\"Nie polecam pracy w tym Hotelu , nowa dyrektorka niszcząca relacje między pracownikami , brak szacunku , docenienia pracowników , ma bardzo dobre relacje z regionalnym więc robi co chce. Wybranym osobą które są jej donosicielami daje potajemnie premie lub podwyżki a pracownicy którzy naprawdę dają z siebie wszystko są traktowani jak śmieci\" właśnie rozstałem się z tą siecią po 2 latach pracy (nie w Legnicy)
i muszę powiedzieć że tekst cytowany przeze mnie jest chyba w podręcznikach szkoleniowych, w moim hotelu było identycznie, ludzie za donoszenie na innych pracowników (za byle \"gówno\" np, że inny pracownik przeklina) dostają podwyższone premie.
Ludzi pracujących w dziale kuchennym traktuje się jak mrówki robotnice, mają (usunięte przez administratora) ć cały czas i co raz szybciej i szybciej, tak by nie tworzyć nadgodzin, chociaż i tak za nie nie płacą tylko oddają dniami wolnymi -które już są dniami wolnymi, czyli robi się nadgodziny za darmo, a jak się spytasz co jest grane to zaczynają kombinować i niby ci je oddadzą w następnym miesiącu...
pip się nimi nie zajmie bo po co?
oni tam czekają jak im wszystko się dostarczy i jeszcze poinformuje szefostwo sieci że pip ich lustruje... chore to prawo pracownika jest w Polsce,
nawiązując do tematu nie polecam qubusa jako pracodawcy dla starszych stażem osób, natomiast dla \"młodzieży\" jest on z pewnością niezłym \"przetarciem\" przed dalszą karierą- bo w qubusie nie wolno zostawać dłużej jeśli się chce zostać choć odrobinę sobą