Po pierwsze - najpierw nauczcie sie pisac, bo to zenujace, ze dorosli ludzie a pisza gorzej niz moja corka w gimnazjum.
Po drugie - skoro to taki beznadziejny zaklad, to dlaczego w nim pracujecie? Zwolnijcie sie i idzcie poszukac lepszego pracodawcy, lepszej placy, lzejszej roboty, tam gdzie beda placic wam kokosy za samo laskawe pojawienie sie w pracy.
A co do rotacji - oczywiscie, ze ekipa sie zmienia, ale tylko dlatego, ze nikt nie chce trzymac na produkcji kogos, kto mysli, ze przyszedl sie ponudzic w pracy. No niestety. Ktos kto dobrze pracuje, kto jest zwinny, sprawny i ma choc troche inteligencji - zawsze znajdzie w Ewansie prace. A i jego placa jest lepsza niz leniwej miernoty, bo dostaje premie. Ale jak widac, wlasnie ta leniwa miernota tutaj pisze, skoro nawet o tym nie wiecie.
Aha, jeszcze taka kwestia. Popytajcie wsrod znajomych, kto pracuje w firmie, ktora, tak jak Ewans co roku - na Boze Narodzenie i na Wielkanoc - daje bony swiateczne, ktora firma przed gwiazdka daje paczki, ktore mieszcza sie w dwoch duzych kartonach i trzeba sie niezle nadzwigac, zeby zatargac to do domu, ktora firma organizuje z funduszu swiadczen socjalnych kulig w zimie w Myslecinku, wiosna calodzienna wycieczke do Gdanska/Gdyni.
Pomijam juz oczywisty fakt, ze kazda wyplata jest na czas a kazda nadgodzina wynagrodzona z wszystkimi naleznymi dodatkami.
Faktycznie, po prostu beznadziejna firma. Popytajcie w agencjach posrednictwa pracy, na pewno tam bedzie wam lepiej.
I przestancie pieprzyc bzdury na tym forum, bo gdybym ja byla w kierownictwie, to zidentyfikowalabym IP waszych komputerow i wywalila z tej "firmy do bani", czyli zrobilabym przysluge, skoro tak sie wam tu nie podoba. Pozdrawiam