NWT
3 123 6 1

Opinie o NWT

Kierownik ogonow

Kto by chciał pracować w tym obozie .. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić prezeza

Anna
@Kierownik ogonow 26.11.2018 23:40

Widzę, że masz jakieś zarzuty wobec Szefa firmy NWT. Ale musisz mieć na uwadze, iż stanowiska kierownicze powodują jeszcze większy stres i chyba w związku z tym należałoby zrozumieć pewne zachowania. A powiesz nam, na jakim poziomie przedstawia się wysokość wynagrodzenia podstawowego na poszczególnych stanowiskach w tej firmie?

Kierownik ogonow
@Anna 27.11.2018 12:47

5.60 netto 1h pracy

Anna
@Kierownik ogonow 28.11.2018 17:59

Rozumiem i bardzo serdecznie dziękuje za odpowiedź. Skoro już aktywnie uczestniczysz w dyskusji na temat NWT jako pracodawcy, to z chęcią poznalibyśmy i inne kwestie, związane z tamtejszą specyfiką pracy. Jak opisałbyś atmosferę między pracownikami - jest na tyle dobra, iż nie wpływa na jakość wykonywanej pracy?

marek
@Anna 27.11.2018 12:47

żąden stres po prostu kradną a mieszkania jakie ? te ruiny z ćpunami. złodziejstwo nie polecam

Anna
@marek 07.12.2018 21:25

Proszę, abyś na forum publicznym nikogo nie wyzywał. W sposób dosadny opisujesz warunki pracy w NWT. Oczywiście szanujemy Twoje zdanie, ale też chętnie dowiemy się od Ciebie więcej na temat wyżej wspomnianego pracodawcy. Czy pracując w tego typu firmie pracownicy dostają pełne ubezpieczenie zdrowotne?

marek
@Anna 10.12.2018 15:00

czy dostałem ubezpieczenie , nawet wypłaty nie dostałem za miesiąc bo kto składał wypowiedzenie ten wie ze może sobie pomarzyć tylko . Warunki tragiczne np. jak sami nazywają ^klasztor nad am kanal ^ gdyby to było w Polsce wezwał bym tam reporterów i za to trzeba płacić.?? A stawki 5 euro netto za godz ,nie jest warte dzwigania 30 kilo cały dzien ,a obiecali co innego (usunięte przez administratora) i tyle.

Anna

Firma NWT aktualnie poszukuje nowych osób do pracy w branży mięsnej (cięcie kości, obróbka mięsa wieprzowego) na terenie Niemiec. Wybranym kandydatom zapewniają legalne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę i ubezpieczenie. Może ktoś z Was chciałby aplikować?

Tore1993tm
Zweryfikowany użytkownik

Praca za najniższą stawkę godzinną, praca w nieprzyjemnych warunkach, jak i bardzo ciężka praca ,kierownictwo tylko pogania i jeśli nie dajesz rady to Cię wywalaja , warunki mieszkaniowe jakie daje agencja przez którą Cię zatrudniają , są tragiczne jednym słowem ( ciągle imprezy które są bardziej libacjami alkocholowymi, kłótnie ,krzyki , brud i smród ) agencja czy też firma która tam zatrudnia zwie się Vivax Service

Anna

@Byly Rozumiem, ale mimo wszystko proszę, żeby jednak przestrzegać pewnych zasad. Dodatkowo proszę, żebyś nie posługiwał się danymi personalnymi konkretnych osób - dotyczy to również samych imion czy inicjałów. Może warto byłoby zatem podjąć jakieś działania, żeby poprawić sytuację w NWT? @marek Przykro mi, że praca w tej firmie Cię rozczarowała. Ile tam przepracowałeś?

Anna

@Były pracownik Staram się zrozumieć to, iż musisz być zdenerwowany. Pamiętaj jednak, żeby na forum używać kulturalnego słownictwa. Czy ktoś z obecnych na forum użytkowników zechciałby w sposób niewymuszony, kulturalny i merytoryczny wyrazić swoją opinię o pracodawcy, jakim jest NWT? Wszelkie rzetelne informacje na jego temat na pewno pomogą osobą, które planują tam aplikować, a zatem zapraszam do dyskutowania.

Byly
@Anna 07.09.2018 11:01

(usunięte przez administratora)opisując firmę vivax nie da się używać normalnych słów (usunięte przez administratora) On nie ma do nikogo szacunku

Anna

@Pilarz Zupełnie nie rozumiem motywacji Twojego wpisu. Co chciałeś poprzez niego nam przekazać? Jeśli posiadasz aktualne informacje dotyczące pracy w NWT, to podziel się nimi. @Były sztapler Dziękuję Ci za Twoje zdanie na temat tego pracodawcy. Jak długo byłeś tam zatrudniony? A wszystkich jednocześnie upominam, że na forum obowiązują zasady, według których nie wolno tutaj nikogo obrażać i wyzywać; zabronione jest także posługiwanie się niestosownym słownictwem. Bardzo proszę o przestrzeganie tego.

Byly
@Anna 26.08.2018 11:12

Aniu dużo ludzi tych co tu piszą to są byłymi pracownikami i wiedzą o czym mowa i o kim

Pilarz

Wiecie że Vivax Gmbh to firma sprzątająca hahaha poważnie wpiszcie sobie w Google takie (usunięte przez administratora) to nawet w Rumuni nie ma jakie tam robią , już 20 a ja nadal kasy na koncie nie mam porażka..

Były pracownik
@Pilarz 20.08.2018 21:10

Nie tylko ty ziomek ja dwa Mc z tego powodu walilem L4 w lipcu to samo było a ten (usunięte przez administratora) hanys jeszcze ludzi tam ściąga. Pozdrów tam ludzi odemnie

anonim

(usunięte przez administratora)

Były pracownik

A ja dopisze tylko tyle jest dziś 15.08 godz 17.10 i nikt z firmy nie ma przelewu. Skandal

Kamil

Dziwnie piszecie bo słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i mam zamiar aplikować.

Były pracownik
@Kamil 05.08.2018 12:36

To ja ci powiem tak nie popełnia tego błędu

Były pracownik
@Kamil 05.08.2018 12:36

I dodam tylko jedno hanys ku wiesz kiedy jest 15sty?

Pracownik |ca

Gratulacje Pawle S ten pierscionek zareczynowy to za nasza wyplate? ciekawe ile bedzie godzin kasy nam brakowalo ?

Były pracownik
@Pracownik |ca 08.01.2017 13:32

Dobre to też o tym slyszalem

Marcel Marcin

w necie to kazdy jest kozak, ale nie zapomne sytuacji gdy to kiedys nie bylo na czas wyplaty i 75% polskich pracownikow zadeklarowalo ze nie wejdzie na zaklad pracowac, na nastepny dzien rano cisza, jak ktos przypomnial ludziom co mowili dzien wczesniej to zwiesili lby i poszli (usunięte przez administratora) ze swieca szukac takich co potrafili siedziec na stolowce nie wchodzac na czas na zaklad i jeszcze przyznac ze (usunięte przez administratora) czolem w bankomat, mimo wzystko milo wspominam pobyt w twiscie , pozdrawiam wszystkich :D eee mordeczki moze w sądzie bedziemy mieli okazje sie spotkac :)

Marcin
@Marcel Marcin 26.02.2018 18:22

a jesli chodzi o hajsy po wypowiedzeniu to z tego co pamietam to bylo wszystko git, tak normalnie jak zawsze co najmniej tydzien po terminie ale bylo :)

Byly
@Marcel Marcin 26.02.2018 18:22

Słyszałem o tej akcji kolego. I ci powiem tak że włamali się tzw (usunięte przez administratora) hanysa

Anna

@były pracownik Dziękuję Ci serdecznie za odpowiedź. Z Twojej relacji wyłania się bardzo negatywny, a przede wszystkim niepokojący obraz firmy NWT. Może warto byłoby zgłosić wszystkie wykroczenia tego pracodawcy jakimś wyższym instancjom - jak myślisz? Czy ktoś jeszcze posiada jakieś doświadczenia z NWT i chciałby nam o nich napisać? Każda aktualna informacja może posłużyć osobom, które mają w planach aplikowanie do tej firmy.

Anna

@Morda opinie w serwisie gowork mają na celu wymianę merytorycznych, konkretnych i kulturalnych opinii na temat warunków pracy. Według obowiązującego regulaminu, z którym możesz zapoznać się tu: https://www.gowork.pl/regulamin , nie można używać wulgaryzmów oraz wskazywać na konkretne osoby w firmie. Tego typu wypowiedzi są zgłaszane administratorom forum i usuwane.

Tomasz

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Anna

@anonymous, Twój komentarz zostanie usunięty. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum (https://www.gowork.pl/regulamin ), zanim opublikujesz kolejny. @Henry, a chciałbyś dowiedzieć się czegoś konkretnego na temat pracy w NWT? Jesteś zainteresowany zatrudnieniem w tej firmie? @Simon, długo pracowałeś w NWT?

Henry

czy jest jakiś powód, że ostatnio rzadziej piszecie?

Anna

@Simon, proszę, wypowiadaj się zgodnie z regulaminem obowiązującym na naszym forum (https://www.gowork.pl/regulamin ). Komentarze w tonie takim, jak Twój, nie będą akceptowane i mogą zostać usunięte przez administratora. Jeśli masz do powiedzenia coś konkretnego, ale w sposób rzetelny i nieobrażający nikogo, na temat pracy w NWT, to zachęcam. @Byly pracownik, a jak wygląda Twoje zdanie na temat pracy w NWT? Możesz napisać coś o warunkach oferowanych przez tego pracodawcę? A próbowałeś kontaktować się z firmą pośredniczącą w sprawie zaległej wypłaty? Wypłata za okres wypowiedzenia powinna być normalnie udzielona przez firmę, może warto skonsultować to z umową?

anonim

(usunięte przez administratora)

PLPL

JEZELI WAM SIĘ TAM NIE PODOBA TO WSZYSCY WRACAJCIE DO POLSKI I TU BEDZIECIE MIELI WSZYSTKO PISOWO I UWAZAJCIE CO PISZECIE, W POLSCE BEDZIE MIELI NAPRAWSE FUL WYPAS I POCO TAM WYJECHALISCIE HMM POLACY ŚMIECH

PLPL

SIMON HMM JUŻ CIE NAMIERZYŁEM I WIEM KIM JESTEŚ I GDZIE, A CEBULA HMMM SĄ GORSI ,SIMON TERAZ UWAŻAJ I INNI

Grozby
@PLPL 30.08.2017 20:28

Wszystko pisowo? To chodzi że PiS rządzi?

Simon
@PLPL 30.08.2017 20:34

Sk sk

Przydupas
@Simon 02.09.2017 07:57

Nie rozumiem Skoro Cię okradli to zgłoś na policję albo daj jednemu drugiemu w mordę i weź co twoje chyba że ci odwagi brakuje albo zmyslasz Biedny Simon okradli go i nic nie może zrobić tylko pisze bzdety bo anonimowo najlepiej Jest policja są urzędy jest szefostwo gdzie to można wszystko zglosic Co boisz się?

Przydupas

Masz rację Zawsze miałem problem że zrozumieniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonymous
@Przydupas 04.09.2017 18:11

witam co sie dzieje

zus
@PLPL 30.08.2017 20:28

te (usunięte przez administratora), co dostales za ten wpis ?

zus
@PLPL 30.08.2017 20:34

:D

Byly pracownik

Dokladnie, NWT Twist nie ma nic co do wyplacalnosci pracownikow a jedynie firma posredniczaca tj w tym przypadku Vivax. Ostatniej wyplaty za przepracowane dwa tygodnie na wypowiedzeniu czesto nie wyplacaja, to fakt potwierdzony w 100%. Stracony czas!!

Administrator

Jak oceniasz pracę w przedsiębiorstwie NWT? To istotne, by poznać ocenę każdego pracownika.

Zainteresowany

Czy jestecie pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Może trzeba to wyjaśnić?

Wisi mu lacha

(usunięte przez administratora) wypłata zamiast 15 każdego mc to 29 i wieczne czekanie Polak Polaka okrada niemowiac o obciagaczach grubego

Marcel

Ludzie ludziska, kto dostał wezwanie na policję w sprawie polskiej firmy zatrudniajacych polaków w nwt ? Ktoś wreszcie dopatrzył się przekretow:D agencja River i synergia tech, to było przed wszystkimi casusami i vivaxami

feri ferrari

czemu tu usuwają komentarze ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Jestes taki ciekawy to podjedz do biura i spytaj sie osobiście .

anonim

(usunięte przez administratora)

marcel

dawaj namiar na robote :D

Pozdro

Jak przyjdzie ci w sie sobote pracowac od 6 rano do 21 To Ci sie odechce tej Pracy

wsisia

Moze ktos powie mi cos o tej firmie :czy wypłata na czas? czy mozna liczyc na zaliczki?jak z zakwaaterowaniem?czy praca bardzo ciezka? ile jest przerw? jak daleko do pracy od zakwaterowania?czy pracuje sie w soboty?ile na czysto po odtraceniach na godzine?czy mozna sobie samemu cos ugotowac?czy tam jest bardzo zimno?...czy mozna miec swoje obuwie?......Prosze o szczere odpowiedzi...

@@@

A co tu taka cisza jakby wszyscy wymarli?

Irek
@@@@ 10.03.2017 11:13

Cisza po szkoda czasu na opisywanie tego syfu

qqq

Ale obciach znowu ploty co to kogo obchodzi kto gdzie siedzi to sa ich prywatne sprawy .

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie cpam

A czy to nwt czy firma rozdaje wam narkotyki? Nasrane macie w glowach bo nie dosyc ze sue marnie zarabia to jeszcze wszystko przepijacie i przecpacie

Zostaw opinię o NWT - Twist

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NWT