polcarbo

Karviná

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 73 ocen.

Opinie o polcarbo

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcarbo

Angulo

Ale tak poważnie - to jest aż tak złe miejsce pracy, że nawet tych ponad 3k na rękę nikogo nie jest w stanie zachęcić?

Borys

Witam brać górniczą. Mam pytanie czy pracuje ktoś w tej firmie, kto przebywa na urlopie górniczym. Pozdrawiam

Sprawiedliwy
@Borys 26.08.2017 13:36
Witam brać górniczą. Mam pytanie czy pracuje ktoś w tej firmie, kto przebywa na urlopie górniczym. Pozdrawiam...

sporo ludzi na urlopach u nas pracuje skontaktuj się z Michałem z biura pokieruje cię co i jak

piter
@Sprawiedliwy 05.09.2017 17:33
sporo ludzi na urlopach u nas pracuje skontaktuj się z Michałem z biura pokieruje cię co i jak

Borys sluchaj chce isc do was powiedz mi czy naprawde jest tak zle jak pisza? Kurcze nie wiem teraz co o tym myslec a doswiadczenia mam 5 lat po polskich firmach sciany i przodki

Maciej

Witam brać górniczą mam pytanie odnośnie dostania się bezpośrednio pod czechów jakie szanse/zarobki jak z zakwaterowaniem jestem już znudzony siedzeniem na urlopie górniczym a na miejscu za cieica za 2tysie nie widzi mi się pracować podpowiedzcie coś

Zbyszek
@Maciej 30.06.2017 12:21
Witam brać górniczą mam pytanie odnośnie dostania się bezpośrednio pod czechów jakie szanse/zarobki jak z zakwaterowaniem j...

Maciej gdzie dają 2 tysie za cieciowanie ? odpowiedz proszę

madoń
@Zbyszek 13.07.2017 22:46
Maciej gdzie dają 2 tysie za cieciowanie ? odpowiedz proszę

A no dają. Tylko nie 2 a prawie 2 (1800-1900) Wujek tak pracuje. Tyle ma na wypłacie, ale w systemie 24/48 czyli za ok. 240 h miesiecznie

Kapusta

Są 3 oddziały polcarbo na jednej kopalni 2x wydobycie 1x przodki. To co się dzieje w tej firmie przechodzi wszystko. Pracuję tam póki co bo czekam na to aby dostać się do Polskiej kopalni. W lutym zabili hydraulika na ścianie i te gnoje z BHP tak zamącili żeby nic nikomu się nie stało żeby prezez ten skur....wol nie musiał zapłacić odszkodowania. Żona po zmarłym Marianie S. sądzi się z tymi śmieciami z Śliwki. Warunki w obecnje chwili na ścianie 401301 są bardzo dobre ale te świnie z biura każą pracować na okrętkę czyli 6 dni pracujesz 1 dzień wolnego. A jeśli zaśpisz lub auto Ci się zepsuje w czasie dojazdu do pracy to kierownik jest zobligowany do tego aby wstawić komuś ZETKE a to sie = stracone 2 dni urlopu (niezgodne z przepisami) dodatkowo zabiorą Ci połowę wypłaty i chodzisz za parę groszy do pracy. Hotel jako jedyna firma w czechach pobiera kasę od pracownika w innych jest za darmo. Radzę omijąc szerokim łukiem a tego śmiecia prezesa omijać tak samo. Niech żyje Janek Sot najstarszy pracownik. Jeśli ma się wypadek to najlepiej nie głosić bo firma dostaje pokute a w innym przypadku pracownika sie zwalnia

Sprawiedliwy
@Kapusta 28.04.2017 21:48
Są 3 oddziały polcarbo na jednej kopalni 2x wydobycie 1x przodki. To co się dzieje w tej firmie przechodzi wszystko. Pracuję ta...

Kapusta głowa pusta , za twoje oskarżenia że ktoś kogoś zabił jest prokurator a numer IP go do ciebie przyprowadzi .

szymonparis56@gmail.com

Chce sie przyjąć do Polcarbu powiedzcie mi bez papierka górnik przyjmą mnie i z dużą chęcią pracy ??

Greg
@szymonparis56@gmail.com 19.04.2017 06:51
Chce sie przyjąć do Polcarbu powiedzcie mi bez papierka górnik przyjmą mnie i z dużą chęcią pracy ??

Tak przyjmują

Ulia

Moi witania wszystkim kto szuka pracy w Czechach kiedyś też szukałam jakomś pracę i kolieżanka mówiła żeby pojechać na ślimaki ale nie było szalonych zarubków na tej pracę teraz jeżdziemy na pracą po kuchni to moge być szukałam tutaj tą pracę http://www.eurabota.ua/jobs-in/Czech/jobs-offered

jozsed

faktczynie padło polcarbo

jozsed

faktczynie padło polcarbo

egon emeryt

Syn chce się przyjąć na kopalnię w Czechach . To co tu wypisujecie przechodzi wszelkie granice . Myślicie że górnictwo to lekki fach !!! Przepracowałem na polskiej kopalni 26 lat i wiem że polskie nie różnią się od czeskich kopalń . Żelastwo jest jednakowo ciężkie i wysokie tep. są takie same !!! Górnictwo to zawód dla mężczyzn nie dzieci !!! Może dozór jest 100kroć głupszy w Polsce . Dostałem naganę po przepracowaniu 25 lat bez najmniejszego przewinienia !!! Potem anulowaną przez dyrektora !!! Okazało się że ten co mi ją wytrawił chciał nas zmobilizować do lepszej pracy !!! Wtedy dostali nagany przodowi ściany , przodowi dolnych i górnych motorów . Z wszystkich zmian .

egon emeryt
@polak 19.02.2017 12:30
Do egon emeryt-ty chyba syna albo nie lubisz albo chcesz sie go pozbyc lub dowiedziales sie zpo tylu latach ze nie twoj bo jaki...

Zatrudni się na K.W.K Rydułtowy Anna , albo inną kopalnię z Holdingu to później zobaczysz czy lubię syna czy nie !!! Syn chwali pracę , podoba mu się i to jest ważne !!! Przeszedł w Polsce od murarza po spawacza za psi grosz i bez umów o pracę . A co do mnie to faktycznie nie pracowałem w Czechach . Ale pewnie nie jest gorzej niż w Polsce . Napisz co takiego gorszego jest w Czechach niż w Polsce .

Ralf
@polak 19.02.2017 12:30
Do egon emeryt-ty chyba syna albo nie lubisz albo chcesz sie go pozbyc lub dowiedziales sie zpo tylu latach ze nie twoj bo jaki...

To po co tam pracowałeś tyle lat skoro taki syf normalny człowiek odszedł by po kilku miesacach i szukał innej pracy a nie męczył się 12 lat chopie pomyśl co piszesz! !!

Sławo

Witam wszystkich! Jest tu ktoś z jastrzębia zdroju kto pracuje w tej firmie. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.

polak

pracowalem 11 lat w plc,11 lat straconego zycia i zdrowia,szkoda mi ludzi ktorzy musza tam pracowac,a mlodzi-szukajcie roboty w polsce albo gdzies za granica ale nigdy w czeskich kopalniach pod polakami

mirek

a kiedy cie przyjeli do polcarbo ? sa przyjecia idz na hotel kosmos

kamil

Witam dojezdza moze ktos z okolic knurowa lub gliwic zaczynam prace w polcarbo i chcialbym dojezdzac z kims kto tam dojezdza dziennie prosze o kontakt (usunięte przez administratora) kamil

Sławo
@mazzo23wp 13.11.2016 21:07
Z knurów dojeżdżam. Napisz do mnie na e-maila

Witam! Mógłbyś powiedzieć ile tam można zarobić na rękę i czy to prawda że jest tam praca tylko do 2023roku jak można doczytać się na różnych stronach internetowych. Bardzo prosiłbym o jakieś informacje bo mam troszkę ciężko i byłbym wdzięczny za jakieś info. Z góry dziękuję.

jj
@Sławo 12.12.2016 12:19
Witam! Mógłbyś powiedzieć ile tam można zarobić na rękę i czy to prawda że jest tam praca tylko do 2023roku jak można doczytać...

do 2tys w sciani dostaniesz

hanys

polcarbo wyciagnie z ciebie cale sily i ja juz nie dasz rady to cie wyniosa nogami do przodu a bylo juz takich paru co w temperatuze nie wytrzymali i zmarli na dole a tekst to kierownika albo hlawnego to taki jak nie ten to bedzie inny tez pracoje jeszcze umowy daja na 3-6 miesiecy i przedluzaja albo i nie ubezpieczenie jest ale jak u sprzataczki zlamalem noge na dole to kierownik mi powiedzial [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocos ta,m wkladal noge ludzie w twj firmie to jak zwiereta sa traktowani a zarobki to masz do 4 tys zloty w systymie szesc dni pracy jeden dzien wolny i szesc dni pracy i dwa dni wolne i tak na przemian

hanys

polcarbo wyciagnie z ciebie cale sily i ja juz nie dasz rady to cie wyniosa nogami do przodu a bylo juz takich paru co w temperatuze nie wytrzymali i zmarli na dole a tekst to kierownika albo hlawnego to taki jak nie ten to bedzie inny tez pracoje jeszcze umowy daja na 3-6 miesiecy i przedluzaja albo i nie ubezpieczenie jest ale jak u sprzataczki zlamalem noge na dole to kierownik mi powiedzial [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocos ta,m wkladal noge ludzie w twj firmie to jak zwiereta sa traktowani a zarobki to masz do 4 tys zloty

michał

Zapraszamy do pracy w Polcarbo stałe godne wynagrodzenie , praca jak wszędzie na dole ciężka. Aktualnie są przyjęcia wieć polecam i zapraszam.

misio
@michał 23.08.2016 17:15
Zapraszamy do pracy w Polcarbo stałe godne wynagrodzenie , praca jak wszędzie na dole ciężka. Aktualnie są przyjęcia wieć polec...

powaznie przyjmuja do polacrbo ?

horniol
@michał 23.08.2016 17:15
Zapraszamy do pracy w Polcarbo stałe godne wynagrodzenie , praca jak wszędzie na dole ciężka. Aktualnie są przyjęcia wieć polec...

stałe i godne wynagrodzenie jak na CZechy to ile ,moze ppoiwedz ze 4k i wszystkie soboty to Cie wysmieje ???

Loko

Dostaniesz 13, 14. Barbórke, i ch.... wie co jeszcze,a hotel 5***** , syf totalny.

spoko

wita moze ktoś powie czy na Karwinie są 13 ,14 barbórka dostaje się węgiel jak z hotelem ile z wypłaty biorą za mieszkanie u nich

spoko

cześć wam możne któż dojerzdza z okolic Wadowic na karwi ne

spoko

część możne cie powiedzieć jak z emeryturami po ilu latach dostaniesz emeryturę i w jakiej kwocie na polskie jakie składki odprowadzają na emerytury czy z 1800zł ja pisał kolega

pracownik
@spoko 14.06.2016 21:03
część możne cie powiedzieć jak z emeryturami po ilu latach dostaniesz emeryturę i w jakiej kwocie na polskie jakie składki od...

Witam dawno mnie tu nie było widzę ze chętni do pracy są powodzenia w tej firmie wyzysku chamstwa i to nie powinno się nazywać polcarbo tylko hitlercarbo

chornik SBL

są tam do was przyjęcia w polkarbo są przodki i ściany a ściany na obudowę indywidualną ? bo mnie już te stójki na paskovie mi zbrzydły zmieniłbym na sekcje , a wypłate dostaliście na czas? Są przyjęcia?

do sztygar

człowieku jak ktoś ma 5 lat stażu i prace w PL to na CH#J ma tam sie pchać ?? Łaski ludziom z doświadczeniem nie robicie....

doradca

Polecam osobom które lubią być poniżane przez kierownictwo i dozór oraz przodowych... nie warto tracić zdrowia za marne grosze PLC-1

aaa

I co poganiaczu ma robic 5 lat żeby potem iść na Czechy pracując za pseudo fajna kase bez możliwości przejścia na penzyje , oczy wam sie oswieca jak przyjdzie czas odpowiedni o ile wczesniej nie zdechniesz w tej cieplocie , jebani fanatycy !

sztygar

Trzeba miec stazu troche porob z 5 lat to bedziemy gadac potem

Student

Napiszcie jak z przyjęciami do tej firmy i czy wiek gra jakąś ważną rolę ponieważ mam 20 lat i zawód górnik lecz nie posiadam doświadczenia w branży

pracownik

niewazne ze ludzie malo zarabiają i sa zle traktowani. Wazne ze pan Leszek ryskalok jest miloinerem

SZTYGAR PLC1 Narwal

dobra ja napiszę jak jest w tej firmie bo się zwolniłem z niej. zacząłem pracować 15 kwietnia 2015 roku mam studia skończone na politechnice. w biurze w karwinej dostałem zapewnienie o zatrudnieniu jak jeździłem z podaniami. na początku moje wypłaty sięgały mniej więcej 3600-3800 system pracy 5 na 2 dni wolnego z racji studiowania zaocznie. warunki pracy pracowałem na CSM w ścianie 364206 moja pierwsza praca w kopalni kilka dni na taśmach potem prace w dolnej wnęce a potem zaczeło się już ciężko temperatura bliska 40 C w górnej wnęce ja osobiście brałem od 5-6 litrów wody. potem przeszedłem na ścianę 401311 wysokość ściany około 4,2m temperatura była wyższa ale byłem już przyzwyczajony. po 4 miesiącach przeszedłem do dozoru i zrozumiałem wszystko o co chodzi w kierowaniu ludźmi każdy który piszę herezję na temat tej firmy to 1 alkoholik któremu się nie chciało chodzić do pracy 2 leber któremu się nie chciało pracować 3 idiota który nie wie co to kopalnia i prace tam związane. Od razu Panowie mówię to nie jest Polska bo już pracuję na KWK Krupiński. Tam jest gigantyczna presja o wyniki za prawię każdą cenę. Co do osób dozoru PLC1 kierownik-gość z wiedzą jakiego nigdy nie spotkałem można rzec pracoholik żyje trzyma ten oddział cały i dla tego to hula tam dobrze. Mechanik wg mnie osoba odpowiednia na tym stanowisku która zna się na rzeczach związanych z jego działaniem w tym oddziale. Sztygarzy zdarzają się różni jedni wiedzą co robią inni po prostu tam są nie wiadomo po co. Ci którzy pracowali w systemie 6 na 1 to spokojnie ponad 4400 zł zarabiają. Co do ubezpieczenia zacytuję kolegę z pracy " Sprzątaczki na kopalni są lepiej opłacani niż my" tak to prawda niczego się proszę nie spodziewać co do emerytury i L4. Prosta i banalna zasada chodź do pracy i pracuj bezpiecznie a zarobisz. Przeszedłem na KWK Krupiński bo miałem studia skończone więc znalazłem się w wylosowanej setce osób z pośród ponad 10 tyś podań ale pieniądzę za póki co fizyczną osobę są o połowę mniejsze. Szczęść Boże tym którzy tam pracują.

zeba

Szukam starych znajomych ktorzy pracowali 1996-2001

były

dostaniesz zimne napoje aż się zdziwisz, jak sobie nie zwieziesz na dół to niema, a i tak za chwilę to co wziąłeś jest już ciepłe, poza tym syf i wyzysk, a przodowi nienormalni, jak i cały dozór.

pracownik

Warunki w ścianie nie są takie złe do połowy ściany jest w miarę powyżej zaczyna się ciepło praca nie jest taka ciężka zależy na jaką zmianę trafisz pracuje już 5 miesięcy zarobki bez zmian 4200zł i tak bez zmian dni robocze 22-25 oczywiście składki od 1800zł nikt nie zmusza cię do pracy w ciepłym jak się zle czujesz głosisz przodowemu i schodzisz do chłodnego nie każdy daje rade pracować w ciepełku jeśli jakieś pytania na temat tej firmy to chętnie odpowiem szczerze i prawdę nie te głupoty co tu wypisują

GÓROLKA
@john 23.01.2017 16:02
czy bez zadnch kursow i doswiadczenia tez przyjmuja?

już nie przyjmują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie p.ryskolak (nie zasługuje na pisanie dużą literą ) ZBANKRUTOWAŁ wypłacił pensje za grudzień 2016 po 2500kc i reszty nie widać ! reszta pensji dla ludzi będzie na jego koncie w raju podatkowym, da swym adwokatom lub przepuści przez firmy rodzinne .To jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłat nigdy się nie doliczyłeś ,pieniądze w kopertach w biurze to wiadomo było że OJE..NE podejrzewam dlatego żeby nie było żadnych prawnych podstaw do założenia sprawy na podstawie przelewów!!!!!!Prowadziłam mężowi dokładne zapiski :ilość szycht,chorob.,urlop.,przestój itp.wypłata wychodziła prosto ;ilość szycht x 1000 lub 900 koron bez dodatków a miało być po 1200(grupa którą miał mąż)+dodatki, ,chorob -.firma nie płaciła pierwszych dni , urlopy wypoczynkowe- bezpłatne zero premii NO PRZEPRASZAM za tzw.WYKON dostali chłopcy po 200-300 kc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! śmiech na sali co za firma co za prezesina - w ganiturze który ma na specjale okazje wystąpień przed pracownikami kupiony w latach 70-tych lub w lumpeksie żeby grać biedaka-potem zaraz sie przebiera a garniturek idzie do szafy na te okazje! Co do hoteli ŻADNA firma nie bierze żadnych pieniędzy za hotel tylko śp.polcarbo brało,itd,Co do biura oprócz 2 osób to reszta chamstwo!Szokda że OKD nie zainteresowało sie wcześniej ryskolakiem i zero udziałów w przetargach- wypłać zaległości pracownikom a potem startuj a jak nie to wypier..firm jest dość. a kwiecień lub marzec co dostali po 5000kc wypłaty bo okd niby ryskolakowi nie dało- gdzie wyrównanie !sumując:TYLKO POLAK polskiego pracownika za granicą WYJE.IE ,nażre się i zamknie firme i placze i chlipta ze biedny że nie da bo nie ma.Dobrze że te ściany się zawaliły i za metanowiły kopalnie nie chcą darmowego potu od górników i przekleństw żon na wypłaty od prezesiny ryskolaka

Yyyyy
@pracownik 12.12.2015 09:28
Warunki w ścianie nie są takie złe do połowy ściany jest w miarę powyżej zaczyna się ciepło praca nie jest taka ciężka zależy n...

Daj więcej info na mail xxmrmichalek87xx@autograf.pl Jestem ciekaw co to, bo znajomy co pracuje w Zgri mi tą firmę polecił.

wisiok

mam pytanie polcarbo ma tylko sciany czy przodki tez ?

Lebski

Zarobki to od 3 tys w gore. Bez papierka Gornika nie ma co probowac. Warunki pracy rozne w zaleznosci od miejsca pracy

swoj

Oj tak tu przyjmuja ! Dzieciaki nawet bez doswiadczenia.

he

Panowie jeżeli chcecie się dostać do tej firmy to porostu jedzie do biura w karwinie na Karola sliwki tam się wszystkiego dowiecie jestem pracownikiem tej firmy robie na ścianie pod drozdowskim zarobki są dobre wystarczy chodzić według grafiku i być robotnym jak wszędzie mam dwoje dzieci moja zona nie pracuje a jestem wstanie to wszystko utrzymać moim zdaniem warto robie 6dni 2dni wolnego po 8siem godzin w miesiącu mam od 22 do 24 szych nie narzekam wstaje o4 20 wracam o 14 00 jest ok mam cały czas na rano

hiszpan
@he 22.10.2015 12:49
Panowie jeżeli chcecie się dostać do tej firmy to porostu jedzie do biura w karwinie na Karola sliwki tam się wszystkiego dowie...

ciekawe gdzie będziesz szukał emerytury

pukpuk

Nikt normalny w tym syfie i na takich warunkach by nie robił, tylko desperaci. Zgadzam się ze "swój"

swoj

banda nieudacznikow ,tu przyjmuja odpad genetyczny z RP,wstyd pracowac ,cud ze czesi to toleruja,rzadza dziadki pachnace naftalina,pracujac tu jestes NAJEMNIKIEM

Nowy

Panowie jak się kształtują zarobki obecnie w Polcarbo, ile w koronach a ile w złotówkach, warto się starać o pracę w tej firmie, jakieś dodatki mają czy tylko goła wypłata?

Marcin

Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada sprawa z ubezpieczeniem. Czy pracujac w czechach bede mogl korzystac z opieki medycznej w polsce i co jesli ulegne wypadkowi? Jest oplacane ubezpieczenie czy trzeba to zrobic prywatnie? Po ilu przepracowanych latach w czechach nalezy sie emerytura?

sitek tomasz

lepiej unikac tej firmy

lolo
@sitek tomasz 08.03.2015 08:07
lepiej unikac tej firmy

to prawda co piszesz zarobki powiem krótko zarobisz do 4 tys moze wiecej ale jest bardzo ciepło bardzo temperatury srednio 43-55 a czasem cieplej na hotelu jest czysto a hotel ma polcarbo kosmos dzienie na poskie to 250 koron a jak juz bedziesz procował to 100 koron czyli 15 zł na recepcji jest piwko gorzałka nawet tania fajne dziewczyny dyskoteki to życie dla kawarera nawet fajne nie powiem ale jak ktos nie ma auta to tez jest dobry dojazd do katowic jaworzna

ktos
@sitek tomasz 08.03.2015 08:07
lepiej unikac tej firmy

Widocznie byłeś niezdolny i tak jak robiłeś tak ci zapłacono sam sobie jesteś winny po prostu moim zdaniem nie nadawał się sam napisałeś ze masz długi dorośnie w końcu

plc3

Ja tez pracowałem w Plc i ludzie są po prostu świnie przodowni to szajbusy a zwłaszcza jeden A.Gru..kawał hama Zarobki są takie ze do dziś nie mogę wyjść z długów ale bardzo się ciesze ze tam już nie pracuje mam prace na miejscu i zarobki mam lepsze niż w Plc A ty maszynowy jak się chwalisz ze tyle zarobisz albo dobrze kalujesz albo ktos ci zapłacił żebyś taki komentarz napisać

maszyniok

jestescie wszyscy smieszni pytacie sie o zarobki a te zalerza tylko od was ja w tej firmie pracuje juz pare lat jezeli sumiennie chodzisz do pracy niemasz bul to zarobisz jezeli jestes operatywny to oni cie docenia wiem to sam po sobie mam30 lat jezdze maszyna na dole a zarabiam tyle co kombajnista w scianie niechce mi sie czytac tych opini jednego i drugiego debila alkocholika ktorzy sie u nas w firmie przewijaja non stop i potem wypisuja na nasza firme takie bzdury!!!kto chce pracowac to bedzie pracowal i zarabial kadra jest fajna na kazdym oddziele wiem bo znam kazdego w tej firmie tu pracuje moj tata ja mu zalatwilem a w tym miesiacu przyjmoje sie moj brat niema lepszej roboty na dzien dzisejszy widze to po znajomych co sie szwendaja po bodowlance a tak ogolnie to jezeli macie chec to polecam ta firme ja jestem zadowolony pamietajcie i nie sluchajcie bzdor firma jest ok placa na czas i wszystko z nimi idzie zalatwic tylko czeba byc poprostu normalnym czlowiekiem jak wszedzie

woj29
@maszyniok 15.01.2015 10:47
jestescie wszyscy smieszni pytacie sie o zarobki a te zalerza tylko od was ja w tej firmie pracuje juz pare lat jezeli sumienn...

a przyjmuja teraz aktualnie do tej firmy mam 5 lat doswiadczenia dolowego i pare kursow

Cesarok
@maszyniok 15.01.2015 10:47
jestescie wszyscy smieszni pytacie sie o zarobki a te zalerza tylko od was ja w tej firmie pracuje juz pare lat jezeli sumienn...

Daj jakieś namiary to pogadamy o tej firmie ???

JCz

Jak potrzebujesz forsy to bezpieczniej sprzedać nerke niż pracowc w czechach. Zobacz w internecie o ostatnich wypadkach.

JCz

Z daleka od tych zlodzieii. Wypiją ci krew i stracisz zdrowie. Pozytywne opinie pisza sami !!!

hmm

Witam firma polcarbo gdzie maja swoje fydobycie, na jakich kopalniach pracuja ? Czy to sa wszystkie na karwinie ?

hodf

ja tam pracowałem wybudowalem dom 10 lat pracy w rubani

ania

witam, mam nietypowa prosbe. wiem ze wchodzi tu sporo osób związanych z górnictwem i pracujących w kopalniach. szukam osoby która pracowała bądź może pracuje z panem ( usunięte przez administratora )wiele lat temu stracilismy kontakt i chciałabym bardzo go odnowić. jeżeli wejdzie tu ktoś kto wie cokolwiek i mógłby mi pomoc to prosze o kontak( usunięte przez administratora ) z góry dziekuje

niemaźle

Jest ciężko ale jak ktoś chce pracować to warto, można zarobić więcej niż w Polsce, a większość komentarzy to ludzie , którzy tu przyszli popracowali miesiąć i stwierdzili ,że jest jak w Polsce(tyle ze tu wiecej placa) a oni chcieliby nic nierobic a zarobic :) pomyliliscie zawód ludzie jak tak chcieliśćie

KASIA

a te niemcy ma ktoś namiar

KASIA

tak czytam te opinie i niewiem już nic

Zostaw opinię o polcarbo - Karviná

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polcarbo