Amplus

Niegardów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 968 ocen.

Amplus
4 968

Opinie o Amplus

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus

Pracownik

Ciekaw jestem czy prezes wie obitym ze K. i J. chodzą po halach i mówią pracownikom ze jeżeli im nie pasuje to na ich miejsce ma Ukrainę ?.,, To nie prościej rozwiązać umowę z Polakami?? powód się zawsze znajdzie .Mysle ze tym tokiem rozumowania dni tego pracodawcy są policzone.

   
Robert(b.p)

Dalej to samo. Zamiast trzymać się razem, to jeden na drugiego napier...POWODZENIA

   
Nowy Kiero

Co myślicie o nwym kierowniczce na D zm.?

   
zol
@Lol 05.06.2018 15:28

Tomek na urlopie, Beata w akcji

   
Pimpek

Ma potencjał Kobieta.

   
ttt
@Pimpek 07.06.2018 00:13

Nie zaprzeczam, jednak nikt nie jest cudotwórcą jeśli chodzi o zmianę D

   
Roki

Po co sie myc.To szkodzi zdrowiu.Lepiej byc czysty i smierdzacy,niz brudny I pachnacy.

   
Biuro

A ja myślałem że ludzie jednak czymś różnią się od trzody chlewnej he,he Ale niektórzy nie he, he, he

   
Sanepid

Mężczyźni!!! Wymysli coś takiego jak woda i mydło więc przed przyjściem do pracy uzyjcie tego! bo strasznie śmierdzi od was

   
ttt
@Sanepid 01.06.2018 17:27

Hmm, i tak to lepszy zapach niż zgnitych pomarańczy ;)

   
o co cho

o co chodzi ze striptizerem? co jakiś czas się tu ten temat przewija..

   
kolorowy budyneczek

Tytuły,wyróżnienia, wywiady czy ktoś z dziennikarzy zapytał prezesa jaką część załogi stanowią kobiety? jest to ok.80% kobiet bardzo ciężko pracujących fizycznie za marne wypłaty bo mężczyżni za takie pieniądze pracować nie będą I czym tu się chwalić? amplus zatrudnia kobiety by robiły to co w większości powinni robić mężczyżni

   
Borson

Heheh striptizera (usunięte przez administratora) heh

   
Gutek

Konkurencja ostro atakuje!!! Amplus to świetna firma.

   
Srebny
@Gutek 22.05.2018 22:34

Ja tam pracuje .... i wiem co sie tam dzieje

   
Helena

Z tego co piszecie na forum @srebrny, to chyba rzeczywiście o wielu rzeczach kierownictwo nie ma pojęcia. Pisaliście też o podwyżkach, ze strony wynika, że Amplus oferuje spory pakiet socjalny i wysokie wynagrodzenie, czy rzeczywiście jest ono, tak nie zadowalające?

   
Zorro
@ttt 08.05.2018 15:50

Tak ,oczywiście że każą nam podpisywac papierki na 2 lata .Tylko ze za 2 lata tej firmy już nie będzie. ....a w Niegardowie Ukraincy dalej jeżdżą wózkami na karte rowerową i to na każdej zmianie kierownik przymyka oko i toleruje co się da. Nawet doszło do tego ze mogą wchodzić i wychodzić którędy im się zechce bo karty im działają wszędzie. Jak pracować w Amplus ie to tylko zmienić obywatelstwo bo jest to firma pro Ukraina.

   
tad

ILE zarabia kierowca w amplusie

   
ttt
@Penis21cm 18.05.2018 06:14

W euro rozumiem?

