Nadwozia-Partner
1 79 30 5 1

Opinie o Nadwozia-Partner

Filtruj opinie po kryteriach:

Paweł
 Opinia

Pewnie idealnie nie jest ale ja nie znam firmy gdzie wszystko jest super. Może nie każdy nadaje się do takiej roboty!

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MP
 Opinia

Ja natomiast uważam, znając osobiście Dyrektora, że jest on wymagający i konkretny. To, że takie cechy jak widać nie są mile widziane wśród pracowników, mnie nie dziwi. Natomiast są to cechy konieczne dla osób na takich stanowiskach. W mojej ocenie jest to fachowiec.

Pomocna?
Tak10Nie3

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
IVAN
 Opinia
@MP 09.11.2017 17:52

TO MASZ FACHOWA OPIONIE WYPIER .. PODCIEPIE

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex
 Opinia
@MP 09.11.2017 17:52

Widocznie mało wiesz o zarządzaniu albo masz interes w pisaniu takich treści. Postawa, jaką reprezentuje ów pan świadczy o jego słabości i nijak nie ma się to do skutecznego kierowania zespołem. Ludzie go nie szanują (delikatnie mówiąc) i nie reagują tylko ze względu na niegodne konsekwencje z tym związane. Zgadzam się, że osoba na stanowisku kierowniczym powinna cechować się konsekwencją i nieugiętością, ale nie chamstwem i żałosnym buractwem.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Wafel
 Opinia
@MP 09.11.2017 17:52

„Podpisano” Rodzina dyrektora...

Pomocna?
Tak1Nie
Nowy
 Opinia

Witam. Chvialbym się przyjąć do firmy Nadwozia tylko jak czytam opinie to zaczynam wątpić. Powiedzcie mi czy faktycznie jest tam az tak zle? I czy dyrektor z ustalonego wynagrodzenia wywiazuje sie? Dzieki i pozdrawiam

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex
 Opinia
@Nowy 15.11.2018 05:37

Traktowano mnie źle w czasie współpracy i potraktowano mnie źle przy odejściu, dlatego pewnie mój obiektywizm nie będzie stuprocentowy, ale staram się raczej emocje odstawić na bok i doradzić na chłodno. Nie wiem na jakie stanowisko chcesz aplikować, ale niezależnie od tego musisz się nastawić na wrzaski i atmosferę przeważnie złą ze strony szefostwa. Dyrektor ma gadane i w "sprzedawaniu różowego powietrza" nie ma sobie równych. Niestety czasem nie ma wyboru i przyjmuje się pracę, jaka jest. Jeśli jednak masz możliwość iść gdzie indziej - radzę, żebyś dla własnego dobra się tu nie pchał. Jeśli jednak zdecydujesz się przyjść na rozmowę, to zapytaj od razu o umowę i warunki wynagrodzenia. Bardzo sprytnie sporządzają umowy, żeby zgodnie z prawem płacić pracownikowi mniej. Mądrych wyborów życzę i powodzenia:)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mareksts1
 Opinia

Pracowałem tam 15 miesięcy. Nie wypłacanie pieniędzy za nadgodziny jest normalnością. Dyrektor lata i szuka pretekstu żeby pozbawić kogoś premi. Wyzwiska pracowników są codziennością. Obiecane przez dyrektora wynagrodzenie można położyć na półce w dziale baśnie i mity. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Prezes powinien zwolnić dyrektora

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
spawacz
 Opinia

jak z ust dyrektora poleciało do pracownika hasło (usunięte przez administratora) beduinie" to nie było wiadomo czy się smiać czy płakac

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
spawacz
 Opinia
@spawacz 09.11.2018 01:41

było było haha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
maltanczyk
 Opinia

Pracowalem jakis czas temu ,dyrektor to kryminalista jak osadzeni opowiadali,więc co mozna spodziewac po takim czlowieku.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia

@Ex, w swoim poście użyłaś bardzo poważnego oskarżenia, które nie powinno być zamieszczane bez konkretnych przykładów. Kodeks Pracy określa mobbing następująco: działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegająca na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy któreś z tych działań było używane w stosunku do Ciebie?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Mieczysław 23.08.2018 18:24

kolego mieczysław wiesz co piszesz pracowałeś w firmie partner(usunięte przez administratora) to jest malutkie określenie jak pan (usunięte przez administratora); rano wpadał do biur to panie płakały a jego krzyki było słychać w całej firmie .więzniowie pracują bo polacy nie chcą ukraincy mają już dość ubliżania kto się przyjmie to po paru dniach się zwalnia .wpada pip i po 2 dniach sprawdzania stwierdza że jest ok. a do łazni strach wejść to samo z toaletami ,prezesi wiedzą o tym ale cisza brak reakcji i tak dalej. Kiedyś było w partnerze jak w rodzinie. Przeżyłem 4 dyrektorów . ale to co robi pan dyr. W .......... woła pomste do nieba

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex
 Opinia
@Mieczysław 23.08.2018 18:24

@Mieczysław, Krzyki na porządku dziennym. Bardzo często zupełnie nieuzasadnione (jeśli można uzasadnić takie zachowanie wobec podwładnych), niejednokrotnie powodujące płacz żeńskiej części załogi. Nieprzyzwoite (żenujące i zupełnie nieśmieszne) żarty o podtekście erotycznym, często nawiązujące do małżonek kolegów, jak i pracownic. Itd. Natomiast przy pierwszym kontakcie z (usunięte przez administratora) można było odnieść wrażenie, że jest to człowiek uczciwy, rozsądny i wręcz dobroduszny. Czy tak jest? Niech każdy, kto poznał Miecia;) osobiście odpowie sobie sam. Pozdrawiam serdecznie Panie (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ex
 Opinia

Pracowałam tu jakiś czas. Nie boję się już co mnie w przyszłości spotka, bo na pewno nie będzie to gorsze od pracy w tym.. zakładzie. Pracowników biurowych traktują ((usunięte przez administratora) jak śmieci, pracowników produkcyjnych - jeszcze gorzej. (usunięte przez administratora) umowy sporządzone tak, żeby prawnie można było zabierać pieniądze. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak20Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
MagdaC
 Opinia

Firma kogucik, lepiej omijać szerokim łukiem. Też zaproszono mnie na rozmowę, przyszłam parę minut przed czasem a tam wielkie zdziwienie ze ktoś ma być, nawet nie raczyli zadzwonić i poinformować że rozmowy nie będzie , w ogłoszeniu też już zmienili treść dotyczącą wynagrodzenia, na samym początku już kłamią. Ogólnie nie polecam

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia

@Adrian, czy próbowałeś zapytać jakiegoś pracownika firmy Nadwozia-Partner o Twoją rozmowę kwalifikacyjną? Czy po prostu oczekiwałeś 2 godziny? Czy w firmie istnieje recepcja lub sekretariat, czy próbowałeś tam pytać? Może osoba, która miała przeprowadzić z Tobą rozmowę nie mogła przybyć na tę rozmowę. Może stało się coś poważnego. Czy wziąłeś taką ewentualność pod uwagę? Czy potem ktoś z firmy, kontaktował się z Tobą telefonicznie, żeby wyjaśnić sytuację?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adrian
 Opinia

Witam wszystkich. Pisze tą opinie o Firmie „Nadwozia Partner” z siedzibą w Sosnowcu na ul. Jedności 50. Firma szuka pracowników, więc złożyłem moją CV. Po tygodniu otrzymałem telefon z Działu Kadr, zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną. Oczywiście zgłosiłem się do siedziby Firmy na Recepcji z 15 min przed czasem, tak dla bezpieczeństwa aby się nie spóźnić. Czekałem 2h po czym zrezygnowałem, skoro Firma na dzień dobry tak szanuje przyszłych pracowników (nie udzielono mi żadnych informacji czy rozmowa w ogóle się odbędzie.). Więc nie polecam pracy w tej Firmie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia

@Konduktor Czy próbowałeś zapytać bezpośrednio w firmie? Zawsze warto zapytać, już kilka informacji potrafi nakreślić obraz firmy lub stanowiska. @Były pracownik Wypowiedziałeś się negatywnie o firmie Nadwozia-Partner, ale nie podałeś żadnych argumentów. Czy możesz uargumentować swoją opinie na konkretnym przykładzie z firmy? Czy do tej pory dobrze Ci się pracowało w tej firmie? Jak oceniasz swój kontakt z pozostałymi pracownikami i atmosferę pracy? Inni kandydaci na pewno będą Ci wdzięczni, za dodatkowe informacje.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Konduktor
 Opinia

Witam. A jak pracuje się w biurach? Widzę że poszukiwany konstruktor.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Zawsze można zmienić pracę jesli jest tak źle, ale radzę pamiętać, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Pracownik 14.02.2018 10:15

Znalazł się dawca dobrych rad. Masz układ z dyrektorem czy jeszcze wyżej. Zamiast radzić może byś napisał to i owo na temat warunków pracy widzianych z Twojej perspektywy. Dla mnie taki zakład nie powinien istnieć i zastanawiające jest za co PIP bierze kasę no chyba nie za to by siedzieć na stołkach i przyklaskiwać pracodawcom. Tak Panie i Panowie inspektorzy tutaj aż prosi się o kontrolę, która wcale nie musi nastąpić po zgłoszeniu pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Była
 Opinia

Oszukują na wypłatach. Za nadgodziny nie płacą, albo płacą pod stołem w kopertach jak za PRL. Stosują (usunięte przez administratora) wobec pracowników produkcji. Drą się na ludzi nie słusznie. Dużo fachowców z tamtąd odeszło. Tylko więźniami robią i garstką Ukraińców oraz troszke starych Polaków. Kupując z tamtąd zabudowe trzeba być desperatą☺ Osobiście to bym ją od razu na złom zawiózł. Odradzam tam pracy. Chyba, że chcecie robić za najniższą krajową. Powodzenia...

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Z
 Opinia

Nsnz?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anna
 Opinia

Niestety praca w warunkach urągających człowiekowi w dodatku niezapłacona i dziwię się że kto kolejek w którymkolwiek oddziale zamawia zabudowy! Ja osobiście znam dwa . Drugi w Sosnowcu na ulicy Jedności 50.Dyrektor praktycznie nieobecny,chyba nie interesuje go nic po za jego wynagrodzeniem. Brak narzędzi lub są uszkodzone , co jest już śmieszne lub nawet urągające.Brak przeszkolonej załogi ale takie są perspektywy gdy zatrudnia się osoby z zk! Zastraszanie pracowników z Ukrainy , choć jeżeli już o nich chodzi to chyba jako jedyni mają kwalifikacje . Nie wylizywanie się z umów nie tylko w stosunku do pracowników! Klima na dzień dobry. Ja osobiście nie kupiła bym u nich zabudowy a tym bardziej samochodu z logo "Partner". Dziwi się że ktoś za te marne grosze tam pracuje. Więcej zarobię jako sprzątaczka (usunięte przez administratora) Porażka nic więcej.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Podskarpowiec
 Opinia

Czytam te teksty i oczom nie wierzę .... Trudno jednak lekceważyć tak powtarzające się i zgodne opinie pracowników. Byłem dostawcą dla tej firmy i odniosłem bardzo dobre wrażenie i o firmie " an block" i o jej właścicielach, bo Dyrektora nie miałem okazji poznać. Jeśli jednak te opinie są aż tak złe- to faktycznie należałoby się zastanowić nad zmianą personalną na stanowisku Dyrektora - bo czarny public relations ze strony pracowników i dostawców może spowodować w dłuższej perspektywie czasu poważny uszczerbek na imagu firmy - a powielane tutaj zarzuty skarbowe i te z tyt. świadczenia pracy są bardzo poważne i smutne. Taki typ zarządzania firmą - to niewątpliwie droga donikąd . Jestem jednak zwolennikiem polskich firm i polskiego kapitału, dlatego wierzę, że firma ta jest w stanie wyciągnąć wnioski z opinii rynku. Pracownikom tej firmy życzę cierpliwości i więcej wiary- i zachęcam wszystkich do szczerej rozmowy z panem K. i z panem P.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
1976
 Opinia

Dokładnie zdadzam się w 100 % bo jeśli ktoś jest na stanowisku Dyrektora to powinien byc wymagajacy ale jednocześnie sprawiedliwy i uczciwy.Powinien byc szanowany przez pracowników. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
,jhb
 Opinia

@marek mi tez ciezko w to uwierrzyć i zastanawiam się czy nie są to osby podstawione po prostu....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
damian
 Opinia

Potwierdzam! Miałem z nimi do czynienia... nigdy więcej... w biedronce lepiej traktują ludzi. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

praca w miarę na luzie raz ciężko raz łatwo czasem śmierdzi chemią atmosfera wsród pracowników ok tylko kasa marna i duży bałagan w kadrach...(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Nadwozia-Partner - Będzin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej