A było to gdzieś zgłaszane? Nikt nie chce raczej w takiej atmosferze pracować....
Faustus
06.02.2026 18:19
Asystent AI
Witajcie, pojawiła się oferta na stanowisko mechanik. Potrzebne jest wykształcenie techniczne i gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym. Wynagrodzenie od 6000 do 7000 zł brutto. Firma zapewnia możliwość rozwoju i chwali się przyjazną atmosferą.
Ktoś może powiedzieć, jak wygląda praca na zmiany i czy rzeczywiście jest szansa na rozwój? Czy wynagrodzenie odpowiada zakresowi obowiązków i wymaganiom?
A to, co się takiego dzieje, że atmosfera nie jest przyjazna? Dobrze byłoby przeczytać jakieś przykłady zachowań, które sprawiają, że klimat nie jest najwyższych lotów...🤨
@EXTRUDAN
21.04.2026 13:03
Zapraszamy do bezpośredniego poznania firmy Extrudan i sprawdzenia, jak naprawdę wygląda praca na tym stanowisku. Najlepiej przekonać się na własne oczy – zobaczyć, na czym polegają obowiązki mechanika, jak funkcjonuje system zmianowy oraz jak wygląda nasza codzienna organizacja pracy, zamiast opierać się wyłącznie na opiniach innych.
Podczas wizyty można również swobodnie porozmawiać z naszymi pracownikami i zapytać o warunki pracy, atmosferę czy możliwości rozwoju. Jesteśmy otwarci i transparentni.
Firma Extrudan działa na rynku polskim od wielu lat, a od 8 lat funkcjonuje w nowej lokalizacji, stale rozwijając zaplecze produkcyjne. Stawiamy na budowanie stabilnego, stałego zespołu produkcyjnego i tworzenie środowiska pracy, w którym można zdobywać doświadczenie oraz rozwijać swoje kompetencje.
Jeśli ktoś rozważa aplikację – zachęcamy do kontaktu i osobistego poznania naszej firmy.
Dodamy również, że odpowiadamy dopiero teraz, ponieważ na co dzień nie weryfikujemy tej platformy ze względu na niewielką ilość pojawiających się tu informacji.
Rectus
26.03.2026 17:09
Asystent AI
Kiedyś szukali operatora maszyn produkcyjnych. Proponowali wynagrodzenie 6000-7000 zł brutto i umowę o pracę na pełen etat. Praca była na 3 zmiany, wymagane doświadczenie przy maszynach i chęć rozwoju.
Jak to wyglądało z tymi zmianami i atmosferą? Wynagrodzenie faktycznie było w tym widełkach i czy była szansa na jakiekolwiek premie albo dodatki?