan,zamieszanie,brak organizacji,syf na placu.Uderzająca niekompetencja,,kadry kierowniczej,,
    temida

19.05.2014 12:07

Jako mieszkańcy okolicznych bloków jesteśmy naprawdę wzburzeni, że tak traktuje się ludzi - nie jesteśmy w stanie w ciszy wypocząć, bo Certus hałasuje dniami i nocami. Nie wyobrażamy sobie, jak głośno musi być w samym zakładzie, ale widzimy jedno - całkowitą arogancję prezesa i brak jakiejkolwiek woli, by zachowywać normy i standardy pracy.
    Kaziuk

03.04.2014 14:57

Kolego są trzy linie a czwarta w budowie.Do kogo składałeś dokumenty aplikacyjne z kim rozmawiałeś? Podjedz kiedyś i porozmawiaj z pracownikami to twój zapał minie.Słabo płacą i jeszcze gorzej zarządzają.Lipa.Omijaj tę firmę z daleka.
    Kajka

02.04.2014 01:18

Hej! Juz od ponad roku chce przyjac sie do pracy na stanowisku operatora maszyny. Mam doswiadczenie i z tego co wiem to jestem w stanie pracowac na jednej z dwoch lini ktore maja. Tu gdzie obecnie pracuje to mam taka sama opanowana w malym palcu. O co chodzi ze nie chca mnie przyjać? Jakie trzeba miec kwalifikacje zeby sie tam dostac? Ile mozna wyciagnac na stanowisku operarora w Warszawie? Moze mi ktos konkretnie odpowiedziec?
    zwyczajna

11.09.2016 21:03

Jeżeli poszukują Państwo kogoś, kto wykona przeglądy budowlane z całego serca polecam http://www.przeglady-budowlane24.pl/index.html

23.03.2014 19:35

Ostatnie zmiany personalne to kpina. Kto pozbywa się ludzi dzięki którym ta fabryczka powstała.Brawo Panie Prezesie. Aby tak dalej to będzie Pan sam tu pracował. Certus pozbywa się ludzi którzy zaniedbywali rodziny po to by ten zakład zaistniał.Jest tak juz od kilku lat.Nie potrafie tego zrozumieć ani zaakceptować.
    karamba

25.02.2014 17:27

Szkoda że niemogę tu wykrzyczeć tego co prezes zrobił z tą firmą bo post byłby usunięty , ludzie stara gwardia w przenośni poświęcali czas od rana do późnej nocy pracując by ta firma zaczeła funkcjonować pracowali kosztem tego ze dla w łasnych dzieci czas miało sie tylko w niedziele i jak prezes sie odpłacił tym ludziom , wiem jedno dla tego człowieka liczą się tylko pieniądze nic pozatym ludzie to maszyny ale wierze że kiedys poniesie za to kare zycze mu z calego serca żeby jego dzieci, wnuki doczekały tego co my tutaj ,,,,,

Zostaw merytoryczną opinię o CERTUS TECHNOLOGIE BUDOWLANE SP. Z O.O.