SKF Polska

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o SKF Polska Sp. z o.o.

Opinie o SKF Polska Poznań

Nie przegap nowości o SKF Polska Sp. z o.o.!

26.08.2014 15:56

To prawda takie bzdury pisać!!ale troche racji za fx i miganti by się liderzy mogli wziąść.wystarczy sprawdzić czas na fx!!!:( większość fx przesiaduje na stołówce godzinę przed końcem!!! Taka prawda

26.08.2014 15:16

Ja pi-le jakie dno i wodorosty jesteście popaprani takie debilstwa wypisywać praktyke w obserwacji to macie nie nadajecie się do pracy z ludzmi do zoo klatki sympansą czyścić!!!!Bo ci ktorzy tu wypisują to ze zwierzętami pracować powinni chociaż nie wiem czy zwíerząt nie obrażam!!!Jak ktoś z liderem gada to już kapusiem zostaje okrzykniety no to co drugi tu jest kapusiem kretyni!!!!!!!!!!!
    Szczery

26.08.2014 14:51

Święta racja popieram w 100% jesteście obrzydlíwi sami na siebie bat kręcicie wypisując takie świństwa,tylko obserwujecie i czekacie jak jeden drugiemu może nóż w plecy wsadzić stwierdzam że siegacie dna.Jak można negować czyjąś prace ale każdy w ten czy inny sposób swoje zrobić musi i to on bedzie z tego rozliczany.A to co tu wypisujecie to o du-e roztrzasnąć.Jak prac nie odpowiada nikt na siłe tu nie trzyma.Wypisujecie tu banialuki a potem że zwolnienía sami na siebie kapujecie a tak naprawde nikt świętym nie jest w tym zakładzie ale najłatwiej wylewać kupe gnoju na innych anonimowo a może wystarczyłoby w oczy to powiedzieć!!!!Obora i banda idiotów!!!!!!

26.08.2014 13:52

Kolego skoro orłem nie trzeba być-to przedstaw sie z imienia i nazwiska a nie piszesz pod pseudonimem. Jestesmy niby jedną załogą,jedną zmianą....a jeden na drugiego nadaje . Ludzie zastanowcie sie czy przychodzicie do pracy czy na pierdoły. Jeden bardziej msciwy i fałszywy od drugiego!!!! W pracy ze soba razmawiacie,usmiechacie sie do siebie ,a na forum du....y sobie rąbiecie!!!! Żal jak sie to czyta!!! Jak wam wszystkim tak zle to idzcie sie wyzalic menadżerowi a nie anonimowo piszecie. Brak słow a wszyscy liderzy kanałowi wraz z menadżerem na czele i jego kapusiami smieja sie jaka chołota pracuje na produkcji. Cofnijcie sie do przedszkola bo do pracy chyba niedorosliscie!!!!
    Kolega

26.08.2014 12:35

Dobre sobie!!!!boki zrywać tylko panowie z TZC sumiennie pracują hit miesiąca.Czytając to odrazu można wywnioskowac kto takie duperszmity wypisuje dziwnym trafem tylko nie nażekacie na TZC i Miganti idioci sami domyslcie się kto to pisze orłem nie trzeba być biedne tezetki ale dobre!!!!!!
    Amgel

26.08.2014 09:26

Tylko pakownia pracuje wiadomo kto liderem zmiany

26.08.2014 07:18

Pracus sam jestes żałosny!!!!! Zasilasz szeregi ludzi ktorzy tylko potrafia oczerniac innych. Po co piszesz o kims kogo w firmie juz nie ma???
    pracuś

25.08.2014 19:54

Jesteście żałośni a tak zwłaszcza lider z TZC mści się że jego lolitę zwolnili;)). sami sobie na to zapracowali.
    angel

25.08.2014 18:35

Jak sypiecie to ja też sypne może by tak sprawdzić pracowników na 2 zm o 21 i nocce o 4 lub 5 co porabiaja? Wi-ak był by dumny!!!
    oli

25.08.2014 18:30

Masz rację tylko Tzc jest gnebione

15.08.2014 01:28

Koleżanko nikt nie prosił cie o wyjaśnienia!!!!!!!!! Jestescie wszyscy załosni i wszyscy nagle tacy porządni kochający sie w firmie,nikt nikogo nagle nieobgaduje....haha -dobre sobie!!!!

14.08.2014 13:49

Dajcie sobie już wszyscy spokoj. Z oszczerstwami pod adresem innych i z tym forum!!!! Ja pasuje....skakajcie sobie do gardeł jak macie ochotę...... A prawda jest taka,ze nikt z nas swiety nie jest i pewnie nie raz kazdy na kogos cos gadał. A tu nagle kazdy taki szczery chce byc i byc dobry..... W pracy nie ma kolegów,kazdy to potencialny wrog ktore chce wypasc jak najlepiej przed kierownictwe. Opuszczam to forum bo to walka z wiatrakami. Ciagle jeden na drugiego - i to wszystkim wychodzi najlepiej.

14.08.2014 10:47

No panie prawda...teraz to wyszła z cíebie prawda żałosna i ochydna jak wyżej napisałem wielu,wielu innych ludzi nie ma nic do tych ludzi nie miałem na myśli nie pracujących tu bo to samo przez sie jest wiadome że się o nich nie pisze ale najwidoczniej tu to tak nie działa stwierdzam że pan,pani prawda znalazł sie na dnie z tymí wszystkimi co mają tylko odwage oczerniać ludzi na forum masakra i żenada pozdrawiam!!!
    Koleżanka

14.08.2014 09:15

No brawo!!!!!Jeśli taki ktoś jak o psełdonimie prawda wygłasza takie życiowe prawdy?przez takich ludzi jest tu bałagan i chamstwo nie wypowiadałam się wcześniej o nie pracujących tu w ramach wyjaśnień to jest dopiero pomylenie z popapraniem ha..ha..ha

14.08.2014 08:49

Do pani,pana prawda!!!Prawda to jest taka że niczym sie nie różnisz od tych co piszą tu takie oszczerstwai oczerniają ludzi widocznie jestes lub byłaś z tymi co lubia utruć ludzią życie gratulacje

13.08.2014 21:05

I to jest to jeden napisze dziesięciu podłapie i obleje oszczerstwami brawo!!!!!!

13.08.2014 20:55

Ktos wyżej napisał prawdę o nich ,że są największymi pierduśnikami w firmie. Nie było pewnej pani był spokoj a teraz jest syf. To są tzw (usunięte przez administratora) liderow...haha. Pomylenie z popapraniem

13.08.2014 20:50

A czy ktoś bluził strasznie na temat tej sw. 3 ktorym całujesz ręce????? Nic az tak obrazliwego w ich stronę nie poszło. Jak dla mnie wyliz im d....!!!!!

13.08.2014 20:23

Jak można tak bluznić na tych ludzi i nie pisze tu o nie pracujących już,śmiechu warte co wy macie do tej rodziny znacie ich tak naprawde!!!! Strach pomysleć teraz kto koło ciebie pracuje bo niedaj boże źle sie spojrze i popłyne zfalą gnojówki.Ja nie mam nic do tych osob i z czystym sumieniem moge podac całej trujcy ręke a wy zastanówcie się zanim kogoś oczernicie szkoda smłów

13.08.2014 18:55

Jak widać są jeszcze porządni w firmie. To są te wyjątki. A podawanie ręki to jakaś pomyłka. Masz racje tu podasz ręke,uśmiechna sie a pozniej dupsko zrypne. Zgadzam sie z przedmówcą nie można powiedzieć złego słowa na tę,której nie ma i życzę powodzenia raz jeszcze!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SKF Polska?

Kontakt - SKF Polska Sp. z o.o.

Nieszawska 15 61-022 Poznań

Branża główna: Maszyny i urządzenia

13.08.2014 15:44

Stwierdzam,że forum Skf-u sięgneło dna a ludzie piszący tu i obrażajacy rodziny,poszczególne osoby mają z głową. Znacie te osoby osobiscie,spędzacie z nim czas poza pracą ????? Więc tak naprawdę co możecie o nich powoedzieć???!!!! Nasłuchacie się głupot bo ten coś powiedział,a tamten dodał i obelgi gotowe i idą w świat wędrując po zakładzie. Jesteści śmieszni i żałosni. Ale pamiętajcie w życiu różnie bywa i kiedyś ktoś może mówić tak o was. I zobaczymy czy będzie wam do śmiechu?? Życzę powodzenia osobą,którym nie przedłużono umowy-bo jak widać nie maja czego żałowac.
    patrzący z boku

12.08.2014 12:07

Dajcie se po razie i będzie spokój. Zajmicie się każdy swoim życiem ,swoimi problemami i będzie git.
    koleżanka

12.08.2014 10:10

To nie trzeba upaść nisko ale znaleźć się na samym dnie żeby pisać na kogokolwiek w internecie to nie jest przyjemne pozdrawiam wszystkich znajdujących sie na dnie którzy wygłaszają swoje ochydne opinie na forum
    obserwator

12.08.2014 09:48

Ręke sobie podajecie krzywe uśmiechy posyłacie rozmawiacie a za moment wbijacie nóż w plecy ochyda i świństwo nawet nie umiem tego nazwać jak nisko trzeba upaść popieram poprzednika
    patrzący z boku

12.08.2014 09:27

Kolego nie pisz z jakiej jesteś zmiany i od jakiego pana tylko miej odwagę podpisac sie prawdziwie. Skad wiecie,ze własnie u tego pana na zmianie jest pierduśnictwo??? Pracujecie tam??? Żal jak sie to czyta ,a najgorsze jest to ze wszyscy ze sobą gadają - a na forum i za plecami (usunięte przez administratora) sobie rąbiecie!!!! ŻENADA !!!!!! Pracują tam niby dorosłe osoby a zachowujecie sie gorzej niż dzieci!!!!!! A szlachta biurowa z liderami na czele i menago ręce zacierają że robole do gardeł sobie skakają!!! Powiniscie trzymac sie razem i nie dac soba pomiatać - mowi sie że w kupie siła ale jam widac nie w tej firmi.
    Pracownik 3

12.08.2014 08:21

Jestem ze zmiany tej samej co poprzednik ale nie od pana W-czorka stwierdzam ze wszyscy tu piszący obelgi pod adresem rodzin i pojedyńczych osob to debile i ignoranci i to by było na tyle
    że zmiany w-czorka

11.08.2014 23:53

Wszyscy jesteście poebani że tu piszecie te osobiste smiecie Dziekuje dobranoc
    aga

11.08.2014 21:10

Pracownik2 - dokładnie tak jak piszesz.... Nie grasz w ta samą bramkę co obgadujący innych masz przechlapane. Najlepiej mówic o sobie,jak masz w domu,jakoe problemy itp.i wtedy jest spoko-wtedy cie uwielbiaja. Tak działa większosc ludzi w tej firmie. Oczywiscie sa wyjatki potwierdzający regułę :) Ja wychodze z założenia,że w pracy nie ma znajomych,przyjaciół -swoje 8 i do domu.

11.08.2014 20:38

Kolega - 2014-08-10 11:19:20 - napisz w którym momencie !? cyt."łatwo oczerniać ludzi" ? albo nie czytyasz ze zrozumieniem albo używasz mięśni w celu sobie widomym cyt."wyskoczymy i zobaczymy czy jesteś tak mocny " nie odpisuję na następne posty tego "KOLEGI" !!! Młody - 2014-08-10 11:39:28 - cyt."z chęcią się przyłąche do tej rozmowy za bramą za te mądrości w ryj mu síe należy to jest palant " a młody płynie z tłumem jak widzę takie prostackie posty to aż ręce opadają , nie odpisuję na następne posty tego "MŁODEGO" DDD - 2014-08-10 11:48:44 i Zainteresowan - 2014-08-11 13:15:50 - tu odpowiedź będzie oczywista ,proszę o więcej finezji z groźbami tyklo zadam jedno pytane ? czy wiecie o co chodzi z wyskoczeniem za bramą ze mną - jaki jest powód ??? PODPOWIEM WAM, zapytajcie - tego użytkownika -Kolega - 2014-08-10 11:19:20 jak mniemam nie potrafi odpowiedzieć na zadane pytanie bo sam nie wie !
    Pracownik2

11.08.2014 20:34

Zgadzam sie z poprzdnikiem opluć,zeszmacic,zdeptać tak najlepiej tylko dlatego że ktoś dostał tu prace tak czy inaczej czy pracuje tu siostra,matka,ojciec czy ktokolwiek ale czy z tego człowieka jest mniej wartościowy pracownik???Nie sądze takie fora są dla ludzi którym strach i odwaga nie pozwala załatwiać sprawe w cywilizowany sposób żenada nie różnicie się niczym od tych z biura.Wylewacie kupe gnoju na ludzi masakra 80% zatrudnionych tu to rodziny jak nie grasz z tymi co obelgi wylewają to jesteś nikim GRATULUJE!!!!

11.08.2014 17:11

To jest siła forum. Ktos cos napisze ,a reszta podchwytuje i jedzie z ludzmi jak po bandzie. W SKF wystarczy zle sie na kogos spojrzec,byc ładniejszą ,lepiej ubraną,mieć kogos we firmie co wkręcił do pracy i już jestes nielubiany. A siła plotki ma ogromną moc w tej firmie.

11.08.2014 16:15

Maaryla zajmij się swoją(usunięte przez administratora) i weź się do roboty nie dyrdymaly piszesz mało masz toci dołożą matka uciśníonych
    Zainteresowan

11.08.2014 13:15

Panowie zgadzam sie w 100% trzeba gnojka wytropić i dać mu solidną lekcje moralności czepia sie pożądnych ludzi tylko dlatego że rodziną są i razem pracuja zapraszam chociaż jedną osobe której jakiś sposób zaskodzili czynem lub słowem na forum każdy mądry a w oczy odwagi nikt nie ma powiedzieć a zmiana pana Wie.-ka jak sie nudzi i ma czas obserwowac ludzi na innych dzíałach normy im podnieść

10.08.2014 11:48

Ja też chce jak dopadniecie gnoja dajcie znać posłucham z chęcią co ma do powiedzenia o tych klanach głupku masz więcej wrogów niż ci sie zdaje stul ryj albna kuźnie gnoja dać na wagnera w (usunięte przez administratora) mu wymieszają ze nie bedzie miał czasu na obserwacje i pisanie głupot popapraniec kiedyś się dochrapiesz
    Młody

10.08.2014 11:39

Kolego z chęcią się przyłąche do tej rozmowy za bramą za te mądrości w ryj mu síe należy to jest palant zze zmiany Wie....ka bo pisał wtedy jak sie wygnił po nocce najgorsza zmiana problemowa i pierduśników mam dobrego koleśia powiedzmy informatyka wytropimy jego IP i zobaczymy co nam powie
    Kolega

10.08.2014 11:19

Do pana oooooo!!!taki jesteś mądry i wszechwiedzący to podaj swoje imie pogadamy za brdmą łatwo oczerniać ludzi inkognito ale jesteś zwykłym tchurzem wypisując na forach jak masz problem do kogoś to w oczy to powiedz to jak masz jaja to wyskoczymy i zobaczymy czy jesteś tak mocny jak w ryju zapraszam
    anka

10.08.2014 10:18

Po przeczytaniu tych wypowiedzi stwierdzam GŁUPOTA LUDZKA NIE ZNA GRANIC!!!!!!!!!!! Ja łatwo obrażać innych i pozostać ANONIMOWYM!!!!!!! Podajcie imię i nazwisko ( tylko prawdziwe) to wtedy będziemy mówić o odwadze!!!!!

08.08.2014 18:02

Basia - opcja nr.1/ masz kogoś znajomego na wysokim stolcu w naszym zakładzie ? to masz pracę od reki . i to nie byle jakim stanowisku nie przy maszynach tylko w biurach lub pośredniej produkcji "gdzie inie masz kontaktu z fizyczną pracą" to na początek , potem po jakimś roku skok na wyższe stanowisko i już jesteś na pełnym etacie z wszystkimi przywilejami a to nie mało uwierz mi na słowo wiem co piszę ! opcja nr 2 / jak masz zapędy seksualne aby dostać uw SKF PRACĘ - to jest duża szansa iż takiej pracy nie dostaniesz ! z tego względu iż nie masz nikogo znajowego który wkęci Cię na jakikolwiek stołek więc ten scenariusz możesz uznać za niebyły :) JAK MASZ JESZCZE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI TO PROSZĘ O KONTAKT NA FORUM . rozwiewam wszelkie Twoje pragnienia i wątpliwości ze sztuką szukania pracy w naszy zakładzie . pozdrawiam - ooooooo!

08.08.2014 17:49

Dawid nie masz pojęcia o czym piszesz ! a co dopiero analizować taką sytuację ! nie uczestniczysz w życiu tego ciała społecznego lub jak chcesz nazwać pracowniczego więc BARDZO prosze o umiarkowane opinie osoby która nie ma pojęcia co się dzieje w naszym zakładzie . i napiszę tak cyt."nie chciał bym tam pracować gratuluje inteligencji !!!!" o co chodzi z tym zadaniem ? to metafora której nie potrafisz sprecyzować do naszego zakładu czy do Twojej osobowości ? zastanów się co piszesz DWA RAZY !!! NIE - ! ok TRZY RAZY !!!
    Dawid

08.08.2014 15:17

Masakra to jest zakład dla obłąkanych czy jak?????Wy zamiast pracą zyjecie życiem innych ludzi kto by pomyślał żeby oczerniać pojedyńcze osoby nie mówiąc o rodzinach co wy możecie powiedzieć o osobach spędzając tylko 8 godzin z nimi i niekiedy nie rozmawiając z kimś jakieś przestrogi przed jakimiś klanami co wam ci ludzie zrobili?????Znam kilka małżeńst pracujących tam i zapewniam was że są bardziej wartościowi niz ci wszyscy którzy nawet nie mają odwagi się podpisać pisząc te bzdury.Słyszałem o tym forum i aż musiałem wejść i to sam zobaczyć niewiarygodne!!!!!!!Ale przekaże im te nowinki nie chciał bym tam pracować gratuluje inteligencji !!!!

Zostaw merytoryczną opinię o SKF Polska Sp. z o.o.