Flexidea Sp. z o.o.

Adres: ul. Wólczańska 73 lok. 1/1a, 90-515 Łódź

NIP: 7251918414 KRS: 0000254693

Flexidea Sp. z o.o.
2 93 97 5 1

Opinie o Flexidea Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zgadnij
 Opinia

Jest SOBIE RAJ... Figurę ma sarenki, choć skrywa swe wdzięki... Świdruje swoimi ciemnymi, ciepłymi oczkami... A chociaż głos anielski ma To czasem zadzwonić zapomina... Jest sobie raj... Pełen oczu piwnych, ciemnych włosów, no i głosów, aksamitnych... Jest Sobie Raj... Na imię Nadia ma...

Pomocna?
Tak3Nie
Edyta
 Opinia
@Zgadnij 31.05.2019 12:12

Doceniam Twoją kreatywność, jednak nie o nią chodzi na obecnym forum. Tutaj skupiamy się bowiem na pisaniu merytorycznych opinii na temat pracodawcy, jakim jest Flexidea, a Twój powyższy post - w takiej właśnie postaci - nic nie powie osobom, które szukają tu rzetelnych informacji o nim. Ale może zacznijmy od wyjaśnienia sobie podstawowych rzeczy. Czy w chwili obecnej w ogóle pracujesz w Flexidea? Jeśli tak, to na jakim stanowisku?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jagoda
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Jestem zafowolona ze współpracy z tym pośrednictwem. Wszystko sprawnie oraz wybór w ofertach pracy duży. Dopasowują się czasowonie do kandydata. Formalności szybko idą. Ogólnie polecam. Moje sugestie dla Flexidea Sp. z o.o.: Byle do przodu. Lubię atmosferę w Flexidea Sp. z o.o. za: Otwarty i komunikatywny zespół, przyjaźnie ustawiony do kandydata.

Pomocna?
Tak3Nie
Marzena
 Opinia
@Jagoda 21.02.2019 17:23

Jestem ciekawa, gdzie dostałaś się do pracy za pośrednictwem Flexidea? Czy firma oferując Tobie pracę, spełniła Twoje oczekiwania wobec warunków zatrudnienia? Oceniłaś pośrednictwo firmy, a użytkowników może zainteresować również ta kwestia.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
 Opinia

Serdecznie polecam FlexIdea. Bardzo dobry kontakt i konkretne propozycje pracy. Szybko znalazłem zatrudnienie, które mi odpowiada.

Pomocna?
Tak3Nie
Nowy w Łodzi
 Opinia

Jestem zadowolony, pracę dostałem szybko i pod moje oczekiwania.

Pomocna?
Tak3Nie
Kamil Kaczmarek 1985
 Opinia

Lubię atmosferę w Flexidea Sp. z o.o. za: Witam. Moje doświadczenia z firmą Flexidea sa bardzo pozytywne. Nie dosyć , że dziewczyny miłe i ładne, to do tego bardzo profesjonalne w tym co robią. Na każde moje pytanie dotyczące zatrudnienia czy warunków pracy, godzin pracy, charakteru pracy itp. odpowiadały bardzo rzeczowo i konkretnie. Odniosłem wrażenie, że znają się na tym co robią i robią to na wysokim poziomie. Praca którą podjąłem dzięki biurze Flexidea spełnia moje oczekiwania i wszystko czego dowiedziałem się od dziewczyn z biura podczas rekrutacji było zgodne z prawdą. Uważam, że firma Flexidea z Łodzi na Wólczńskiej to firma profesjonalna i godna polecenia. Pozdrawiam Kamil Kaczmarek

Pomocna?
Tak2Nie1
Bronisław
 Opinia
@Kamil Kaczmarek 1985 01.02.2019 14:35

Fajnie, że jesteś zadowolony z pracy, którą otrzymałeś za pośrednictwem firmy Flexidea. Mógłbyś do swojej wypowiedzi dodać informację, jak to się stało, że trafiłeś akurat do pracy za pośrednictwem tego biura? Biuro polecił Ci znajomy, czy może znalazłeś ofertę pracy, która odpowiadała Twoim wymaganiom, dlatego zdecydowałeś się na wysłanie swojej kandydatury? Liczę, że podzielisz się z nami tym, jak wyglądało to w Twoim przypadku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawcio
 Opinia

Trafiłem do agencji przez przypadek, bo tak potoczyło mi się życie. Nasluchalem się wcześniej dużo jakie to naciagactwo i traktowanie człowieka jak mięso do roboty. Trafilem do Flexidea z nastawieniem, że zalapie się na robotę na minimalnej i do widzenia. I tu SZOK bo nie dość, że pracuja tam super miłe czarnulki to mialem rozmowe z rekruterka Nadją, która nie dość, że była konkretna i wiedziała co mówi oraz do kogo, to zalatwila mi fajną robote w super zakladzie, o którym nawet nigdy nie slyszalem. Nie było naciaganej atmosfery, choć dowiedzialem się o wszystkim odnosnie pracy i nawet moznabylo się pośmiać. Sciskam was wszystkie! A wam ludzie polecam to miejsce.

Pomocna?
Tak5Nie
Maciek
 Opinia

Moim zdaniem bardzo dobra agencja pracy, super kontakt z bardzo miłymi Paniami z biura. Oferta pracy była dobrze przedstawiona oraz w razie wszelkich pytań zawsze mogłem się skontaktować i dostawałem odpowiedź. Na prawdę szczerze polecam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bartek
 Opinia

A ja uważam, że Felxidea to jedyna agencja pracy, która nie traktuje pracowników jak numerków w kartotece. Świetny kontakt (telefony odbierane nawet po pracy, wieczorem), przemiłe Panie i wszystko, co usłyszałem na rozmowie w sprawie pracy, sprawdziło się w firmie, w której zacząłem pracę. Wystarczy nie być roszczeniowcem, tylko uważnie słuchać, co dziewczyny z Biura mają do powiedzenia. Bardzo, bardzo polecam. Pozdrawiam Panią Paulę. Bartek

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Studentka
 Opinia

Witam. Byłam ostatnio na rozmowie o pracę wakacyjną przez Flexidea i muszę powiedzieć, że czuje się oszukana. Pani, która przedstawiała mi ofertę pracy, mówiąc kolokwialnie nawciskała mi kitów, bylebym tylko się zgodziła. Dopiero podczas rozmowy w firmie, do której aplikowałam, okazało się, że nic co mi mówiono w Flexidei nie było prawdą. Rozumiem, czegoś nie powiedzieć albo się pomylić, zdarza się to każdemu. Ale to zdecydowanie nie była pomyłka. ;) Oczywiście, nie chce zostawiać negatywnej opinii na samym początku, po zakończonej współpracy postaram się uzupełnić swoją wypowiedź o jakiś pozytyw. Zastanawiam się tylko, ile mi zabiorą pieniędzy? ;)

Pomocna?
Tak10Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Studentka 04.08.2018 14:30

Dzień dobry, Czy mogłaby Pani podać konkretne argumenty w jakich obszarach Pani oszukana? Czego dotyczyły niedomówienia i dlaczego zdecydowała się Pani na współpracę z klientem Flexidea dla którego prowadziliśmy rekrutację? . Jeśli chodzi o sprawy finansowe to również nie rozumiemy... Nie pobieramy ABSOLUTNIE ŻADNYCH OPŁAT od kandydatów, działamy zgodnie z Polskim Prawem od początku działalności. Dziękujemy za Pani głos, wierzymy zaistniała sytuacja to nieporozumienie które wspólnie wyjaśnimy. Dobre relacje z kandydatami i pracownikami są dla nas największą wartością. Pozdrawiamy Flexidea.

Pomocna?
Tak5Nie1
Anka Widzew
 Opinia
@Flexidea Sp. z o.o. 10.08.2018 17:09

Drogi pracodawco, o czym Ty mówisz? Jakie relacje z kandydatami i pracownikami? To co Państwo nazywacie relacjami ja nazwałabym stwarzaniem pozorów dla zwabienia nieświadomych kandydatów. Przy każdym kolejnym spotkaniu Państwa firma wypada niestety coraz gorzej. Sytuacja opisana przez użytkownika Studentka nie jest nieporozumieniem a standardem. Mnie oraz mojej koleżance z którą aplikowałam do firmy na Widzewie za Państwa pośrednictwem również nawciskano "kitu". Premie frekwencyjne, świąteczne, zwolnienia chorobowe bez problemu, nie ma nadgodzin, praca spokojna .... same dobre strony, nic tylko brać. Dopiero spotkanie z menadżerką pierwszego dnia pracy otworzyło nam oczy poza dodatkami za prace nocną nic takiego o czym mówiła Pani rekruter nie miało miejsca. Po powrocie do Flexidei z pytaniami dlaczego zostały nam przedstawione zupełnie inne warunki pracy Pani rekruter nie chciała z nami rozmawiać twierdząc że nie ma czasu i już się nami nie zajmuje. Zostałyśmy odesłane do opiekunki umowy p.J. Była równie niemiła co poprzednia, a na dodatek arogancka. Odprawiła nas z kwitkiem do domu bez odpowiedzi na nurtujące pytania. Tak nie zachowuje się firma która dba o pracowników.

Pomocna?
Tak8Nie
Paweł
 Opinia
@Anka Widzew 14.08.2018 10:22

Podpisuje się rekami i nogami pod komentarzem Anki Widzew. Dodatkowo zapomnijcie o stałym zatrudnieniu. Flexidea najlepiej potrafi wykorzystywać pracowników. Pracowałem w Indesicie prawie 2,5 roku, umowa była przedłużana co miesiąc. Straciłem prace z dnia na dzień bez słowa wyjaśnienia. poszedłem normalnie na dyżur ale nie było już dla mnie umowy. Na świadectwo pracy czekałem ponad 2 tygodnie... Relacje z pracownikami to kpina.

Pomocna?
Tak6Nie
Kicia
 Opinia
@Studentka 04.08.2018 14:30

Na tym polega rekrutacja czego się spodziewałaś po BPO ? Pracy marzeń?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jarek
 Opinia
@Paweł 20.08.2018 14:00

Witam też pracowałem w indesicie i potwierdzam.jak obcialem palca ale byłem w stanie pracować było ok ale jak wziąłem 2 dni na pogrzeb dowiedziałem się że mi podziękowali

Pomocna?
Tak3Nie
Paweł
 Opinia
@Kicia 28.09.2018 20:43

Chciałem tylko informacje chociaż 2 tygodnie wcześniej a mnie wywalili z dnia na dzień bez słowa

Pomocna?
Tak1Nie
Bronisław
 Opinia
@Paweł 27.12.2018 09:50

Rzeczywiście występują tego typu sytuacje, że pracodawca potrafi zwolnić pracownika z dnia na dzień? Jakie jest uzasadnienie tak nagłej decyzji podjętej przez firmę Flexidea? Próbowałeś może wyjaśnić całą sprawę? Są to dosyć niepokojące informacje, które dodałeś w tym wątku. A może to dotyczy tylko osób zatrudnionych na umowie zlecenie, która nie gwarantuje okresu wypowiedzenia?

Pomocna?
TakNie
Maniutek
 Opinia

Nie polecam,oddział w Łodzi ,ul Andrzeja Struga.Umowiony byłem na spotkanie w sprawie kakretnej ofert pracy ,kiedy dotarłem do agenci okazało się że oferta pracy jest nie aktualna,straciłem cenny czas ponieważ szanowna pani nie miała czasu mnie o tym łaskawie poinformować.Dobry pośrednik dla "banderowców "

Pomocna?
Tak2Nie
Flexidea
 Opinia
@Maniutek 16.01.2019 13:09

Dziękujemy za opinie. Sprawdzimy dokładnie sprawę. Jednocześnie cieszymy się ze nie został Pan naszym pracownikiem. We Flexidea nie ma miejsca na ksenofobie i dyskryminacje, także ze względu na kraj pochodzenia. Pozdrawiamy Flexidea

Pomocna?
Tak4Nie1
BBP
 Opinia

Witam nie polecam agencji, Dziewczyny pracujace w agencji sa aroganckie, Czytac dokladnie umowe chcialem zrezygnowac to wystawili mi fakture na 500zł kary, prace jakie proponowali był niezgodne z BHP bez zadnych ubran przystosowanych do prac. NIE POLECAM

Pomocna?
Tak6Nie
Łukasz
 Opinia
@BBP 11.10.2018 13:40

Ja właśnie rezygnowałem z pracy i nie miałem, żadnych kar. Co Ty za bajki wypisujesz.

Pomocna?
Tak1Nie1

Pracodawca

 Opinia
@BBP 11.10.2018 13:40

Jedyne kary jakie stosowane są we Flexidea to kary cielesne:) Nie umniejszając wartości pięciuset złotych ale w Hajsowicach Wielkich to żaden pieniądz - faktury wystawiamy na wyższe kwoty :)

Pomocna?
Tak2Nie
Zenek
 Opinia
@Flexidea Sp. z o.o. 15.10.2018 15:21

od takich ładnych pan od rekrutacji mogę przyjmować kary cielesne ;o)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadeusz
 Opinia
@Flexidea Sp. z o.o. 15.10.2018 15:21

Państwa komentarze są żenujące. Widać w jaki sposób podchodzicie do pracownika... zamiast wyjaśnić sprawę, wyśmiewacie. Brak słów.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika
 Opinia
@Tadeusz 20.11.2018 10:30

Zgadzam się z Tadeuszem. Bardzo słabe podejście i tekst nawet dla byłego pracownika. Szczerze to ten wpis mnie zniechecił do waszej firmy, nie chciałabym być tak potraktowana.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ŻADEN PIENIĄDZ
 Opinia
@Flexidea Sp. z o.o. 15.10.2018 15:21

to dajcie ludziom większe stawki ... Teraz szanowna pani/pan dała do zrozumienia , że szukacie bezdomnych do pracy , a ja mam dom i płacę rachunki..

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wiralka
 Opinia

Żadna siła nie skłoni mnie do powrotu zatrudnienia przez Państwa firmę. Nie chodzi o sam remont chociaż @Tymon idealnie opisał stan faktyczny Państwa siedziby :) Chodzi o stwarzanie pozorów o których już ktoś wcześniej pisał i zwabienie kandydatów na śmieszne hasełka w social mediach. Zacznę od początku. Na rekrutacji wszyscy są mili, biuro na Struga reprezentatywne, panie ładnie ubrane chętnie odpowiadają na pytania, co prawda mało konkretów ale z uśmiechem na ustach. Skusiły mnie na pracę w zakładzie produkcyjnym. Jednak tutaj bajka się kończy, do akcji wkracza administracja i obskurne biuro na Wólczańskiej - od progu wrogie nastawienie, złość że ZNÓW ktoś dokłada im pracy i zadaje GŁUPIE pytania. Jestem studentką bez doświadczenia w zatrudnieniu więc zadawałam pewnie mnóstwo oczywistych pytań, jednakże chciałam mieć pewność nawet w podstawowych kwestiach. Czekałam około 10 minut zanim ktoś zauważył moją obecność mimo iż podobno byłam zapowiedziana przez panie z rekrutacji. Pani która do mnie podeszła powiedziała że nie ma czasu się mną zająć i mam poczekać aż wróci pani Monika. Czekałam kolejne 20 minut. Poczekałam jednak wszystko czego się dowiedziałam to w którym miejscu mam podpisać dokumenty. Każda dodatkowa odpowiedź była "z łaski". Przebrnęłam przez podpisanie umowy i tu kolejne zaskoczenie - brak jakiejkolwiek odzieży roboczej. Zakład odsyłał mnie do agencji, a agencja twierdziła że nie posiadają mojego rozmiaru i dlatego odzież nie może zostać wydana, ale mogę zwrócić się do zakładu w którym pracuję może tam mi wydadzą. Koło się zamknęło. Miałam nie pisać o zarobkach, bo z tego co rozmawiałam z innymi pracownikami stawki indywidualne, ale Hajsowice w przypadku stawki 16,50zł to wprowadzanie klientów w błąd. Nie sądzę żeby to były kokosy dla kogokolwiek. Kolejna sprawa to naliczanie urlopu, nie zostałam poinformowana że w przypadku mojego pierwszego zatrudnienia jest on naliczany w inny sposób, a kiedy zapytałam dlaczego tak ktoś wykrzyczał przez telefon że takie mamy prawo pracy… zrezygnowałam po 1,5 miesiąca. Na chwilę obecną porównując Flexide z Man Power (tu obecnie pracuję) stwierdzam, że straciłam tam tylko czas i nerwy. Stanowczo nie polecam.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tymon
 Opinia

Kartoflisko nie hajsowice. 14,50 za pracę jak w kopalni, mało tego warunki w biurze odstraszają nawet huliganow kamienica stara nigdy nie wiesz czy dostaniesz cegłą przy wyjściu, litery logo odpadają podłoga tez, jedna toaleta a w niej śmierdzi, blondynka z recepcji nie umiała obsłużyć ksero. Masakra.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Tymon 16.09.2018 14:56

Dzień dobry, w ostatnim czasie biuro Flexidea zostało zalane. Aktualnie pomieszczenia są osuszane i przygotowywane do remontu. Stad też wszystko o czym Pan wspomniał, w tym odpadające litery loga. Informowaliśmy o zdarzeniu na naszych kanałach online. W lokalu przy ul. Wólczanskiej prowadzimy nadal obsługę administracyjną a biuro rekrutacyjne zostało przeniesione na ulicę Strugę 16. Zapraszamy do odwiedzenia siedziby już po remoncie :)

