Maxpol

Adres: świętego Józefa 7, 58-305 Wałbrzych

NIP: 8862981388 KRS: 0000476472

Maxpol
2 95 83 5 1

Opinie o Maxpol

Filtruj opinie po kryteriach:

Karolina
 Opinia

@mmmmm, co dokładnie masz na myśli? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Jesteś obecnie pracownikiem firmy? Jeśli tak czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat benefitów pozapłacowych w tym miejscu? Czy są one dostępne dla pracowników Maxpolu? Podziel się z nami informacjami na ten temat.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Dlaczego PIP jeszcze nie wpadł na kontrole do tej firmy?

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uklad
 Opinia
@Kierowca 08.05.2017 14:56

Na uklady nie da rady

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
RYSIEK W
 Opinia
@Uklad 19.02.2018 19:57

Dokładnie mowił mi kolega Bolo ze są układy i trzeba je trzymać wazelina mile widzana to i da sie tam pracować , nie narzekać i z....... c bez przerwy dyspozycja 24/24 dzieki A W kiedy bedzierz w wałbrzychu to zapraszam na kawe A

Pomocna?
Tak11Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mmmmm
 Opinia
@RYSIEK W 28.02.2018 21:36

Areczek to dobre zioło

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

Czy ktoś może podpowiedzieć coś użytkownikowi @NIKI? @NIKI, jesteś w dalszym ciągu zainteresowany pracą? A może złożyłeś już swoje CV? @Wiktor, jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiktor
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale o dobrego pracownika jest jeszcze trudniej

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
NIKI
 Opinia

Czy sa przyjecia w tej firmie na kierowce D ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Schofer z chłodni, forum GoWork.pl nie jest odpowiednim miejscem na tego typu komentarze. Jeśli masz do powiedzenia coś na temat pracodawcy, jakim jest Maxpol lub warunków, jakie oferuje - zachęcam. Czy znajdą się wśród użytkowników forum osoby pracujące w Maxpol w Wałbrzychu? Co możecie powiedzieć na temat pracy w tym miejscu? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Schofer z chłodni
 Opinia

Najlepsza w tej firmie jest Gosia która jak kłamie to się trzęsie czyli wiadomo kiedy kłamie haha niedługo będziemy pisać więcej...

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Jacek K były pracownik, a czy możesz napisać coś więcej? Twoja opinia jest w tym momencie bardzo ogólnikowa i niewiele mówi innym użytkownikom forum. @kierowca Maxpola, @ja, wygląda na to, że Wasze opinie są nieco rozbieżne. Może dotyczą różnych okresów działalności firmy? @gt, czy na pewno w firmie panował mobbing? To bardzo poważne oskarżenie, które zamieszczasz na forum publicznym.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jacek K były pracownik
 Opinia

panowie panie wszędzie tylko nie tam draaaaaamat !!!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gt
 Opinia

pracowałem tam 8 miesięcy jutro idę do prokuratury o mobing brak wypłaty i do urzędu skarbowego za wypłaty pod stołem powodzenia kamil mam dowody i przekręty z pzu

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Heniek, po Twoim komentarzu wnoszę, że w firmie Maxpol zdarzają się opóźnienia z wypłatami - czy często ma to miejsce? Czy ten pracodawca jest atrakcyjny dla potencjalnych pracowników? Jakie warunki tu proponują? Czy aktualnie firma poszukuje kierowców? W Internecie nie znalazłam żadnych ogłoszeń.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca Maxpola
 Opinia
@Karolina 18.03.2018 21:09

Nigdy nie bylo obsuwy z wyplatami!!!! Zawsze terminowo wplywaja na konto!!!. Raz ostatnie zdazylo sie,ze wyplata byla w poniedzialek zamiast w czwartek,bo szefostwo bylo na szkoleniu ,ale jesli ktos byl w piatek,to napewno dostal zaliczczke na konto wyplaty,ktora byla w poniedzialek. Wiele mozna o Maxpolu opowiadac,ale nie to,ze zalega z wyplatami!!!!!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ja
 Opinia
@kierowca Maxpola 21.03.2018 13:00

co ty chłopie piszesz chyba sam w to nie wierzysz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mechanik
 Opinia

Co do firmy maxpol nie pracowałem w gorszej firmie wypłaty pod stołem zawsze nie na czas zawsze obsuwa mechanicy nigdy nie do maxpolu to porostu (usunięte przez administratora) i kombinatorzy a kierowcy uwaga na ubezpieczenia ..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Heniek
 Opinia

Jeśli chcesz pracować w tej "firmie " wiedz że w słowniku będziesz miał Pani Zuziu kiedy będą pieniądze (wypłata)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy ktoś wie, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych firm? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Wałbrzych i okolicach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gregor
 Opinia

Jak ktoś ma problem z dobrą pracą to zostaje tylko narzekać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
i
 Opinia

tragedia jak traktuje się tu pracowników, a pracodawca chce żebyś żył pracą 24/7 za marne grosze nie polecam

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
K.
 Opinia

Pozytywne sami sobie piszą. NIE POLECAM!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nova
 Opinia

Czy ktoś szczerze powie jakie są warunki pracy i płacy w tej firmie bo jest tyle opinii negatywnych a i pozytywnych że już zwątpiłam czy warto.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia

@Ja co masz na myśli mówiąc niesłowny?Napisz o tym coś więcej. Jak ktoś jest zainteresowany to pojawiły się nowe oferty pracy SPECJALISTA DS. POMIARÓW i KIEROWCA C+E w Rzeszowie.Kto aplikuje? A może ktoś opowie o swoich doświadczeniach związanych z tymi stanowiskami pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia

Facet jest delikatnie mówiąc nie słowny. Nie polecam współpracy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca
 Opinia

UWAGA!!! Kierowcy szukający wrażeń trafiłem z deszczu pod rynnę to co mi tu obiecali to nawet nie jest 50% tego co było w poprzedniej firmie mowie o pracy jako kierowca autobusu [chińskie grupy] powiem tyle nigdy nie zadawaj się z KONFIDENTEM takim był nasz kolega w poprzedniej firmie mowa o .........? wiadomo o kogo chodzi.a to co się słyszy o tej firmie to uszy więdną . gdzie te pieniądze jadę tu tylko za tipsa 24 osoby!!! niestety zostałem wydymany ale to nie jest tylko moje zdanie wstyd będzie wracać do warszawy.Jeszcze tylko jedno kolko i kończę . kolega dzięki któremu tu jestem w poprzedniej firmie mia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz on tu próbuje nas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam tylko jedno usprawiedliwienie na mój temat. po prostu jak podejmowałem ta decyzje bylem pijany!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taki prawie Warszawiak
 Opinia
@kierowca 30.05.2017 19:10

A mi się wydaje kolego że ty wcale z nami nie pracujesz !!!! Tylko wypisujesz te nie stworzone rzeczy i pomówienia na ludzi bo pewnie nie dostałeś się do pracy . Jak bys był z nami na rozmowie to bys poznał warunki zatrudnienia . Jak ci brakuje OPCJI wirtualnych to wróć do poprzedniej firmy na pewno są przyjęcia i wezmą cie tam z otwartymi rękami. Pewnie na twoje miejsce jest 10 chętnych z tego co widać jak robią zdjęcia naklejki z drzwi z tel do szefa . Jak ci tak niedobrze to po co jedziesz na następne kółko? Moich 2 kolegów czeka na miejsce Oni chętnie pojadą już nawet jutro .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DRIWER
 Opinia

A jak jest z umowami o pracę? Bo dużo słyszałem na temat tego ,,Pana''

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kant i wyzysk
 Opinia

Najlepsze teksty z ogłoszeń o pracę ,wysokie zarobki hahahaha i autokary klasy Vip

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kant i wyzysk
 Opinia

Odradzam firmę zarobki porażka , do tego płacą pod stołem, zmuszają do jazdy 7dni w tygodniu czas pracy mają gdzieś, jeździsz zestawem a pauzujesz się na autobusie, lub na czymś co jeszcze nie ma karty kierowcy, w razie czego obciążają za wszystko i wszystkiego się wypierają, do tego nie ogarniają niczego.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca
 Opinia

Firma nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności, organizują kursy a nawet nie wiedzą na jakich warunkach. Pani Barbara nie ma pojęcia o swojej pracy, trzymają ludzi na bezrobociu przez kilka miesięcy obiecując kursy a nie potrafią poinformować o postepach. Obiecują złote góry a tak naprawdę to jedna wielka ŚCIEMA!!!!!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kierowca XD
 Opinia
@Kierowca 05.04.2017 10:38

Z informacji jakie posiadam to nie Pani Basia jest winna zaistniałej sytuacji a jej szef Grzegorz Białas który to sam osobiście podpisywał oświadczenia na kurs ,Facet nie ma pojęcia ani wiedzy zwykły oszust i tyle

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
toko
 Opinia

Telemarketing jest dość trudny, ale skoro zapewniona jest umowa o pracę i liczyć na odpowiednie prowizje do podstawy zarobków. Takie urozmaicenie jest niezłe.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Domi
 Opinia

Bardzo odradzam tego przewoznika

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kierowca
 Opinia
@Domi 11.07.2016 00:40

a moze konkretnie-dlaczego odradzasz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zumi741
 Opinia

A był wypadek czy jaki był powód że Państwo nie przyjechali?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
szkodnik
 Opinia

Premie są kwartalne i nie byle jakie ☺ Atmosfera w firmie spoko. Robota jak każda trzeba pracować bo za darmo nic nie ma ;-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zbuta
 Opinia
@szkodnik 15.05.2016 14:43

Premie- to jakiś żart ??? (usunięte przez administratora) wstajesz w nocy i w nocy kończysz , auta stare graty. Bardzo duża rotacja pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kant i wyzysk
 Opinia
@szkodnik 15.05.2016 14:43

Chyba sam szef to pisał

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxx
 Opinia

nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Maxpol - Wałbrzych

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej