Stanowczo, a także z przykrością muszę stwierdzić, iż wszelkie negatywne opinie o agencji Pegasus najprawdopodobniej zostały wystawione przez sfrustrowanych ludzi. Przede wszystkim, świadczy o tym fakt niechlujstwa ich wypowiedzi w ukazanych postach. Nie dziwią mnie również niskie płace w przypadku osób, które nie potrafią odmienić imienia 'Paweł' oraz słowa 'prezes'. Nie jest dla mnie ani zaskoczeniem, ani aktem nieuczciwości fakt, iż persona piastująca najwyższe stanowisko, otrzymuje adekwatnie wyższą pensję. Szanowni Państwo, uprzejmie informuję, iż Pegasus jest agencją reklamową, a nie brytyjską budą śniadaniową, gdzie menedżer jest pustym tytułem, który nie wiąże się z podwyżką. W związku z tym logika nakazuje różnicowanie pensji w zależności od pozycji w strukturze oraz istotności powierzonych zadań.
Pragnę w tym miejscu wyrazić swoją opinię. Począwszy od pierwszych dni mojej pracy, cały zespół stwarzał bardzo przyjemną atmosferę. Jest to pierwsza praca, do której miałem ochotę wstawać skoro świt oraz przemierzać połowę stolicy w korkach. Ludzie są pomocni i bardzo szybko są w stanie wdrożyć każdego w temat pracy. Dzięki zespołowi, w którym miałem przyjemność pracować zyskałem w bardzo krótkim czasie ogromny zasób doświadczenia oraz wzbogaciłem niebotycznie swój życiorys. Wszystkim zainteresowanym daną branżą, z czystym sumieniem polecam tę placówkę. Gwarantuję, iż 8 godzin przemija tu niesamowicie szybko, w dobrej, ciepłej i domowej atmosferze, ale przede wszystkim przy braku odczucia znużenia i stagnacji umysłowej.