Euro-Solutions

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 24 ocen.

Euro-Solutions
2 24 6 1

Opinie o Euro-Solutions

gość

Na początku- proszę o skorygowanie błędnie podanej nazwy oraz miejscowości. Wszystkie opinie poniżej dotyczą firmy euro-solution sp. z o.o. z siedzibą w Suchym Lesie, poprzednia siedziba mieściła się w Rogoźnie, a nie "euro-solutions Toruń". Prośba o poprawienie nazwy oraz siedziby już się tu pojawiała, niestety, bez odzewu ze strony administratora. Moje sugestie dla Euro-Solutions: Zacznijcie szanować pracowników. Firma to ludzie. To dzięki nim firma ma taką pozycję jaką ma.

Dominika

@Gościnnie, użytkownicy sami zakładają wątki i wpisują nazwę firmy oraz jej lokalizację. Błąd z pewnością zostanie poprawiony. Możesz się wypowiedzieć w kwestii pracy w Euro-Solutions? Czy podobają Ci się zadania na zajmowanym przez Ciebie stanowisku?

Dominika

@zadowolona, wspominasz, że starania pracowników są doceniane, jak to dokładnie wygląda? Czy mogą liczyć na dodatkową premię za zaangażowanie? @Baca, a jak to wygląda z Twojej perspektywy? Widzę, że nie zgadzasz się z @zadowolona, dlaczego? Może wiele zależy od stanowiska, na którym jest się zatrudnionym?

Gościnnie
@Dominika 19.09.2018 10:49

Pani Dominiko proszę zmienić siedzibę firmy, kod pocztowy jest poprawny, ale 62-002 Suchy Las, a nie Toruń

Szukasz pracy?

Adam

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

żałosna dominika
@Adam 18.05.2018 20:13

Tak ! Jesteśmy pewni ! szczególnie w kwestii egzotycznego trio.

Baca
@Adam 18.05.2018 20:13

Tak każdy jest tego pewien...

Gościnnie
@żałosna dominika 09.09.2018 11:31

Egzotyczne Trio :D:D:D określenie w punkt, myślałam, że przez tak długi czas coś się zmieniło w te firmie, ale patrząc na opinie widzę, że nie każdy uczy się na błędach...

ciekawa
@żałosna dominika 09.09.2018 11:31

Egzotyczne Trio tzn? :) :) :)

zadowolona

A ja polecam pracę w tej firmie. Miła i przyjazna atmosfera. Współpraca z ludźmi, na których można polegać. Każde starania i wysiłek są doceniane. Problemy są wspólnie rozwiązywane i omawiane. Pan Prezes jak i Kierownictwo zawsze mają czas na rozmowę i są otwarci na pomysły pracowników.

Baca
@zadowolona 12.09.2018 21:34

łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu. Co za żałosna wazelina. Każda osoba, która choć przez chwilę tam "pracowała" wie, że to są bzdury

Gościnnie
@Baca 17.09.2018 15:16

Zgadzam się w 100% :)

Dominika

@mati, zapoznaj się z treścią regulaminu forum. Obrażanie kogokolwiek jest zabronione, takie opinie mogą zostać usunięte przez administratora. Zależy nam na rzetelnych i prawdziwych wpisach, muszą być one jednak przedstawione w sposób kulturalny i zgodny z zasadami portalu. Zachęcam byłych i obecnych pracowników do merytorycznych komentarzy. Jakie dostrzegacie plusy i minusy pracy w Euro-Solutions? Czy firma oferuje umowę o pracę od początku zatrudnienia? Jaka atmosfera panuje wśród pracowników?

żałosna dominika
@Dominika 08.07.2018 13:46

a co jeżeli @mati pisze prawdę ? obrażanie ? cała prawda i tyle !

Dominika

@Nick, nie znam realiów pracy w Euro-Solutions, ponieważ nie jestem związana z firmą. Dlatego właśnie proszę innych użytkowników o przedstawienie ich perspektywy. Twierdzisz, że nie dostrzegasz zalet pracy w firmie, czy mimo to nadal jesteś tam zatrudniony? Może jednak są rzeczy, które powodują, że chcesz pozostać w przedsiębiorstwie? Co do lokalizacji, użytkownicy sami zakładają wątki, stąd biorą się takie błędy. Z pewnością zostanie to poprawione.

Dominika

@Nick, dlaczego sądzisz, że praca w firmie nie ma żadnych plusów? Możesz nieco szerzej opisać swoje doświadczenia? Pamiętaj, że każdy indywidualnie postrzega pracę w danym miejscu, inny pracownik, na innym stanowisku, może bardzo pozytywnie oceniać pracę w firmie. Dlatego też warto poznać różne punkty widzenia.

Nick
@Dominika 08.08.2018 13:45

Praca w innej firmie ma wiele plusów. Niestety praca w eurosolution to same minusy. Podziwiam cię Dominika za to, że wierzysz w to co piszesz... tak jakbyś nie znała pracy/stosunków/oferowanej jakości w firmie.

Nick
@Dominika 08.08.2018 13:45

Dominika zmień adres na stronie głównej bo przecież nie pracujemy w Toruniu tylko w Suchym Lesie. Wprowadza to w błąd ludzi....

Dominika

No właśnie, czy znajdzie się jakaś osoba, która dostrzegając zalety pracy w Euro-Solutions, zechce podzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi użytkownikami tego forum? Praca jest tak wieloaspektowym zjawiskiem, że niejednokrotnie wady, jeśli takie występują, są niwelowane przez pozytywne strony pracy w konkretnej firmie. Warto dokonać takiej analizy, aby dostrzec złożoność zjawisk charakterystycznych dla lokalnego rynku lub branży.

Nick
@Dominika 27.05.2018 22:42

Niestety nie ma zalet...

anonim

(usunięte przez administratora)

mati

To prawda. Małomiasteczkowi, prowincjonalni nuworysze o moralności bakterii z dna szamba i manierach na poziomie starganiary z rogoźna. Odradzam.

Dominika

@Marco Polo, myślę, że masz świadomość powagi i dosadności swojej opinii. Warto pamiętać, aby w sytuacji kiedy tak radykalnie formułujemy opinię o pracodawcy, mieć dowody na poparcie swojej tezy. W przeciwnym przypadku narażamy się na zarzut zniesławienia i musimy liczyć się z jego konsekwencjami.

Marco Polo
@Dominika 26.06.2018 17:58

@ Dominika, zanim zdążyłaś odpowiedzieć, zdałam sobie sprawę z dosadności opinii i wysłałam prośbę o jej usunięcie do administratora (admin@gowork.pl). Czekam na anulację.

Niezadowolony

Wyceny nie maja nic wspólnego z rzeczywistością a to za sprawą ogromnej rotacji niekompetentnych pracowników, przyjmowanych bez żadnego doświadczenia, którzy często dzwonią gubiąc się w tym co chcą powiedzieć i jak zachęcić do współpracy. Kiedy już jest zlecenie to nie potrafią go jak należy zrealizować....brak przywódcy,który zna się na rzeczy..... Obecnie współpracuje z inną firmą i nie mam zamiaru ryzykować powierzając ładunki tej spedycji.

Jacek

Niestety opinie osób które nie utrzymały się są mało wiarygodne!

Były

Spedycja która nie zna się na spedycji.... Idealne określenie tej firmy.. Pseudospedycja! Kiedys współpracowałem z nimi sporo, teraz porażka, Pan Kierownik (drogerii :D) arogancki i bezczelny nawet dla klientów, próbujący psuciem opinii innym zdobyć złote góry, ale prostactwo to norma w tej firmie już od dłuższego czasu. Szukasz dobrego transportu u nich na pewno tego nie znajdziesz! Idź do konkurencji :) Elo

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych informacji o Euro-Solutions jako pracodawcy.

Henryk

Mam wrażenie, że jak nie ma narzekających od dawna to musi być dobrze!!!!

Sims

Atmosfera w firmie bardzo kiepska, Spedycja również słaba, niczego się nie nauczysz , zarobki słabe, nie polecam

Don

Niestety dobrzy spedytorzy opuścili mury tej firmy i to nie bez powodu, marne zarobki premii brak, obiecują kursy, szkolenia. Firma rządzi księgowa?! tak. Największy donosiciel, rozwaliła cała spedycje! Wredna, chamska, nie zna granic, nie szanuje pracowników i zwalnia kogo chce, jak się nie przypodobasz. Zatrudniają młodych i niedoswiadczonych. Jakość usług bardzo spadła, ogólnie nie polecam

PRACOWNIK

Odeszło dużo osób i już powoli nie ma kto ze starej ekipy odchodzić.... tylko obiecanki cacanki o premiach od paru miesięcy , o podwyżki trzeba się naprosić,a potem dziękować jakby się w totka wygrało..... spedytorzy nie wiedza jakie limity maja, brak konkretów, zatrudniają nowe osoby bez doświadczeń... Mało kto umie wyceny robić, a ile osób w ogóle umie liczyć metry?? Od czasu gdy zaczęli wtrącać się właściciele dobrze funkcjonujący zespół, lubiący się- niestety rozpadł się..... Niektóre złe decyzję pociągają za sobą wiele innych..............

Gościnnie 1

Najbardziej ich (właścicieli) boli to że nie oni zwalniają, tylko mądrzy ludzie sami odchodzą widząc co tam się dzieje.

Gościnnie 1

Zgadzam się z tobą GOŚCINNIE Jak jest tak dobrze to dlaczego odchodzą najlepsze osoby?NAJLEPSZE! Zostają tylko ci którzy donoszą!

Gościnnie

Mam wrażenie jakby część opinii napisana była przez przedstawicieli euro-solution :), jeżeli jest tak dobrze jak co niektórzy piszą to dlaczego nie ma tam naprawdę dobrych spedytorów, którzy pracowali w ostatnich latach?! Ich też nie ma "nie ze swojego wyboru"?

bambam

@Wielek Benefitów? To chyba dla przyjaciół prezessa

anonim

(usunięte przez administratora)

Ludwik XIV

Może mają jeszcze tobie zrobić śniadanko do łóżka. Człowieku albo załóż własną firmę i rób co chcesz gdzie chcesz albo musisz się pogodzić z myślą że 90% ludzi NIE PRACUJE W DOMU.

piksi

Tymek, aplikuj. Nie dawno przyjeli nowego. Nie słuchaj lizusow bo duzo z tad wylatuje. Czasami bez powodu

jadzia

Tak szczególnie ta gruba z promów. Sama słodycz i elokwencja.

gruba z promów
@jadzia 05.03.2015 19:18

Pozdrawiam słodko i elokwentnie TYCH KTóRYCH JUŻ TU NIE MA NIE ZE SWOJEGO WYBORU, a teraz takie piękne farmazony wypisują

hass

No nie wiem skąd tak krytyczna ocena. Firma daje każdemu umowę o pracę, nikt mi śmieciówki nie proponował. Zarobki to kwestia negocjacji, ale 2k podstawy to zdecydowanie powyżej przeciętnej stawki, jaką dostaje się w spedycji (przynajmniej na początku). Atmosfera też jest na plus, nikt nikogo nie bije, żadnych naczelnych też nie widuję. Ktoś tu chyba wyleciał po okresie próbnym i teraz płacz ;)

Mateusz

Pracowalem w tej firmie, i powiem tak, Prezes Ratowski totalny świr, nie szanuje ludzi, krzyczy i skacze nad kazdym jak małpa. atmosfera żenująca, zastraszeni ludzie, jedynie kilku przydupasów żyje dobrze z szefostwem liżąć im tyłki a i tak juz nie jeden poleciał i nie wiadomo za co. zarobki takie se, od 2tys zł do 2,5tysł podstawa ktora jest rozpisana na 2 umowy (zlecenia) wiec zusów za duzo nie płacą, w dodatku maja hamskie lojalki 2,5tys zł dla spedytora który zarabia swoimi klientami dużo wiecej dla firmy to jednak troche za mało, inne firmy daja ok 2 tyś podstawy +wysokie prowizje wiec ja sie ciesze ze mogłem zrezygnowac z pracy w Euro-Solution Sp.z.o.o. i nigdy w życiu tam nie wrócę.

WidzałTOwie
@Mateusz 20.01.2015 19:59

Mosz recht. Zgadzam się w 100%

Zostaw opinię o Euro-Solutions - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euro-Solutions