Faurecia

Wałbrzych

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 108 ocen.

Opinie o Faurecia

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia

opinia

Zdecydowanie nie polecam zakładu zmuszanie do pracy w soboty , do pracy po 12h z zawiadomieniem o tym w tym samym dniu ze musisz przyjsć na 12h .... chcesz dzień urlopu to nawet mistrzyni nie chce z Tobą rozmawiać o tym nie mając na uwadze tego ze przychodzisz co sobote i na te dwunastki ... krótko mówiąc obóz pracy tania siła robocza bez nadgodzin ponad 2000zł nie zarobisz .

Były pracownik

Praca może i nie jest taka zła ale Ci ludzie co tym zarządzają a przynajmniej im się tak wydaje tragedię jeden drugiemu e [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi mistrzowie nie mają zielonego pojęcia co się na produkcji dzieje tylko kawka papierosek a jak już coś się powie to nie pujdzie wyżej bo on ma kredyt na mieszkanie a ja dziecku kamienie do jedzenia dają mistrzowie Maciek Michał Adam patrzą tyko na kobiety które im dadzą du ...... mimo że rodziny mają no nie michalku cale pneumaty nikomu nie polecam meczarnia psychiczna

leniwy

teraz jest bardzo dobrze na logistyce !!!!!!! niedlugo bendzie tak ze bendom ta musieli zatrudnic ludzi z wikotelu !!!!!!

Lidia

Aktualnie firma Faurecia poszukuje Specjalisty ds. systemu zarządzania jakością. W ofercie można wyczytać, że wymagają m.in. min. 2 lata doświadczenia w dziale jakości w branży motoryzacyjnej, wykształcenia wyższego technicznego, znajomości specyfikacji technicznej ISO/TS 16949 (Certyfikowany Auditor), znajomości wymagań VDA 6.3. Ktoś z was aplikuje?

Lidia

@lach Proszę o pozostawianie merytorycznych opinii na temat pracy w firmie Faurecia a nie obrażanie innych na forum. Jeśli jeszcze nie zapoznałeś się z regulaminem forum to znajdziesz go na stronie http://www.gowork.pl/regulamin @Porażka dziękujemy za pozostawienie opinii.

Lidia

@czynny na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz opinię. @dziadek czy powiesz jakie masz złe doświadczenia związane z pracą w firmie Faurecia?

bubu
@Lidia 27.09.2017 13:49
@czynny na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozos...

Proszę o podanie punktu regulaminu który niektórzy tak notorycznie łamią.

anonim

(usunięte przez administratora)

zz

Zebrać cały UAP :) ,a ilu to się zwolniło przez RR ? Chyba trochę przesadziłeś chcąc dodać pikatneterii swojej opinii nie licząc pracowników Trenkwaldera, których Faurecia zwolniła ze względu na zmiejszone zamówienia itp. to tylko jeden, który z własnej woli za większymi pieniędzmi pojechał do Skody w Kwasinach.

Porażka

To wszystko to smutna prawda. Nie odpowiednie osoby na kierowniczych i wyzszych stanowiskach moim zdaniem. Brak szacunku i docenienie pracownika a przecież dzięki nim ta firma osiąga zyski. Jedna wielka porażka. Zamiast wydawać pieniądze na bzdury kadra zarządzająca powinna inwestować w ludzi aby ich motywować . A nie robić kładki czy przebudowy magazynu, które zamiast poprawić jakość i bezpieczeństwo pracy odnoszą odwrotny skutek

Lidia

@Pracownikdlaczego tak uważasz? Powiesz coś więcej o tym? Co najbardziej nie podoba Ci się pracując w Faurecia? @Moniczkaxxx proszę o pozostawianie merytorycznych informacji na temat pracy w firmie Faurecia a nie pracowników.

bidd2

ile zarabia mniej wiecej inzynier ds. jakosci?

Buba

A jak tam słynna Roksana ( z namalowanymi brwiami -hahaha ) teraz już bez wsparcia Michałka - też czuje się tak ważna ???

Pracownik

Mega syf pod każdym względem! !! Chcę mi się płakać jak mam iść do pracy :/ Jestem w trakcie szukania nowej, Pracuję ok 3 lat.

anonim

(usunięte przez administratora)

NoWa_dln.faurecia

Moniczkaxxx a jakis kontakt do Ciebie? Pierwszy numer jest mi znany....

Lidia

Aktualne Oferty pracy: Elektryk - Mechatronik, Młodszy Automatyk UR, Młodszy Inżynier Procesu, Młodszy Planista Materiałowy, Stażysta w Dziale Utrzymania Ruchu, Stażysta w Dziale Projektów, Specjalista ds. Rekrutacji, Szkoleń i Rozwoju Pracowników, Inżynier Jakości. Ktoś zamierza na któreś aplikować ? A może macie jakieś pytania do potencjalnych współpracowników?

Mag

Witam, chciałbym sie dowiedziec cos o pracy na magazynie w Akcesoriach, jaka atmosfera, zarobki, mistrzowie. Zamierzam zlozyc papiery, ale slyszałem, że od jakiegos czasu dzieja sie tam zmiany, zmienili sie mistrzowie itp. Napiszcie czy warto skladac tam papiery?

Baku

Jaki status ma Roksana z ukl?widzę ja często jak gada z jakimś typem pod koniec zmiany

GRÓJEC

A witam wszystkich tu związkowcy w Grójcu a u nas czystki stara proca kadrowa wraz z konkubinem już nie pracuje a i od kwietnia mamy nowego dyrektora. W kupie siła organizować się barany a nie PŁAKAĆ.

Były pracownik

I w końcu nadszedł czas na super menagera Michałka :) Taki pewny siebie ! - hahaha . Żeby menagerem być trzeba mieć klasę ! ,a nie wystającą słomę z butów! Jak się ludzi ma za nic i zwalnia ich bez mrugnięcia okiem,to zapamiętaj !!! że krzywda ludzka wyjdzie ci bokiem. I doczekałam się tego :) Poczuj to co czuli inni.

Someone

Wysokie normy ,niskie zarobki , 20 minut przerwy,praca w soboty pod przymusem ,chociaz to juz pozniej tak nie drazni bo bedziesz traktowac to jak dzien pracujacy .okres zauczania nowego pracownika polega na pokazaniu mu kilku czynnosci przypozadkowanych do stanowiska i i jedziesz na lini praktycznie od pierwszego dnia bez pomocy.przewaznie to pracownik ktory pracuje miesiac jest tym nauczycielem wiec trzeba byc naprawde kumatym .zapomnijcie ze lider za was stanie jak bedziecie chcieli isc do wc czy na papierocha.mowie o zakladzie FRAMES.moze nie jest tak na kazdym dziale i zmianie ale z tego pamietam ten zaklad i przytoczylem tylko kilka przykladow dlaczego wlasnie wybrac ten zaklad. Jak lubisz "zapierniczac" od gwizdka do gwizdka to tu sie odnajdziesz.

Adi

Jaki status ma ta czarna młoda mistrzyni z ukl?

/?
@Adi 24.11.2016 07:27
Jaki status ma ta czarna młoda mistrzyni z ukl?

nie ma tam żadnej młodej mistrzyni.

Minia
@/? 28.11.2016 11:15
nie ma tam żadnej młodej mistrzyni.

Pewnie chodzi o znana z tego ,że.... Roksanka :-)

duchy

Moja opinia o faurecij jest znaczna ponieważ dobija mnie to jak zatrudniają starsze osoby na przykład takie co są na tak zwanej ochronce że ich zwolnić nie mogą a na dodatek dziady nic nie robią a nie którzy za nich muszą robić parodia bo w rzeczywistości mamy tak samo płacone jak te staruchy no i ci liderzy najpierw mówią że u nich na linkach tak i tak się robi że też jeden drugiemu pomaga a co do czego jak lider musi stanąć na lince i pracować to nagle zmienia zasady tak by on sam najmniej pracował bo im się robić nie chce owszem pomagać jeden drugiemu można ale jak widzę jak ja pomogę danej osobie a ta osoba na drugi dzień leci w kulki i nie robi to co do niego należy w tej sytuacji wole zrobić woje i siedzieć nisz pomóc co do telefonów też mi afera lider zobaczy że ktoś coś robi z telefonem już krzywo się patrzy a najlepsze jest to że opiernicza innych a szczerze sam siedzi prawie przez 8 godzin i nawala w czołgi albo facebok i tym podobne kogoś widzą ale siebie to nie tak się dzieje na jednym dziale obróbce

g

A kobiety jakie mają stanowiska pracy ?

beduin

Siema, co myślicie o Faurecia Accessories, konkretnie interesuje mnie opina na temat działu logistyki, jaka atmosfera i zarobki?

Mati
@beduin 03.10.2016 22:05
Siema, co myślicie o Faurecia Accessories, konkretnie interesuje mnie opina na temat działu logistyki, jaka atmosfera i zarobki...

Jeden wielki syf

zainteresowany

Czy ktos wie jaki status ma blondynka od Baśki z ukl??

kukiz
@zainteresowany 05.09.2016 22:14
Czy ktos wie jaki status ma blondynka od Baśki z ukl??

Prawdopodobnie ma męża

Tomek

a ile może zarabiać specjalista ds kontaktów z klientem ?

anonim

(usunięte przez administratora)

zainteresowany

a jakie wymagania? są jakieś ogłoszenia gdzieś???

Mloda

Moim zdaniem pani Jamrozik jest jedna z lepszych mistrzyń owszem wymagająca bardzo ale wiele też pomaga a nie jak niektórzy usiąść przed komputerem i 8 godzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszać.można do niej iść z każdym problemem i napewno nas nie oleje wiem bo sama z nią pracuje.pozdrawiam

zgadzam się

zgadzam się. Pracowałam zarówno na Ukl-u jak i na B9 i zgadzam się . SUPER MISTRZOWIE

Aa

Jeszcze Stasia na B9 też bardzo dobry mistrz

nowa

a jak myslicie którzy mistrzowie są najlepsi? najmilsi z ktorymi się najlepiej pracuje?

prawda
@nowa 01.07.2016 20:06
a jak myslicie którzy mistrzowie są najlepsi? najmilsi z ktorymi się najlepiej pracuje?

Marek niezmiennie Marek P ,pan Jarek J, Ania i Barbara! zapraszamy na nasze zmiany

rusek

wszedlem zobaczyc co ludzie sadza o firmie a tu tylko kto sie z kim rucha i same dewotki i ploty hahaha

gosia

Skoro piszesz takie bzdury to znaczy ze nigdy z nia nie pracowales i jej nie znasz. Jest wymagajaca ale wszystko mozna z nia zalatwic. Nigdy nikogo nie skrzywdzila a wrecz przeciwnie. Twoje slowa sa tak zalosne ze zal je czytac. Skoro piszesz cos takiego to znaczy ze nie masz wlasnego zycia i zajmujesz sie glupotami.

biber

Jeszcze trochę to całym tym bałaganem będzie rządzić najwspanialsza mistrzyni nad mistrzyniami z ukończoną wyższą szkołą życia (chyba każdy wie o jakiej specjalizacji)-hahaha. Jak widać ukończyła ją z czerwonym paskiem!:) Ale kiedyś będzie jej się odbijać ta krzywda ludzka i wierzę ,że kiedyś tego doczekam.

?

co tam za zmiany w kadrach rządzacych? załogach? ktos coś wie?

masksia

kase jako stazysta napewno dostajesz z urzedu a czy z firmy pewnie taka le stazysta na produkcji?? jako kto?

Ja

to było o faurecii recliner ;0)))

Ja

Nadgodziny to teraz są do odbioru, rzadko komu wypłacą, no chyba ze jest to lider bądż jakiś lizo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno jeśli pracujesz z pod firmy to kariery tam nie zrobisz , popracujesz miesiąc dwa i za bramę...

Odp

Zarobki są dobre. Niewydaje mi się żeby w innej firmie tyle płacili może się mylę. Na rękę weźmiesz zawsze te 1850 plus premie które są do 30% nie zawsze jest tyle i nadgodziny więc warto.

haha
@Odp 08.03.2016 22:15
Zarobki są dobre. Niewydaje mi się żeby w innej firmie tyle płacili może się mylę. Na rękę weźmiesz zawsze te 1850 plus premie...

Z premią wezmiesz 1850 na rekę a nadgodziny co 4 miesiące i to jest dzień do odebrania..

Tak

Wydaje mi się że ma pracuje tam od niedawna i wiem ze bhp działa dobrze wprowadza zmiany itp które są wprowadzane w życie wiec daje rade polecam

x

Czyli jakie są zarobki? Bo agencja obecnie rekrutująca ludzi proponuje 1850 brutto+550 brutto premia za frek,wydajność,20% za nocki,no i za soboty 100%,zastanawiam się czy tam jest sens składać podanie.Czy ktoś coś napisze? dz

dziadek
@x 07.03.2016 19:28
Czyli jakie są zarobki? Bo agencja obecnie rekrutująca ludzi proponuje 1850 brutto+550 brutto premia za frek,wydajność,20% za n...

totalna bzdura jak nie masz smyczy i problemów z życiem osobistym to idz do faureci albo na frems albo na reklainer -mechanizmy ludzie prawdę piszą zatrudniają już ludzi z Ukrainy ale i ci po chwili odchodzą reszte sobie dopowiedz

Ja

Również odradzam Faurecia recliner syf, brak szacunku dla ludzi z produkcji ze strony mistrza , lider ma władze większą niż kierownik Dyrektor i kierownik o wielu sprawach nic nie wiedzą.A zarobki.... porażka

Gosc

Faurecja to jest obòz pracy syf kiła i mogiła robiłem tam parę lat trzeba wyrabiać normę chodź by nie wiem co non stop ogień przez 8godz trzeba tak szybko robisz że w domu nie dajesz rady z bólu rąk nie polecam tego zakładu tylko w ostateczności

masakra

Napiszę wam tak , nie polecam nikomu FAURENCI a zwłaszcza UAP 2 Faurecia Frames pracuje już 7 lat i mam totalnie dość, dymay jak woły i nawet ludzi nie chcą dać bo komplet niby na liniach brakuje po 2 albo 3 osoby i nie dadzą więcej , na chorobowe nie chcą puszczać płacić też nie, radze wam omijajcie ten zakład z daleka ludzie i tak się zwalniają sami co pracowali po 8 lat jak nie lepiej

Trener

Witam serdecznie jakie wymagania trzeba mieć na trenera w firmie u państwa? Szycie na wielu maszynach czy na jednej wystarczy?

luk
@Trener 21.02.2016 11:06
Witam serdecznie jakie wymagania trzeba mieć na trenera w firmie u państwa? Szycie na wielu maszynach czy na jednej wystarczy?...

zapytaj w biurze albo szukaj ofert na OLX tam zapewne są wszelkie wymagania jakie trzeba spełnić

co u Was?

co u Was??? jak tam najładniejsze dziewczyny z Ukl-a?

Nie

Nie znam nie kojarzę..

mxxxa

Siema wszystkim Mam pytanko czy pracował u was ktos taki jak Dawid Nowak W naszym zakladzie pod Legnica jest teraz kierownikiem produkcji. Jesli tak to poprosze cos o nim i czego mozna sie po nim spodziewać.

ukl

ukla w to nie mieszajcie! nikt nie zostal zwolniony dziewczyny za duzo robily i są do przodu poszly na dwie zmiany a czesc pan przeszla na inne projekty proste!

anonim

(usunięte przez administratora)

B9

Nie szyły złomów tylko dokładnie jak ktoś napisał jesteśmy do przodu a plany teraz mamy mniejsze i dlatego dopóki plan będzie wyrabiany na dwóch zmianach to tak zostanie.

B9

Nikogo nie zwolnili. Niektórzy zostali na B9 na innej zmianie a reszta została przeniesiona na inne projekty

bop

Podobno zlikwidowali zmiane i zwolnili pracownice

Zostaw opinię o Faurecia - Wałbrzych

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia