MediaExpert

Legnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 118 ocen.

Opinie o MediaExpert

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert

Marcin Ironiczny

Jeżeli szukasz pracy w miłej atmosferze to dobrze trafiłeś. Od pierwszych chwil,kiedy zaczołem prace w Media expert w legnicy na lotnisku,dała się odczuć miła i przyjazna atmosfera tego miejsca. Byłem zaskoczony nastawieniem i szczerością pracowników. Zespół jest zawsze otwarty na nowych pracowników.Od razu poczułem ich duchowe wsparcie. Zawsze starają się służyć radą i pomocą.W ekipie panuje niebywała solidarność i nikt nie jest odsunięty poza grupe.Można liczyć na nich w każdej kryzysowej sytuacji.Jeżeli ktokolwiek z ekipy ma kłopoty z którymi nie jest w stanie sobie poradzić,grupa nie przechodzi obojętnie i nie przemilcza problemu.Zawsze stają murem za kolegą kiedy pojawi się agresywny klient. Kierownictwo sklepu a zwłaszcza Dyrektor pan Sebastian to przesympatyczna osoba która zawsze dba o pracowników.Na pierwszym miejscu zawsze człowiek. Zawsze można zwrócić się do niego z każdym problemem,czy to prywatnym czy zawodowym.Jeżeli obieca że pomoże to zawsze dotrzymuje słowa.Chociaż jest wymagający jeżeli chodzi o warunki pracy. Pracownicy są rozliczani z wyników i jeżeli ktoś ma problemy z osiągnięciem parametrów,zawsze jest wysyłany na kompleksowe szkolenia,co zawsze przynosi pozytywne efekty.Pracownik cieszy się wtedy wysokimi premiami. A jakość opsługi klienta jest na najwyższym poziomie. Rotacja bywa jak w każdej firmie ale jest ona znikoma.Aby zostać zwolnionym z pracy trzeba zaliczyć trzy nagany lub naruszyć w poważny sposób regulamin firmy. Każdemu zwalnianemu pracownikowi przysługuje 14 dniowy okres wypowiedzenia.Gdzie pracownik ma czas na porozumienie z pracodawcą. Firma zapewnia każdemu pracownikowi pakiet socjalny,dobre zarobki i komfortowe warunki pracy. Terg aktywnie przeciwdziała mobbingowi,nietolerancji,ksenofobii i homofobii. Żaden pracownik nie jest i nie był nigdy dyskryminowany,szykanowany czy nieuczciwie osądzany ze względu na wyznanie,poglądy,orientacje czy kolor skóry. Plotki o mobbingu i przypadkach dyskryminacji nigdy nie zostały oficjalnie potwierdzone. Dowodem jest to,jak wielu różnorodnych ludzi pracuje w Media expert. To firma na prawdziwym europejskim poziomie. Polecam każdemu prace w tej placówce. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na priv(jakub@poczta.onet.pl)

anonymous
@Marcin Ironiczny 26.04.2016 19:08
Jeżeli szukasz pracy w miłej atmosferze to dobrze trafiłeś. Od pierwszych chwil,kiedy zaczołem prace w Media expert w legnicy...

Chyba Pan Dyrektor Sebastian był twoim ziomkiem z którym razem wciągales skoro o nim tak piszesz ze był zaje.bisty

anonymous
@Obserwator 15.05.2016 23:12
Panie dyrektorze sprzedazy MARCINIE B._ czy Pan to czytał?

Pan Marcin B.nic nie kuma.Widzi tylko cyferki a ze sam ma problemy z podejmowaniem decyzji- ma jak to stwierdził guru.który dużo widzi...??..śmieszne. -)) niby wykształcony człowiek. Żenada kto pełni obowiązki na wyższych stanowiskach w tej firmie.a Prezes nic z tym nie robi .

teku

Ludzie tak jadą po tej firmie, że aż się słabo robi... Firma jest zupełnie ok i praca też jest ok. Najważniejsze że są UCZCIWI, bo to jest najwazniejsze dla mnie. Daję im okejkę umiarkowaną, bo to nie jest praca marzeń

baranowksi
@teku 26.07.2016 11:30
Ludzie tak jadą po tej firmie, że aż się słabo robi... Firma jest zupełnie ok i praca też jest ok. Najważniejsze że są UCZCIWI,...

Masz 100% racji. Jedna z niewielu firm, w których robiłem, która nie próbowała mnie zrobić na szaro

oracz

Pracowałem przez kilka miechó i było ok. Nic super fajnego, ale nic super niefajnego. Było po prostu ok.

CK

Czy takie epitety są na szchumana na pożądku dziennym?

erif

Poszukiują właśnie nowego dyrektora sklepu.Poprzedni został zwolniony z pracy kilka dni temu za stosowanie mobbingu wobec pracowników.Szkoda że nikt wcześniej się tym nie zajoł.

legniczanin

rr niestety trzeba czytać to co się podpisuje @olkuszanin przecież nikt tego za Pana nie zrobił..a propos moze ktos wie czy firma organizuje szkolenia sprzedażowe itp.? Fakty są takie że klient nic nie podpisuje podczas zakupu.Rezerwacje wypisuje na komputerze sprzedawca,Zwany doradcą.Doradca ma za zadanie jeden cel:Do sprzedanego produktu namówić klienta na gwarancje która w większości przypadków jest bezwartościowa.Doradca jednak powie wszystko by taką gwarancje wcisnąc klientowi.Klient nie jest informowany o warunkach gwarancji w należyty sposób.Regulamin przedłużenia gwarancji jest opszerny i zawarte są tam warunki których sprzedawca nie może przedstawic klientowi aby sie z tym regulaminem zapoznał.Klient ma zostawić w kasie jak najwięcej pieniędzy. Media expert nie utrzymało by się na rynku,tylko i wylącznie ze sprzedaży towaru.

P

Media Expert zmienia ludzi i niszczy związki.

olkuszanin

Naciagaja na ubezpieczenie (nic nie warte ) , każą płacić za sprawdzenie televizora (niby piksele) i programowanie kanałów (bójda same sie programują). wyraznie mowilem ze niechce ubezpieczenia i tak wciskają na siłe .Raty zero procent to fikcja . Uważjcie mistrzowie w naciąganiu .

wolny 2

Odradzam wszystkim pracę dla tej Firmy- mówię tutaj jako osoba ,która pracowała na stanowisku kierowniczym- i dawała SERCE ,żeby rozwijać sklep.!!!!!! ASM -CZYTAJ DYREKTOR REGIONU w tej firmie to maksymalny MOBBING !!!!! Pan Marek S. to De- bil ,który sra w gacie bo ma kredyt i pełnioletnią córkę na utrzymaniu. Gość nie zwraca uwagi na wiele rzeczy- gdzie TU - (usunięte przez administratora)???!!!! DZIAŁ DKW

anonim

(usunięte przez administratora)

super wolny

Widzisz??!!usunięto wpisy.!!!!

hagi

Widze ze wreszcie ktos odwazył sie pisać prawdę o jakości pracy w terg brawo, zero tolerancji dla braku poszanowania pracownika

ktoś

Usuwanie postów , jest dozwolone ? Czy to metody stosowane przez wszystkie polskie firmy ?

krzykuś

Co wy wiecie o MEX??

WOLNY
@krzykuś 29.04.2015 22:58
Co wy wiecie o MEX??

Ciekawe ?? !!! Wszystkie niewygodne informacje dla FIRMY zostały wycofane z forum!!!!!To działania firmy MEX I ZARZĄDU!!!!!!!! Ile to kosztowało?????????????.ALE DO TEGO na pewno WRÓCIMY!!!!! pozdrawiam

bolek

nie ma takiej opcji, to byłoby niezgodne z prawem.

i lolek
@bolek 16.12.2014 12:18
nie ma takiej opcji, to byłoby niezgodne z prawem.

owszem byłoby. ale to jest nie do udowodnienia. proste wytłumaczenie - nie mieliśmy odpowiednich kandydatek wśród kobiet. więc oficjalnie może tak nie jest, ale nieoficjalnie może tak być. chociaż nie znam salonu, w którym byłoby tak mało kobiet. na kasie zawsze są (mówię o salonach, które ja kojarzę), na agd drobnym też są kobiety. poza tym na innych działach to owszem mogą nie chcieć kobiet.

świeżak

Czy to prawda, że zgodnie z polityką firmy, w każdym salonie ME personel żeński może to być tylko 20% całej załogi? Np. 11 osób zatrudnionych w jednym sklepie, czyli 2 kobiety i 9 mężczyzn... ???

n
@świeżak 14.12.2014 18:24
Czy to prawda, że zgodnie z polityką firmy, w każdym salonie ME personel żeński może to być tylko 20% całej załogi? Np. 11 osób...

nie

Janek

Czy w tej firmie jest Fundusz Socjalny, a jeśli jest to gdzie można zobaczyć regulamin. Jeśli z kolei nie ma to jak zgłosić Świadczenie Urlopowe? Jeśli oba przypadki nie są respektowane to warto zwrócić na to uwagę w PIPie.

Kandydat

Aktualnie poszukują nawet ponad 20 osób (tak mówią ogłoszenia) Warto iść do pracy do tej firmy ? bo różne opinie czytam i się zastanawiam, czy nie złożyć podania bo pracowałem już u konkurencji.

miłosz

Dla mnie okres świąteczny, to okres do pracy. Wiadomo zapierdziel większy niż przez resztę roku, ale da się też zarobić więcej na premiach itd. Ja ze swojej strony polecam.

Kandydat

Aktualnie prowadzona jest rekrutacja na różne stanowiska od kierownika po sprzedawcę do rzeszowa. Otwiera się nowy oddział czy to uzupełnienie kadry w jakimś istniejącym - orientuje się ktoś ?

tu byłem
@Kandydat 13.12.2014 17:45
Aktualnie prowadzona jest rekrutacja na różne stanowiska od kierownika po sprzedawcę do rzeszowa. Otwiera się nowy oddział czy...

Otwiera się sklep w Millenium H., zamiast upadłego Avansu. ME spod Tergu (czyli ten lepszy). Zazwyczaj biorą ludzi z byłego Avansu. Ale przede wszystkim wybierają mężczyzn. Wszystkie pozostałe ME w Rzeszowie to sklepy spod skrzydeł Astral (czyli opcja dla desperatów).

Dlaczego

Widzeliście jakie ostatnio błędy wali nasz marketing? I do tego zamiana Dody na Lisowską- porażka

kusio

Neonet i Media Expert, są bardzo podobnymi sklepami... jednak mi się w tym drugim jednak bardziej podobało. Prawda jest taka, że wszystko zależy od kierownika sklepu, bo to on albo potrafi zawiadywać ludźmi, albo nie. Ja póki co nie narzekam, bywa gorzej, bywa lepiej... teraz przed Bożym Narodzeniem, będzie pewnie większy zapierdziel, ale to normalne.

krzyś

Słyszeliście coś na temat obcięcia nam limitów u dostawców?

obecny neonet

obecnie pracuję w Neonet jako sprzedawca. Co raz więcej słychać i widać MEX. Powiedzcie, czy warto zamienić pracę w neonet na MEX? Kasa będzie wyższa za te same obowiązki?

lukasz_aw

A czy przynosiliście po przyjęciu zaświadczenie o niekaralnośći? i Co Wam po rozmowie powiedział rekruter ja rozmawiałem z 30 minut z pracownikiem HR

Ex pracownik ME

Na moim sklepie jak zaczęli robić czystki to zaczęli co miesiąc zwalniać jednego ze starych pracowników i tak poleciał praktycznie cały dział, pracownicy którzy byli od początku istnienia sklepu z dnia na dzień zostali wyrzuceni na bruk bez konkretnych powodów. Teraz wiem że są lepsze miejsca niż praca w ME , i napewno lepiej płatne . Ciągłe zabieranie zarobionych pieniedzy za nie wyrobienie jednego ze współczynników, albo za to że jakiś klient był niecierpliwy i sie poskarżył, ciągły szantaż, zastraszanie to standard w tej sieci. Dopiero po odejściu człowiek czuje jak psychicznie był maltretowany. I tak jak ktoś pisał wyżej, jeśli ktoś w tej firmie uczciwie i ciężko pracuje nie będzie zauważony. Regionalny czy kierownik zawsze widzi te same osoby, zazwyczaj "karierowiczów' którzy widzą tylko swoje JA a jak trzeba coś posprzątać, wystawić sprzęt to mają to głęboko gdzieś.

do pracowników mediaexpert
@Ex pracownik ME 18.09.2014 16:47
Na moim sklepie jak zaczęli robić czystki to zaczęli co miesiąc zwalniać jednego ze starych pracowników i tak poleciał praktycz...

Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu

Dmx

W takim razie fajnie. Dzięki za odpowiedź. Jestem dobrej myśli. Oby tylko kierownicy byli ludzcy. Pozdrawiam.

tomek

W TERGU masz podstawę plus premie uznaniowa i to jest zagwarantowane Dodatkowo dostajesz kasę za premie za sprzedaż i jest tego całkiem sporo zależy jak dobry jesteś w sprzedaży jak wygląda realizacja planu. Ale ogólnie jest ok i kasa tez niezła. Ja pracuję już 4 rok i jest całkiem ok Polecam

Dmx

Witam. Terg przejął teraz Domex, a wraz z Domexem przejął pracowników. Może mi ktoś napisać jak się pracuje w Tergu? Jakie zarobki? W Domexie był0 1350zł na rękę plus premie. Z tym, że premie potrafił wynosić nawet po 1400zł na rękę przy dobrym obrocie. Jak jest w Tergu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

T

Gdyby zmienić tylko jedną osobę sadze ze byłoby lepiej :) ale to już niedługo . Zarobki 1600-3000 , zależy od stanowiska i premii

calik23

praca jak dla mnie git majonez ale młody jestem i pewnie za jakiś czas zmienię, żeby spróbować jeszcze czegoś innego :)

gargi

wiadomo że nie jest to jakieś eldorado ale praca nie gorsza niż gdzie indziej. atmosfera przynajmniej w mojej ekipie bardzo spoko. ja tam nie narzekam :)

erde

witam czy może mi ktoś powiedzieć o pracy w ME na magazynie w łodzi ul zakładowa atmosfera,zarobki,warunki pracy ???

x

ależ proszę bardzo, zawsze możesz złożyć podanie do MediaExpert i wtedy się przekonasz czy tak chętnie chciałbyś się zamienić. Teraz ucinają premie za wszystko co tylko mogą aby tylko pracownik dostał mniej a się natyrał a oni dostali swoje. Dwa lata rok temu szło zarobić kasę jeśli się sprzedawało i miało wyniki. A teraz wyniki robisz te same a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ma i jeszcze powiedzą ci że jest źle. Gwarancje, orange itp itd masz sprzedawać i tyle a nic praktycznie za to się nie ma. A co niektórzy zapominają jak wygląda wypad z rodziną za spacer.

x

Witam Na temat firmy Mediaexpert w Legnicy moge duzo powiedziec. Odkad od ponad roku jest nowy Kierownik regionalny na sklepie nie dzieje się najlepiej. Faworyzuje inne sklepy a sklep w Legnicy i ich pracowników traktuje jak zło konieczne, które trzeba zniszczyć. Z każdą jego wizytą wszystkko jest źle, nic mu nie pasuje. Paru ludzi już się pozbył, a pewnie to nie koniec. Ponadto dla tej firmy nie liczy się pracownik tylko tabelki i wyniki...Pracownik jest traktowany jako maszyna do zarabiania dla tych na górze pieniędzy. Naciągają plany aby jak najmniej zapłacić, a teraz kiedy do sprzedaży wszedł ORANGE straszą zabraniem premii za brak sprzedaży abonamentów w tej telefonii. Przyjdzie taki moment, że pracownicy za najniższą krajową będą robić wszystko i tak ciągle będzie źle. Praca po 10-11 godz, jeżeli braknie kogoś na dziale to już dzwonią i ściągają z wolnego bo oni muszą mieć obsadę. Nie przyjdziesz to krzywo na ciebie patrzą. Kiedy firma potrzebuje, żebyś generował nadgodziny to masz przychodzić a kiedy pracownik chce dorobić do pensji paroma nadgodzinami to każą odbierać aby tylko nie zapłacić więcej. Więc jeżeli kiedykolwiek ktoś ma iść tam na rozmowę o pracę warto sie nad tym zastanowić. Słowo rodzina, życie prywatne, dzieci dla tej firmy nie mają znaczenia - pracownik ma być na każde zawołanie a jeśli ci się nie podoba to ci powiedzą, że nikt cie tutaj nie trzyma i możesz sobie szukać innej pracy.

y
@x 26.07.2014 12:18
Witam Na temat firmy Mediaexpert w Legnicy moge duzo powiedziec. Odkad od ponad roku jest nowy Kierownik regionalny na sklepie...

Ameryki nie odkryłeś.. to samo w Domexie, Wam przynajmniej godziwie płacą a nie musicie tego wszystkiego wykonywać za 1600zł i ze sztucznym uśmiechem na twarzy witac klienta. Czasem nawet nie wiadomo czy zaplaca za przepracowany miesiac. chętnie się zamienię miejscami.

x

będą raczej zwalniać niż zatrudniać :P

zwyklak

Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno! Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pracy... wymaga, wymagał konsekwentnie. W związku z tym, że są internetowymi idiotami pomagają przełożonym stwierdzić fakt, że odpowiednia osoba jest na odpowiednim stanowisku. Pozdrowienia dla cichych sympatyków z firmy - przyczajone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Obserwator
@zwyklak 10.06.2013 22:33
Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno! Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pra...

Grabarz juz wiesz?!!

Miłośnik

Witam, byli i obecni pracownicy. Mam jedno malutkie pytanko. Kto obecnie jest "dyrektorem" sklepu ? Gdzie się podziewa (usunięte przez administratora)?

p

dr. - 2011-01-22 18:01:44 ciekawe co wam przyjdzie z waszego szczekania na forum? ja chętnie bym przyjął takich czarnuchów bez odwagi do pracy:D a że pojęczą w necie......no to co :Dpowiedz tylko gdzie zatrudniasz - przybiegnę do Ciebie. Oskubie jak psa, kłaniając ci się w pas, a na koniec powiem co o tobie myślę prosto w twarz - nie na forum i przez esemes, następnie kopnę w twoją oskubaną dupę. Uważaj mam doświadczenie.

fubu

pracowałem w Media Expert, nosiłem żółtą koszulkę, itp. itd., starałem się być dobrym pracownikiem, ale dla firmy tejże liczą się nie obroty pracownika, doświadczenie z zakresu elektroniki lecz sprzedaż polis ubezpieczeniowych. Dowiedziałem się, że nie zostanie przedłużona mi umowa ostatniego dnia, co nie wpłynęło pozytywnie na moją indywidualną opinię o tej firmie. Jeżeli się tam wkręcicie to pamiętajcie, że ta firma to żal i lament---dorabiają się na ubezpieczeniach i dodatkowych usługach. Więc musicie walczyć o klientów między kolegami z waszego działu...aaa---wcale nie jest tak tanio-ceny się zmieniają jak w kaledoskopje

muchomorek

Brawo (usunięte przez administratora) po przeczytaniu twojej wypowiedzi widzę ,że firma jest super,a realia w Polsce jakie są takie są .Ja zamierzam pracować. Pozdrawiam. Muchomorek

witch

Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20 Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS\'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc.... Wiesz moim zdaniem praca w jakimkolwiek "elektro-markecie" to jeden wielki shit. Ja pracowałam w Avansie i Media Expert. Nie polecam ani tego ani tego !!!! Jeżeli nie,masz wyników sprzedaży (PG, Gn-y , usługi itp.) to po prostu wylatujesz. Człowiek tylko się stresuje bez sensu! a kasa i tak marna! Media Expert ma bardzo złe opinie poczytaj sobie w necie, jeżeli tak dużo ludzi źle pisze to coś jest na rzeczy.

Zmieszany

Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....

anonim

zostałam zwolniony 2 miesiące temu po roku pracy za to, że ośmieliłem się zwrócić kierownikowi uwagę na jego sporeeee błędy. Oczywiście podał inny wyssany z palca powód ale jakoś musiał wybrnąć z sytuacji. Jego strata b o byłem doby w tym co robie. Codziennie minimum 2 tz szły. Ogólnie teraz pracownicy pracują zastraszeni moim przykładem. Regionalny ma nas w takiej sytuacji w dupie. Kierowi 3 miesiące temu groziło zwlolnienie za zachowanie a co do mnie przez rok nie było jednej skargi. ani jednej! ogolnie praca mi sie podobała, zarobki od 1500 -2000 w zalez ności od miesiaca. boli mnie jednak fakt ze w tej firmie, każdy pracownik poniżej kierownika to dla regionalnego zwykly robol, którego można od tak zastapić

nik

Kase zarabia tylko kierownik sklepu. 5 tysiecy + uznaniowa prenia. I RÓŻNE DODATKI

gość-domex

Witam Widze, ze tu tez goraco na temat pracodawcy. Opinie bardzo podobne jak o Domex-ME. Zagladnijcie tam na ogolny, też mnostwo zbieznych zdan. Podobna taktyka menagerow pewnie w calej gupie ME.

Prawdomowny

Witam ja zostalem zwolniony w media za to ze sie domagałem o swoje i mowilem prawde jak jest, dyrektorowi prosto w twarz. Pokazalem ze mam jaja...(usunięte przez administratora)...zow trzeba tempic jak zaraze ....Wlasnie przez takich juz tam nie pracuje...Ale w sumie moge podziekowac bo mam normalna prace po 8 godzin od pon do piatku ,a nie zasuwam jak jakis beduin za 1250zl... Pozdrowienia dla normalnych pracownikow ME zycze wam pomyslnej zmiany pracy nawet za te same siano ale w normalnej atmosferze

pracownik

Trzeba dawać wszystko z siebie i cienżko pracowac i nie wskoczysz na miejsce kierownika, więc poco takie głupie pytanie. Kierownik ma swoich pracowników, którzy by sie bardziej nadali żeby jego zastąpić...

Manio

Powiedzcie jak się pozbyć kierownika i.... wskoczyć na jego miejsce. Czekam na propozycje. (usunięte przez administratora)

slodka

przypadkiem tu lookam , mimo , że tez zwolniono mnie i to pare miesiecy temu heheeheheh i mimo ze pracowalam nie w legnicy ale w innym sklepie...wiecie co wam powiem : po co ponizacie sie , ja dzieki temu mam komfort wyboru pracy jaka mnie podkreslam rozwija intelektualnie, a takie ME przykro mi ale wiekszosc pracownikow to tlumoki bez szkoly z ktorymi mialam okazje pracowac i teraz smieje sie ze jeszcze tam pracuja ale moze uwazaja ze to ich szczyt mozliwosci hehe.. uwierzcie sa b. dobre oferty pracy nie bojcie sie bardziej wymagajcych stanowisk podejrzewam ze wmawiano wam ze do niczego innego sie nie nadajecie...moze nie dotyczy to wiekszosci ale kochani bedac na rozmowach u innych pracodawcow byli mna zachwyceni a wybralam oferte za extra kase moze i szukalam dluzej ale nie chcialam pracowac u konkurencji , a co do (usunięte przez administratora)ja napisze tylko jedno : Panie (usunięte przez administratora)nikt nie jest niezastapiony nawet Pan ....Papa i uspokojcie sie - nie tylko w ME mozna kupic sprzet ....konkurencja nie spi buziaki :)

...

hehe, nikt nic nie pisze, bo wszyscy sie boją, albo mają w (usunięte przez administratora) Ludzie mocno sie zastanowcie zanim przyjdziecie tu do pracy. O prace jest teraz trudno, więc jesli macie wybor, to idzcie gdzie indziej

Zostaw opinię o MediaExpert - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert