NWT

Twist

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 122 ocen.

Opinie o NWT

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NWT

Wisi mu lacha

(usunięte przez administratora) wypłata zamiast 15 każdego mc to 29 i wieczne czekanie Polak Polaka okrada niemowiac o obciagaczach grubego

Simon

Niech żyją (usunięte przez administratora) z NWT Najlepsze"życzenia"dla cebuli i hanysa i j..ać frajerów.

anonim

(usunięte przez administratora)

Przydupas
@Simon 02.09.2017 07:57
Sk sk

Nie rozumiem Skoro Cię okradli to zgłoś na policję albo daj jednemu drugiemu w mordę i weź co twoje chyba że ci odwagi brakuje albo zmyslasz Biedny Simon okradli go i nic nie może zrobić tylko pisze bzdety bo anonimowo najlepiej Jest policja są urzędy jest szefostwo gdzie to można wszystko zglosic Co boisz się?

Przydupas

Masz rację Zawsze miałem problem że zrozumieniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Marcel

Ludzie ludziska, kto dostał wezwanie na policję w sprawie polskiej firmy zatrudniajacych polaków w nwt ? Ktoś wreszcie dopatrzył się przekretow:D agencja River i synergia tech, to było przed wszystkimi casusami i vivaxami

feri ferrari

czemu tu usuwają komentarze ????

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

Jestes taki ciekawy to podjedz do biura i spytaj sie osobiście .

anonim

(usunięte przez administratora)

marcel

dawaj namiar na robote :D

Pozdro

Jak przyjdzie ci w sie sobote pracowac od 6 rano do 21 To Ci sie odechce tej Pracy

wsisia

Moze ktos powie mi cos o tej firmie :czy wypłata na czas? czy mozna liczyc na zaliczki?jak z zakwaaterowaniem?czy praca bardzo ciezka? ile jest przerw? jak daleko do pracy od zakwaterowania?czy pracuje sie w soboty?ile na czysto po odtraceniach na godzine?czy mozna sobie samemu cos ugotowac?czy tam jest bardzo zimno?...czy mozna miec swoje obuwie?......Prosze o szczere odpowiedzi...

@@@

A co tu taka cisza jakby wszyscy wymarli?

Irek
@@@@ 10.03.2017 11:13
A co tu taka cisza jakby wszyscy wymarli?

Cisza po szkoda czasu na opisywanie tego syfu

qqq

Ale obciach znowu ploty co to kogo obchodzi kto gdzie siedzi to sa ich prywatne sprawy .

anonim

(usunięte przez administratora)

Nie cpam

A czy to nwt czy firma rozdaje wam narkotyki? Nasrane macie w glowach bo nie dosyc ze sue marnie zarabia to jeszcze wszystko przepijacie i przecpacie

Xxxxx

Dostal ktos juz wyplate? Ja ze swoim chlopakiem mielismy dostac za 2 tygodnie pracy i pieniedzy dalej nie widac a juz tu nie pracujemy.

Kamil
@Xxxxx 15.02.2017 14:24
Dostal ktos juz wyplate? Ja ze swoim chlopakiem mielismy dostac za 2 tygodnie pracy i pieniedzy dalej nie widac a juz tu nie pr...

Może być ćiężko,dostać pieniądze za dwa tygodnie,raczej zapomnijcie

....

Ty jesteś mniej niż zero bo nie powinno cie obchodzić życie prywatne innych a skoro cie to tak boli to czemu tu jeszcze pracujesz a właśnie taki masz nick bo masz gula że żadna z nich nie poleciała na ciebie nie dziwię się hehee

anonim

(usunięte przez administratora)

....

Drogi Gul żal mi ciebie że masz tak nudne życie że opisujesz czyjeś i to ty jesteś właśnie śmieszny z tym że opisujesz to na jakimś forum. Ja współczuję Ci naprawdę brak słów pozdrawiam

123

Marcinek czemu sie nie odzywasz teraz Glupio ci ze kase dostalismy a ty musisz czekac a przecuez zalatwial ci boss dwoch firm

Marcin
@123 11.01.2017 07:22
Marcinek czemu sie nie odzywasz teraz Glupio ci ze kase dostalismy a ty musisz czekac a przecuez zalatwial ci boss dwo...

Już dostałem co sie nie odzywam brak mi słów i szkoda mi czasu koleko

123
@Marcin 12.01.2017 02:50
Już dostałem co sie nie odzywam brak mi słów i szkoda mi czasu koleko

Gdybys dostal dawno bys sie chwalil daunie Dostales pewnie jako alfons za ta swoja chiciaz watpie czy ktos by dal centa

Hagia

Kochani moi. Tak patrzę na to co piszecie i łezka się w oku kręci! Tyle prawdy na raz, w Twiście latami nie nazbieram. Jednakże czemu tak rzadko widzę gdy mówicie to otwarcie i prosto w twarz. Osoby, które się na to odważą mają głębiej obrobion [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż Sasha Gray! Gdzie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nędzy jest prywatność i szacunek?! Przynajmniej sprawy seksu, związków, podrywu itp zostawił byś daleko od swojej tłustej mordy. Z całym szacunkiem, ponieważ nie zawsze doznawalismy od Ciebie samych przykrości. Niestety na zmiane tkanki kory mózgowej jest za późno. Obys chociaż raz przeżył to w jakich stanach psychicznych (oraz fizycznych) nie raz odprawiałeś ludzi. Dziękuję i życzę miłej pracy ponieważ sama w sobie zła nie jest. Pozdrawiam moich cudownych znajomych z Twistu! Dziękuję, że jesteście. Bez was to dopiero byłoby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Pracownik |ca

Gratulacje Pawle S ten pierscionek zareczynowy to za nasza wyplate? ciekawe ile bedzie godzin kasy nam brakowalo ?

alki

tak sobie pracownicy dali tak mają zap,,,,,,,,,ier...dala ją jak murzyni, i przestań pisać Pawle.S za,,,,szefa ludzie nie są głupi,nie wierzą w twoje bajeczki ale pracują,bo wiadomo pracować trzeba ale gdy nadaży się okazja na lepszą pracę uciekają z tego syfu i oby ten syf wkoncu upadł

122

To jest zalezne od zakładu czyli nwt i obojetnie jaka firma by tam byla viwax czy jarpol to i tak musi isc do pracy o tym decyduja niemcy

aki

W innej firmie było by wolne bo ja pracowałem tam i teraz już nie pracuję i nie pracowałem w Boże Narodzenie i w 1 Stycznia to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie zakład no i tylko pzydupasy pojechały to fakt tak zawsze jest ale kto widział pracować w Boże Narodzenie i 1 Stycznia podaj mi chociaż jeden zakład pracy w którym pracuje się w Swięta znasz jakiś zapewne ku,,,,,,,r,,, wa NIEEEEEE i po co te pierd ,,,,ole,,, enie

maxi

i tak się stało dziś dziś 1 Stycznia i ludzie poszli do pracy na godzinę 15 masakra w boże narodzenie musielismy pracować i dziś również kiedy to się skonczy kiedy tą firmę wyżucą bo naprawde brak słów

On
@maxi 01.01.2017 16:07
i tak się stało dziś dziś 1 Stycznia i ludzie poszli do pracy na godzinę 15 masakra w boże narodzenie musielismy pracować i dzi...

Myslisz ze w innej firmie byloby wolne? Tak tu bylo zawsze w jarpolu to o wyjeździe na swieta mozna bylo pomarzyć Tez tylko przydupasy pojechały

ha

no i 1 stycznia również trzeba isć do pracy już są takie plany i zapewne się tak stanie co za bu,,,,,,,,,rdel

elo

sory Vivax

elo

Vavin czy jakoś tak

Jaro

Hali halo! Powiedzcie Jak sie teraz nazywa firma ktora na nowo kreci Hanys?

B

Nie rób to może z ciebie Pawle. S boli że prawdę piszę ktoś musi

B

Planowo ha ha w tamtym roku w grudniu tez tak dali bo święta a gdzie kasa za wrzesień

122
@B 18.12.2016 01:18
Planowo ha ha w tamtym roku w grudniu tez tak dali bo święta a gdzie kasa za wrzesień

Nie pracujesz to po co sie udzielasz pewnie poleciales za wode albo dragi albo zwykly nierob

902
@122 18.12.2016 07:43
Nie pracujesz to po co sie udzielasz pewnie poleciales za wode albo dragi albo zwykly nierob

dalej można bez przypału robić naćpany ? :D

B

Nie pracuje już tam ale piszę co tam się dzieje bo ludzie opowiadają i ktoś musi o tym napisać ktoś musi

B

No cóż ale nadal zarządza ci sami nic się nie zmieniło tylko pracownicy nowi co chwile. Przychodzą i odchodzą. Trochę się ich okradnie trochę następnych nowych i tak to się kręci

122
@B 16.12.2016 15:07
No cóż ale nadal zarządza ci sami nic się nie zmieniło tylko pracownicy nowi co chwile. Przychodzą i odchodzą. Trochę się ich o...

To po co tu robisz i narzekasz Kase dali planowo jak mówili miejmy nadzieję ze tak juz zostanie

Halo

Firma upadła a tu auta nadal są a w lizingu byłu taka mała ciekawostka a nawet zagadka a jak wypłaty nie było za wrzesień tak i nie ma

XYZ

Ludzie a co wy myśleliście że jak to będzie w NWT? Skoro sami narkomani przyjeżdżają tam pracować. Ha bo skąd te kontrole policji i sikanie do kubka było? Wystarczyło powiedzieć, że nie pracuje się w NWT i policja odpuszczała. Nikogo, NIKOGO normalnego tam nie ma. Skąd to wiem? Normalny nie daje sobą tak pomiatać. Z tego wynika, że poniekąd sami jesteście sobie winni, nie mowię, że wszystkiego ale częściowo. Skoro widzisz, że jest lipa to odwrót na pięcie i niech sobie szefostwo pracuje.

Ekipa

Proszę Pan Paweł. S za-szefa nóżkę sobie rozwalił i bardzo dobrze to za te oszustwa Pozdrawiamy ekipa z NWT

??/??
@Ekipa 10.11.2016 23:22
Proszę Pan Paweł. S za-szefa nóżkę sobie rozwalił i bardzo dobrze to za te oszustwa Pozdrawiamy ekipa z NWT...

Noge rozwalil?No to ekipa jeszcze leb mu rozwalic trzeba

123

Gdzies ty się Marcinku tych prawnych bredni nauczyl chyba w tym poprawczaku gdzie garowales za dragi ale moze i nie bo przecież za dużo czasu nie miałeś ponoc najlepszym cwelem zostales to i dużo roboty bylo stąd ten twój pasztet taki dobry w te klocki

Marcin

O proszę Panie Pawle. S już słyszałem że zrobiłeś zakaz dla mnie na wchodzenie do jakiego kolejek hotelu że byłeś na hotelu w Neuringe i tam straszyłeś że nie mogą mnie wpuszczać jak będę chciał i będę miał do kogoś sprawę to przyjadę i sobie wejdę a ty i Tolek możecie mnie pocałować w d........ Śmieszni jesteście

Kolega

No pan Krzysiu jest zajęliśmy, znajdzie coś na wystawce a później sprzedaje może jakaś szafeczke może stolicę, bo w pokoju nie macie, ile no jedynie 20 euro we dwóch to po 10 co to jest wciska ludziom nowym, ha ha Krzysiu jest zajebistyyyy i piwko ci zapisze po wypłacie oddasz za kilka piwem i tych ci ci pan Krzysiu dopisał jeba*****ć Cię Krzysiu

Przyjaciel

Krzysiu testu szefa ci załatwi ku*****rwa czy widzieliście takie coś, że mieszkasz powiedzmy na hotelu pracowniczym, jest lodówka na kilkadziesiąt osób jedna lodówka pan Krzysiu teście szefa przywozi lodówkę i jeżeli chcesz ją używać musisz zapłacić 1 euro na miesiąc a jak masz zły materac obszczany czy już gnie to pan Krzysiu ci sprzeda za 50 euro prawie nowy z wystawi ha ha piwo no pan Krzysiu kupuje w Lidlu piwko cena 29centów+25 puszka czyli 54centy pan Krzysiu ci sprzeda za 1euro ale puszka do zwrotu, gdy sklep zamknięty, a jak nie masz kasy pan Krzysiu zapisze ci na zeszyt, co najlepsze pamiętam jak pan Krzysiu wiązać ludzi do pracy proponował piwko, bo nie ma jak piwko przed pracą, jak nie można pić przed pracą, jak pan Krzysiu proponuje piwko za 1 euro to jak tu nie odmówić nawet ten ham dorabia się na ludziach i spokojnie nie zapomni ci dopisać tam po cichu do zeszyciku, pan Krzysiu och jak on lubi jeździć po wystawach na firmowym paliwie he pozdrawiam

Dla Bydlaka z Żor Pawła S

Co panie Pawle S za-szefa teraz to zrobisz z siebie kompletnego idiotę przyjeżdżasz pod zakład i sępisz papierosy chcesz to niby pokazać swoim pracownikom że i ty nie masz pieniędzy,jesteś żałosny, było dłużej, na wczasach siedzieć żygać mi się chce, brak słów

ryzownik_chw.

złodzieje chamy i pedały a szczególnie cały hansiu gruby tłustyh chu* w jeansach najpier brzuch potem reszta śmiecia jak ktos mu mowi prawde to zwalnia czlowieka rura tlusta jazda z nim i reszta tych zaklamanych smiueci. Krzysiu sprzedasz mi materac?? ^^

zzzz
@ryzownik_chw. 07.11.2016 16:18
złodzieje chamy i pedały a szczególnie cały hansiu gruby tłustyh chu* w jeansach najpier brzuch potem reszta śmiecia jak ktos m...

Ja tez chce materac telewizor i zamrarzarke za euro miesiecznie da sie zalatwic Krzysiu?

Krzysztof

Nie wiecie czemu tak się dzieje, jeżeli powie wam szef prawdę to niezwłocznie odejdzie z pracy kilkadziesiąt osób a tak zbywajac was robi sobie pole możliwość znalezienia nowych pracowników tak to się robi pozdrawiam

Marcin

Czy wy ludzie naprawdę jesteście tacy naiwni czemu za-szefa wcześniej nic nie wspominał o papierach i jakims podpisywaniu dopiero jak ja nagłosnilem sprawę ale oszukuje w oczy dobrze gra powinien iść grać w filmach pan Paweł S

Marcin

Podsumowanie dziś Niemiec wypełniał mi papiery z ambercajtu właściciel dwóch firm w Sogel co jest najlepsze mogą być problemy gdyż zgłaszać trzeba się obrazu i jeszcze do tego mam nową pracę tak jak i wszyscy w nwt bo nowa firma a co jest najlepsze jak można jako niby szef byłej firmy może zgłosić kogoś do ambercajtu bez jego podpisu Paweł S ty oszuscie

zzzz

Sobota nastepne zebranie i znowu legendy moze Hanysku zacznij bajki pisac lepiej na tym wyjdziesz

byla pracownica

Pracowalam w twiscie jakis czas szkoda slow.Napisze tak puki byl Cebula wszystko bylo ok mam wielki szacunek do tego czlowieka .Po tym jak sie zwolnilismy przyjal nas ponownie na Bremem i tam szefem czy opiekunen jest Rafal mowia na niego diabel pozytywnie zakrecony i przesympatyczny czlowiek .Mam nadzieje ze szef zacznie zatrudniac wlasnie takich ludzi .Pracowlam tam krotko ale zaden z pracownikow zle nie powiedzial o tamtym szefie ma szacunek dla ludzi a oni dla niego

anonim

(usunięte przez administratora)

Marek

Żebyś wiedział również tam pracowałem ostatniej wypłaty nie otrzymałem

Marcin

No i na to czekałem panna za-szefa pisała do mnie za pisanie prawdy abym uważał na drodze tylko tak potrafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] załatwiać sprawy rękami brak słów

Marcin

Boże czy ty Pawle S za-szefa myślisz że ludzie są tacy naiwni i wieżą w Twoje bajki jakie opowiadasz twierdzisz że oni dostaną szybciej pieniądze bo zgłoszone o upadłość pracownicy są grupowo zgloszeni i dostaną pieniądze za wrzesień w dwa tygodnie a ja sam zgłosiłem i że ja do 3 miesięcy a co to za różnica ty chyba swoich pracowników uważasz za idiotów tak właśnie uważasz a sam popatrz czy nie jesteś

Marcinem cała prawda

Oby za-szefa nie zapomniał powiedzieć na zebraniu że jestem idiota i debilem tak potrafi a ja tylko piszę jak wszystko wygląda aby ludzie nie tracili czasu na ten syf

Marcinem cała prawda

Dziś zebranie czy za-szefa znowu zrobi z siebie idoote jaki kit wcisnie pracownikom czemu nie ma wypłaty za wrzesien a dziś już listopad

Zzzzzz

Żałosne to co tu czytam Hanysku podpisując się jako szwagier obczerniac niewinna dziewczynę. Kim ty k.. wa jesteś myślisz ze jak dowartosciowujesz się młodymi szmatki bo inaczej tego ściera nazwać nie można to co to każda na ciebie poleci. Normalne kobiety mają oczy a ty nie wpierw... się w czyjeś związki tak jak to zrobiłeś juz nie raz chociażby z Natalka albo z ta prostytutka co teraz jesteś. Masz lustro? To przejzyj się jaki jesteś obrzydliwy normalne dziewczyny brzydka się tobą. A twoja mała gimnazjalistów jak do ciebie mówi "jak kupisz mi dzinsy to zrobię ci loda". Dwa ścierwo się dobrany Hanysk i mała blacharz. To jest wizerunek firmy. Taki właśnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Gogel

Najlepsze jest to że pan Cebula cały szef już szuka pracy ostatnio widziano go w Sogel przyjechał z kierowcą czyli z tesciem chciał przejąć produkcję boczków ale tam znają złodzieji z Twistu i ups nie wyszło

Zostaw opinię o NWT - Twist

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NWT