MBF Sp. z o. o.

Tczew

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 114 ocen.

MBF Sp. z o. o.
4 114 6 1

Opinie o MBF Sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Pracownik

O urllop wypracowany w ciagu całego roku bardzo trudno ledwo dadzą 6 dni i to nie w tym czasie kiedy nam odpowiada lecz kierownikom rozumiem specyficzny rodzaj pracy latrm nawał ale mamy dzieciaczki które chcałyby być choć trochę z rodzicami

anonymous

Upał na hali dochodzi do 40 na nadrukach ale żaden boss nie zainteresuje sie pracownikami wstyd "szefowie wstyd " a my ledwo żyjemy tylko zwolnienia brać!!!!!!!

Gepard

Ludzie tam a nawet pracownicy nie mają szacunku dla siebie nawzajem. Każdy na każdego gada. To była najgorsza praca w moim życiu. A przepracowałam prawie 30 lat na szczęście w lepszych warunkach. Nigdy tam niewrócę. A wy nawet niezaczynajcie w balonach.

Bogdan

@JBELBAL dlaczego jesteś niezadowolony z pracy w MBF? Chodzi o pensję, atmosferę w zespole, podejście do pracownika? Można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe? Warto mówić o takich rzeczach, każda szczera opinia wiele wnosi dla przyszłych pracowników.

wiadro
@Gość 26.07.2018 21:23

średnia krajowa?! hahaha bardzo bym chciała żeby tak było, niestety jest zdecydowanie gorzej i nie zanosi się żeby miało być lepiej!!!

Iza

Konkurencja inspiruje do pisania?

Tomil
@Iza 11.07.2018 12:44

to raczej życie

Sowa

Nie szanują pracowników, nie polecam. Wiecie kiedy w tej firmie będzie lepiej? Lepiej już było!

Julia

Ma ktoś może numer do tej zmianowej ? Bo dziś mnie nie będzie :)

Ściągacz balonów

Pracuje tam 8 dni i zmusili mnie do ściągania 10 rzędów. Powiem tyle KHHHHH TFU !

JBELBAL

Pracowałem w Belbalu miesiąc i mogę jedynie powiedzieć tak: TFU na tą robotę.

Czarek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie jakieś rekrutacje?

anonymous

Czym sie różni młodszy operator od starszego ano tym że siedzi na czterech literach i kasa ta sama a może i lepsza dobrze ze ja wymiksowalam się z tej ciężkiej pracy znalazłam lepszą mniej stresująca lżejsza lepiej płatną odwagi dziewczyny szkoda życia a szacunku za grosz

Bogdan

@Szczesciara każda opinia, która jest prawdziwa i merytoryczna pozostaje na forum, niezależnie od tego czy chwali pracodawcę czy nie. Natomiast mam pytanie odnośnie kwestii, którą podjęłaś, a która dotyczy atmosfery w pracy. Mobbing to przestępstwo. Art. 94 §2 Kodeksu Pracy mówi, że: "mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników". Jest to poważny zarzut, w związku z tym proszę o informację czy w MBF występują sytuacje, które są opisane w cytowanym paragrafie.

zxc
@Bogdan 15.06.2018 12:05

To powiedz mi czemu opinia z dnia 28.08.2017 21:36 została usunięta? Zaraz mogę Ci skopiować jej treść i zobaczysz, że była prawdziwa i merytoryczna. Była tam opisana rzeczywista sytuacja w zakładzie, jednak tak się ona nie podobała kierownictwu, że pewnie zadziałali w kierunku jej usunięcia. Widać aż tak i prawda zabolała.

anonim

(usunięte przez administratora)

Szczesciara

Zgadzam się z tym wszystkim. Ciekawe kiedy tylko ta opinia zostanie usunięta? Tak jak poprzednie opisujące prawdę o tym kołchozie. Wszystkich nas trzyma tu te 4 dni wolnego. Gdyby nie to, nikt by tam nie pracował. Mobbing, stres i marna wyplata... Nie polecam.

Kleopatra

Nie narzekac tylko pracowac, a jak ktos sb nie radzi to pisze negatywne opinie, Bo ma problemy jakies najwyrazniej, a jezeli zarobki sie nie podobaja polecam wyjechac za granice.

Simao
@Kleopatra 15.01.2018 22:21

najpierw sama wyjedź za granicę .. swojej głupoty , w tym mieście nie ma gorszego bagna od balonów , wiem co mówię ;)

Bogdan

@Mariusz a jaka jest Twoja opinia? Jesteś lub byłeś pracownikiem MBF? Jak możesz opisać atmosferę i warunki tam panujące? Każda merytoryczna wypowiedź na temat pracy w tym miejscu będzie wskazówką dla tych użytkowników forum, którzy chcieliby podjąć tam zatrudnienie.

Filip

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Mariusz
@Filip 22.05.2018 22:09

to chyba tylko ty

Bogdan

@sobi, a są jakiekolwiek szanse na podwyżkę? Skoro pracujesz już trzy lata to może warto samemu się o to postarać i dać do zrozumienia swoją pracą, że tego potrzebujesz. To w ogóle jest tutaj osiągalne?

abc

od kiedy jest nowy dyrektor i paru innych, praca wre

Gość
@abc 05.09.2017 10:02

Tylko administracji coraz wiecej a robić nie ma komu !!!!!

Grześ

Za żadne skarby nie chciałbym tam wrócić pracowałem tam dwa tygodnie i o te dwa tygodnie za dużo. (usunięte przez administratora) Omijajcie ten zakład szerokim łukiem

pracownik MBF

firma MBF jest na etapie wielkich zmian - na lepsze :)

Filip
@pracownik MBF 06.09.2017 15:20

No nie widać zmian na lepsze wszyscy doświadczeni i wartosciowi pracownicy odchodzą jak płace SIĘ nie zmienią to widzę to kiepsko a inne zakłady kuszą i cieszą się z tak sumiennych pracowników

sobi

W tej firmie jeśli są zmiany to tylko na gorsze, pracownicy marnie zarabiają, same zakazy, szefostwo mami podwyszkami ale kiedy, za ile lat?!!!! Pracuje tu 3 lata i chyba o tyle za długo.

Bogdan

@młody, możesz objaśnić dlaczego tak dokładnie nie polecasz MBF? Na forum wiele jest podobnych wpisów, w których jest brak konkretów dotyczących zatrudnienia, warunków pracy. Osoby, które chcą się w niej zatrudnić liczą właśnie na takie wpisy ,a ogólniki, niestety nie pomagają w podjęciu decyzji.

młody

najgorszy (usunięte przez administratora) w Tczewie , omijać szerokim łukiem !

Administrator

Jakim pracodawcą jest MBF Sp. z o. o.? Jak wyglądają warunki w firmie? Czy pracownicy mogą liczyć na jakieś pozapłacowe benefity?

9090909090909090

Moim zdaniem jezeli ktos nie potrafi dostosowac sie do wymagan, zarzadzanych przez kierownictwo, oznacza to, ze niedojrzal do tego typu pracy.

Gość
@9090909090909090 15.01.2018 22:52

Ha ha dobre

Jarek

Świetny pracodawca, może nie wszyscy dają radę tu pracować??

Łukasz93

nie polecam, ciężka praca, marne zarobki, brak perspektyw

abc

pensje mogłyby być wyższe, ale nie jest zła ta robota

Kleopatra

Wystarczy chciec I sie starac

Simeone

Nie polecam.

Zostaw opinię o MBF Sp. z o. o. - Tczew

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MBF Sp. z o. o.