VoornePutten Uitzendbureau B.V.

Maasland

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 443 ocen.

Opinie o VoornePutten Uitzendbureau B.V.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoornePutten Uitzendbureau B.V.

NIK

Dadzą wam oferte na RedStar -cegielnie Pustaki tam dowodzą

violkova

ostatnio byłam w biurze dokonać zgłoszenia i czekam teraz na jaks oferte, ponoć jeszcze w tym tygodniu maja mi cos zapropnowąc Pani w biurze (chyba) Kasia bardzo pomoocna, odpowiedziala na moje wszystkie pytania wiec poki co agencja zrobila dobre wrazenie

Nik
@violkova 06.12.2017 08:56
ostatnio byłam w biurze dokonać zgłoszenia i czekam teraz na jaks oferte, ponoć jeszcze w tym tygodniu maja mi cos zapropnowąc...

Violkova napewno dadzą ci oferte na RedStar -cegielnie Pustaki tam dowodzą

kacha

wyjechałam tydzien po zgloszeniu. mieszkaliśmy w domkach 6-osobowych, pokoje 2-osobowe, duża wspólna kuchnia i łazienka :) dało się żyć. może lokatorzy nie pałali do siebie miłością, ale zachowywali się przyzwoicie :) moja lokatorka akurat była normalna dziewczyną :). obie pracowałyśmy przy zbieraniu zamówień, praca była na zmiany, więc trzeba było się przyzwyczaić. Czasami było ciężko, bo różne rzeczy trzeba dźwigać ale to zdarzało się sporadycznie ale jak ktos ma problemy z kregoslupem to odpada . dzięki nockom wypłaty były lepsze i można było więcej odłożyć. kontakt z biurem bez zarzutu.

Tobi

na logistykę można z nimi jechać stawki na moje oko standardowe, pokoje i domki lepsze niż w innych agencjach

adam

spędziłem 9 miesięcy w holandii z ta agencja . pracowałem jako orderpicker na reke bylo niecale 10 euro czyli calkiem spoko. najgorzej było na początku zeby to wszystko ogarnąć jak dziala system, zapamiętać mniej więcej rozmieszczenie działów żeby pracować szybciej i wyrabiać normy, ale po jakichs 2-3 tygodniach jak człowiek sie wdrozyl i wpadł w rutyne to było dobrze, w sumie do agencji nie mam zadnych zastrzeżeń bo wszystkie pieniądze do mnie spłynely bez problemu

misz

Ta agencja ma wszystko bardzo dobrze zorganizowane!! jak wyjezadzalem z poprzednia agencja to byla jakas tragedia nie dalo sie dogadac z nikim zero informacji. a vp wszystko super zalatwia bez problemowo. koordynatorzy pomocni ogarnieci duzo wiedza. polecam!!!!

pomocy

Witam. Dostalam oferte pracy przez to biuro w hadze. Czy pracuje ktos tam aktualnie i jest w stanie mi napisac jak tam wyglada ? Jaka stawke sie ma ? Czy jest wiekowka? Jakie zakwaterowanie? Prosze odp na email agata _ b @ interia . eu

darek
@pomocy 11.10.2017 19:06
Witam. Dostalam oferte pracy przez to biuro w hadze. Czy pracuje ktos tam aktualnie i jest w stanie mi napisac jak tam wyglada...

tak pracowalem a co chcesz wiedzieć

anonymous
@pomocy 11.10.2017 19:06
Witam. Dostalam oferte pracy przez to biuro w hadze. Czy pracuje ktos tam aktualnie i jest w stanie mi napisac jak tam wyglada...

pojechałaś już

Lidia

@marcin1widzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci odpowiedzi. Zdecydowałeś się na wyjazd? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o Twoich pierwszych wrażeniach.

tralala

Jedzie ktoś 06,08 . jak ktoś był teraz niech napisze mi opinie na meila , ja jade z narzeczonym i chciałabym się dowiedzieć paru rzeczy . klbienkowska24 @gmail.com

Lidia

@OSZUKANA jeśli zdarzają się jakieś problemy, czy też nieprawidłowości w pracy koordynatorów, to zawsze warto zgłaszać takie sytuacje do firmy. Rozumiem, że niektóre z sytuacji mogą budzić frustrację, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Nie jest to również miejsce do oceny pracy poszczególnych pracowników. Takie informacje warto przekazywać wewnętrznie i bezpośrednio do firmy. Próbowałaś to robić? Kontakt znajdziesz między innymi w zakładce kontakt lub klikając w link: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,17300,0,0,kontakt

Zielona

Ktoś jeszcze jedzie przez tą agencję 23 lipca? Piszcie, pozbieramy znajomości by było lżej. Jedziecie sami czy w grupie? Jaka miejscowość? Piszcie e-maile

Złociutki
@Zielona 16.07.2017 15:35
Ktoś jeszcze jedzie przez tą agencję 23 lipca? Piszcie, pozbieramy znajomości by było lżej. Jedziecie sami czy w grupie? Jaka...

Hej ja jadę będziecie przejeżdżać przez Łódź ja kolega i kolezanka co sądzisz o tej agencji?

anonim

(usunięte przez administratora)

marcin1

Proszę napisz mi mam wyjechać 4 sierpnia ale po tych opiniach niewiem co mam robic a co najgorsze miałem wyjechać dzisiaj ale zadz z agencji iniewiem czemu przesunel

Kadalej

Bardzo dobre biuro, pieniadze na czas , duzo godzin , dobra praca i przedewszystkim klimat. Jak najbardziej polecam:) Peace

Kuki-87@tlen.pl

Nie oceniam jeszcze pracy, ponieważ dopiero planuje wyjazd na koniec lipca. Jeżeli chodzi o kontakt z pracownikami to naprawdę szybko i odpowiadają na wszystko dokładnie. Jak chciałby ktoś dołączyć do wyjazdu to zapraszamy :-), jedziemy w dwie osoby (nie znamy się) :-) Śmiało piszcie na kuki-87@tlen.pl Województwo lubuskie Jeżeli chodzi o bardziej wyczerpujący komentarz nt pracy i firmy dam znać za 2 m-ce

Spol85

Ktos mi powie cos o hotelu pracowniczym przez ta firme? Bo mam oferte pracy przez ta firme,warunki mieszkaniowe itp.czy warto sie tam wybrac?

Kuki-87@tlen.pl
@Spol85 22.06.2017 18:18
Ktos mi powie cos o hotelu pracowniczym przez ta firme? Bo mam oferte pracy przez ta firme,warunki mieszkaniowe itp.czy warto s...

Ja mam jedną prezentacje z firmy. Napisz na e-mail kuki-87@tlen.pl

Michał i Anastazja

Zakwaterowanie w hotelu Mixx inn o dobrym standardzie, wypłaty przychodziły na czas, praca dosyć łatwa i dobry kontakt z biurem. Polecamy.

Lukasz & L

Witam , jako para wyjechalismy przez APN Opole do VoornePutten w Hadze , generalnie zastanawialismy sie jak bedzie czytane rozne komentarze i trafilismy na hotel Mixin (5+ mini studio z lazienka i kuchnia) - minusem bylo pranie i suszenie za ktore trzeba placic , generalnie slaby intenet na 3 pietrze, Dziewczyna prace od razu duzo godzin wszystko sie zgadzalo w rozliczenaich dla niej niestety dla mnie bo ja bez godzin pracy i wyplat - generlanie jednak przyjechalisny w zlym terminie styczniowym takze 3 miesiace wszystko dla partnerki jak nalezy.

Maxin

Jestem teraz w vornne i jest średnio czasem zalegają z wypłatą ale niby wyplacaja po czasie do biura ciężko sie dodzwonić. Mieszkania które widziałem do tej pory to są spoko . praca jest i godziny tez czasem nawet za dużo zależy gdzie sie trafi .

kasia

hejka jest tutaj ktos kto pracuje badz pracowal na pakowaniiu pomidorow ? powiedzcie prosze jak jest bo w przyszlym tyg mam wyjazd z gory dzieki pozdrawiam

Mimi
@kasia 19.05.2017 19:49
hejka jest tutaj ktos kto pracuje badz pracowal na pakowaniiu pomidorow ? powiedzcie prosze jak jest bo w przyszlym tyg mam wyj...

Jest spoko godziny masz i 300 € zarobiszs pokojnie

Fisz

My wyjezdzamy teraz z chlopakiem w piatek ,i mamy troche watpliwosci ,polecacie ta firme?

Życzliwa

Witam chce wyjechać do Holandii za pracą proszę napisać czy warto z tej agencji jechać czy będzie praca na miejscu i te tygodniowki 280 e czy lepiej zostać w pl

Sosna

Hej :) Chciałam zapytać jaka jest teraz sytuacja w VoornePutten na szklarnich i jak to jest z tym zakwaterowaniem. Jedni piszą o kosmicznych kwotach a drudzy że tak wspaniale.

Przemysław

Może któraś z osób od niedawna pracujących się wypowie jak z zarobkami, dojazdem do pracy i jakie opłaty od osoby. A może są osoby co od dawna pracują? Pozdrawiam

zusia@1405

Heeeej !!! jedzie Ktoś 03.03 do pracy przy sortowaniu owocow i warzyw ? do Den Haag ? !!!

Hulk
@zusia@1405 28.02.2017 17:51
Heeeej !!! jedzie Ktoś 03.03 do pracy przy sortowaniu owocow i warzyw ? do Den Haag ? !!!

Hej Zusia@1405. Chcialem sie zapytac czy wyjechalas do tej pracy i czy polecasz ogolnie, jak tam wygladaja te hotele pracownicze czy jest normalnie jakos czy moze lipa?

Heniu

Jakie macie zarobki ludzie na tydzień ? ja dostaje + - 200 euro

Ola

@Futrzak wypłatę dostaje się po 3 tygodniach zapłacone za 2 tygodnie czy tydzień ? To w jakich granicach te wypłaty są? Niestety musimy jechać pilnie na zarobek ale mamy coraz więcej wątpliwości. A jakie biuro możesz polecić co ma teraz jakieś oferty bez jezyka?

E&k

@Futrzak pierwsza wypłata jest po 3 tygodniach a za 2 tygodnie czy za 1 tydzień? Kurde wyjazd w sobotę i coraz więcej wątpliwości...... a jakie biuro polecisz co ma teraz jakieś oferty bez jezyka ?

Futrzak
@E&k 14.12.2016 13:44
@Futrzak pierwsza wypłata jest po 3 tygodniach a za 2 tygodnie czy za 1 tydzień? Kurde wyjazd w sobotę i coraz więcej wątpli...

Pierwsza wypłatę macie teoretycznie w 3 tygodniu pracy za pierwszy tydzień pracy, ja miałem Ale inni czekali miesiąc nawet ponad. A ile to zależy od godzin. Za ponad 40 godzin powinno być z 200 euro licząc szklarnie.

Pat

A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) . myślę ze to przez to ze maja ponad 1000 pracowników

Ocb?

A ja nie będę narzekał.jestem z dziewczyna, oboje na wiekowce , pracujemy od 30 do 50 godzin w tygodniu w okresie zimowym . pieniądze co tydzień na koncie bez żadnych ukrytych kosztów ja za 40 godzin mam lekko ponad 200 euro . zakwaterowanie tez mam bardzo dobre. Moja ocena 4/5 lipa trochę z transportami do firm są "niebezpieczne" ;-) .

Ocb?

Witam, z tego co wiem to biuro to zatrudnia ponad 1000 pracowników . Ja przyjechalem z dziewczyna oboje jesteśmy na wiekowce która jest i była zawsze . co do pracy każdy pracuje inaczej tak myślę tzn przykładowo praca na szklarni ktoś przychodzi popracuje godzinę albo parę i chce wracać do domu bo mu się ni chce . ja na to biura słowa zlego nie powiem może jedynie.na polski biuro które nie poinformowało mnie ze wypłaty są po 3 tyg . pracuje od 30 do 50 godzin tygodniowo i to w okresie zimowym . Wypłaty co tydzień na koncie . Zakwaterowanie ja mama akurat świetne . 4/5 dla voorne

Jacek

hej, jak jest u nich z internetem, oferują w miejscu zakwaterowania?

anonim

(usunięte przez administratora)

julis

@Ana podaj prosze swoj email !!!! :) mam kilka pytan :)

Ana
@julis 30.11.2016 06:48
@Ana podaj prosze swoj email !!!! :) mam kilka pytan :)

aniula.k2000@gmail.com

KKK

Kto wyjeżdża teraz do Holandii 2.12.2016 z Katowic ? czy jest tam teraz aż tak źle? jakie są tam teraz warunki ?

alojza

Ja pracuje juz 4 tydzien i nie narzekam, wiadomo nie ma nic za darmo ale jak szanujesz prace i ludzi, to oni szanuja Cebie. Ja mam w miare spoko pokoj z chłopakiem, wiadomo pare rzeczy musiałam kupic bo tutaj nie bylo, ale takie rzeczy napewno nie zgina i sie przydadza. Bez problemu dostalismy zaliczke za przepracowany tydzien, bez problemowo pierwsza wyplate bardzo zachecajacą. Pzed wyjazem czytalismy bardzo rozne opinie, w wiekszosci bardzo złe ale jednak spróbowalismy i nie żałujemy ;).

Inga
@alojza 09.11.2016 15:59
Ja pracuje juz 4 tydzien i nie narzekam, wiadomo nie ma nic za darmo ale jak szanujesz prace i ludzi, to oni szanuja Cebie. Ja...

Hej a jaka była ta pierwsza wypłata ??

elka

kto jedzie 06.11 ?

Karolina

Pracuje w voorneputten już od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, dobre zarobki - regularnie wypłacane i zawsze wszystko się zgadza, pokoje schludne, warunki naprawdę dobre - jak dbamy tak mamy. Z czystym sumieniem polecam :)

one podkarpackie
@Karolina 20.05.2016 12:56
Pracuje w voorneputten już od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, dobre zarobki - regularnie wypłacane i zawsze wszystko się...

Zgadzam się z opinią Karoliny my z koleżanką też jesteśmy szczerze zaskoczone pracą że mamy dobre warunki i nigdy problemów z wypłatami czy mieszkaniem!

Je.ac vp
@Karolina 20.05.2016 12:56
Pracuje w voorneputten już od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona, dobre zarobki - regularnie wypłacane i zawsze wszystko się...

Ile za ten pokoj? 115? Zastanow sie co piszesz?

David

Siemanko wszystkim. Macie jakiś namiar na polskiego koordynatora?

turas

jako swierzaki zarobicie 280E za 45h....warunki mieszkaniowe slabe..... posciel poduszki garnki bierzcie z Polski tu nic nie ma !!!!!

a może

a może wykop effect?

anonim

(usunięte przez administratora)

magia

Mam pytanie a czy kołdre i poduszki 3ba brać jak jest napisane w umowie ... czy zapewniaja to i wystarczy sama pościel ?

Nowyy12345

Witam wsystkich. Widzialem duzo ofert pracy na wózki widlowe przez te agnecje voorneputten . Jak tam jest z pracą ? Fajna tam praca? Jak z mieszkaniami i warunkami? Czy jest dużo godzin? Dzieki na jakakolwiek informacje

anonim

(usunięte przez administratora)

Czarna

A jak w innych agencjach? Jutro wyjazd a ja mam bałagan w głowie. .. co radzisz?