   
pracownik

GRATULACJE !!! Nowe tytuły 2017: Gepard Biznesu, Brylant Polskiej Gospodarki oraz Wielki Modernizator Polski Instytut Europejskiego Biznesu, założony 12 grudnia 2005 r., gratulując sukcesów w biznesie przyznał spółce Amplus tytuł Gepard Biznesu 2017. Firma Amplus wyłoniona została spośród 70 tysięcy innych polskich przedsiębiorstw. Z przeprowadzonej niezależnej analizy wynika, że przedsiębiorstwo działa dynamicznie i efektywnie, na co najlepiej wskazuje fakt, że jego wartość rynkowa wzrosła o więcej niż 10 procent w stosunku do roku wcześniejszego. W bieżącej edycji konkursu Instytut Europejskiego Biznesu wybrał te podmioty, które w 2015 roku miały minimum 100 tysięcy złotych przychodów netto, wykazały zysk, a wartość ich kapitału była dodatnia. Kolejnym wyróżnieniem przyznanym przez ten sam podmiot jest tytuł Brylant Polskiej Gospodarki 2017. Instytut Europejskiego Biznesu prowadzi Konkurs Brylanty Polskiej Gospodarki od 2008 r. Przez dziesięć lat wstępnie zbadał wyniki 1,5 mln firm, a dokładnie przeanalizował wyniki finansowe 90 tysięcy przedsiębiorstw i kilkuset banków działających w Polsce. Instytut Europejskiego Biznesu policzył wartość rynkową firm na koniec marca 2015 i koniec marca 2016 przez porównanie ich wyników do wycen spółek akcyjnych notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie oraz zmiany wartości rynkowej. Na tej podstawie Instytut Europejskiego Biznesu stworzył rankingi najcenniejszych firm w Polsce – Brylantów Polskiej Gospodarki 2017. Trzeci zdobyty przez Amplus tytuł to Wielki Modernizator Polski 2017. Ranking tworzony był na podstawie wartości amortyzacji w latach 2014-2015. Dziękujemy za docenienie i wyróżnienia. Konsekwentnie kontynuując owocny rozwój spółki liczymy na kolejne – Semper in altum! Inne aktualności

   
sfasasadasddasfasdasd
@Amplek 16.05.2018 10:31

To wyróżnienia za poprzedni, skończony rok, ten się jeszcze nie skończył, Mongole

   
Srebny

Tajemnico pisesz przygotujcie sie do rozmowy ja w kazdym momencie moge powiedziec co mi lezy co mi sie nie podoba a co jest w miare ok a co jest ok tylko kiedy ta rozmowa i z kim i gdzie to ja napewno przyjde i powiem moze to byc rozmowa z presezem albo by byl obecny chociaz jeden z nich to ja chetnie powiem co sie wyprawia na magazynie bo gora chyba nie ma pojecia tak naprawde :) Ps. Moj nick specjalnie jest Srebny :)

   
full wypas

w Niegardowie wszystko nowoczesne, nawet kontrola dostępu do WC dla kierowców a jak karty nie mają to na drugą stronę drogi w krzaczki zapraszają ;)

   
Były Pracownik

Istotne jest, że kontrola trzeźwości pracownika powinna być uzasadniona okolicznościami. Nie może być przeprowadzana na zasadzie losowej (np. w formie wyrywkowej kontroli co drugiego czy co trzeciego pracownika). Takie działanie mogłoby być kwestionowane przez pracowników i mogłoby stanowić podstawę do wysuwania pod adresem pracodawcy zarzutów szykanowania czy naruszania dóbr osobistych. Pracodawca może żądać przeprowadzenia badania, jeżeli zachodzi uzasadnione podejrzenie, że pracownik stawił się do pracy w stanie po użyciu alkoholu lub spożywał alkohol w czasie pracy. Podejrzenie pracodawcy powinno przy tym odnosić się wyraźnie do konkretnego pracownika, co do którego pracodawca występuje z żądaniem przeprowadzenia kontroli. Będzie tak w szczególności wówczas, gdy pracownik zachowuje się w sposób świadczący o spożyciu alkoholu (wskazuje na to sposób wysławiania się pracownika, chwiejny krok, zapach alkoholu, itp.) lub gdy świadkowie potwierdzają, że widzieli, jak pracownik spożywał alkohol (np. przed rozpoczęciem pracy). Tylko natomiast w szczególnie uzasadnionych przypadkach może być przeprowadzone badanie o charakterze prewencyjnym, wyrywkowym czy okresowym. Dotyczy to w szczególności sytuacji, w których prewencja przeciwalkoholowa ma szczególnie uzasadniony charakter, np. rodzajem pracy (w szczególności w firmach transportowych czy szpitalach).

   
Magazyn

Kochana tajemnico z 'góry' knujemy ! nakręcamy się !JESTEŚMY TCHÓRZAMI no właśnie tym dla Was jesteśmy to prawda że żyjemy życiem tej 'firmy' bo to część naszego życia a nasze żale są jak najbardziej realne na poziomie ludzi dorosłych i trzeżwo myślących jak widać Ty też żyjesz życiem tego forum ,argument to że tu jesteś i czytasz to i wiesz o co chodzi? NIE JESTEŚ TCHÓRZEM ? to przyjdż na magazyn i powiedz co się stało z podaniami o podwyżki złożonymi na biurko prezesa w jesieni , wiatr zwiunął schyl się może leżą jeszcze pod biurkiem i nie nazywaj nas tchórzami bo nimi nie jesteśmy !traktujecie nas gorzej niż żle ! czy nie zasługujemy na odpowiedż ? przecież jesteśmy ludżmi , a Wy też? podobno inteligentni ! TAJEMNICO ROZBAWIŁAŚ MNIE , wiesz czym? np. masz problem zgłoś przełożonemu kierownikowi, dyrektorowi itd. aż mnie brzuch boli od śmiechu, oni by nawet dali dyscyplinarkę za dłuższy pobyt w ubikacji , najlepiej założyć pampers , bo nie wiesz jak masz odejść od stołu, bo stoi gapi się, bo już czeka następny towar i wydajność , k- wa wydajność,ludzie to nie maszyny ,dajcie mu jeszcze bat i niech nas smaga i jeszcze podwyżki dość znaczne za nieróbstwo i wstawcie im jeden wiecej komp. to spokojnie bedą sobie filmy oglądać nikt im nie będzie przeszkadzał klika miechowska Mówisz do nas ' KOCHANI PRACOWNICY MAGAZYNU' ! NIE ZNASZ NAS, MY CIEBIE ! NIE WIESZ JAK TU JEST ! JEDNO CO POTRAFISZ TO NAS OBRAŻAĆ A MY JEDNAK JESTEŚMY CZĘŚCIĄ TEJ 'FIRMY' więcej godności ! ! Pozdrawiamy gorąco,życzymy miłego dnia ,miłego wypoczynku w majowy weekend.

   
magazyn
@Tajemnica 27.04.2018 12:41

Z całym szacunkiem, nic nie zrozumiałeś /łaś konkrety PODWYŻKI !!, reszta to wasz problem ,oni są nie do ruszenia przynajmniej przez nas Wy jesteście nie w porządku w stosunku do nas dlaczego nic o podwyżkach ???? Pozdrawiam

   
Tajemnica

Kochani pracownicy magazynu! Czemu tak się nakręcacie wzajemnie, knujecie teorie spiskowe - czego to firma nie robi żeby Was oszukać, jak to Was źle nie traktuje. Na wszystkie problemy jest rozwiązanie. Za mało zarabiasz? Znajdź lepiej płatną pracę, szukaj! Ktoś w zakładzie źle Cię traktuje, czujesz się oszukany/wykorzystany? Udowodnij to, złóż oficjalną skargę, powiedz o tym odpowiedniej osobie w firmie (Twojemu kierownikowi, dyrektorowi działu, dyrektorowi ds. personalnych, jednemu z Prezesów). Na magazynie są "układy", ludzie nie są traktowani równo? Powiedz o tym komuś, kto ma na to wpływ, nie swojemu koledze z pracy. Twierdzisz, że ktoś pracuje np. na wózku widłowym pod wpływem alkoholu? KONIECZNIE ZGŁOŚ TO KOMUŚ, ZAGRAŻA NIE TYLKO SWOJEMU ŻYCIU I ZDROWIU, ALE RÓWNIEŻ TWOJEMU I INNYCH PRACOWNIKÓW. Śmieszne jest to jak wiele potraficie mówić między sobą, pisać, wylewać żale, a tak bardzo brak w tym REALNEGO działania, w mojej opinii jesteście TCHÓRZAMI! Wasze skargi i żale są na poziomie przedszkolaków. Interesujecie się plotkami, żyjecie tą firmą. W swoim rozżaleniu jednocześnie jesteście szczęśliwi - najprostszy argument na to? Wciąż tu pracujecie i tylko narzekacie! Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

   
ttt
@Tajemnica 25.04.2018 13:00

Hmm, bo ludzie sa mało konfliktowi i zbyt leniwi, do lepszej pracy zawsze idźcie, nie ma co całe życie na nockach pracować ; ) Trzeba iść do przodu, a amplus niech sobie łata braki Ukraina..

   
Jonny

no przecież to oboz pracy trzeba robci hehe praca czyni cie wolnym hehehe prezez musi zarobic na kolejny dworek i porshe hehe

   
anonymous
@Bzzzz 25.04.2018 07:51

jakiego panicza?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Robert

W firmie nie ma nadgodzin(inaczej płatne) są dodatki(jedna stawka) To jest dopiero kombinacja!!!

   
Oolo

Ciekawe czy chociaż jedna osoba zadzwoniła do niego i zapytała się dlaczego???? Moim zdaniem albo za dużo wiedział i był nie wygodny albo koledzy coś mieli do niego i pomigli mu się zwolnić lub po prostu pozbyli się gościa

   
Narcyz 5555
@Oolo 07.04.2018 13:20

Dla sprostowania sam zrezygnowałem z pracy pozdrawiam wszystkich pracowników Paweł Szybecki

   
Helena

@Johny na forum jest miejsce dla wszystkich komentarzy - pozytywnych i negatywnych. Wszystkie są tak samo ważne, bo realizują główny jego cel - pomagają osobom poszukującym nowego miejsca pracy. Jednak istotne jest, aby wszystkie opinie były wyrażane zgodnie z zapisami regulaminu forum. Te komentarze, które naruszają regulamin mogą zostać kasowane. Polecam zapoznać się, więc z jego treścią: https://www.gowork.pl/regulamin

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
ten co po nockach rypie

Panicz prezes ma przyjść i ulitować się nad nami? A może tatuś prezesa jednego i drugiego? przecież łażą po halach i co? nic! Bo mają nas głęboko i daleko w (usunięte przez administratora)

   
Jonny

pewnie admin znowu skasuje komentarz hehe

   
Jonny

przyjdą ukraince to beda robic w amplusie hehe

   
LOLEK

ja to tego nie rozumie jeżeli komus sie cos nie podoba to trzeba powiedziec prosto w oczy a nie pisac na forum śmiac mi sie chce z tej osoby co tak napisala o jakims zespole PUDELS

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Abcd

Za,,,,,, laja ino siwy dym by sie podlizac k,,,,, owi i wielkiego h,,,,,,, a z tego mają Amplus i tak da im kopa w du,,,, pe

   
Oolo

Ta firma to chory system zarządzania ludźmi ci co zapirdalaja mają naj mniej a lizusy co Młyńskiego i Czechoskiego w (usunięte przez administratora) całuja to wiedzą że żyją. Ludzi do pracy brak a i tak zwalniają ostatnio zwolnili gościa z surowca bo ktoś dzwonił do nich że facet piję i do pracy nie przychodzi

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Zegarel

To tag carrera za ok 20k... muszę przyznać, że świetny wybór acz "rozmemłana" koszula i brak krawata... no cóż i jak ma być tam dobrze

   

Zostaw opinię o Amplus - Niegardów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amplus