Wadex P.P.H S.A

2 Dodaj opinię
Wadex P.P.H S.A
2 63 103 5 1

Opinie o Wadex P.P.H S.A

Filtruj opinie po kryteriach:

Romeo1684
 Opinia

Jestem bardzo zadowolony z pracy w firmie Wadex. Kiedy pracuje się wydajnie, można dobrze zarobić. Jest możliwość awansu. Warto samemu przyjść i się sprawdzić. Ja zostane na długo.

Pomocna?
Tak7Nie15
Julia
 Opinia
@Romeo1684 21.11.2018 07:14

Jakiego awansu jak tam nie ma żadnych szczebli? A urlopu ile masz? Pójdź na L4 to zarobisz 1000zł. Nie trolluj bo każdy wie jak jest. Jakieś talony na święta? Premie? Opieka medyczna? Zapomnij....

Pomocna?
Tak30Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Opinia
@Julia 21.11.2018 21:12

Witam, jesteśmy zdziwieni zarzutami. Jeżeli jest Pani naszym pracownikiem, proszę podać swoje dokładne dane, wyjaśnimy Pani niejasną sytuacje. Jeżeli nie była Pani nigdy naszym pracownikiem, zapraszamy na rozmowę rekrutacyjną, może wtedy Pani zmieni zdanie.

Pomocna?
TakNie7
Julcia
 Opinia
@Wadex P.P.H S.A 22.11.2018 12:20

Dla mnie sytuacja jest jak najbardziej jasna, nie wiem co Panią /Pana dziwi. Jest Pan/Pani nowym pracownikiem lub po prostu udaje, że nie zna realiów tej firmy. Zdania nie zmienię ponieważ pracowałem w wadex. Prosty przykład: na umówię najniższa krajowa, jestem na L4 miesiąc czasu, więc ile zarobię? 1530x0,8= 1200zł. Proszę mnie poprawić co w moim poście powyżej jest dla was niejasne? Chyba że od pół roku coś się zmieniło w co wątpię.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Olek
 Opinia
@Julcia 22.11.2018 12:46

Jak pujdziesz na l4 na tydzienvto tez zarobisz 1200 bo zabierają reszte na umowie najniższa krajowa plus dodatek który zabierają zawsze cały czy jesteś tydzien chory czy miesiac. Cala prawda o tej firmie, za prace w sobote żadnych dodatkow szukają frajerów do pracy nie polecam

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były na szczescie
 Opinia
@Romeo1684 21.11.2018 07:14

Najgorsza firma w jakiej pracowałem. Powodzenia życzę gdy zachorujesz Romeo i latem jak Ci wiatraka nie dadzą bo nie ma na stanie.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia
@Romeo1684 21.11.2018 07:14

Żart kolego jakiś pracowałem tam nic tam niema poza zabieraniem wypłat jak sìę narobisz I cały misiąc tam ludzie przychodzą I za dwa dni sami odchodzą kołhos pracy nikomu nie polecam

Pomocna?
Tak5Nie
Były i szczęśliwy
 Opinia
@Romeo1684 21.11.2018 07:14

Zapomniałeś o jednym podpisać się nie Romeo a Prezes w akcie rozpaczy bo nawet Ukraińcy podchodzili z Waszej firmy.

Pomocna?
Tak6Nie
Kobi
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pan Arkadiusz T. to był najbardziej .szanowany szef produkcji przez ludzi w tej firmie.Nie było bardziej kompetentnych szefów odniego znajacych sie na tej robocie i prowadzenia tak sprawnie produkcją reszta szefów która tu była to banda nieudaczników i tumanów nie znająca się kompletnie na tej robocie .

Pomocna?
Tak23Nie9
Mario
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Witam Firma beznadziejna pracowałem przez okres 1.5 miesiąca (usunięte przez administratora)podziękowała mi za pracę ponieważ miałem większą wiedzę niż ona. Pozdrawiam Mario

Pomocna?
Tak23Nie1
były dlatego szczęśliwy
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Pracowałem w tej firmie przez przypadek i nie życzę nikomu aby trafił na tą firme .Firma dobra dla osób zdesperowanych bez przygotowania zawodowego i ambicji zawodowych .Fachowcom z prawdziwego zdarzenia zdecydowanie odradzam ,strata czasu nerwów a pieniędzy nie stracisz bo ich nie dostaniesz no chyba ze będziesz miał usta pobrudzone pastą z butów prezesa i jego popleczników.

Pomocna?
Tak30Nie1
marsnapada
 Opinia

Bierz z lumpa. To motto tej firmy. Nie zdziwiłbym sie gdybym po powrocie zobaczyl w hierarchii tych o ktorych teraz mysle,

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Gregor
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Firma na plus, że nie zatrudnia przez (usunięte przez administratora) agencje pracy i Ukrainy.

Pomocna?
Tak15Nie1
Andrzej
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

co do samej pracy to pozwolę sobie zacytować napis, który podobno powiesił sam prezes: "dobro innych przedkładaj nad swoje własne " i tak to tu zostawię :D

Pomocna?
Tak16Nie
Uwolniony
 Opinia

Pracowałem w tej firmie przez rok i tylko mogę potwierdzić wszystkie złe opinie. Oczywiście jest o wiele gorzej niż jest tutaj to opisane ale zaraz kasują posty z całą prawdą. Możliwości awansu żadnych, ucienają wypłaty jak się im podoba, kary za telefon czy papierosy a nawet trzymanie rąk w kieszeniach.

Pomocna?
Tak32Nie
putin
 Opinia

antypozdro dla calej frajerni odchodzaco-wracajacej i łotrzyków polskich pomniejszych, ćpunów i garbatych wściekłych (usunięte przez administratora)laserowych. wszystkiego najgorszego na nowy 2019 i na zawsze. Amen.

Pomocna?
Tak17Nie
RasPutin
 Opinia
@putin 01.01.2019 12:35

Sam wracałeś jak zbity pies.

Pomocna?
Tak21Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Skrzat
 Opinia
@putin 01.01.2019 12:35

Pszemek, daj już spokój.

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
onlineszop
 Opinia

po dluzszej pracy w tym "srodowisku" czlowiek mysli czy aby racji nie ma Hans G. z Pomorza.

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jgdescgtdgtedv
 Opinia

Uwalaja wypłatę 400-1000 zl miesięcznie jak chcesz pracować za darmo to pracuj ale ja na szczęście juz nie pracuje w tej firmie

Pomocna?
Tak23Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beti
 Opinia

Pracowalam tutaj pol roku i nie moglam narzekac. Zmienilam prace ze wzgledu na to ze kogos poznalam i przeprowadzilidmy sie wspolnie. Jezeli ktos jest sumienny i dobrze pracuje to mozna dobrze zarobic. Nigdzie nie placa za siedzdnie i patrzenie. Praca na produkcji jest specyficzna ale mi sie bardzo podobalo. Pozdrawiam bylych kolegow z Wadexu :)

Pomocna?
Tak1Nie13

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jarek
 Opinia

Heee kto się zdecyduje na prace po przeczytaniu tych postów? Powodzenia

Pomocna?
Tak12Nie1
on
 Opinia

Czy wózkowy od blachy dalej codziennie jest pijany w pracy i każdy przymyka na to oko?

Pomocna?
Tak19Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kaziu
 Opinia

Co do alkomatow najwiecej pije grubas na hali

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mariannoga
 Opinia
@Kaziu 26.07.2018 09:21

grubas świniołak przemądrzały przygłup ?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia
@mariannoga 22.09.2018 13:13

@Kaziu obrażanie pracowników firmy jest na forum niedopuszczalne. Ten wątek służy do prowadzenia rozmów o aspektach związanych ze świadczeniem pracy w Wadex, a nie o poszczególnych osobach związanych z tym przedsiębiorstwem. Proszę Was o merytoryczne komentarze, nieodbiegające od głównego tematu.

Pomocna?
Tak1Nie1
1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia

Firma istnieje tylko z pracy wprowadzonych w błąd pracowników .Rotacja 40%. Inteligentni nie podejmują pracy . Pozostali po wypłacie odchodzą sami . No i co teraz powiesz (usunięte przez administratora)Wiedzę mam ,sypie faktami a nie pomówieniami jak Ty. Moje sugestie dla Wadex P.P.H S.A: Zmienić prezesa (usunięte przez administratora) i to jak najszybciej i powiadomić wspólników Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zmienić prezesa

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dino
 Opinia

Firma źle traktuje pracowników duże kary finansowe np za palenie papierosów nawet na przerwie. Wynagrodzenie najniższa krajowa.

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@SEBA tylko opinie, które zawierają bluźnierstwa, inwektywy i pomówienia są kasowane przez administratora, gdyż łamią regulamin forum. Wszystkie pozostałe mają prawo widnieć na stronie.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czlowiek
 Opinia
@Alicja 04.06.2018 23:41

Oj chyba wszystkie które piszą prawdę o firmie,są usuwane

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii na temat danej firmy i każdy ma prawo wiedzieć jakie warunki i atmosfera panują w danym przedsiębiorstwie. Dzielmy się swoimi przemyśleniami, pamiętając o wzajemnym szacunku i poszanowaniu. Obrażając inną osobę lub firmę musicie być świadomi, że wasze wpisy administrator może usunąć.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia
@Alicja 26.06.2018 12:03

Nudna jesteś z tymi swoimi przemyśleniami Alicjo .Aż ciśnie się pytanie co Ty masz z tego że wycinasz wpisy oparte na prawdzie w firmie Wadex ? Powiem Ci więcej a raczej zapytam .Czy przypadkiem nie uczestniczysz w wątku kłodzkim firmy Wadex .Napewno będziesz spytana o to .

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
RudaŚwinia
 Opinia

A propo świń... jak widać jedna cały czas kwiczy

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Zaintereaowanu
 Opinia

Są tam lasery?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
takiegowała
 Opinia
@RudaŚwinia 23.06.2018 14:25

dobrze, że się właściwie przedstawiłeś Wstrętokwicz. Sztajmesie zaćpany.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
takiegowała
 Opinia
@RudaŚwinia 23.06.2018 14:25

Ruda Świnia Wstrętokwicz się odezwał.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jakpolskacała
 Opinia
@RudaŚwinia 23.06.2018 14:25

Dobrze, że się przedstawiłeś odpowiednio.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Murbeton
 Opinia
@takiegowała 19.07.2018 11:47

A ty kiedy przestaniesz żyć tym wadexem? Płaczesz co jakiś czas w tych postach jakby ich to obchodziło. Byłeś jednym z wielu...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ajwaj
 Opinia
@Murbeton 19.07.2018 19:58

4 lata wyzwisk za bycie lepszym od was wszystkich wy krętacko-łajdackie pomyleńce cwaniaczki i (usunięte przez administratora) Polaczkowate dołków kopactwo. Nigdy z kotła nie wyjdziecie i dobrze bo świat nie chce was oglądać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pariasyiłachmyty
 Opinia

Pomijając penerię z hali, ostatni uczciwy i najbardziej pracowity został potraktowany przez samo "kierownictwo" jak szkodnik. Tak to tam właśnie wygląda.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@SEBA szanuje to co piszesz, jest to Twoja indywidualna opinia, żyjemy w kraju wolności słowa. Zastanawia mnie, czy swoje przemyślenia opierasz na własnych doświadczeniach, czy może swoich znajomych?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
SEBA
 Opinia

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie ,szkoda czasu i zdrowia .A co teraz powiesz ,,Alicjo" z krainy czarów ?

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Leon
 Opinia

Czy jest jakiś powód tej ciszy na forum?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beton
 Opinia
@Leon 07.05.2018 18:52

Kasuja negatywne opinie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Glonojad
 Opinia
@Leon 07.05.2018 18:52

cisza przed burzą

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia
@Leon 07.05.2018 18:52

To nie cisza to blokada info o tej firmie

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
PrzeKozak
 Opinia

Ludzie uważam, że szkoda dla takiej firmy wykonywać małpią robotę za słabe pieniądze, tracić zdrowia i czasu dla zerowe rozwoju.Stare maszyny, kadra zarządzająca nie mająca pojęcia o niczym.(usunięte przez administratora) Proszę nie być naiwny. Nie polecam

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
seba
 Opinia
@PrzeKozak 29.03.2018 00:27

Oczywiście masz racje w stu procentach .A jesli chodzi o moderatora to przypominam że nie wolno wpływać na treść wypowiedzi panienko ,oraz że opinie mają być zgodne z prawdą a nie z regulaminem stworzonym przez niezbyt rozgarniete osoby to znaczy cała kadra

Pomocna?
Tak2Nie
Alicja
 Opinia

@Beton tylko wypowiedzi obrażające innych użytkowników forum będą kasowane, zgodnie z regulaminem gowork. Każda merytoryczna i obiektywna treść, która nie łamie zasad serwisu nie będzie serwisowana.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Beton
 Opinia

Kto tam teraz kierowniczy i mistrzuje?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Alicja
 Opinia

@Zbynio, dlaczego tak myślisz? Jaka jest Twoja opinia odnośnie pracy w Wadex? @Jozin, rozszerz oraz uargumentuj swoją wypowiedź. Jakie czynniki wpłynęły na Twoją opinię? @PrzeKozak, co konkretnie masz na myśli pisząc odnośnie kadry zarządzającej? Merytoryczne komentarze są bardzo przydatne dla innych forumowiczów. Na gowork.pl jest kilka ofert pracy w Wadex. Czy ktoś już aplikował i był na rozmowie? W jaki sposób przebiegała oraz jak są sprawdzane predyspozycje kandydatów do pracy podczas rozmowy o pracę na konkretne stanowiska? Dzielcie się swoimi doświadczeniami w komentarzach.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Popa
 Opinia

Temperatura która panuje na tej hali produkcyjnej nie spełnia norm do pracy i jest nie zgodna z przepisami i dopuszczeniami do pracy kwalifikuje ie do zgłoszenia państwowej inspekcji pracy w jakich warunkach firma wadex z siedzibą przy ulicy Jerzmanowskiej traktuje pracowników..Nachali panuje temperatura poniżej 11 stopni Celsjusza

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Riczard
 Opinia
@Popa 27.02.2018 08:23

Duże wahania temperatur, nie zdazyli dogrzac.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Plu
 Opinia
@Popa 27.02.2018 08:23

Hala przez samo h.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Pracodawca

 Aktualność
Miło nam jest poinformować, że zawodniczki KS Ślęza Wrocław, który regularnie wspieramy, otrzymały tytuł Mistrza Polski.

Mistrzyniom serdecznie gratulujemy!
Pomocna?
Tak3Nie1

Zostaw opinię o Wadex P.P.H S.A - Wrocław

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny