„Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 258 ocen.

„Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”
3 258 6 1

Opinie o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

mieto

byłem, nie polecam.

anonymous
@mieto 02.08.2018 15:15

i do tego gej tam pracuje Adrisn co łapie nowych kierowców za kolana....no przech…..ktoś musi zrobić z tym pedałkiem porządek..

lukasz..
@anonymous 22.09.2018 08:24

poprawka-i do tego gej tam pracuje Adrian co łapie nowych kierowców za kolana....no przech…..ktoś musi zrobić z tym pedałkiem porządek..

Dorota

@mieto widzę, że nie masz najlepszej opinii odnośnie pracodawcy Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan, ale nie rozwinęłaś swojej opinii i nie wiemy de facto, czy miałeś bezpośredni kontakt z tą firmą. Taka wypowiedź niewiele wnosi do dyskusji. Rozwiń swoją myśl w bardziej obszerny i merytoryczny komentarz.

Dorota

Czy ktoś miał okazję pracować w firmie Dystrybucja mięsa i wędlin i mógłby nam przybliżyć kwestię atmosfery w tej firmie i sytuacji związanej z zarobkami oraz benefitami pozapłacowymi? Każda wypowiedź zawierająca merytoryczną treść się przyda.

Majkaibajka

Ja tlko Dobrowolscy używam.Nawet ich przepisy na obiad robię!

Dorota

@fajny takie komentarze jak Twój łamią regulamin serwisu https://www.gowork.pl/regulamin . Każdy wpis, który godzi w dobra osobiste, zawiera oszczerstwa czy bluźnierstwa zostanie skasowany przez administratora forum. Miej powyższe fakty na uwadze.

Fajny

To nie żadne wypociny tylko szczera prawda.

Wiktor

Jakież wypociny , pewnie inspiracja konkurencji?

fajny

powiedzcie mi jak można pracować w takich warunkach? to co piszą w internecie, stronie olx itd to tylko 30% z tego co tam jest napisane. tam jest zapierdol. człowiek przyjezdza podobno zmeczony jak wół z trasy a kierownik każe jechać na jakąś dowózke. to są kpiny. samochody w opłakanym stanie. umowa o prace, w kodeksie pracy po 8 h, 2-10, jesli sie tam zatrudnice przygotujcie się na godz 13,14 w domu. praca tylko w nocy i to od pon do soboty, nawet w sobote trzeba (usunięte przez administratora) no kpiny jak nie wiem!!

Dorota

@Markus możesz rozwinąć swą wypowiedź? Twoja wypowiedź jest mało rzeczowa i niewiele nam wyjaśnia. Piszcie, jakie są Wasze doświadczenia z tym pracodawcą. Każda merytoryczna treść przyda się pozostałym użytkownikom forum . Pamiętajcie o regulaminie https://www.gowork.pl/regulamin .

Zainteresowany

Konkurencja inspiruje do pisania tych bzdur?

Markus

Nie polecam nikomu tej firmy.

Markus

Nikomu nie polecam tej firmy.

Dorota

@Jjshbend, czy masz na myśli zaległości w wynagrodzeniach, czy też chodzi Ci o coś innego? Upominam Cię, że komentarze pisany w wulgarnym tonie nie będą tolerowane na forum GoWork.pl @Cezary, czy możesz powiedzieć coś więcej? Twoja opinia jest w tym momencie bardzo ogólna i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”.

Jjshbend

Lecą w (usunięte przez administratora) z pieniędzmi ☺️

Cezary

Wystarczy być dobrym pracownikiem i też jest dobrze!!!

zniesmaczony

Odradzam pracę w tej firmie, szefostwo bez kultury jedyne słowa które znają to kur... ja pier... itd. Oczekują cudów a sama produkcja to istny cud i dziwne praktyki..... nie chcielibyście widzieć ... do rury PCV wkładają mięso do zapeklowania....... takie czary mary!!!

Administrator

Jak wypowiecie się na temat związany z wynagrodzeniami w „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”? Czy od czasu dodania ostatniej opinii zarobki w przedsiębiorstwie zmieniły się?

Igor

Wiele paczek było

ciekawski

A były paczki na swięta?

bnbn

jak wygląda praca na rozbiorze na łagiszy w jakich godzinach sie pracuje ile połtuszy się rżnie tygodniowo

Kierowca

Pracuję w tej firmie już powyżej roku jako kierowca według mnie wszystko ok fajne osoby można pogadać, pożartowac. Jeżdżę na drugą placówkę która znajduję się na Łagiszy i do wielu sklepów. Mirek i Mariusz są spoko nie mam nic im do zarzucenia. Według mnie jak ktoś uważa że na Sosnowcu pracuję się za darmo to niech pojedzie na Łagisze do drugiej placówki tam to dopiero jest praca. Na Sosnowcu pracownicy żarty cisną a jak dyrektor wejdzie to wielce zapracowanych udają. Podobno ludzie z nocki kradną. :) PS. Podobno Mariusz i Mirek to bracia i ich brat też tam pracuję tylko nie wiem jeszcze kto to. Rodzinna firma :)

Radek
@Kierowca 28.09.2017 17:31

Mariusz, Mirek i Łukasz to bracia, tak zrobili sobie z zakładu rodzinny biznes i to jest własnie największy problem. Szatana tam prawie w ogóle nie przebywa i nie ma kto kontrolować co robi wesoła rodzinka, szczególnie Miruś. Jeszcze ich ojciec pracował kiedyś "na wadze", nie wiem jak teraz, może na Łagiszy. Mariusz zarządza placówką na Łagiszy razem z najmłodszym Łukaszem. Miruś zatruwa życie ludziom w Sosnowcu. Skoro uważasz pracę za super, to widocznie masz szczęście i jeszcze nie podpadłeś, albo jesteś "lizodupcem" innego wyjścia nie ma :)

bylemtam

Byłem tam na rozmowie na kierowcę to gościu normalnie zaczął przeklinać, czułem się zażenowany. Patologia. Jak można wziąć kogoś takiego na poważnie. Oferował 2100 na rękę, dodając że po 2 LATACH :D będzie to 2500. Nie sugerujcie się ofertami, gdzie piszą 3200 - 3700 bo to zwykła ściema. Na dodatek, gdy tam przyszedłem był jakby zdziwiony moją obecnością, mimo że byłem umówiony. Śmiech na sali.

obcy
@bylemtam 19.09.2017 09:38

bo trzeba umieć czytać ;) to nie ściema tylko kwota brutto. a 3200 brutto to około 2300 netto. :) :)

rrrrr

oszust kretacz i zlodziej nigdy tam nie idzcie bo wykorzysta i nie zaplaci wam kasy

Mikilll

Firma super polecam jak chcesz robic za darmo to proszę

Molusiasty

Małe pytanie praca od poniedziałku do piątku? Czy weekendy też?

Radek
@Molusiasty 13.11.2016 23:16

Oczywiście, że weekendy też :) Abyś z rytmu nie wypadł :)

Kurier

Czy ktoś szczerze napisze jak wygląda praca kierowcy? Ile punktów dziennie , ile godziny i jaka kasa? Często pojawiają się oferty za kierowcę i był bym zainteresowany bo obecnie pracuję jako kurier i mam już dość jazdy od 5 rano do 18-20 . Z góry dzięki za odp.

kierowca
@Kurier 20.09.2016 17:24

praca od 2-3 godz rano do 9-11,ja miałem umowę o pracę , wypłata była zawsze o czasie i przekraczała dwójkę,

Pracownik
@Kurier 20.09.2016 17:24

Zaczynasz od godz 2-3, kończysz jak skończysz, a nie 9-11 hehehe. Kierowca wyżej to chyba urodzonay szczesciarz, skoro konczy o 9-11, Przygotuj się na godziny 13-14, czasem nawet dłużej. Do tego opierdol codziennie , co drugi dzień, że wolno, że za dużo paliwa zuzyłeś, że nie tę trasą jechałeś, że auto brudne, idż wymyj itp. Ogólnie znęcanie się psychiczne nad pracownikiem pana Mirusia ;) Oczywiście nadgodziny bezpłatne, albo NIBY płatne do czasu zobaczenia paska, wtedy zdajesz sobie sprawę, że jednak BEZPŁATNE . Zarobisz okolo 2000-2200. NIE POLECAM.

Ja

Pracuje w tej firmie na Mirka nie narzekam. Dobra wypłata i spoko ludzie. A ci co piszą źle o tej działalności to są osobami które myślą, że praca to ciągłe przerwy i obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przeproszeniem) Mirkowi.

zmiana nocna

kontrole? hahaha!!! kontrole są przekupione kto wie o co chodzi ten wie... syf smród i Dyrektor który na kark wrzuca ci parenaście prac i dalej ma do ciebie problem długo tam pracowałem a teraz cała zmiana nocna się zbuntowała i odchodzą wszyscy jeden po drugim teraz docenią ludzi którzy tam pracowali bo sami muszą zapieprzać bo nie ma już kto tam robić

Racja
@zmiana nocna 07.07.2016 14:00

Zgadzam się w 100% . zmiana nocna powiadasz ? :) Pewnie pracowaliśmy razem przez pewien okres czasu, jakiś rok temu, kiedy byłem na nockach, a wcześniej na nastrzyku na rano.

zmiana nocna
@Racja 07.07.2016 16:01

to cie znam na pewno i już wiem o kogo chodzi ale nie będę cię wymieniał z imienia;) ps. tak wg to zmiana nocna się nie rozpadła pracujemy w innej firmie haha:D

Racja
@zmiana nocna 18.07.2016 16:01

Prawidłowo :) Niech sobie Miruś teraz szuka jeleni. Wtedy może sobie zda sprawę, że pracownik to też człowiek i trzeba szanować ludzi i ich pracę.

Cha cha
@Racja 22.07.2016 16:54

Nie ma ludzi niezastąpionych a wam chyba żal skoro tak wspominacie a odwrotu nie ma

Radek
@Cha cha 24.07.2016 22:35

Żal to tych ludzi którzy są robieni dalej w bambuko i robią za 3 heheheh Wnioskuję, że tam pracujesz i nosisz mydło Mirowi ? :)

Cha cha
@Radek 02.08.2016 02:18

Owszem pracuję czasami nawet za 4 bo warto a mydło noszę tylko sobie

hmmm

Kilka pytań mam odnośnie tej firemki. Pracuje nadal Miruś? Grześ brynowaty i kurduplowaty też pracuje nadal tam? Jeśli chodzi o ich wyroby to oni brali od innych firm i nie sprzedawali ich pod swoja nazwą tylko byli hurtownia. Mięsa niby hermetycznie zapakowane ale przepakowywane po terminie by miały nową datę do spożycia, wędliny miały podobne doświadczenie tylko z tym że nalepki zmywało się z datą po terminie i kleiło się nowe z nową datą do spożycia. Kasa była ok ale sześć dni w tygodniu to przesada dla osób co mają rodziny.

karol

hej słyszałem że wilski już tam nie pracuje.pozdro

Zostaw opinię o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan” - Sosnowiec

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”