„Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

Sosnowiec

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 242 ocen.

Opinie o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”

Kierowca

Pracuję w tej firmie już powyżej roku jako kierowca według mnie wszystko ok fajne osoby można pogadać, pożartowac. Jeżdżę na drugą placówkę która znajduję się na Łagiszy i do wielu sklepów. Mirek i Mariusz są spoko nie mam nic im do zarzucenia. Według mnie jak ktoś uważa że na Sosnowcu pracuję się za darmo to niech pojedzie na Łagisze do drugiej placówki tam to dopiero jest praca. Na Sosnowcu pracownicy żarty cisną a jak dyrektor wejdzie to wielce zapracowanych udają. Podobno ludzie z nocki kradną. :) PS. Podobno Mariusz i Mirek to bracia i ich brat też tam pracuję tylko nie wiem jeszcze kto to. Rodzinna firma :)

Radek
@Kierowca 28.09.2017 17:31
Pracuję w tej firmie już powyżej roku jako kierowca według mnie wszystko ok fajne osoby można pogadać, pożartowac. Jeżdżę na dr...

Mariusz, Mirek i Łukasz to bracia, tak zrobili sobie z zakładu rodzinny biznes i to jest własnie największy problem. Szatana tam prawie w ogóle nie przebywa i nie ma kto kontrolować co robi wesoła rodzinka, szczególnie Miruś. Jeszcze ich ojciec pracował kiedyś "na wadze", nie wiem jak teraz, może na Łagiszy. Mariusz zarządza placówką na Łagiszy razem z najmłodszym Łukaszem. Miruś zatruwa życie ludziom w Sosnowcu. Skoro uważasz pracę za super, to widocznie masz szczęście i jeszcze nie podpadłeś, albo jesteś "lizodupcem" innego wyjścia nie ma :)

bylemtam

Byłem tam na rozmowie na kierowcę to gościu normalnie zaczął przeklinać, czułem się zażenowany. Patologia. Jak można wziąć kogoś takiego na poważnie. Oferował 2100 na rękę, dodając że po 2 LATACH :D będzie to 2500. Nie sugerujcie się ofertami, gdzie piszą 3200 - 3700 bo to zwykła ściema. Na dodatek, gdy tam przyszedłem był jakby zdziwiony moją obecnością, mimo że byłem umówiony. Śmiech na sali.

obcy
@bylemtam 19.09.2017 09:38
Byłem tam na rozmowie na kierowcę to gościu normalnie zaczął przeklinać, czułem się zażenowany. Patologia. Jak można wziąć ko...

bo trzeba umieć czytać ;) to nie ściema tylko kwota brutto. a 3200 brutto to około 2300 netto. :) :)

rrrrr

oszust kretacz i zlodziej nigdy tam nie idzcie bo wykorzysta i nie zaplaci wam kasy

Mikilll

Firma super polecam jak chcesz robic za darmo to proszę

Molusiasty

Małe pytanie praca od poniedziałku do piątku? Czy weekendy też?

Radek
@Molusiasty 13.11.2016 23:16
Małe pytanie praca od poniedziałku do piątku? Czy weekendy też?

Oczywiście, że weekendy też :) Abyś z rytmu nie wypadł :)

Kurier

Czy ktoś szczerze napisze jak wygląda praca kierowcy? Ile punktów dziennie , ile godziny i jaka kasa? Często pojawiają się oferty za kierowcę i był bym zainteresowany bo obecnie pracuję jako kurier i mam już dość jazdy od 5 rano do 18-20 . Z góry dzięki za odp.

kierowca
@Kurier 20.09.2016 17:24
Czy ktoś szczerze napisze jak wygląda praca kierowcy? Ile punktów dziennie , ile godziny i jaka kasa? Często pojawiają się ofer...

praca od 2-3 godz rano do 9-11,ja miałem umowę o pracę , wypłata była zawsze o czasie i przekraczała dwójkę,

Pracownik
@Kurier 20.09.2016 17:24
Czy ktoś szczerze napisze jak wygląda praca kierowcy? Ile punktów dziennie , ile godziny i jaka kasa? Często pojawiają się ofer...

Zaczynasz od godz 2-3, kończysz jak skończysz, a nie 9-11 hehehe. Kierowca wyżej to chyba urodzonay szczesciarz, skoro konczy o 9-11, Przygotuj się na godziny 13-14, czasem nawet dłużej. Do tego opierdol codziennie , co drugi dzień, że wolno, że za dużo paliwa zuzyłeś, że nie tę trasą jechałeś, że auto brudne, idż wymyj itp. Ogólnie znęcanie się psychiczne nad pracownikiem pana Mirusia ;) Oczywiście nadgodziny bezpłatne, albo NIBY płatne do czasu zobaczenia paska, wtedy zdajesz sobie sprawę, że jednak BEZPŁATNE . Zarobisz okolo 2000-2200. NIE POLECAM.

Ja

Pracuje w tej firmie na Mirka nie narzekam. Dobra wypłata i spoko ludzie. A ci co piszą źle o tej działalności to są osobami które myślą, że praca to ciągłe przerwy i obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przeproszeniem) Mirkowi.

zmiana nocna

kontrole? hahaha!!! kontrole są przekupione kto wie o co chodzi ten wie... syf smród i Dyrektor który na kark wrzuca ci parenaście prac i dalej ma do ciebie problem długo tam pracowałem a teraz cała zmiana nocna się zbuntowała i odchodzą wszyscy jeden po drugim teraz docenią ludzi którzy tam pracowali bo sami muszą zapieprzać bo nie ma już kto tam robić

Radek
@Cha cha 24.07.2016 22:35
Nie ma ludzi niezastąpionych a wam chyba żal skoro tak wspominacie a odwrotu nie ma

Żal to tych ludzi którzy są robieni dalej w bambuko i robią za 3 heheheh Wnioskuję, że tam pracujesz i nosisz mydło Mirowi ? :)

Cha cha
@Radek 02.08.2016 02:18
Żal to tych ludzi którzy są robieni dalej w bambuko i robią za 3 heheheh Wnioskuję, że tam pracujesz i nosisz mydło Mirowi ?...

Owszem pracuję czasami nawet za 4 bo warto a mydło noszę tylko sobie

hmmm

Kilka pytań mam odnośnie tej firemki. Pracuje nadal Miruś? Grześ brynowaty i kurduplowaty też pracuje nadal tam? Jeśli chodzi o ich wyroby to oni brali od innych firm i nie sprzedawali ich pod swoja nazwą tylko byli hurtownia. Mięsa niby hermetycznie zapakowane ale przepakowywane po terminie by miały nową datę do spożycia, wędliny miały podobne doświadczenie tylko z tym że nalepki zmywało się z datą po terminie i kleiło się nowe z nową datą do spożycia. Kasa była ok ale sześć dni w tygodniu to przesada dla osób co mają rodziny.

karol

hej słyszałem że wilski już tam nie pracuje.pozdro

Radek

Właściciel jest w porządku, jednak jego tam praktycznie nie ma. Gorzej z dyrektorem, który ma nie po kolei w głowie i co gorsza jest tam prawie codziennie, aby utrudniać życie pracownikom jak tylko się da. Nie radzę się tam zatrudniać, chyba, że lubicie się często stresować i denerwować oraz wykonywać obowiązki, które powinno wykonywać kilka osób.

tomek

@la playa no właśnie nie wiem dlaczego za wszystko obwiniacie dyrektora, on z pewnością nie jest winny wszystkim rzeczom, duży wpływ mają też ludzie, którzy ta pracują, więc na pewno mają też swoich koordynatorów, którzy nadzorują wszystko no więc cięzko za taką sytację jednak winić tylko jedną osobę.

Witerski

Początkowo nie wierzyłem w to co widzę, ale logo firmy zwaliło mnie z nóg. http://www.szatan-dystrybucja.pl/kontakt.htm Wcześniej pracowałem w wędlinach jako kierowca, teraz pomyślałem, że czas zmienić otoczenie i chciałbym tutaj zacząć pracować. Zastanawiam się tylko czy nazwisko nie zobowiązuje właściciela do diabelskich warunków pracy?

Teresa

Z daleka od tej firmy wszystko by bylo ok gdyby zwolnili pana dyrektora

all

wie ktos moze czy sa jakies przyjecia w tej firmie za kierowcow z gory dzieki

Tomasz

wy to macie spokojna prace i nie nazekajcie w markusie to jest praca trzeba miec jaja ze stali i psyche

Radek

Praca na nastrzykiwarce to nie jest praca dla kobiet. Trzeba się sporo nanosić. Jedynie na wykrawanie drobiu przyjmują kobiety cały czas.

Monti

Hmm czy w tej pracy jest tak źle jeśli chodzi o kierowców czy po prostu nikt nie chce tak pracować? Co dwa-trzy dni widzę nowe ogłoszenia w internecie, że szukają kierowców i zapraszają na 2 dzień z CV do 13'tej. A ja się cały czas zastanawiam nad podjęciem tam pracy.. :)

Radek

Ktoś się orientuje ile zarabia człowiek na nastrzykiwaniu mięsa i drobiu?

Monti

Ująłem tylko, że zapach raczej nie przyjemny i, że nie ma się co dziwić.

Monti

Byłem dziś orientacyjnie zobaczyć jak to wygląda, wszedłem tylko na teren ''parkingu'' samochodów zobaczyć na czym się pracuje. Zapach dookoła unosi się raczej nieprzyjemny ale nie ma się co dziwić, samochody hmm nowe, średnie i stare, pewnie ci co chcą zacząć pracę (dostają) właśnie i dobijają te stare do stanu agonalnego. Chociaż i tak lepsze niż to czym czasami jeździ się z paczkami w kurierce. Szkoda, że nie ma nigdzie kogoś kto by wyjaśnił jak tam się dokładnie pracuje jako kierowca i w jakich godzinach - na forach czytałem, że to raczek praca od 2 w nocy do 10/11 za dnia, firma chwali się, że ma ponad 30 nowoczesnych samochodów a na parkingu widziałem z 6-7 sztuk, gdzie reszta? Chyba, że pracuje się na dwie zmiany, jedni kierowcy za dnia drudzy w nocy jeżdżą. Co ciekawe, zastanawia mnie też jak wygląda załadunek, czasami jest tak, że auta są już gotowe a czasami trzeba samemu ładować te prosiaki czy skrzynki z wędlinami. Za dużo pytań, za mało osób do odpowiedzi w tej kwestii. W biurze też mi pewnie nie powiedzą prawdy (jak to wygląda itp.) tylko będą chcieli CV i tyle, nie ma czasu na zastanowienie się czy wejście w pracę.

alk

hej Monti i co byles juz tam w firmie szatan maja tam jakies oferty za koleczko? pozdro

Monti

Cześć, też wybieram się tam jutro z dokumentami do pracy jako kierowca. Mam dość pracy kuriera paczek od 5 do 20.. Pozdrawiam. :)

alk

witam chcialbym sprobowac w tej firmie jako kierowca czy moze ktos napisac jakie tam panuja warunki dla kierowcow

raf

właśnie pojawilo sie ogloszenie magazynier czy warto spróbować ?

najlepszy kierowca

(usunięte przez administratora) Dobrze że odszedłem już z 8 lat będzie jak tam nie pracuję i jestem zadowolony teraz pracuje jako kierowca na UE a tej firmy nikomu nie polecam.Jak tam pracowałem to obrzydły mi wędliny mięso i drób chyba wiecie dlaczego.Proszę was szukajcie normalnej roboty bo ta taka nie jest nie chodzi o kasę ale o ludzi i atmosferę w pracy która jest więcej warta niż parę PLNów.Pozdrawiam najlepszy kierowca (usunięte przez administratora)

Monika

Witam.... powiem tylko ze moj syn kiedys pracował w tej firmie. Odszedl z firmy bo sie obazil na przełozonego.Jednak gdyby mogł to napewno by tam wrocil do pracy. Wiec warto sie zastanowic napewno nie jest tak zle jak piszecie. Pozdrawiam

pracownik były

byle by szefostwo za nasze sie bawiło

.....

Szczęśliwego nowego roku wysokiej marży i wypłaconej premii w 100% oczywiście dla przedstawicieli (minus ???? zł za marże) I aby konkurencja po kostkach nie kąsała. Dziękuje ci Mirku ze tam już nie pracuje i nie musze ciebie oglądać. POZDRAWIAM

.....

co tu wiecej mówic dyrekcja jak zawsze tylko o swoje [usunięte przez moderatora] dba jak to w kazdej firnie a jak sie ma w pracy [usunięte przez moderatora] to nawet wiedza kto kiedy [usunięte przez moderatora]

ciekawy

ciekaw jestem ile pracuje godz i zarabia nastrzykiwacz miesa i drobiu czy warto się starac tam o prace

.........

a ja tam nie nazekam pracuje w tej firmie i mam prace jestem wstanie utrzyma c rodzine i nie muszą jeść kości a i na przyjemnosci też starcza

marta

a co słychac w szatanie nikt nic nie pisze ?

Rafał

Spokojnie jest 180 pracowników......, tylko oczywiście rotacyjnie, bo wielu więcej niż kilka dni nie wytrzymuje[usunięte przez moderatora]

pracownik

cudownie to tutaj może nie jest , zresztą jak w wiekszości zakładów ale wypłata zawsze na czas, pełen ZUS Kiedyś pracowałem od 15 do 23.00-1.00 w nocy ale od dobrych kilkunastu miesiecy początek pracy godz 15 -koniec 20.00-22.00 ,oczywiście tego samego dnia,z kwotą wypłaty 1200 zł jedno wielkie kłamstwo pracownik halowy zarabia 1800-2000 netto ,kierowca podobno troszkę wiecej i nie pracują dłużej niz od 2-3 w nocy do 8-10 rano

aaa

firma istnieje 20 lat , zatrudnia około 180 pracowników ,większość to pracownicy ze stażem powyżej 5 lat - to chyba dobry wynik Właśnie to oni są ważni tych 180 pracowników a nie zadowolenie kilku drobnych pijaczków i kłamców nie ma żadnego znaczenia

darecki

Witam niedawno się zwolniłem z tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy makabra same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy jeżdżą za darmo po tyle godzin [usunięte przez moderatora] jak sie o podwyszke poszlo to niby firma zle stoi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda najlepiej pracowac tam za frajer to by im pasowalo nie powiem sa osoby w porzadku [usunięte przez moderatora] nie polecam nikomu tej firmy !!!!!!

?

Na popołudnie nie było źle, kompletowanie paczek na sklepy, robota nieza ciężka. Ale za to ranki były przerypane bo przychodziły dostawy i trzebabyło to wszystko porozstawiac po hali, po 10-12 sztapli z wedlinami i dawaj. Niektore ciezkie jak [usunięte przez moderatora]. O sobotach to nawet nie wspomne, kiedys ktos zamowił na sobote 15 ton kurczaka i dopoki sie tego ponownie nie zasypało lodem to nie wyszłes i tak do 18-tej.[usunięte przez moderatora]

pracownik

ja tam robię trochy i zarbiam ponad 1500 zł owszem przyjaciół tam niema [usunięte przez moderatora]

?

pracownik - 2013-07-18 11:25:27 Ja tam jestem zadowolony, zarobięł 1200 zeta na miesiąc. W lecie hłodno a w zimie i tak jest zimno. [usunięte przez moderatora]W kuchni coś zagżeją to zaoszczedze na kielbasie. Nie wiem czemu tak nadajecie na ta firma? płacą terminowo a 1200 zeta to bardzo dużo w dzisiejszych czasach. Rotacja duża [usunięte przez moderatora]Hehe jestes smieszny czlowieku tyle to ja tam zarabialem u nich 6 lat temu, masz racje 1200 zl to bardzo duzo. Jak tam pracowalem to nikogo nie polubialem bo i nie bylo za co. Pracownicy hali to byli jakies mruki i widocznie nie lubili nowych.

:)

nie ma jak stała praca i wypłata

pracownik

Ja tam jestem zadowolony, zarobięł 1200 zeta na miesiąc. W lecie hłodno a w zimie i tak jest zimno. [usunięte przez moderatora]W kuchni coś zagżeją to zaoszczedze na kielbasie. Nie wiem czemu tak nadajecie na ta firma? płacą terminowo a 1200 zeta to bardzo dużo w dzisiejszych czasach. Rotacja duża [usunięte przez moderatora]

miro

to co ty z niego masz 6 dni w tygodniu po 10 godzin czasem dłuzej cały czas na 15 masakra dobrze ze odszedłem [usunięte przez moderatora]

Ja.

Wybieram się tam na rozmowe w 30.04.2013,napiszcie czy warto?,bo opinie są podzielone,jakie mają wymagania i jakie dają umowy?pzdr.

kierowca

słuchajcie pracowałem w tej firmie kilka lat wstecz ,odszedłem sam bo było ciężko -nowy pracodawca też nie był zresztą lepszy -wróciłem( tak jak dwóch innych ) bo tutaj wypłata przynajmniej nigdy sie nie spózniała i jest o niebo lepiej -mniej godzin za lepsze pieniądze i wszystko legal [usunięte przez moderatora]

szakal

pracowałem tam ponad dwa lata , i szczerze powiem że ludzie którzy tam pracują to twardzie wielki szacun w ICH strone , ale pamietajcie ze w innych hurtowniach jezeli pokażcie papier że pracowaliscie u [usunięte przez moderatora] min pół roku to maja was za pełnowartosciowych pracowników [usunięte przez moderatora]

Janusz

Witam przepracowałem tam 5 nocek i dostałem 181.05Pln. To samo mówi za siebie. Nocki 8h 0d 20:00 do 4:00 czasem dłużej.Jesteś głupi to tam pracuj.

xxx

z ta firma jest cos nie tak porzadnych ludzi zwalniaja a [usunięte przez moderatora] trzymaja!arkusze przecen heh to jest dopiero porazka,to co na arkuszu wpisane to tylko sciema!![usunięte przez moderatora]

ktoś

przepracowania mało płatnych nadgodzin fajnych kumpli małej wypłaty coś pominełem

lysy

czego mozna sie spodziewac ?niech wszyscy sie dowidza

Zostaw opinię o „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan” - Sosnowiec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Dystrybucja mięsa i wędlin A.,D.Szatan”