Presscom Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 161 ocen.

Presscom Sp. z o.o.
2 161 6 1

Opinie o Presscom Sp. z o.o.

**sliczna**

Czy ktoś może podzielić się opinią na temat pracy na stanowisku: Specjalista ds. Przygotowania Szkoleń i Obsługi Klienta

Administrator

Co od czasu dodania ostatniego komentarza zmieniło się w PRESSCOM Sp z o.o? Podzielcie się swoją opinią!

anonymous

mnie niepokoi ,ze firma nie reaguje na informacje ,ze ich ,,podobno,,nagradzani pracownicy stosują przemoc wobec osób trzecich -równiez w godzinach pracy na wyjazdach słuzbowych

Administrator

Czy od ostatniej Waszej aktywności na tym forum doszło do istotnych zmian strukturalnych i organizacyjnych w firmie PRESSCOM Sp z o.o?

julia

Czy w presscomie na umowę o prace można liczyć na jakąś opieke medyczna multisporta itd?

nowy
@julia 18.11.2016 15:19

opieki medycznej brak, multisport brak, raczej na nic poza wynagrodzeniem nie licz ;)

Julia
@nowy 06.12.2016 20:12

A to wynagrodzenie jest ok? W sensie nie ma opieki i innych benefitow ale warto tam startowac? Proszę o prawdziwe opinie

Andrzej
@Julia 20.12.2016 11:36

Wynagrodzenie jest tak atrakcyjne jak pozostałe benefity, które firma oferuje ;]

Iza

Zawsze można zmienić pracę i nikt nie zmusza do niczego. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!!

Iza - 2
@Iza 21.01.2018 11:11

Twój komentarz jest bardzo rzeczowy i pomocny. Pozdrowienia Justynka dla Ciebie!

bylypracownik

Nie polecam pracy w marketingu w Presscom, jeżeli chcesz się rozwijać i robić coś ciekawego. Nie ma od kogo się uczyć, nie używa się nowoczesnych narzędzi, nie korzysta z nowości dostępnych na rynku. Praca w marketingu w tej firmie to wykonywanie codziennie nudnych zadań, typowych dla praktykanta i użeranie się z małolotnym szefem oraz jego niegrzeszącą inteligencją "świtą".

Nick

Presscom = plotki. Presscom = nie ufaj nikomu. Presscom = rój os.

Kii

Czy ktoś może powiedzieć coś więcej o stanowisku solpecjalista ds szkoleń

pop

Witam Jak wygląda praca młodszego specjalisty ds aktualizacji informacji o klientach?

lj

Jakie warunki na stanowisku specjalisty ds aktualizacji crm? Pracowal ktos? Dlaczego to ogloszenie ciagle wisi u nih na stronie

jola
@lj 22.04.2015 21:36

ktoś coś wie na temat tego stanowiska do sp aktualizacji informacji o klientach?

xxxxx

nie polecam, wysyłają zadania do zrobienia na drugi etap, które zajmują ok 50 min, po czym dzwoni Pani, która nie chce ujawnić żadnych informacji "wszystkiego dowie się Pani na rozmowie, ja się nie orientuje", ale wyciągnęłam informacje, że oferują umowę zlecenie w 99% przypadków - także jeśli szukasz czegoś poważnego, to nie tutaj...

ktos

Ciekawe... dodałam bardzo negatywny komentarz po 10 miesiącach pracy, teraz z ciekawości zaglądnęłam i widzę "komentarz usunięty przez administratora". :D

anonim

(usunięte przez administratora)

kuzi

nic prostszego...wystarczy wejść na ich stronkę i zaaplikować na jedną z podanych przez nich ofert. W tej chwili mają do zaproponowania stanowiska tj: Młodszy Specjalista ds. Przygotowania Szkoleń i Obsługi Klienta Grafik Kreatywny Specjalista ds. Aktualizacji Informacji o Klientach - CRM Redaktor / Sekretarz Redakcji Pism Informatycznych Specjalista ds. Klientów Kluczowych Sekretarz Redakcji / Redaktor Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży

princess

Eee.. Pracuję w firmie PRESSCOM już drugi rok i każdemu polecam. Wszyscy są wyrpzumiali, ludzie ptwarci, a co najważniejsze jak na studenta można zarobić. Są osoby, który na stanowisku młodszego spec ds szkolen dosają ponad 3 tysiące na rękę. Spóźnienia? Co to za założeni? Nie okrajają z pensji, ale chyba spóźnialstwo nie jest ogólnie przyjętą normą? Nie wiem co za Sylwia się wypowiada o okrajaniu pensji. To jest śmieszne. Praca owszem - na stan młodszego specj jest może monotonna, ale się nie napracujesz a zarabisz fajnie. Dodatkowo wspracie pracowników, fajna atmosferka i z chęcią się chodzi do pracy :D wiem, bo pracowałam na stoanowisku, awansowałam i wiem co mówie :) Ale wybór należy do was. :)

Julia

szkoda czasu, zdrowia I pieniedzy na autobusy do pracy. pozniej zawsze znajdzie sie powod zeby okroic Ci pensje

122
@Julia 16.01.2014 12:08

co wy macie z tymi spoznieniami??? wstawajcie wczesniej to nie bedziecie sie spozniac i nie beda wam nic nigdzie ucinac :P

Krisi
@122 05.05.2015 11:04

Ponoć kochanieńka z księgowości awansuje tak szybko bojest w ciozy z dyrektorem-golem. potwierdzi ktos?

AnnaMAria

Tak, Ty też? Co myślisz? Warto? Opinie różne

Pola

Na stanowisko młodszego specjalisty do sprzedaży szkoleń idziesz?

AnnaMaria

Miałam telefon i mam rozmowę o pracę w tej fimie? Czy warto iść?

Monia

Ze spóźnieniami to zależy - jak Cię lubie to w sumie nic. Zdarza się. Ale wiadomo że nie mozna przesadzac. :) Nie można mieć więcej niż dwa spóźnienia w miesiącu jakoś. Ale wiadomo że są sprawy losowe.

cep

od 7

Anonim

Praca od 8:00 czy od 9:00?

ktoś

( usunięte przez administratora ) . zgadzam się!

Paulina

W firmie pewnie za dużo mi nie powiedzą :) a nie wiesz nic więcej ana ?

ana

a był tam taki, ale najlepiej kontaktować się z firmą, bo może się coś zmieniło

nika

A czy ktoś mógłby napisać opinię na temat pracy redaktora w Presscomie? Teraz jest rekrutacja na to stanowisko i zastanawiam się, czy warto...

Kim

Tez chciałabym dowiedzieć się wiecej o tym stanowisku spec ds akt danych, napiszcie jak to wyglada

aaa

widze, ze firma presscom prowadzi rekrutacje na stanowisko specjalisty ds aktualizacji inf o klientakch, czy to praca na cc? czy ktos moze cos wiecej na ten temat napisac?

abc
@aaa 04.09.2012 10:33

Ci co dają w zamian dużo, a może i więcej niż powinni też są tylko przedmiotami, szefie

ab

Z tego co wiem to nie CC. A komentarze z CC potraktuj z przymrużeniem oka ;) młodzi,gniewni którzy od razu chcą zwojować świat często nie dając nic w zamian.............

nikiminaj

czy specjalista ds klienta kluczowego to ewidentna praca w call center??? dajcie znać bo po zapoznaniu się z opiniami na tym forum chyba dam sobie spokój z rozmową

Zostaw opinię o Presscom Sp. z o.o. - Wrocław

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Presscom Sp. z o.o.