NIP: 8942961548 KRS: 0000323405

Adres: Grabiszyńska 281, 53-234 Wrocław

3.9/5
Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej

Opinie o HACO FAT SP. Z O.O.

Wyszukaj opinięsearch

HACO FAT SP. Z O.O.

Witamy na profilu naszej Firmy!

Dziękujemy za Twoje zainteresowanie oraz merytoryczną opinię, którą tu zamieścisz. Każda merytoryczna opinia jest dla nas ważna, ponieważ pozwala nam się nieustannie rozwijać. Każda opinia, która ma na celu jedynie zaszkodzić wizerunkowi Firmy traktowana jest jako spam i będzie przez nas archiwizowana.

Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami poprzez:

• naszą stronę internetową,

• złożenie osobiście pisma w siedzibie Firmy,

• złożenie pisma drogą pocztową (na adres siedziby),

• maila [email protected]

As

w firmie zaczyna się dobrze dziać :) może tego było trzeba żeby młodzi przyszli!

Wyjadacz
@Ciekawe

(usunięte przez administratora) Jak komu zostało pare lat do emerytury to ma tylko strach w oczach bo ni widu nie słychu gdzie sie firma ma przenieś, podwyżek stary pracownik nie dostaje,a młodych na ich miejsce też nie widać.

odpo

A chociażby przez warunki pracy. Szkolenia? Można pomarzyć, kto ma ich wdrożyć jak osoba która pracowała na tym stanowisku juz nie pracuje, i nikt inny nie wie jak obsłużyć maszyne, a jak przyjdzie ktoś kto by dał rade to "jest za drogi"

Tomasz G
@odpo

Na prawdę nie ma w tej firmie ogarniętych operatorów i przełożonych? Bo czytam komentarze i raczej są odpychające.

Piotr

Obsługa klienta w firmie HACO FAT również zasługuje na pochwałę. Personel jest profesjonalny i zawsze gotowy do pomocy w razie jakichkolwiek pytań czy problemów.

opinia Nowy wpis

Praca w firmie bardzo rozwojowa, sporo wyzwań ale i sporo nauki. Stawki raczej rynkowe ale idzie się dogadać, szkoda, ze firma dalej obsadza stanowiska kierownicze ludźmi nienadającymi się, szkoda firmy bo atmosfera do niedawna była bardzo fajnym autem.

? Nowy wpis
@opinia

Czy chodzi o kierownika ze skromną fryzurą?

Krasnal Nowy wpis
@?

Łysy czyli ??

grzechuwart Nowy wpis
@Krasnal

no dokładnie ten co zaraz doprowadzi do wypowiedzenia kilku kolejnych operatorów, chyba będzie sam musiał na maszynach zaraz robić, ale może firmie to pasuje bo wszystko idzie w kierunku stopniowego ograniczenia produkcji, a o lokalizacji i czasie przenosin dalej nic nie wiadomo. Motywacja załogi leży na ziemi, a chłop ją jeszcze kopie.

Schlampiges Arschloch

Dzien dobry, czy firma mieć wdrożony system zarządzania ISO czy bazuje na własnych normach ?

Marcin
@HACO FAT SP. Z O.O.

Kolega miał zapewne na myśli to, że do norm jakościowych ISO serii 9000 należy dostosować proces produkcji, który jest dodatkowo audytowany przez firmę zewnętrzną. Normy din czy certyfikat CE są deklaracjami producenta. Większość szanujących się firm ma wdrożony system ISO 9000 żeby uwiarygodnić jakość swojego produktu- czyli ewentualne pomiary din.

@Marcin

FAT jest marką samą w sobie od wielu lat - naszym Klientom do tej pory wystarczała dokumentacja, jaką prowadzimy. Co więcej - jesteśmy podwykonawcą dla wielu znanych, "szanujących się" firm. Rozumiemy czym są systemy ISO, jednak jak już wcześniej napisaliśmy - myślimy o wprowadzeniu systemu za jakiś czas. Na ten moment jesteśmy zajęci wszelkiej maści kontrolami, które nasyłają na nas osoby nam "życzliwe".

isosowicz
@Marcin

Pierdołę typu ISO można sobie po prostu kupić i wprowadzić nawet w Pakistanie, a później chwalić się, że 'spółka spełnia normy', także nie ma co błyszczeć uwiarygodnianiem produktu. Jakość przez lata obroni się sama

Jan Paweł

Do wszystkich malkontentów mam taką radę, aby dziękowali swemu chlebodawcy i wzięli się do roboty, albo założyli swoją firmę i w trudzie i znoju budowali to co zbudował nasz prezes. A jeśli Wam się zarządzanie nie podoba, proponuję obejrzeć polski serial "1670" ( na cda ) , gdzie bardzo przystępnie pokazana jest filozofia zarządzania u nos p. dyrektorów na przykładzie prężnego gospodarza Jana Pawła.

@Jan Paweł

Wiedzę na temat zarządzania firmą polecamy jednak czerpać z bardziej meteorycznych źródeł niż satyryczna komedia, której scenarzystą jest Stand-uper.

Polecam
@HACO FAT SP. Z O.O.

Obawiam się, że scenarzystą dla zakładu jest Bareja, a aktorzy pierwszoplanowi dobrani fatalnie.

@Polecam

Mistrz Bareja zawsze dobierał najlepsza ekipę aktorów pierwszoplanowych. Mimo wszystko, jeśli są jakieś zastrzeżenia zawsze można zmienić film :)

witam

Chciałbym korzystając z okazji, że chociaż tutaj zarząd odpowiada na pytania zapytać. Jak to jest, ze przy takiej niezbyt ciekawej sytuacji w firmie (brak narządzi, brak czyściwa, brak odlewów, popsute maszyny) najważniejszym dla zarządu są takie sprawy jak to o której dany dział ma przerwę albo czy przypadkiem ktoś nie myje rąk po pracy za wcześnie :) może niech ktoś taki mądry zejdzie na produkcje i zobaczy jak fajnie i zdrowo jest chodzić z ubrudzonymi olejem i żeliwem rękami. Już nie mówię nawet o tym, że pomysły nowego księgowego zakrawają o aspekty nadające się do sądu pracy.

@witam

Drogi Pracowniku, prosimy o nieszerzenie fałszywych informacji - każdy Pracownik, który składa zapytanie drogą pisemną (podając przy tym swoje dane identyfikacyjne) otrzymuje od Zarządu odpowiedź (także pisemną). Dodatkowo nasz Prezes regularnie udziela odpowiedzi na wszystkie pytania podczas chodzenia po Halach produkcyjnych o czym zapewne Pan wie. Przerwy (zarówno śniadaniowe jak i na mycie rąk) są jak najbardziej uzasadnione, pod warunkiem, że z 15 minut przerwy nie robi się 40 minut, a ręce nie są myte co 5 minut. Zatrudniając się na stanowisko Operatora CNC na pewno został Pan poinformowany o specyfice pracy – jest to praca "brudna" , należy używać Środków Ochrony Indywidualnej, Operator CNC ma kontakt z chłodziwem, olejami, wiórami itd. Zapewniamy, że w każdej innej firmie praca na takim stanowisku wygląda podobnie. Proszę także nie szerzyć plotek - narzędzia są regularnie zamawiane, odlewy także czekają na odbiór w odlewniach, a od kwietnia zakupiliśmy 1700 kg czyściwa. Można to oczywiście zweryfikować w Księgowości (tej właściwej). W nawiązaniu do zepsutych maszyn - ostatni przypadek zepsutej maszyny spowodowany był niesprawdzeniem poziomu oleju przez Operatora, przez co maszyna się zatarła. W związku z tym jeśli każdy będzie wykonywał prawidłowo swoje obowiązki to maszyny nie będą się tak psuły. Nie mamy w naszej firmie żadnego Księgowego (ani nowego, ani starego), dlatego nie wiemy co ma Pan na myśli. Jeśli jednak zechciałby się Pan z nami podzielić konkretami zapraszamy do złożenia pisma drogą ustaloną w naszej Firmie.

Marcin
@HACO FAT SP. Z O.O.

W firmie nie ma księgowego ? To dużo tłumaczy...

@Marcin

Nie, nie ma Księgowego, natomiast są 3 Panie Księgowe.

W jaki sposób weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie HACO FAT SP. Z O.O.? Czy pracodawca zawsze powiadamia o wyniku rekrutacji?

Dzień dobry, szukam pracy jako operator CNC, mam kilkuletnie doświadczenie. Z poprzedniej pracy się zwolniłem bo praca zimowa była w zerowej temperaturze. Czy w tej firmie lepiej tratuje się pracownika? Warto w zimę się zatrudnić ?

@Kandydat

Zapraszamy do aplikowania. Istnieje tez możliwość złożenia CV drogą mailową - prosimy o przesłanie na adres [email protected]

Operator CNC wrocław
@HACO FAT SP. Z O.O.

Jak to jest pisać pytania i na nie samemu odpowiadać? Naprawdę liczycie że to się uda? Że ludzie będą walić do was drzwiami i oknami. Byłem u was widziałem to (usunięte przez administratora) i uciekłem bo tu jest coraz mniej kompetentnych osób. Zimno to jedno a braki w narzędziach a braki w odzieży a operatorzy dużych maszyn w jakiej temperaturze pracują? Tylko nie kłam Toma..szu!

@Operator CNC wrocław

Niestety nie wiemy jak to jest, dlatego nie możemy udzielić odpowiedzi na to pytanie. Nie ma przymusu pracy u nas, nie liczymy na to, że ludzie będą do nas lgnąć tłumami - nam wystarczy kilku prawdziwych fachowców, nie potrzebujemy masy ludzi na Hali Produkcyjnej. Proszę nie szerzyć fałszywych informacji na temat warunków panujących na terenie Zakładu - jesteśmy po wszystkich możliwych kontrolach (Państwowa Inspekcja Pracy, Sanepid itd.) i osoby kompetentne reprezentujące dane Organy wydały opinię, która jednoznacznie wskazuje, że warunki panujące na terenie Zakładu Pracy spełniają wszelkie normy. Przekażemy Pańską wiadomość Panu Tomaszowi, ale na przyszłość proszę podpisać się imieniem i nazwiskiem pod komentarzem, żeby wiadomo było komu na niego odpowiedzieć.

Ciekawostka

Nie wiem nawet jak określić to co się dzieje w firmie obecnie. Podwyżek brak, nadgodzin ma już nie być, o premii też już są sugesti(usunięte przez administratora) Brak narzędzi i jednocześnie rosnące wymagania i obowiązki jakimi zostaje obarczony, oczywiście bez żadnej dodatkowej gratyfikacji. Nowe osoby zarządzające (usunięte przez administratora).

Obserwator
@Ciekawostka

Do ciekawostki Podsumowanie wszystko źle, ale stała gwardia najlepsza , cały dzień kombinowanie jak robić żeby nic nie zrobić, kombinacje alpejskie jak ugrać najwięcej dla siebie . Nie martwimy się kombinujemy a pracodawcą niech się po głowie kopie jak podpinać wszystko. Powodzenia ciekawostka

Już tłumaczę obserwatorze
@Obserwator

Może gdyby pracodawca umożliwił pracownikom wykonywanie pracy do której zostali zatrudnieni, a nie dokładał co chwilę kolejne obowiązki, bo zwolnił akurat innego pracownika na którego miejsce nie zatrudnia nowego, to nikt by nie kombinował. A jeśli pracodawca/nadzorca kombinuje, jak wręczyć pracownikowi kolejne obowiązki bez należnej podwyżki, to taki pracodawca będzie ciągle narzekał, jak "obserwator'

@Już tłumaczę obserwatorze

Drogi "Tłumaczu", który w innych komentarzach podpisujesz się też jako "Robot" i "Kandydat" (pamiętaj, że w sieci nikt nie jest anonimowy ;) ) - jako firma umożliwiamy każdemu Pracownikowi wykonywanie obowiązków zgodnie z tym, do czego zostali zatrudnieni. W miarę zmian zachodzących w strukturze organizacji Pracownicy dostają nowe obowiązki, czasem zostają przesunięci do innych zadań zgodnie z ich kompetencjami. Nikt w naszej firmie nie dostaje obowiązków ponad to, co jest w stanie wykonać w miarę wymiaru swojego etatu. Jako Pracodawca nigdy nie narzekaliśmy na naszych Pracowników. Prosimy o nie wyciąganie pochopnych wniosków z komentarzy osób wypowiadających się w naszym imieniu oraz o nie podburzanie naszego Zespołu (ani w pracy ani w komentarzach).

Witam, jak firma odniesie się do krążących informacji, głoszonych de facto przez osobę najważniejszą w firmie, że firmie grozi zamknięcie, a decyzja ma zapaść do końca roku? Czy firma może wystosować jakiś komunikat do pracowników oficjalnie co jest dalej w planach, ponieważ obecnie panuje duży niepokój i wiele osób zastanawia się już nad szukaniem innej pracy. Pracownicy byli by wdzięczni za jakąś oficjalną informację co dalej, bo obecnie krąży tyle plotek i domysłów, że faktycznie można się zaniepokoić

@Pytanie

Szanowny Pracowniku, zgodnie z ustaleniami z dzisiejszego spotkania z Zarządem informuję, że nie ma i nie było żadnych planów dot. zamknięcia/ likwidacji firmy. Jesteśmy w trakcie wyboru ostatecznej lokalizacji nowej Hali, do której przeniesiemy się za około rok (w zależności od wybranej lokalizacji). Wybór nowego miejsca jest dla nas bardzo istotny, ponieważ chcemy zapewnić Państwu jak najlepsze warunki pracy, dogodny dojazd oraz oczywiście chcemy wynegocjować przy tym jak najlepsza cenę.

Dzień dobry, czy to prawda że firma będzie się przenosiła w inne miejsce? Niestety obecna lokalizacja jest słaba zważając na to jak zakorkowany jest Wrocław.

@Kandydat

Dzien dobry! Tak, to prawda, że będziemy się przenosić. Jeśli chodzi o obecną lokalizację wszystko jest kwestią perspektywy - mamy bardzo dobre połączenie komunikacyjne (MPK, PKP). Mamy też bezpłatny parking dla naszych Pracowników, co w kontekście pracy w Centrum jest niewątpliwie cennym benefitem.

Zainteresowany

Witam , A jak wygląda praca operatora wózka widłowego? Jakie zarobki?

@Zainteresowany

Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Działem HR celem dopytania o wszelkie szczegóły

Krzysztof

Czy to prawda że firma przeprowadza się do Jelcza Laskowice?

@Mirek

Decyzja motywowana jest wieloma powodami, m.in. zmianą naszych Hal na nowoczesne budynki (co znacznie podwyższy standard warunków pracy) a także względami finansowymi (podatki za grunt w Centrum Wrocławia są ogromne). Aktualnie jesteśmy w trakcie finalizowania wyboru ostatecznej lokalizacji nowego Zakładu - bierzemy pod uwagę możliwości transportu zbiorowego

Zainteresowany
@HACO FAT SP. Z O.O.

A jaka dokładną lokalizacja?

@Zainteresowany

Jak tylko będziemy znali ostateczną destynację podamy informację oficjalnie. Zachęcamy do śledzenia naszych mediów społecznościowych aby być na bieżąco :)

Grzegorz

Hmm a co to ma do rzeczy gdzie wcześniej pracował. Skoro na rekrutacji uznali że ma kwalifikacje to chyba wiedzą co robią. Ty masz obiekcje to to zgłoś. Czy się boisz?

nie polecam

Byłem na rozmowie, to co zastałem to istny dramat, po wejściu na hale uderza nas odór skiśnietego chłodziwa i oleju, wszedzie brud, pordzewiałe narzędzia/maszyny/ściany, zapach rdzy aż drażni nos. Oferują prace na maszynach 40 kilku letnich jak nie lepiej, narzedzia wziete chyba z muzeum, sterowanie najstarszy fanuc. Oczekiwania jakby człowiek miał tu helikoptery produkować, a oferowana stawka kilka zł powyżej minimalnej. Plus nie do końca zrozumiałem ale chyba firma ma zmieniać lokalizacje niedługo, i jakieś dziwne kręcenie o ilosci zmian, niby jedna albo moze dwie ale narazie jedna. No młyn straszny, strata czasu jeśli nie dogadacie sie na warunki finansowe przez telefon to szkoda jechać się rozczarować

@Kandydatka

Stawi na początek są bardzo zróżnicowane - wszystko zależy od doświadczenia i umiejętności. Dla Pracowników Produkcyjnych przewidziana jest miesięczna premia IPPU oraz premia produkcyjna kwartalna. Oczywiście jeśli ktoś jest dobrym Pracownikiem zawsze może renegocjować stawkę lub porozmawiać o indywidualnej premii za wyniki.

Marcel
@Niehejter

wg KRS w tej firmie nie ma nawet prezesa który by wziął za firmę odpowiedzialność, jest tylko prokurent, a to oznacza że problemy są w zarządzaniu spółka, a nie w tym że operator czy inżynier się nie sprawdził...

@Marcel

Bardzo prosimy o nie szerzenie fałszywych plotek na temat firmy oraz czytanie KRSu ze zrozumieniem. Prezes jest - jak w każdej Spółce Akcyjnej - świadczy o tym wpis w Dziale 2, rubryce 1. Problemów w zarządzaniu spółką nie mamy, ale bardzo chętnie przyjmiemy wszelkie merytoryczne sugestie drogą oficjalną (mailową lub poprzez złożenie pisma osobiście w naszej siedzibie).

Grześ

W jednym zeszłorocznym ogłoszeniu (Operator CNC) podkreślono przyjazną atmosferę oraz możliwość szkoleń. Jakie to są więc szkolenia, i jak ludzie w większości się do siebie odnoszą?

Tomasz G
@Grześ

To było w tamtym roku. Teraz po odejściu kilkunastu znaczących osób jest cyrk. Kary. Kary. Kary. Nie ma nic innego tylko kary. Załoga została sprowadzona do parteru i nie ma nic do powiedzenia. Strach i kary. To jedyne na co można już liczyć.

@Tomasz G

Tomaszu G - jeśli masz zastrzeżenia co do atmosfery pracy panującej w naszej firmie zapraszamy do kontaktu z działem HR w celu złożenia oficjalnego pisma zawierającego Twoje dane kontaktowe wraz z przykładami sytuacji, o których tutaj piszesz.

Rafał
@Tomasz G

Jest szansa na doprecyzowanie o jakie kary w ogóle chodzi? chce tu aplikować i mam nadzieję ze chociaż warunki sa na tyle jasne ze wszystko można ominąć

Krzychu

Kiedyś FAT to był ikoną, wręcz liderem i wzorem w produkcji obrabiarek. To było jeszcze nie tak dawno temu. Do dziś firmy użytkują maszyny z lat 70-tych i 80-tych zeszłego wieku bardzo sobie je chwaląc. Taka maszyna to był prawdziwy TUR. A dziś jest różnie, jak w innych firmach zdażają się lepsze i gorsze maszyny. Co do warunków pracy to niestety nie należą do najlepszych, ale to jest już decyzja indywidualna każdego pracownika, lub kandydata. Nie mniej jednak jeśli ktoś chce się nauczyć zapomnianego już prawie fachu (sztuki) budowania maszyn to już może być na to za późno w tej firmie, choć pozostali starsi pracownicy to prawdziwi fachowcy w swojej branży. Pozdrawiam wszystkich i życzę jak najlepiej.

Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.

Proszę nie pisać bzdur, bo to naprawdę jest wstyd. Po pierwsze wszelkie zastrzeżenia przyjmujemy drogą oficjalną. Jeśli Pan coś pisze na forum proszę mieć na tyle odwagi cywilnej, żeby się podpisać. Czasy donosów się skończyły. Po drugie w naszej firmie nikt nikogo nigdy nie ukarał za korzystanie w czasie pracy z toalety, nawet za palenie na stanowiskach pracy (chociaż jest zakaz). Po trzecie proszę skupić się na pracy, a nie na biciu piany w Internecie i pisaniu fałszywych oskarżeń. Jeśli praca w naszej firmie komuś nie odpowiada wypowiedzenie można złożyć w Dziale HR. Skoro Panu tak źle czekamy na Pańskie wypowiedzenie.

HACO FAT SP. Z O.O.

Prosimy nie wypowiadać się za psa, który ma w naszej firmie lepsze warunki niż niejeden pies mieszkający w bloku.

HACO FAT SP. Z O.O.

Proszę się nie podszywać pod Opiekuna Psa. Nikt nikogo w naszej Firmie niczym nie straszy. Jeśli jednak uważa Pan inaczej zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Firmą celem złożenia oficjalnego pisma z podaniem konkretów, abyśmy mogli niezwłocznie zająć się sprawą i udzielić Panu stosownej odpowiedzi.

Prosty robotnik

@Pracodawca - czy w firmie jest wdrożona jakąś polityka antymobbingowa i antydyskryminacyjna? Czy zachowania mobingowe są nagradzane czy karane ? Bo wiele osób z poza grona kojca, uważa że nie ma takiej polityki a (usunięte przez administratora) jest pożądany.

@Prosty robotnik

W naszej Firmie nie ma i nigdy nie będzie (usunięte przez administratora) ani dyskryminacji. Jeśli jednak uważa Pan inaczej zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Firmą celem złożenia oficjalnego pisma z podaniem konkretów, abyśmy mogli niezwłocznie zająć się sprawą i udzielić Panu stosownej odpowiedzi.

HACO FAT SP. Z O.O.

Witamy na profilu naszej Firmy!

Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami poprzez:

• naszą stronę internetową,

• złożenie osobiście pisma w siedzibie Firmy,

• złożenie pisma drogą pocztową (na adres siedziby),

• maila [email protected]

Henia

Wcześniej pisaliście o tych podwyżkach 20% i teraz niedawno o przyjmowaniu nowych pracowników. im też na start przysługują te same stawki czy jednak znacznie mniej będą zarabiać? Zarobki nie są miedzy stażem porównywane?

Mirosław
@Pracodawca

Jeśli podwyżka faktycznie jest możliwa to super bo niektóre firmy tylko obiecują i tyle. czyli w jaki sposób tutaj można na nią tak właściwie zasłużyć?

@Panuc

Bardzo prosimy o zaprzestanie rozprzestrzeniania fałszywych oskarżeń. Podwyżki przyznawane są regularnie w oparciu o wypisane podanie o podwyżkę (druk dostępny w Dziale HR) oraz o ewaluację wyników pracy danego Pracownika.

@Mirosław

W naszej firmie zasady są jasne. Wszystko zawarte jest w systemie produkcyjnym i rozliczane jest na podstawie wydajności danego Pracownika. W celu sprawdzenia swojej wydajności zapraszamy do kontaktu z Bezpośrednim Przełożonym.

Prosty robił ślimak

Jeśli jaśnie państwo zacznie płacić na czas faktury, dostawcy dostarcza nam na czas sprzęt który będziemy mogli zamontować. Czasy produkcji na kredyt się skończyły.

HACO FAT SP. Z O.O.

Prosimy o nie podszywanie się pod Pracodawcę.

@pracownik

Bardzo nam przykro, że poczuli się Państwo obrażeni, jednak pragniemy zapewnić, że komentarz o "ślimaczym tempie" nie był pisany przez Pracodawcę. Ktoś się pod nas podszył próbując (z niewiadomych powodów) wywołać niepotrzebne zamieszanie.

absurd

Firma podczas rozmowy o prace nie informuje o fakcie przenosin firmy w najbliższym czasie!

Niehejter
@absurd

W najbliższym czasie czyli kiedy?

@absurd

absurdem jest to, co Pan/ Pani pisze. Na każdej rozmowie rekrutacyjnej informujemy, że za około rok do 1,5 roku firma będzie się przeprowadzała niedaleko za granicę Wrocławia.

@absurd

Podczas każdej rozmowy kwalifikacyjnej informujemy o planowanej przeprowadzce.

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o HACO FAT SP. Z O.O. - Wrocław

• Jak się pracuje w HACO FAT SP. Z O.O.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w HACO FAT SP. Z O.O.?