Czarna

A gdzie mieszkają pracownicy,którzy dopiero co przyjechali?

anonim

(usunięte przez administratora)

MartynaP

pracowałam dla worne putten i bardzo sobie cenie ta agencje co fakt koszt lokum jest wysoki aczkolwiek na warunki mieszkalne nie moge narzekać. jedyne co mnie sie nie podobalo w tej firmie to przedmiotowe traktowanie pracowników przez sama agencje worne putten oraz problem w wypłacaniu zaliczek po przepracowanych 2 tygodniach to największe z moich rozczarowań poza tym to dobra agencja

aladenhaag

Bardzo fajna firma pokoje sa zaopatrzone w lozka i szafki kuchnia posiada lodowki zamrazarki kuchenki grzewcze itp wiec nie jest zle . Co do warunkow pracy tez sa w porzadku zawsze w poniedzialek sa wyplaty . Jednym slowem nie ma sie do czego doczepic.

iza
@aladenhaag 01.07.2016 15:10
Bardzo fajna firma pokoje sa zaopatrzone w lozka i szafki kuchnia posiada lodowki zamrazarki kuchenki grzewcze itp wiec nie jes...

Witam :) chciałam jeszcze zapytać czy są godziny?i od czego zależne jest do jakiej pracy skierują? bo Pani w biurze tego nie wie :) tylko tyle,że mam jechać do Hagi :) pozdrawiam :)

Zzz
@aladenhaag 01.07.2016 15:10
Bardzo fajna firma pokoje sa zaopatrzone w lozka i szafki kuchnia posiada lodowki zamrazarki kuchenki grzewcze itp wiec nie jes...

A kuchnia bez kuchenki i lodówki to kuchnia haha

iza

Witam :) chciałam zasięgnąć Państwa opinii na temat pracy przy kwiatach(taśma) obecnie pracujących,bądź byłych pracowników :) interesowało by mnie ,czy są godziny? warunki mieszkaniowe(hotel czy domek) i dojazd do pracy?bardzo proszę o komentarze :) z góry bardzo dziękuje :)

asia

a ja tam jestem zadowolona. czytając co tu piszecie to się aż zastanawiam czy wy na pewno piszecie o voorneputten .. :O ja pracuje, na brak pracy nie narzekam, zakwaterowanie jest ok i kase też da się odłożyć ..

asia

a ja tam jestem zadowolona. czytając co tu piszecie to się aż zastanawiam czy wy na pewno piszecie o voorneputten .. :O ja pracuje, na brak pracy nie narzekam, zakwaterowanie jest ok i kase też da się odłożyć ..

pracownica

a my dzisiaj z kolezanka idziemy na 12 do pracy i jutro tez mamy taka zmiane i nie wiem o co chodzi z tym ze niby nie ma roboty skoro my chodzimy dzien w dzien i w soboty na dodatek i jestesmy zadowolone ! nie slyszalam na hotelu zeby ktos z ludzi narzekał wrecz przeciwnie ! a kontaktu z biurem to fakt nie ma żadnego ale dobrze ze chociaz z pawlem albo bartkiem jest przez tel bo bynajmniej co chcemy to chlopaki wszystko zalatwia! ludzie nie przesadzajcie sa o wiele gorsze agencje jak np. klaver czy jupiter! tam to dopiero jest masakra jak ludzie opisuja nie podpisujesz zadnych umow tylko jedziesz w ciemno nie wiadomo gdzie i dokad ! Do pracy rodacy a bedzie wszystko ok! Ocena VP nasza to 4+!

suchy

a pocałujcie mnie w doopsko :-) a ja jadę z tego biura w piątek 24 czerwca z Wrocławia i zamierzam zarobić kupę kasy i żyć na wysokim poziomie :-P wielką aferę robicie nie wiadomo o co!

Zostaw opinię o VoornePutten Uitzendbureau B.V. - Maasland

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoornePutten Uitzendbureau B.V.