Hurtownia Spożywcza „AGA” Sp. z o.o. Sp. K.

Adres: ul. Obrytka 823, 32-420 Gdów

NIP: 8141408463 REGON: 357214003

Hurtownia Spożywcza „AGA” Sp. z o.o. Sp. K.
2 28 5 1

Opinie o Hurtownia Spożywcza „AGA” Sp. z o.o. Sp. K.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracownik
 Opinia

Słyszałem że teraz była kadra zarządzająca z Bać-pol tam rządzi, szkoda nic się tam nie zmieni dla pracowników i firma padnie!

Pomocna?
Tak2Nie1
Sylwia
 Opinia
@Pracownik 10.01.2019 17:44

Na forum staramy się publikować wyłącznie sprawdzone informacje. Czy możesz podać nam źródło swoich doniesień? Czy interesują Cię losy firmy, ponieważ planujesz podjąć pracę w Aga Gdów? Twój nick może sugerować, że pracujesz w firmie ale nie wynika to z Twojej wypowiedzi. Jak wobec tego jest w Twoim przypadku?

Pomocna?
Tak1Nie
Zordon
 Opinia
@Pracownik 10.01.2019 17:44

czemu sądzisz że firma padnie pod rządami bac-polu? prosze o rozwiniencie swojej wypowiedzi

Pomocna?
Tak2Nie
Sylwia
 Opinia
@Zordon 18.01.2019 20:24

Dopytywałam jakiś czas temu użytkownika @Pracownik o tę samą sprawę. Miejmy nadzieję, że jeszcze zdecyduje się tu zajrzeć i w sposób merytoryczny odpowiedzieć. Aga Gdów to firma, która na rynku funkcjonuje od 18 lat, od samego początku zajmują się handlem artykułami spożywczymi. I wydaje się, iż w dalszym ciągu przedsiębiorstwo to działa całkowicie normalnie. A Ty piszesz jako obecny, czy były jego pracownik? Proszę, najpierw wyjaśnij nam to, a później zajmiemy się innymi kwestiami.

Pomocna?
Tak1Nie
Zordon
 Opinia
@Sylwia 06.02.2019 21:32

Chcialem sie zatrudnic

Pomocna?
Tak1Nie1
Były pracownik
 Opinia
@Pracownik 10.01.2019 17:44

A ja łysego lubiłem i nie tylko ja jest ok a Marek N był taki zwykły łom i nierób pełno takich było ja prace wspominam miło poznałem fajnych ludzi czymajcie siechłopaki i podobno dziewcyny

Pomocna?
Tak2Nie
Pracownik
 Opinia
@Zordon 18.01.2019 20:24

Racja

Pomocna?
TakNie
Rafał
 Opinia
@Pracownik 04.04.2019 08:58

Widzę, że jesteście dobrze zorientowani na temat sytuacji związanej z firmą Hurtownia Spożywcza „AGA”, dlatego może od Was uzyskam informacje na temat ewentualnych przyjęć do pracy. Czy firma poszukuje obecnie nowych pracowników? W internecie nie znalazłem informacji na ten temat, dlatego mam nadzieję, że będziecie mogli mi pomóc.

Pomocna?
TakNie
Marian
 Opinia

Witam ... jak z zatrudnieniem w Adze ? Dalej takie opinie jak ostatnio czy moze coś poszło ku lepszemu ?

Pomocna?
Tak3Nie1
Sylwia
 Opinia
@Marian 18.11.2018 23:46

Opinie na temat firmy są różne - tak, jak pracownicy, którzy wypowiadali się na ten temat. Być może, jeśli zdecydujesz się dołączyć do grona pracowników Aga Gdów, również wystosujesz tutaj swoją opinie. Czy aktualnie planujesz aplikować do firmy? A może już złożyłeś swoją aplikację? Koniecznie podziel się z nami informacjami na ten temat.

Pomocna?
TakNie
Marek N
 Opinia
@Marian 18.11.2018 23:46

Wszystko co zostało zapisane jest prawdą. Taka jest polityka tej firmy. Szef akceptuje atmosferę panującą, wręcz sam dąży do tego aby takowa była.( Jest zawsze pretekst do tego by obciąć co nie co!!!) Jeżeli miało by się coś zmienić w kierunku polepszenia atmosfery to tylko szef ma na to wpływ i może to poprawić. Niestety w tej firmie liczy się tylko kasa na szefa koncie, człowiek jest przysłowiowym "zerem" które się nie liczy. Może z mojej opinii "Ktoś" wyciągnie wnioski i będzie lepiej. Jak to mówią CUDA się zdarzają niestety bardzo rzadko, a jeszcze rzadziej ludzie się zmieniają.???????????????????? Pozdrawiam wszystkich współpracowników

Pomocna?
Tak5Nie2
Sylwia
 Opinia
@Marek N 25.11.2018 11:04

Nie neguję Twojej wypowiedzi. Po prostu dla wielu osób Twoja wypowiedź mogła być nieco nie zrozumiała. Warto precyzować swoje słowa. Dla szefa także powinna być ważna atmosfera panująca w firmie, ponieważ wpływa to na zaangażowanie pracowników, nie uważasz? Czy rozmawiałeś w przełożonym na ten temat?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Marian 18.11.2018 23:46

Raczej gorzej

Pomocna?
TakNie
Mecenas Ptak
 Opinia

Więcej kierowników niż pracowników ...

Pomocna?
Tak4Nie1
Pracownik
 Opinia

Nowi rządzący to dwaj karierowicze ekspres do kawy a Krzysia to mi żal .

Pomocna?
Tak2Nie1
Arek
 Opinia
@Pracownik 26.03.2019 06:10

Rozwiń swoją wypowiedz

Pomocna?
TakNie
były praco wnik
 Opinia
@Pracownik 26.03.2019 06:10

trzeba było (usunięte przez administratora) bo o nic nie szło się do doprosić, ani ubrań ani umowy tragedia

Pomocna?
Tak2Nie1
pracownik
 Opinia

ta firma to jest nieporozumienie.auta przeladowane kierowcy ciagna te palety które waza nawet po jednej tonie.bhp to w tej firmie to nieistnieje.

Pomocna?
Tak6Nie
pracownik
 Opinia

kierownik transportu za wszelka cene chce ten transport utrzymać ale wykorzystuje niewiedze pracowników i chce ich wykozystac proponując im szkolenia …….żeby ich uwiazac na długie lata....powiem wam tak jak (usunięte przez administratora) to stary jest ok a jak cos jest nie po jego myśli to trzeba go (usunięte przez administratora).kierownik transportu jest załgany do granic możliwości i już niezalezy mu na chłopakach z transportu tylko ma ich gdzies...typowy wykonawca polecen

Pomocna?
Tak8Nie
pracownik
 Opinia

Jak w tej firmie jest tak fajnie i (usunięte przez administratora) to dlaczego zwolnilo się trzech kierowcow….pewnie za dużo placa?atmosfera to jest jakiś dramat;pod kontrola gprs na każdym kroku (usunięte przez administratora)wybiera sobie kierowcę którego sobie chce docenic bo krzywo się popatrzyl na niego.dramat ogolnie niepolecam!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak6Nie
Janusz
 Opinia

@Szasza, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz powiedzieć nam coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? Czy dla pracowników są dostępne benefity pozapłacowe? Jeśli tak to w jakiej formie? @Sztynks, czy pracujesz obecnie w hurtowni spożywczej Aga Gdów? Jaka atmosfera panuje w firmie?

Pomocna?
Tak1Nie
Sztynks
 Opinia

A kto zbija palety?

Pomocna?
Tak1Nie
Szasza
 Opinia
@Sztynks 08.07.2018 23:24

Borys u dzika

Pomocna?
Tak11Nie
Janusz
 Opinia

@Marek N, jak rozumiem jesteś pracownikiem firmy? Co możesz powiedzieć na temat możliwości rozwoju w tym miejscu? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia lub kursy podnoszące ich kwalifikacje? Podziel się z nami informacjami na ten temat.

Pomocna?
Tak1Nie1
Marek N
 Opinia
@Janusz 01.07.2018 22:14

Witaj firma nie podnosi kwalifikacji nie ma żadnych kursów ,sam po godzinach pracy malowałem magazyn oczywiście po uplywie czasu mialem wynagrodzenie odpowiednie... żałuję tego wysiłku oczywiście , wyzysk i wyzysk 0 szacunku dla pracownika , gdy jest dużo pracy szef nawet sie nie zakręci a gdy mało to lata i szuka ch... do (usunięte przez administratora) , praca 6-14 , 14-22 nadgodziny są płacone , za to godziny nocne tak samo jak nadgodziny wiec juz jestes stratny , nigdy nie wiesz ile zarobisz , trudno.. pracownicy pracujacy maja stawki 10.5 / 11h nowi którzy nie maja pojecia o robocie dostaja 10.. co tu duzo mowic sami widzicie jaki rozwoj do tego ukraina.. towar wymieszany , powiesz im słowo i leca na skarge i robia ci kolo tyłka , chyba wystarczy pozdro.

Pomocna?
Tak10Nie
Administrator
 Opinia

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w aga gdów? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
Tak2Nie
Marek N
 Opinia
@Administrator 22.06.2018 10:04

Dobra atmosfera w tej firmie ? To chyba jakieś nieporozumienie , wszystko niżej zostało opisane i zgadzam się z tym w 100% , wprost nie usłyszysz złego słowa ale odejdziesz na bok i zaraz jestes wysmiany , najgorszy jest ten gruby łysol z łazan , w tyłek potrafi ci wejść bez mydla miłe słówka , odejdziesz na bok i zaraz o tobie pogada z kierowniczka i innym cos opowie wymysli na twoj temat, polecam omijać ta firme szerokim łukiem :-)

Pomocna?
Tak10Nie
Jarek
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale twierdzę , że z pracownikami jest jeszcze gorzej!!

Pomocna?
Tak3Nie
Muchomor
 Opinia

Proszę o opinię pracy na stanowisku pracownik biurowy

Pomocna?
Tak10Nie1
Stółzpowyłamywanyminogami
 Opinia

Polecam pracę, pracuj u siebie zarabiaj jak w Krakowie haha , ta praca to chyba spełnienie marzeń, nie ma nic lepszego w tej pracy możesz poczuć sie jak detektyw lub poszukiwacz,biegasz i szukasz dokładnie wszystkiego , jeżeli lubisz troszke adrenaliny to ten magazyn jest dla ciebie - wspinaczka po regałach bo drabin brak albo strach na nich stanąć, korzystne warunki w zimie jak na polu w lecie jak w saunie, do tego miła atmosfera .. :-) zapraszam pozdro składacze.

Pomocna?
Tak11Nie
Janusz
 Opinia

@*Amba*, wypowiadasz się na forum publicznym - zachowaj proszę podstawy kultury kiedy wypowiadasz się na temat innych osób. Rozumiem że masz prawo być niezadowolony z pracy w aga gdów, ale to nie daje Ci prawa do obrażania innych osób. Twój komentarz jest zgłoszony do administracji i może być usunięty z wątku.

Pomocna?
Tak2Nie1
Pytjnik
 Opinia

Pytanie do bylych czy obecnych pracownikow ile mozna wziasc na reke w tej firmie i jakie sa warunki pracy oraz jaka jest atmoafera w pracy?

Pomocna?
Tak8Nie1
Borixon
 Opinia
@Pytjnik 16.04.2018 12:47

Jakie są warunki ? Nadciaga lato , czyli pot będzie spływał ci po du..e , atmosfera jest super, każdy miły szkoda ze jezeli oddalisz sie na pare krokow odrazu jestes obgadany i wysmiany , ale przecież wprost nikt nic nie powie :) co do zarobków obiecują gruszki na wierzbie , przez pierwsze kilka miesięcy z nadgodzinami jesteś w stanie wycisnąć maks 2000 , oczywiście jeżeli będziesz sie podlizywal do pani kierownik kazia i krzysia w ostatnim mile widziane % , mówimy o rozkladaniu towarów, po paru miesiącach rzucają cie na składanie zamówień, kolejne 3 miesiące lipa bo ciezko złożyć próg na poczatku , w dodatku towaru brakuje na regalach nie ma zamówienia które bys złożył bez latania i szukania po kilku magazynach , odpowiedź jest krótka jeżeli nawet pracownicy z Ukrainy stąd uciekają to chyba coś jest tu nie tak;-)

Pomocna?
Tak8Nie1
Tak jest
 Opinia
@Pytjnik 16.04.2018 12:47

Nie wypijesz z lysym (usunięte przez administratora) zarobisz,biedronka ma lepsze warunki

Pomocna?
Tak2Nie
Hwdk
 Opinia

Zadaj sobie pytanie.-dlaczego odchodzą ludzie co robili po parę lat?odp bardzo prosta za grosze czyli 9-12 zł.żałosne.A w New balance i tak będę chodził.Strona rób prawko bo praca czeka,pozdrawiam magazynierów i do przodu...

Pomocna?
Tak12Nie
Ojebac nie dziękować
 Opinia
@Hwdk 17.03.2018 10:11

9.99 promocja tylko w adze prosto w łeb no i co zdzwinny

Pomocna?
Tak4Nie
Durak
 Opinia

W obecnej chwili wiele się zmieniło, oczywiście na lepsze; Np. przyszła wiosna i są nowe perspektywy na normalną pracę , ale gdzie indziej !!!!

Pomocna?
Tak14Nie
Janusz
 Opinia

Czy obecnie w Aga Gdów są przyjęcia? Nie znalazłem żadnych ofert pracy w internecie, czy można aplikować na miejscu? Jak obecnie wygląda praca, warto aplikować? Jak na razie nie wypowiadaliście się bardzo dobrze o tym pracodawcy, ale może coś się zmieniło?

Pomocna?
TakNie1
Jaro
 Opinia

Pracowałem tu do pierwszej wypłaty, chyba tylko ci co podpier... i nic sie nie odzywają dobrze zarabiają , obiecują gruszki na wierzbie , nie chcą dawać umowy , nadgodziny miałem obcinane z powodu rzekomych spóźnień , szkoda czasu i zaangażowania, nie polecam!

Pomocna?
Tak18Nie
Shogun
 Opinia

Chciałem się przyjąć ale słyszałem od pracowników że wynagrodzenie liczy się tam następująco; Stawkę za godziny liczą (orientacyjnie) np.; 9zł + 2zł = 11zł (9 od szefa + 2 od szefowej ) Czyli teoretycznie 11 zł za godzinę, ale nadgodziny liczy się od 9 zł ( tych od szefa ) Licząc prosto pracodawca skubie pracownika za nad godz. ; 50% - 3 zł /1h 100% - 4 zł /1h Dlatego olałem możliwość pracy w tej firmie. Ludzie nie chcą być oskubywani z zarobionej kasy.

Pomocna?
Tak15Nie
Mihitarian
 Opinia

Kuda praca kuda?

Pomocna?
Tak3Nie
Brutus
 Opinia
@Mihitarian 23.03.2018 23:38

Ja nie panimaju szto ty gawarisz!

Pomocna?
TakNie
Tarzan
 Opinia

ja pracować ja rozkładać towar ja już nie pracować ja wrócić na Ukraina

Pomocna?
Tak3Nie
Zainteresowana
 Opinia

Tak dobrze się tu pracuje, że przestaliście pisać?

Pomocna?
TakNie
ŁYSOL
 Opinia
@Zainteresowana 14.02.2018 19:50

Nie warto się rozpisywać. Wszystko zostało już napisane !!!

Pomocna?
Tak1Nie
XXXL
 Opinia

"Jaki Pan, taki kram" To przysłowie jest odzwierciedleniem warunków panujących w tej firmie !!!

Pomocna?
Tak29Nie
Tymczasowy Pracownik
 Opinia

Popieram wypowiedź "JARO i Xyz " - takie są fakty, nie da się ukryć !

Pomocna?
Tak26Nie
Xyz
 Opinia

Za dawnych lat było w miarę normalnie. Natomiast teraz masakra. Kierowniczka nie ma pojęcia o pracy w zespole... zarówno jak i doswiadczenia. Duża rotacja ludzi, wyzyskac-zostawic.....

Pomocna?
Tak36Nie
JARO
 Opinia

+ FIRMA NIE WARTA UWAGI + Kierownictwo: zbieranina ludzi z ulicy ,bez doświadczenia niepotrafiąca rozwiązać podstawowych problemów ( statyści i ma..ły . nie obrażając tych drugich) Płace: Nigdy nie wiesz ile zarobisz- im więcej pracujesz tym mniej weźmiesz wypłaty.( dziwne co nie? ) Potrącenia finansowe pod tytułem "braków i pomyłek" Premiowanie nie za pracę tyko na oko i po znajomościach(wypijesz z "ŁYSYM" to masz więcej) Godziny pracy: 3 zmiany + ewentualne soboty(płatne) Wymuszane nadgodziny(na siłę albo wynocha) Warunki pracy: Praca jak na zewnątrz. (wiatr, śnieg, deszcz, brak ogrzewania - namiot ) Firma bez perspektyw nie inwestująca w rozwój. +++PODSUMOWUJĄC NIE POLECAM+++

Pomocna?
Tak45Nie
Wania
 Opinia
@JARO 09.05.2017 20:29

Praca oczywiście w międzynararodowym zespole ( UA ) Nic dodać .......... nic ująć !!!!

Pomocna?
Tak27Nie
Życzliwy
 Opinia

Pracować trzeba a gdzie nie trzeba ... za darmo nikt nie dostanie nic.... Praca fajna można dużo się nauczyć, a zarobki bardzo dobre

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Pracować trzeba a gdzie nie trzeba ... za darmo nikt nie dostanie nic.... Praca fajna można dużo się nauczyć, a zarobki bardzo dobre

Pomocna?
TakNie
Qwerty
 Opinia
@Pracownik 27.04.2017 16:00

Gdzie Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracujesz? Chyba nie tam

Pomocna?
Tak5Nie

Zostaw opinię o Hurtownia Spożywcza „AGA” Sp. z o.o. Sp. K. - Gdów

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Spożywcza „AGA” Sp. z o.o. Sp. K.