D.SYSTEMS Sp. z o. o.

Adres: Zwycięstwa 137-139 lok. 1007, 75-604 Wałbrzych

NIP: 6692521792 KRS: 0000514280

D.SYSTEMS Sp. z o. o.
3 34 29 5 1

Opinie o D.SYSTEMS Sp. z o. o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zenek
 Opinia

Czy ktoś ma wiedzę dlaczego pod wskazanym adresem jest informacja, że zamknięte na stałe?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
xxxx
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Zenek 16.01.2019 10:16

Firma upadła.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Windykacja na koszt dłużnika
 Opinia

Zajmiemy się skutecznie windykacją. Kilkanaście spraw zostało już zakończonych spłatą. Chętnie pomożemy pozostałym wierzycielom. Skuteczność opieramy na etapie windykacji terenowej dłużnika. Windykacje prowadzimy na jego koszt. KONTAKT: 512 868 817

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Co powiecie o wynagrodzeniu w D.SYSTEMS Sp. z o. o.? Czy w ostatnim czasie jego poziom uległ zmianie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Franek
 Opinia

Szkoda, że przestaliście pisac na tym wątku

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Jak oceniasz pracę w firmie D.SYSTEMS Sp. z o. o.? To istotne, by poznać ocenę każdego pracownika.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oleksy
 Opinia

Jeśli faktycznie ktoś nie otrzymał pieniędzy to z pewnością szukałby ich w sądzie a nie na forum. Konkurencja daje zarobić?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
regan
 Opinia
@Oleksy 03.01.2018 10:47

olexy patafianie ci ludzie są niewypłacalni co insynuujesz

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

Maju,jeżeli jesteś tak sumiennym administratorem to sprawdż w pip wałbrzych ile wiszą pracownikom.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Roland1977
 Opinia

a akieś namiary na tą kobietę bo jestem ich dostawcą z Wrocławia gdzie w Kobierzycach mieli Oddział i produkowali meble i tam już cisza bo wszyscy odeszli i budynek stoi pusty a telefony powyłączane....??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bzyk
 Opinia
@Roland1977 21.09.2017 18:18

Do tej pory nie dostaliśmy kasy a co im dostarczales

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gucio
 Opinia

Sprawa jest już w sądzie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@gruby58 - jakie były warunki umowy, które zawierałeś z pracodawcą? Czy kontaktowałeś się z firmą w sprawie zaległego wynagrodzenia? Może to wynika z popełnionego błędu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tekla
 Opinia
@Maja 21.08.2017 19:58

I następny kant tzw.maji .te znaki zapytania wsadż sobie tam gdzie masz wsadzoną ambicję.A jak sama nie potrafisz to niech ci gucio pomże.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bzyk
 Opinia
@Maja 21.08.2017 19:58

Ty Maja to ty jesteś całym wielkim błędem.PIP dał nakaz zapłaty wynagrodzeń i co......?.Może PIP to za mało?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gruby58
 Opinia

Ludzie bez kasy za dwa miesiące a szefowa na wczasach się odstresowuje.Tylko obiecanki cacanki.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
betonowe buty 37
 Opinia

widzę ze pani Dorota W oraz jej siostra Pani Magdalena W właścicielki tej firmy w osuwają wpisy na temat firmy . nie wypłaciły wynagrodzeń za okres 5.2017- 06.2017 razem około 50000zł firma miała ogłosić upadłość ale nadal działa i szuka frajerów. Sprzedały maszyny i zabrały środki na wynagrodzenia chociaż umowa była ze w pierwszej kolejności ureguluje wynagrodzenia ,oszukały i okradły ludzi pozbawiły ich środków do życia i jak te panie można nazwać. mam nadzieje ze skończycie w wiezieniu za oszustwa

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obcasy
 Opinia
@betonowe buty 37 23.07.2017 19:56

A to dopiero początek pani dorotko dopiero bedzie ciekawie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pakistańczyk
 Opinia

O kłamcy i oszuści usunęli wpis Betonowych butów rozmiar 37

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KRUK
 Opinia

Genialna firma.Nie płacą,kłamią i oszukują.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lord weider
 Opinia
@KRUK 13.07.2017 13:05

wiszą kasę byłym pracownikom d systems ze świętej Katarzyny baba zamiast zapłacić ludziom dała nogę ze swoim patałanem

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jastrząb
 Opinia
@lord weider 13.07.2017 16:31

dalej dają ogłoszenia ,poszukują ludzi do pracy za darmo chyba bo nie płacą.bo musi swego patafana utrzymać.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Padawan
 Opinia
@lord weider 13.07.2017 16:31

też pracowałem,oszuści baba i jej pasożyt nierób przystojniak z metra cięty zawineli się,a ludziom nie zapłacili

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowa.
 Opinia

Generalnie wszystko ok. Ja bym zwracal szczegolna uwage na klientów. przykład niejaki fabur. Kto poznał ten wie. Do Pan z D Systems nie można mieć zastrzeżeń żadnych !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sowa.
 Opinia

Generalnie wszystko ok. Ja bym zwracal szczegolna uwage na klientów. przykład niejaki fabur. Kto poznał ten wie. Do Pan z D Systems nie można mieć zastrzeżeń żadnych !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Obecnie firma poszukuje osób do pracy na stanowisku Stolarz- Pomocnik Stolarza do pracy w miejscowości Świebodzice. Zamierzacie aplikować? Chętnie usłyszymy również od obecnych pracowników firmy. Jakim pracodawcą jest D.SYSTEMS? Co uważasz za największy plus swojej pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
e444
 Opinia

w firmie teraz szukaja do zatrudnienia na przyklad murarza w miejscowosci Goteborg wymagane jest doświadczenie w pracach murarskich min. 3 lata - gotowośc do przedstawienia świadectw pracy oraz referencji

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
neo
 Opinia

trzeba zadzwonić i zapytać u źródła,odpowiadają na każde pytanie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
neo
 Opinia
@neo 17.11.2014 17:52

O RANY AŻ TAKIE WYMAGANIA?TO NALEŻY WŁASNY BIZNES ZAŁOŻYĆ I BYĆ SZEFEM DLA SAMEGO SIEBIE...

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o D.SYSTEMS Sp. z o. o. - Wałbrzych

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej