DLF

Sokołów Podlaski - DLF
Warszawa - DLF
Węgrów - DLF

3. Opinie o pracodawcach Gdynia
  5. Opinie o DLF Sp. z o.o.

Opinie o DLF Gdynia

Nie przegap nowości o DLF Sp. z o.o.!

pegier

30.03.2016 17:24

ile faktycznie może zarobić PH, jakim jeździ samochodem, jak nazywa się dyrektor sprzedaży???
    Marcin

13.03.2016 12:19

Programy graficzne trzeba znać niby na którym stanowisku, z tych, na które są teraz oferty @lechu? Przejrzałem wszystko i nie widzę. No ale i tak programów graficznych nie znam. Znam się natomiast na handlu i dlatego wysyłam cv na ph w Gdynii. Telefon służbowy i auto mam zapewnione.
    lechu

22.02.2016 20:30

Mają podstawowoe wymagania względem pracownikó na adekwatne do nich stanowiska,musza wymagać wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenia, trzeba również znać programy graficzne i inne pokrewne.
    ryba

22.02.2016 14:25

Trzeba byc ostro nawiedzonym , żeby z pasją wciskać ludziom jonizatory powietrza albo odkurzacze z magią , które same sprzątają. Boże co za tragedia / kto tam idzie pracować _
    vivi

14.01.2016 10:01

To w 21-szym wieku jeszcze zatrudniają domokrążców? Ta firma ogłasza się wszędzie gdzie tylko można, na OLX mają ze 100 ogłoszeń chyba we wszystkich miastach w Polsce. Dlaczego? A no dlatego że nikt nigdy nie dorobił się na akwizytorstwie. Trzeba być prawdziwym desperatem żeby wbijać się w takie goowno.
    tkm

20.03.2015 08:43

Pracuję w DLF od ponad miesiąca, jest ok ,ludzie w porządku , stała na koncie o czasie i z premią za sprzedaże też nie ma problemu. Przygotowanie do pracy na najwyższym poziomie, atmosfera w pracy bardzo dobra ,klienci również w porządku.
    mariusz

08.07.2014 17:45

@emka, podtrzymuje Twoje pytanie, bo to w sumie ciekawy temat i tez bym się chętnie dowiedział. Ja się zainteresowałem firmą, bo mają ciekawy produkt. Mianowicie jest to roboclen, który filtruje, jonizuje i odświeża powietrze, utrzymując jednocześnie optymalny poziom nawilżenia. Fajna i pomocna sprawa szczególnie jak się ma małe dziecko w domu. Przejrzę jeszcze inne produkty, bo może sie coś trafi, praktyczne rzeczy i nie takie drogie mają, a firma działa od 20 lat i nadal się rozwija, więc nie ma strachu.
    to ja

02.12.2014 21:21

to ja mowiłem, przedstawicel handlowy ...:-)
    xxxx

12.06.2014 17:46

firm oki ale praca dla ludzi o mocnych nerwach
    emka

06.06.2014 22:33

witam w poniedzialek ide na rozmowe jako przedstawiciel. O co pytaja na takiej rozmowie?
    jolka

02.06.2014 18:17

rekrutacja to nawet już wygasła, bo nie widzę już żadnych nowych ogłoszeń...ale informacje o zarobkach i formie umowy jak najbardziej się przydadzą, więc jeśli ktos osiada takie informacje i chciałby się nimi podzielić, to z góry bardzo dziękuje
    polska

20.05.2014 19:12

przeczytalem forum, ale czy ktoś napisze jakie sa warunki tej pracy (socjal, umowa itd.). Potrzebuje pilnego info, bo rekrutacja wygasa. :)

Kontakt - DLF Sp. z o.o.

ul. Sportowa 8C, DLF Sp. z o.o. 81-300 Gdynia

NIP:5862086226

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    tuki

12.05.2014 23:52

dobrze wiedzieć, że trwa ;) ale jeżeli ktoś na tym forum zna odpowiedz na takie pytania to lepiej być już na tej rozmowie przygotowanym na ich odpowiedź na to pytanie :)

29.04.2014 18:59

ok, i i le w takim razie taki przedstawiciel handlowy może w taki sposób zarobić będąc pracownikiem difa?
    rock

12.05.2014 11:44

Trwa rekrutacja.Idz na rozmowe i zapytaj...
    wener

21.04.2014 14:00

jestem ciekawy w jaki sposób będą rozliczać takiego przedstawiciela handlowego skoro ma nienormowany czas pracy
    rock

25.04.2014 10:53

w bardzo prosty - efekty pracy: sprzedaż/ ankiety z poleceniami
    ml

21.03.2014 13:47

a jeśli chodzi o prace biurową? Pojawiło się ogłoszenie na asystentkę.. jakieś rady?
    Cimber

05.03.2014 23:31

Wydaje mi się, że w dlf praca jest adekwatna do wysokości zarobków. Kadra jest wyrównana i pracuje całkiem nieźle.
    winny

02.03.2014 22:39

to dobrze jeśli kasa jest na czas. A nie powinno dziwić, że przedstawiciel handlowy musi umieć dogadać się z ludźmi...

02.07.2013 13:05

a wtedy firma oferuje jakieś narzędzia pracy auto slużbowe po np 3 próbnych miesiącach czy wszystko we wlasnym zakresie? no i na jakich umowach się pracuje i jaka jest prowizja od sprzedaży ile %?

21.05.2013 11:10

Napisze ktoś może coś więcej o pracy w dlf? Na jakim stanowisku pracujecie i jak przebiegała do niego rekrutacja? Może wiecie, czy szukają kogoś, zaniósłbym CV.Jak się pracuje, ile płacą? Pensja dociera na czas? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności od kolegów/koleżanek?
    ktos

02.02.2013 14:33

Hej.. Może ktoś doradzić jak rozwiązać umowę z DLF. Znalazłem sobie inne zajęcie - które bardziej mi odpowiada... Pzdr

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DLF?

zielony jak groszek

22.12.2012 10:56

Mam pytanie. Czy firma ta zatrudnia na zasadzie umowy zlecenia czy działalności gospodarczej. Czy umowę taką zgłaszam w pup (jestem niestety bezrobotny). Czy w ogóle ładować się w to. Na jaki okres jest podpisywana umowa - czy można zrezygnować.. Czy będę musiał płacić za przesylki i paliwo Proszę o pilną opinie Strasznie niezdecydowany...
    Piotr

18.09.2012 21:00

Polecam. Jak pracujesz – zarabiasz. Spotkałam się tam z bardzo sympatycznymi ludźmi. Jeśli chcesz pracować – pomagają, szkolą.

Zostaw merytoryczną opinię o DLF Sp. z o.o.