Pomocna?
TakNie
Romek
 Opinia

Tymon to prawda hahahaha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Piotr
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać? Idealnych firm nie ma

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

@Miro Tak już niestety bywa. Może w związku z tym Ty napisałbyś nam coś konkretnego na temat pracy w Flexidea? Może orientujesz się przy okazji, czy poszukują nowych pracowników? @Dawid Wnioskuję, że Twoja współpraca z tą firmą okazała się owocna. Może zatem powiedziałbyś nam coś więcej na temat warunków pracy tam?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Miro
 Opinia

Niektórym najlepiej wychodzi narzekanie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adel
 Opinia
@Miro 16.07.2018 18:14

Byłam, pracowałam, widziałam.... teraz cieszę się że już nie muszę współpracować z tą agencją. Większość niepochlebnych opinii jest prawdą. Niestety najbardziej daje się we znaki zakompleksiony (jak mniemam) personel samej agencji, który leczy chore ego brakiem szacunku dla pracowników tymczasowych. Zdawkowe odpowiedzi, obiecanki bez pokrycia, wiecznie odwoływane dyżury, słabe stawki, finalnie przy wypłacie na koniec miesiąca zawsze było coś ucięte bez wcześniejszej informacji, umowy podpisywane po terminie. Nie wiem czy wynika to z braku kompetencji czy może stresu i napięcia które aż kipi z pracownic obsługi administracyjnej. Nie chodzi o narzekanie lecz o przestrogę dla innych ( po ten portal został stworzony). Moim zdaniem szkoda marnować czas i nerwy na "użeranie" się z niekompetentną obsługą. Flexidea jest najbardziej chaotyczną agencją z jaką przyszło mi dotychczas pracować.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Darcki
 Opinia

Szukam opini na temat pracy ale nie przez tą firmę a w tej firmie. Idę na rozmowę na specjalistę. ds. rekrutacji i zastanawiam się czy warto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mik
 Opinia
@Darcki 14.02.2018 11:34

Zdecydowanie nie. Chyba, że masz nadmiar wolnego czasu i robisz nadgodziny za free

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Mik 22.02.2018 18:38

również nie polecam, jedno mówią drugie robią, najlepiej szerokim łukiem tą firmę omijać

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
X
 Opinia
@Darcki 14.02.2018 11:34

Nie polecam. Rekrutacja ż łapanki wykonujesz. Oferty pracy te same. Stawki te same. Dostaniesz umowę o pracę że stawka ok 2300 netto lub2500 a resztę będziesz robić na zlecenie. Jak dobrze pójdzie to dostaniesz premie mac 1000 brutto. Ale się natyrasz gorzej jak na produkcji. Atmosfera w biurze fatalna. I ciągle pytanie ile masz już osób zrwkrutowanych. Zarobki podobne jak twoi zrekrutowani na produkcji.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fil
 Opinia
@Darcki 14.02.2018 11:34

Szkoda czasu. Pracownicy są aroganccy i przekonani o swojej nieomylności, na każdym kroku robią głupków z pracowników produkcji, chociaż sami nie potrafią udzielić najprostszych odpowiedzi. Prawo pracy dla nich nie istnieje, co 3 może przeczytał ustawę o pracownikach tymczasowych. Jeśli nie znasz alfabetu, polecam.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tracz
 Opinia

Praca oki, jaką jest taka jest. Nie polecam przez obsługę. Chaos i bałagan. Arogancja. A szkoda.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tracz 05.08.2017 10:07

zgodzę się , że mają tam bałagan

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marzena Teofilow
 Opinia
@Tracz 05.08.2017 10:07

Dokładnie, najbardziej rzuca się w oczy chaos arogancja i totalna niekompetencja. Każde pytanie jest traktowane jak atak a najczęściej nie znają na nie odpowiedzi. Obsługa jest tragiczna.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik produkcji
 Opinia

To najgorsza agencja z jaką kiedykolwiek miałem doczynienia. Sama praca na produkcji była ok, ale otoczka jaka towarzyszyła zatrudnieniu to istna droga przez mękę. Obsługa administracja jest po prostu do bani, wieczny problem z jakimiś brakującymi dokumentami bo panie zapominają... źle naliczane urlopy a do tego brak szacunku dla pracowników. Krótkie umowy i wieczne pretensje. Szczerze nie polecam!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dawid
 Opinia

Firma jest dobra i myślę, że negatywne opinie piszą osoby , które nie poradziły sobie z pracą w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
produkcja_z_ widzewa
 Opinia

Myślę, że wiele osób ma podobne problemy z róznymi agencjami pracy ale w sumie najwazniejsze w jakim zakładzie się pracuje. Ja przez Flexidea dostałem sie do Drahtzuga i po 3 mesiącach dali mi umowę na stałe bezpośrednio w zakładzie, dlatego nie moge narzekać. Jak jestem cały miesiąc to ze 2300 na ręke wyciągnę. Agencja jak każda pewnie, ale niektóre oferty mają niezłe.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Realista
 Opinia
@produkcja_z_ widzewa 08.08.2017 09:26

Miałaś szczęście że przejął Cię zakład i nie musiałaś się męczyć z tą agencją, ale to nie jest zasługa Flexidei tylko Dratzuga

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Flexidea Sp. z o.o. o opisanie świeżej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olek
 Opinia

Czy tylko narzekać możecie na firmę? Może trzeba spojrzeć na swoja pracę??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuzanna
 Opinia

Gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy? Czy prowadzą Państwo program stażowy/praktyk dla studentów lub absolwentów? Czym Flexidea wyróżnia się na tle innych pracodawców w branży? Na te i więcej pytań odpowiedź znajdziecie w wywiadzie, którego udzieliła dla nas przedstawicielka firmy Flexidea. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,14484,wywiad-eliza-sikorska Zachęcam do zapoznania się z jego treścią.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były
 Opinia
@Zuzanna 31.03.2017 10:09

no i na tym stażu nauczysz się alfabetu i przekładania papierków. ewentualnie pozwolą posiedzieć na recpecji;) jak ktoś pójdzie na urlop

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obecna
 Opinia
@były 21.07.2017 14:56

Nie wiem jakie masz doświadczenia ze stażu w tej firmie ale ja mam całkiem dobre. Po 3 miesiącach zaproponowano mi stałe zatrudnienie, choć pracy w administracji uczyłam się w zasadzie od podstaw. Jestem zadowolona ale rozumiem, że Ty możesz nie być, bo nie zawsze było kolorowo i niektóre zadania na stażu nie były super ambitne.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zazenowana
 Opinia
@Zuzanna 31.03.2017 10:09

a to co ta pani pisze w wywiadzie to guzik prawda plecie trzy po trzy

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bylyh pracownik
 Opinia
@Obecna 26.07.2017 15:10

Dlatego jest chaos i bałagan. Za profesjonalistów się placi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamińska
 Opinia
@Zuzanna 31.03.2017 10:09

Artykuł sponsorowany hehehe

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anka 85
 Opinia

byłam ostatnio na rozmowie. babka mnie przemaglowałą tak jakbym startowała na stanowisko księgowej a nie na produjce. prace dostałam, umowa na czas. ale obsluga pozostawia wiele do życzenia. wiecznie czegoś nie wiedzą. zastanawiam się nad zmiana chyba że mnie zakłąd przjemie lepsze to niż agencja

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nie polecam
 Opinia
@anka 85 17.07.2017 14:51

nawet na zwykłego darmowego studenta- praktykanta maglują prawie godzinę, obiecują złote góry a potem odwracają kota ogonem. Zdecydowanie nie polecam!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paweł
 Opinia

Zastanawiam się czy tak dobrze pracuje się wam w firmie, że nie piszcie? Szkoda, nowi chętni do pracy szukają info!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Czy są na forum użytkownicy, którzy sami szukali odpowiedzi na własne pytania? Jeżeli znacie jakieś odpowiedzi na pytania odnośnie pracy w Flexidea Sp. z o.o. to moglibyście podzielić się nimi z innymi użytkownikami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tracz
 Opinia

Praca oki, jaką jest taka jest. Nie polecam przez obsługę. Chaos i bałagan. Arogancja. A szkoda.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mis
 Opinia

Najgorsza agencja w Łodzi. Ciągle szukają ludzi umawiaja sie na rekrutacje we firmie po czym nic z tego nie ma i nie dochodzi do realizacji. Kompromituja ludzi tak naprawde brak slow szkoda czasu na taka agencje....

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Flexidea Sp. z o.o. - Łódź

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej