SKF Polska

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o SKF Polska Sp. z o.o.

Opinie o SKF Polska Poznań

Nie przegap nowości o SKF Polska Sp. z o.o.!

26.08.2014 13:52

Kolego skoro orłem nie trzeba być-to przedstaw sie z imienia i nazwiska a nie piszesz pod pseudonimem. Jestesmy niby jedną załogą,jedną zmianą....a jeden na drugiego nadaje . Ludzie zastanowcie sie czy przychodzicie do pracy czy na pierdoły. Jeden bardziej msciwy i fałszywy od drugiego!!!! W pracy ze soba razmawiacie,usmiechacie sie do siebie ,a na forum du....y sobie rąbiecie!!!! Żal jak sie to czyta!!! Jak wam wszystkim tak zle to idzcie sie wyzalic menadżerowi a nie anonimowo piszecie. Brak słow a wszyscy liderzy kanałowi wraz z menadżerem na czele i jego kapusiami smieja sie jaka chołota pracuje na produkcji. Cofnijcie sie do przedszkola bo do pracy chyba niedorosliscie!!!!
    Kolega

26.08.2014 12:35

Dobre sobie!!!!boki zrywać tylko panowie z TZC sumiennie pracują hit miesiąca.Czytając to odrazu można wywnioskowac kto takie duperszmity wypisuje dziwnym trafem tylko nie nażekacie na TZC i Miganti idioci sami domyslcie się kto to pisze orłem nie trzeba być biedne tezetki ale dobre!!!!!!
    Amgel

26.08.2014 09:26

Tylko pakownia pracuje wiadomo kto liderem zmiany

26.08.2014 07:18

Pracus sam jestes żałosny!!!!! Zasilasz szeregi ludzi ktorzy tylko potrafia oczerniac innych. Po co piszesz o kims kogo w firmie juz nie ma???
    pracuś

25.08.2014 19:54

Jesteście żałośni a tak zwłaszcza lider z TZC mści się że jego lolitę zwolnili;)). sami sobie na to zapracowali.
    angel

25.08.2014 18:35

Jak sypiecie to ja też sypne może by tak sprawdzić pracowników na 2 zm o 21 i nocce o 4 lub 5 co porabiaja? Wi-ak był by dumny!!!
    oli

25.08.2014 18:30

Masz rację tylko Tzc jest gnebione

15.08.2014 01:28

Koleżanko nikt nie prosił cie o wyjaśnienia!!!!!!!!! Jestescie wszyscy załosni i wszyscy nagle tacy porządni kochający sie w firmie,nikt nikogo nagle nieobgaduje....haha -dobre sobie!!!!

14.08.2014 13:49

Dajcie sobie już wszyscy spokoj. Z oszczerstwami pod adresem innych i z tym forum!!!! Ja pasuje....skakajcie sobie do gardeł jak macie ochotę...... A prawda jest taka,ze nikt z nas swiety nie jest i pewnie nie raz kazdy na kogos cos gadał. A tu nagle kazdy taki szczery chce byc i byc dobry..... W pracy nie ma kolegów,kazdy to potencialny wrog ktore chce wypasc jak najlepiej przed kierownictwe. Opuszczam to forum bo to walka z wiatrakami. Ciagle jeden na drugiego - i to wszystkim wychodzi najlepiej.

14.08.2014 10:47

No panie prawda...teraz to wyszła z cíebie prawda żałosna i ochydna jak wyżej napisałem wielu,wielu innych ludzi nie ma nic do tych ludzi nie miałem na myśli nie pracujących tu bo to samo przez sie jest wiadome że się o nich nie pisze ale najwidoczniej tu to tak nie działa stwierdzam że pan,pani prawda znalazł sie na dnie z tymí wszystkimi co mają tylko odwage oczerniać ludzi na forum masakra i żenada pozdrawiam!!!
    Koleżanka

14.08.2014 09:15

No brawo!!!!!Jeśli taki ktoś jak o psełdonimie prawda wygłasza takie życiowe prawdy?przez takich ludzi jest tu bałagan i chamstwo nie wypowiadałam się wcześniej o nie pracujących tu w ramach wyjaśnień to jest dopiero pomylenie z popapraniem ha..ha..ha

14.08.2014 08:49

Do pani,pana prawda!!!Prawda to jest taka że niczym sie nie różnisz od tych co piszą tu takie oszczerstwai oczerniają ludzi widocznie jestes lub byłaś z tymi co lubia utruć ludzią życie gratulacje

13.08.2014 21:05

I to jest to jeden napisze dziesięciu podłapie i obleje oszczerstwami brawo!!!!!!

13.08.2014 20:55

Ktos wyżej napisał prawdę o nich ,że są największymi pierduśnikami w firmie. Nie było pewnej pani był spokoj a teraz jest syf. To są tzw (usunięte przez administratora) liderow...haha. Pomylenie z popapraniem

13.08.2014 20:50

A czy ktoś bluził strasznie na temat tej sw. 3 ktorym całujesz ręce????? Nic az tak obrazliwego w ich stronę nie poszło. Jak dla mnie wyliz im d....!!!!!

13.08.2014 20:23

Jak można tak bluznić na tych ludzi i nie pisze tu o nie pracujących już,śmiechu warte co wy macie do tej rodziny znacie ich tak naprawde!!!! Strach pomysleć teraz kto koło ciebie pracuje bo niedaj boże źle sie spojrze i popłyne zfalą gnojówki.Ja nie mam nic do tych osob i z czystym sumieniem moge podac całej trujcy ręke a wy zastanówcie się zanim kogoś oczernicie szkoda smłów

13.08.2014 18:55

Jak widać są jeszcze porządni w firmie. To są te wyjątki. A podawanie ręki to jakaś pomyłka. Masz racje tu podasz ręke,uśmiechna sie a pozniej dupsko zrypne. Zgadzam sie z przedmówcą nie można powiedzieć złego słowa na tę,której nie ma i życzę powodzenia raz jeszcze!!!

13.08.2014 15:44

Stwierdzam,że forum Skf-u sięgneło dna a ludzie piszący tu i obrażajacy rodziny,poszczególne osoby mają z głową. Znacie te osoby osobiscie,spędzacie z nim czas poza pracą ????? Więc tak naprawdę co możecie o nich powoedzieć???!!!! Nasłuchacie się głupot bo ten coś powiedział,a tamten dodał i obelgi gotowe i idą w świat wędrując po zakładzie. Jesteści śmieszni i żałosni. Ale pamiętajcie w życiu różnie bywa i kiedyś ktoś może mówić tak o was. I zobaczymy czy będzie wam do śmiechu?? Życzę powodzenia osobą,którym nie przedłużono umowy-bo jak widać nie maja czego żałowac.
    patrzący z boku

12.08.2014 12:07

Dajcie se po razie i będzie spokój. Zajmicie się każdy swoim życiem ,swoimi problemami i będzie git.
    koleżanka

12.08.2014 10:10

To nie trzeba upaść nisko ale znaleźć się na samym dnie żeby pisać na kogokolwiek w internecie to nie jest przyjemne pozdrawiam wszystkich znajdujących sie na dnie którzy wygłaszają swoje ochydne opinie na forum

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SKF Polska?

Kontakt - SKF Polska Sp. z o.o.

Nieszawska 15 61-022 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia

obserwator

12.08.2014 09:48

Ręke sobie podajecie krzywe uśmiechy posyłacie rozmawiacie a za moment wbijacie nóż w plecy ochyda i świństwo nawet nie umiem tego nazwać jak nisko trzeba upaść popieram poprzednika
    patrzący z boku

12.08.2014 09:27

Kolego nie pisz z jakiej jesteś zmiany i od jakiego pana tylko miej odwagę podpisac sie prawdziwie. Skad wiecie,ze własnie u tego pana na zmianie jest pierduśnictwo??? Pracujecie tam??? Żal jak sie to czyta ,a najgorsze jest to ze wszyscy ze sobą gadają - a na forum i za plecami (usunięte przez administratora) sobie rąbiecie!!!! ŻENADA !!!!!! Pracują tam niby dorosłe osoby a zachowujecie sie gorzej niż dzieci!!!!!! A szlachta biurowa z liderami na czele i menago ręce zacierają że robole do gardeł sobie skakają!!! Powiniscie trzymac sie razem i nie dac soba pomiatać - mowi sie że w kupie siła ale jam widac nie w tej firmi.
    Pracownik 3

12.08.2014 08:21

Jestem ze zmiany tej samej co poprzednik ale nie od pana W-czorka stwierdzam ze wszyscy tu piszący obelgi pod adresem rodzin i pojedyńczych osob to debile i ignoranci i to by było na tyle
    że zmiany w-czorka

11.08.2014 23:53

Wszyscy jesteście poebani że tu piszecie te osobiste smiecie Dziekuje dobranoc
    aga

11.08.2014 21:10

Pracownik2 - dokładnie tak jak piszesz.... Nie grasz w ta samą bramkę co obgadujący innych masz przechlapane. Najlepiej mówic o sobie,jak masz w domu,jakoe problemy itp.i wtedy jest spoko-wtedy cie uwielbiaja. Tak działa większosc ludzi w tej firmie. Oczywiscie sa wyjatki potwierdzający regułę :) Ja wychodze z założenia,że w pracy nie ma znajomych,przyjaciół -swoje 8 i do domu.

11.08.2014 20:38

Kolega - 2014-08-10 11:19:20 - napisz w którym momencie !? cyt."łatwo oczerniać ludzi" ? albo nie czytyasz ze zrozumieniem albo używasz mięśni w celu sobie widomym cyt."wyskoczymy i zobaczymy czy jesteś tak mocny " nie odpisuję na następne posty tego "KOLEGI" !!! Młody - 2014-08-10 11:39:28 - cyt."z chęcią się przyłąche do tej rozmowy za bramą za te mądrości w ryj mu síe należy to jest palant " a młody płynie z tłumem jak widzę takie prostackie posty to aż ręce opadają , nie odpisuję na następne posty tego "MŁODEGO" DDD - 2014-08-10 11:48:44 i Zainteresowan - 2014-08-11 13:15:50 - tu odpowiedź będzie oczywista ,proszę o więcej finezji z groźbami tyklo zadam jedno pytane ? czy wiecie o co chodzi z wyskoczeniem za bramą ze mną - jaki jest powód ??? PODPOWIEM WAM, zapytajcie - tego użytkownika -Kolega - 2014-08-10 11:19:20 jak mniemam nie potrafi odpowiedzieć na zadane pytanie bo sam nie wie !
    Pracownik2

11.08.2014 20:34

Zgadzam sie z poprzdnikiem opluć,zeszmacic,zdeptać tak najlepiej tylko dlatego że ktoś dostał tu prace tak czy inaczej czy pracuje tu siostra,matka,ojciec czy ktokolwiek ale czy z tego człowieka jest mniej wartościowy pracownik???Nie sądze takie fora są dla ludzi którym strach i odwaga nie pozwala załatwiać sprawe w cywilizowany sposób żenada nie różnicie się niczym od tych z biura.Wylewacie kupe gnoju na ludzi masakra 80% zatrudnionych tu to rodziny jak nie grasz z tymi co obelgi wylewają to jesteś nikim GRATULUJE!!!!

11.08.2014 17:11

To jest siła forum. Ktos cos napisze ,a reszta podchwytuje i jedzie z ludzmi jak po bandzie. W SKF wystarczy zle sie na kogos spojrzec,byc ładniejszą ,lepiej ubraną,mieć kogos we firmie co wkręcił do pracy i już jestes nielubiany. A siła plotki ma ogromną moc w tej firmie.
    DDD

11.08.2014 16:15

Maaryla zajmij się swoją(usunięte przez administratora) i weź się do roboty nie dyrdymaly piszesz mało masz toci dołożą matka uciśníonych
    Zainteresowan

11.08.2014 13:15

Panowie zgadzam sie w 100% trzeba gnojka wytropić i dać mu solidną lekcje moralności czepia sie pożądnych ludzi tylko dlatego że rodziną są i razem pracuja zapraszam chociaż jedną osobe której jakiś sposób zaskodzili czynem lub słowem na forum każdy mądry a w oczy odwagi nikt nie ma powiedzieć a zmiana pana Wie.-ka jak sie nudzi i ma czas obserwowac ludzi na innych dzíałach normy im podnieść
    DDD

10.08.2014 11:48

Ja też chce jak dopadniecie gnoja dajcie znać posłucham z chęcią co ma do powiedzenia o tych klanach głupku masz więcej wrogów niż ci sie zdaje stul ryj albna kuźnie gnoja dać na wagnera w (usunięte przez administratora) mu wymieszają ze nie bedzie miał czasu na obserwacje i pisanie głupot popapraniec kiedyś się dochrapiesz
    Młody

10.08.2014 11:39

Kolego z chęcią się przyłąche do tej rozmowy za bramą za te mądrości w ryj mu síe należy to jest palant zze zmiany Wie....ka bo pisał wtedy jak sie wygnił po nocce najgorsza zmiana problemowa i pierduśników mam dobrego koleśia powiedzmy informatyka wytropimy jego IP i zobaczymy co nam powie
    Kolega

10.08.2014 11:19

Do pana oooooo!!!taki jesteś mądry i wszechwiedzący to podaj swoje imie pogadamy za brdmą łatwo oczerniać ludzi inkognito ale jesteś zwykłym tchurzem wypisując na forach jak masz problem do kogoś to w oczy to powiedz to jak masz jaja to wyskoczymy i zobaczymy czy jesteś tak mocny jak w ryju zapraszam
    anka

10.08.2014 10:18

Po przeczytaniu tych wypowiedzi stwierdzam GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC!!!!!!!!!!! Ja łatwo obrażać innych i pozostać ANONIMOWYM!!!!!!! Podajcie imię i nazwisko ( tylko prawdziwe) to wtedy będziemy mówić o odwadze!!!!!

08.08.2014 18:02

Basia - opcja nr.1/ masz kogoś znajomego na wysokim stolcu w naszym zakładzie ? to masz pracę od reki . i to nie byle jakim stanowisku nie przy maszynach tylko w biurach lub pośredniej produkcji "gdzie inie masz kontaktu z fizyczną pracą" to na początek , potem po jakimś roku skok na wyższe stanowisko i już jesteś na pełnym etacie z wszystkimi przywilejami a to nie mało uwierz mi na słowo wiem co piszę ! opcja nr 2 / jak masz zapędy seksualne aby dostać uw SKF PRACĘ - to jest duża szansa iż takiej pracy nie dostaniesz ! z tego względu iż nie masz nikogo znajowego który wkęci Cię na jakikolwiek stołek więc ten scenariusz możesz uznać za niebyły :) JAK MASZ JESZCZE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI TO PROSZĘ O KONTAKT NA FORUM . rozwiewam wszelkie Twoje pragnienia i wątpliwości ze sztuką szukania pracy w naszy zakładzie . pozdrawiam - ooooooo!

08.08.2014 17:49

Dawid nie masz pojęcia o czym piszesz ! a co dopiero analizować taką sytuację ! nie uczestniczysz w życiu tego ciała społecznego lub jak chcesz nazwać pracowniczego więc BARDZO prosze o umiarkowane opinie osoby która nie ma pojęcia co się dzieje w naszym zakładzie . i napiszę tak cyt."nie chciał bym tam pracować gratuluje inteligencji !!!!" o co chodzi z tym zadaniem ? to metafora której nie potrafisz sprecyzować do naszego zakładu czy do Twojej osobowości ? zastanów się co piszesz DWA RAZY !!! NIE - ! ok TRZY RAZY !!!
    Dawid

08.08.2014 15:17

Masakra to jest zakład dla obłąkanych czy jak?????Wy zamiast pracą zyjecie życiem innych ludzi kto by pomyślał żeby oczerniać pojedyńcze osoby nie mówiąc o rodzinach co wy możecie powiedzieć o osobach spędzając tylko 8 godzin z nimi i niekiedy nie rozmawiając z kimś jakieś przestrogi przed jakimiś klanami co wam ci ludzie zrobili?????Znam kilka małżeńst pracujących tam i zapewniam was że są bardziej wartościowi niz ci wszyscy którzy nawet nie mają odwagi się podpisać pisząc te bzdury.Słyszałem o tym forum i aż musiałem wejść i to sam zobaczyć niewiarygodne!!!!!!!Ale przekaże im te nowinki nie chciał bym tam pracować gratuluje inteligencji !!!!
    Basia

08.08.2014 12:22

Zgadzam sie z przedmówczynią czy państwo wiedzą po co jest takie forum?Ludzi nie obchodzą nie pracujcych tam a zainteresowanych pracą jakieś brudy tylko dlatego ze pracują tam rodziny itd ppowinni zakazać pisać tu anonimowo straszne to przepraszam jak by pracowala tam moja np.siostra,matka czy bóg wie kto to też bym była dyskryminowana i oczerniana na takim forum???Straszne świadectwo dajecie nie o tym zakładzie ale o własnej inteligencji i kulturze.Szukam pracy a nawet tak naprawde nie ma tu pożądnej informacji o niczym z drugiej strony dziękuje za taką prace gdzie mogą mnie w internecie obsmarowac ze nie daj boże przespałam się z menadżeram bo etat mam Żenada pomyśności życze
    Aga

08.08.2014 09:56

Weszłam na to forum aby zobaczyć opinie o takim pracodawcy jak SKF. Moje rozczarowanie sięgło zenitu. Tylko raz ktoś nap.jaka jest ta firma i czego można oczekiwać od potencialnego pracodawcy. Mam wrażenie,że piszącym pomyliło sie znaczenie forum i do czego ono służy. Obrażacie ludzi,rodziny,wypisujecie okropne słowa pod adresem jakieś tam dziewczyny-STRASZNE !!!! Zastanawiam się czy gdyby był obowiązek podac swoje imię i nazwisko czy wszyscy,którzy tak obrażają innych byli by tak ODWAŻNI!!!!!!! Ludzie zastanówcie sie co piszecie i do czego w ogóle służy forum-bo jak widać większość z was nie ma o tym pojęcia..
    szery

07.08.2014 21:05

oooooo!brawo masz u mnie piwko graba stary ludzie rozumu (usunięte przez administratora) w troki i do przodu

Zostaw merytoryczną opinię o SKF Polska Sp. z o.o.