Emiter

Limanowa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 115 ocen.

Opinie o Emiter

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emiter

123

Ponad 10 lat pracuje w EMITER Pisarzowa wszystkie soboty na dwie zmiany robocze i niema że wesele,chore dziecko czy coś innego ci wypadnie.Nie przyjdziesz kierownik zabiera premie,na urlop idziesz wtedy kiedy pasuje szefowi a nie tobie jednorazowo max 2 dni.Ostatnia podwyżka była przed 7 laty o całe 4%.Premia to 37% wypłaty,żle spojrzysz na kierownika to można ją stracic.

kupidyn
@123 24.07.2014 10:54
Ponad 10 lat pracuje w EMITER Pisarzowa wszystkie soboty na dwie zmiany robocze i niema że wesele,chore dziecko czy coś innego...

zostaje kierownikiem :D

Przemek
@123 24.07.2014 10:54
Ponad 10 lat pracuje w EMITER Pisarzowa wszystkie soboty na dwie zmiany robocze i niema że wesele,chore dziecko czy coś innego...

Nie wiem gdzie Ty @123 pracowałeś ale ja w Emiterze Pisarzowa pracuję ponad 13 lat i takich rzeczy nie widziałem:O, na produkcji mają soboty wolne a jak już wypadnie że ktoś musi przyjść to tylko jedna zmiana. Nie wiem jak z zarobkami na produkcji (pracuję na narzędziowni) ale tragedii chyba nie ma bo ludzie pracują tu już lata a jak już jakieś wolne miejsce się znajdzie to jest dużo chętnych na nie. Jak czytam te herezje to oczom nie wierzę bo nie mogę złego słowa powiedzieć o warunkach i wynagrodzeniach (przynajmniej w Pisarzowej), jeśli byłby tu tak źle myślę że tyle lat bym się tu nie męczył.

Jola

Polecam firmę Emiter - wystarczy zobaczyć jaki odsetek osób pracuje dłużej niż 5-10 lat. Ja jestem zadowolona z warunków i z atmosfery. Wiadomo - nie da się wszystkich ludzi uszczęśliwić. Wszystko zależy od tego czy ktoś rzeczywiście chce pracować czy obijać się. Jesteś dobry to pracujesz i będziesz pracować. Limanowa nie ma wiele do zaoferowania - mały wybór pracodawców ale jak jesteś specjalistą to zostaniesz doceniony.

Jm

No jesli ktoś zna się na języku rosyjskim, to jest potrzebny w tym momencie jakiś człowiek, który nim dobrze operuje

Nowy

Czy ktoś byłby w stanie dodać jedną rzeczową opinię a raczej opisać warunki pracy, płacy, atmosferę w Emiter Limanowa? Z tych 2 stron waszych wypowiedzi nie wywnioskowałem niczego co pomogłoby mi w podjęciu decyzji o podjęciu pracy. Pozdro

anonim

(usunięte przez administratora)

Były

Pracowałem w firmie, gdzie pracodawca wymagał od nowego pracownika opinii z poprzedniej pracy. Poza tym jeśli ktoś ma 35 lat i nigdzie nie zagrzał miejsca dłużej, nie miał przedłużanych umów, to o czymś świadczy.

anonim

(usunięte przez administratora)

zorietowany

chyba jakaś pomyłka, Emiter Limanowa zajmuje się produkcją rozdzielnic i obudów elektrycznych, a nie artykułami audio video

kimono

Firma jak firma, nie jest źle, ale też nie jest genialnie, plus to wypłata w terminie, minus- za mało szkoleń, za mała motywacja pracowników, czasem chaos organizacyjny i samokontrola na poszczególnych stanowiskach.

Fak ti i o

Witam' Firma zoo ma do zaoferowanianowe zwierzęta w zagrodach: kustosz w Limanowej (własna chodowla Limanowa lub Pisarzowa) lub fotototo (Szlizezn) konstrukszon manager frei bauer (lub inna zmora i ułuda) lub CNC properator i organizator... lub dupo włazowator i penetrotor... buach... ach... eliminator... Po co te wysiłki z tym nazewnictwem... ta fira tam nie bywa, gdzie te nazwy :DDD

x2

ja- A Ty chciałeś dobrze zarabiać tylko dlatego, że miałeś stanowisko jako specjalista do spraw sprzedaży?, gdybyś się dobrze starał, to ten procent od sprzedaży plus zasadnicza daje bardzo dobre zarobki, wiem bo mój znajomy tam pracuje i w żadnym zakładzie na terenie Limanowej, czy chociażby Krakowa tego by nie zarobił. Ale jak Ty przyszedłeś dopiero się uczyć, to i tak Ci dobrze płacili, bo zapamiętaj, iż nikt na Ciebie pracował nie będzie i to w żadnej firmie. Ale jak Ty

bigicola
@x2 13.05.2015 21:28
ja- A Ty chciałeś dobrze zarabiać tylko dlatego, że miałeś stanowisko jako specjalista do spraw sprzedaży?, gdybyś się dobrze s...

Jak mi się podoba jak zarządzający lub przełożeni bronią "dobrego imienia firmy" na forum zwalając winę na innych. Wstyd!!! Specjaliście płacicie rację głodową, a co stało się z inwestowaniem w człowieka, taki poziom wynagrodzenia uwłacza ludzkiej godności. Nikt nie będzie się starał lepiej pracować jeżeli dostanie takie wynagrodzenie, raczej będzie się starał znaleźć coś innego, co będzie odzwierciedleniem jego wyobrażenia o życiu (wynagrodzeniu). Panie kierowniczku lub inny człowieku z establishmentu emitera, lepiej powiedz, że ten znajomy, to ty lub ktoś z twojej grupy!!! Nie mydlcie ludziom oczu na forum, praca w emiterze wygląda dokładnie tak jak napisał twój poprzednik i tego też oczekuje pion zarządzający.

ja

Pracowałem w tej firmie jako specjalista do spraw sprzedaży , zarobki to śmiech minimalna plus procent od sprzedanych skrzynek , oczywiście tobie dadzą tylko oferty do robienia i skrzynki do wykonania biorą na swoje konto (bo tylko za to jest kasa) nikt cie nie chce na uczyć , wychodzą z założenia żę ludzie którzy przychodzą za minimalną ( wykorzystują lukę w prawie ze przez pierwszy rok możesz być ubezpieczony od 1500zł czyli na rękę jakiś 1000zł) muszą wszystko umieć , Pan Grzegorz to kawał dzia....a nic nie pomoże ma najprostsze zlecenia i sie potrafi na wszystkich wydzierać tylko szuka na każdego żeby donieść do właścicieli. Skandal ale w powiecie limanowskim dla elektryków czy inz elektryków niema innych opcji i to wykorzystują.

Już anglik

Ciągle tu czytam pani ta.... pani G. pani M i jakaś tam. Autoreklama czy napad wygórowanej swojej bezkrytyczności. Pracowałem w Firmie i nie znałem jakiejś wybitnej osobowości w stylu pani M lub G lub też P bo i taka się tu pojawia we wpisach. Być może nie za moich czasów. Uogólniając z pracy byłem zadowolony wynagrodzenie na poziomie może nie było kokosów ale godziwie jak na polskie realia. Przełożeni wymagający ale nie krzykacze z wygórowanym własnym ego. Mieli szacunek do ludzi. Owszem pracować trzeba było nie było leniuchowania. Wyjechałem bo mi się trafiła lepsza fuszka:)) znaczy za dużo lepszą kaskę, z pewnością bym do tej pory pracował w Emiterze. Pozdrawiam wszystkich

Ja
@Już anglik 12.04.2015 16:54
Ciągle tu czytam pani ta.... pani G. pani M i jakaś tam. Autoreklama czy napad wygórowanej swojej bezkrytyczności. Pracowałem w...

A jednak były dobre osoby panie "już anglik", tylko może warto się zastanowić dlaczego ich nie ma? czyżby też wyjechały jak ty????, a może ty nie już anglik a osoba, która zazdrości tym ludziom, że były dobre???

ja
@Już anglik 12.04.2015 16:54
Ciągle tu czytam pani ta.... pani G. pani M i jakaś tam. Autoreklama czy napad wygórowanej swojej bezkrytyczności. Pracowałem w...

Ano byla kiedyś w Dąbrówce taka pani, pani Małgorzata, świetnie zorganizowana, rzetelna i cholernie bystra. I wszyscy, którzy ją tu wspominają mają 100% racji. Za jej czasów było bardzo dobrze.

pracowity

Kobieto, pani M.P., wróć, trzymałaś tę firmę,jej oddział w ładzie.

anonim

(usunięte przez administratora)

prawda

Zdecydowanie jest

prawda

@mastodont nie wiem o który oddział pytasz ale w Limanowej warunki pracy jak najbardziej ok szefowie i kierownicy wyrozumiali. Obiad jest gdzie odgrzać a nawet mnóstwo czasu aby go zjeść. Co do zarobków to podjedź na parking firmowy,trudno rozróżnić który samochód szefa a który pracownika.

Q

Generalnie jest/było w tej firmie tak, że ludzie z wiedzą pracują jako podwładni człowieka z mniejszą wiedzą od ich wiedzy, mam na myśli konkretną osobę, której nie chcę tu przytaczać, ktoś to już wspominał- w każdym razie kierunek - marketingowy.

obserwator

Do rekrut: A jaki jest ten wzorzec kierowniczy, bo może przeszczepimy go do naszej firmy? :)

rekrut

Oddział Emitera w Dąbrówce Wielkiej to prawdziwa telenowela, tam kopulacja jest na wysokim poziomie i proszę tu nie srać na A.A jest dużo lepszym przedstawicielem niż M.S który został spuszczony przez "górę" gdyż poczuł się zbyt pewnie i zaczął puszczać brzydkie bąki w kierunku niedoścignionego wzorca kierowniczego, Gorąco polecam na pierwszą pracę super zabawa!

xxx
@rekrut 04.02.2015 12:23
Oddział Emitera w Dąbrówce Wielkiej to prawdziwa telenowela, tam kopulacja jest na wysokim poziomie i proszę tu nie srać na A.A...

rekrut, bardzo brzydko piszesz, bardzo, widać więc jak mało wiesz o pracy w tej firmie i ludziach w niej pracujących, trzeba umieć oddzielić żarty czynione na tzw. imprezach integracyjnych ( brzmi dumnie, prawda?)i plotki tzw. zakładowe ( obrzydlistwo!),od stanu faktycznego i prawdziwego podejścia danej osoby do pracy, mam tu na myśli pana M.S., który nie był w pracy człowiekiem zadzierającym nosa, wymagał a to co innego, a to jak wiadomo nigdy się podwładnym podobać nie będzie, takie jest już życie, szkoda, że pan M.S. został obcesowo potraktowany a i jeszcze tu wylewa się na niego błoto. Pracowity, mądry facet, kulturalny, a to, że nie typ wiecznego śmieszka, to już kwestia cech charakteru.

ZZZ

do ja:sądzę ,że dlatego, bo Pan M.S. miał swoje zdanie i potrafił dbać i o pracę i o swoje życie osobiste, a "wzorem" niedoścignionym w poświęcaniu swojego czasu prywatnego na pracę był Pan I.P.

Ja

Potwierdzam, pan M.S. były już pracwonik Emitera był bardzo rzetelny i miał wiedzę, dlaczego firma pozbyła się tak dobrego fachowca?, nie rozumiem!

pracuś

Zgierz marnieje w oczach, przedstawiciel handlowy, a wczesniej pracownik biurowy A.A.nie umie zdania poprawnie gramatycznie zbudować, robi błędy ortograficzne w słowach, na to klienci też patrzą, niestety nie zawsze awansowanie człowieka z hali produkcyjnej jest dobre, a był kiedyś pan M.S. w biurze, może małomówny, może zdawał się być niedostępny, ale miał i wiedzę z dziedziny elektryki i potrafił się wysłowić, to był inteligentny człowiek, nadający się do pracy w biurze właśnie i z klientem.

kolic

zozol- zgoda, nie o szkołe chodzi,ale co powiedzieć jak ktoś ani szkoły ani umiejętności wielkich nie ma?!!

ramures

Firma bez perspektyw, dla osób spoza rodziny lub osób bez znajomości mających wpływ na kadrę zarządzającą (i/lub przeważnie właścicieli). Kadra zarządzająca to przeważnie jakaś rodzina lub bliscy znajomi rodziny właścicieli, ogólnie mówiąc interes rodzinny, jak sama nazwa firmy wskazuje (sp.j. ...). Przeciętny pracownik traktowany jest zazwyczaj jak narzędzie. Płaca uzależniona od umiejętności i przydatności w firmie, choć z tym bywa na prawdę różnie (jak chodzi o znajomków). Lizusostwo i bezpodstawne donosy to codzienność. Wykształcenie w większości przypadków nie ma znaczenia, chyba że jest to wymóg. Ogólnie 50/50 tyle samo wad co zalet.

Gimbus
@xxx 08.05.2014 14:31
Zgadzam się z tą wypowiedzią, wykształcenie nie ma znaczenia, bo nawet stanowiska tzw.lepsze były obsadzane ludźmi bez dobrych...

Tak sobie czytam i czytam. I oczom nie wierzę. Jakie hejterstwo. Coś mi stuka i puka, że wy wszyscy chcielibyście nic nie robić i brać hajs za czy się stoi czy się leży się należy parę tysi jeszcze pewnie w OJRO. Sam szukam pracy i nie boję się pracować. Zrobić co mam zrobić i cześć. Odnoszę wrażenie iż sporo z was zostało usuniętych z pracy za lenistwo opird...nie się lub ignorowanie poleceń przełożonych.

ja
@Gimbus 08.05.2014 18:52
Tak sobie czytam i czytam. I oczom nie wierzę. Jakie hejterstwo. Coś mi stuka i puka, że wy wszyscy chcielibyście nic nie robić...

Gimbusie! - bardzo słabo dedukujesz, te posty ostatnie dobitnie wskazują, że osoby je piszące miały czy tez mają chęć pracy, tyle, że nie czuły/czują się komfortowo w atmosferze o jakiej wspominały! Ja od siebie dodam, bo miałem styczność z tą firmą, że sporo racji w tych wpisach jest!, było wielu pracowników niedocenionych, wielu zbyt wysoko awansowanych za nie jakieś oszałamiające rezultaty pracy.

Były

W Zgierzu było dobrze za czasów pani, która miała długie ciemne włosy, taka ładna pani i bardzo mądra, wszystko wtedy grało a i ludzie się szanowaki bardziej.

mały

Co wy wiecie życie jak w Madrycie wystarczy kierownikowi czas od czasu pomóc tak jak wszędzie załatwi i tobie pomorze (usunięte przez administratora) Takie czasy taki wasz los kto ma życie ten ma

Hahaha

Nie przesadzajmy z tymi kwalifikacjami wysokimi, dyrektor marketingu nie jest orłem w marketingu, a takie stanowiko piastuje, są ludzie w firmie , którzy świetnie by go zastąpili,tyle,że albo nie są dotrzegani , albo za mało wokół siebie szumu robią.

?

Przestań człowieku pisać takie pierdoły jałowe kwalifikacje szkoła średnią zadzi kwalifikacje (usunięte przez administratora) dobre

pracownik

Faktycznie nie jest łatwo otrzymać pracę w Emiterze, gdyż firma stawia na kadrę pracowników kompetentnych, o wysokich kwalifikacjach i umiejętnościach,, ciężko przejść przez rozmowy kwalifikacyjne. Tak, że znajomości chyba nic nie pomogą.

modzo

Układy wszystko po znajomości na tym opiera się zakład NIE MASZ UKŁADÓW PRACY NIE DOSTANIESZ Trzeba umieć lizać by tam pracować

goryl

Uważajcie na (usunięte przez administratora)to największy (usunięte przez administratora). na firmie cały czas robi zdjęcia i wszystko do szefa nikt go nie lubi dyktafon podsłuchy za to mu płacą

kora

Firma na wysokim poziomie, pracodawcy bardzo uczciwi, wynagrodzenia dobre, a nawet bardzo dobre i zawsze wypłata w terminie.

pracownik

atmosfera różna, zawsze są podlizusy i kapusie czasem tylko nie wiadomo kto jest kto bo sie usmiecha a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia.ja powiem ze w dabrowce fajni sa kolesie, kolezanki,zwlaszcza z biura malo znaja sie na elektryce mozna je zagiąć :)

pracownik

nie wiem jak w Limanowej ale w Zgierzu trzeba siedzieć po 15 czasem, troche to slabe jest i lamie prawo pracy bo w regulaminie mamy ze 8 godzin dziennie ale no tak czasem jest

Pracowalem pracowalem

Ja w Zgierzu pracowale fajna atmosfera ale zarobki powinny byc lepsze.Pani (usunięte przez administratora)byla pamietam wtedy to byla konkretna i madra kobieta pan (usunięte przez administratora)tez byl w porzadku

Pracownik

Ja uwazam ze jest na 4,szkoda ze nie ma juz kilku naprawde dobrych ludzi w tej firmie.Potwierdzam komentarz poprzedni.Dyrektor marketingu to jest totalnie źle obsadzone stanowisko. Dziwię się ze ten czlowiek w ogole awansował,ale moze ma jakies ukryte talenty, napewno nie jest to marketing i pokrewne.

Pracownik - obserwator

Jest ok.,ale dyrektor marketingu to porazka.Szefowie! Apel do Was!! - nie oddawajcie steru w ręce człowieka,który o marketingu wie tyle,co większość z nas o gwiazdach.

ja

A ja pochwalę panią (usunięte przez administratora)za dobrą współpracę, pracowałem w firmie,gdzie zamawiałem towar od Emitera, firma ok.,ale zapewne odbiór pozytywny tej firmy (usunięte przez administratora)w tamtym czasie pani (usunięte przez administratora)z Łodzi,potem z Dąbrówki, pamiętam jak twardo pilnowała tego,by były faktury zapłacone:).Dobra wizytówka firmy Emiter.

to były czasy

Zgadzam się to były dobre czasy i babka miała jaja i duzo wiedziala ,bardzo inteligentna byla .jak pani to czyta to pozdrawiam pracownik z lat 2002

gram

spoko,byłem tam i było ok.najmilej wspominam panią (usunięte przez administratora)z Dąbrowki ,super szefowa byla

Były pracownik ze Zgierza

Fajna praca ale płaca moglabyć lepsza fajny kierownik ale reszta biurowych do kitu zwlaszcza panienki pare lat temu byla bradzo madra kobieta niepamietam jak sie nazywala ale miala dlugie wlosy zadko takie kobitki sie spotyka.

byly pracownik ze Zgierza

Pracowałem w Zgierzu i tak jak ktos juz napsal pani (usunięte przez administratora)byla na prawde w porzadku szkoda ze odeszla byla by dobrym prezesem czy dyrektorem w firmie.wiem ze zajmuje sie prawem teraz i ludzie ja chwalą.

anonim

EMITTER SJ is a very bad company that exploits employees, the owner of (usunięte przez administratora) employees mentally and financially, the worst situation is in the factory Pisarzowa \"blond\"manager behaves like a (usunięte przez administratora)thug to its employees.\"blond\" manager is responsible for the harassment of employees and throws the blame on the owners of the company.

anonim

Ale dyskusja widze jest, co do komenta wyzej to potwierdzam, pani (usunięte przez administratora)to byla firma,super osoba,oby takich ludzi bylo wiecej.

Rk

Powiem tak oddział w Dąbrówce nie jest źle prowadzony ale naprawdę dobrze było za czasów pani (usunięte przez administratora). Kobitka miała poukładane w głowie miala duzą wiedze ,do tego poczucie humoru i nigdy nie zostawila czlowieka z problemem,czasem byla ostra i wymagajaca

dwanascie lat razem

Firma na bardzo wysokim poziomie. W porównaniu z innymi firmami w okolicy jest to najlepiej płacąca i doceniająca pracowników firma. Możliwość rozwoju i awansów działa w trybie szczeblowym. Wysiłki i starania każdego pracownika bez względu na stanowisko jest doceniane i często skutkuje podwyżką lub awansem. Firma cały czas inwestuje i się rozwija co skutkuje poszukiwaniem nowych stanowisk kierowniczych, którzy są pozyskiwani z wewnątrz firmy a nie jak w innych przypadkach ludzi z zewnątrz którzy nie mają zielonego pojęcia czym się firma zajmuje. Jak dla mnie atmosfera jak i wizja przyszłości moja i firmy na bardzo wysokim poziomie. pozdro

były pracownik na szcescie

Emiter w Zgierzu to (usunięte przez administratora)z niezrownoważonym kierownikiem (usunięte przez administratora) dzień w dzień w dodatku alkoholi ktory upodlił ludzi tam pracujacych wspolczucie praca dopoki nie skonczysz nie wyjdziesz rekord od 6 do d6 polecam emitera :D

Anonim

Tak to prawda, ja też słyszałem, że Firmę Emiter ludzie sobie chwalą. Prawda.

Dałem_ciała

Praca OK. Zarobki w granicach 1.500zł-2.100zł na miesiąc. Podwyżka od elementu to fakt mogła by być większa, ale jak na naszą srednią krajową to płaca bardzo dobrze płatna. Troche trzeba się narobić to fakt ale kwestia przyzwyczajenia. System 8godzinny 3 zmianowy. Dla będących w temacie uwielbiam BOK KIESZENI 26x24 (kompleciki) hahahah

super bubel

że niby czego sie tak można nauczyć i wjakim sensie innowacyjna

anonim

majster bubel - 2009-10-18 17:58:09 troche gryzie:Pale praca fajna:) wie ktoś kiedy jakieś podwyżki beda za elemety

anonim

majster bubel - 2009-10-18 17:58:09 troche gryzie:Pale praca fajna:) wie ktoś kiedy jakieś podwyżki beda za elemety

Zostaw opinię o Emiter - Limanowa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Emiter