GARDA

Rzeszów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 77 ocen.

Opinie o GARDA

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA

Szajba

Po (usunięte przez administratora) firma garda przepacowałem dwa miesące ani ubrania zem nie dostał a pracowałem jako pracownik gospodarczy to mi powiedzieli źe mam ubrania źe swoich piniędzy kupić se ubrania itp buty itd a te kierowniczki to pewnie po szkole podstawowej som pewnie ani szkoleń tam nie robiom o bhap ate feajerzy to (usunięte przez administratora) som nie mili dla kogoś nowego

Nn
@Szajba 07.11.2017 12:20
Po (usunięte przez administratora) firma garda przepacowałem dwa miesące ani ubrania zem nie dostał a pracowałem jako pracownik...

Proszę, usunąć ten komentarz

Maja

@anonim w jakim sensie firma nie płaci godzin nocnych? Masz na myśli brak dodatku nocnego? A masz pewność, że GARDA korzysta z takiego dofinansowania? Czy w takim razie dostałeś już odpowiedź zwrotną na takie zgłoszenia? Daj znać, bo to dość niepokojące wieści - na pewno wiele osób czeka na dodatkowe informacje.

anonim

Ludzie nie pracujcie w firmie garda nieludzko traktują człowieka, nie płacą godzin nocnych, nie płacą dojazdu do pracy jeżeli korzystają z dopłaty PFRON to mają taki obowiązek płacić, oszukują na dniach urlopowych. Ja napisałem do sądu pracy i rzecznika praw człowieka, zachęcam do pisana. Moim zdaniem PFRON nie powinien dofinansowywać takiej firmy jak GARDA.

Maja

Pracujesz w GARDA? Chętnie dowiemy się na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć obecnie pracownicy firmy.

gość

Korzystałam z usługi sprzątania firmy Garda Rzeszów-cały czas był problem z wykonaniem usługi tj.czystość, używana chemia. Firma miała problem z paniami sprzątającymi - cały czas rotacja bo nie płacą pracownikom w terminie. Firma bardzo droga i niesolidna.Zmieniłam firmę problemów nie ma ,usługa wykonywana jest bardzo solidnie i co jest ważne TANIEJ. NIE POLECAM FIRMY

Anonim

Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem do czynienia nie polecam nikomu zarówno usług jak i pracy w tej firmie....

asdfgh

nie wiadomo wlasciie..mnie zainteresowala oferta pracy od nich dla pracownika ochrony fizycznej w Gliwicach czytalem to ogloszenie wiem ze wyangrodzenie tutaj jest do 1 850 PLN brutto, napisali tez ze praca jest na dwie zmiany i jest umowa zlecenie..

Zosia

Brawo Mario. Dobrze piszesz wielkie panie kierowniczki. Garda Rzeszów to dno .

Mario

Mały dobrze pisze a w dodatku nie zna się na niczym Wielka pani kierownik a nie wie co i jak robić daje tej firmie jeszcze rok i ja rozwali

Maly

Uważajcie na kierowniczke grupy panią Annę to fałszywa kobieta do pracowników mówi jakie to niedorozwój siedzą w dziale rozwoju a potem odwraca kota do góry ogonem .

ANNA
@Maly 27.05.2016 21:58
Uważajcie na kierowniczke grupy panią Annę to fałszywa kobieta do pracowników mówi jakie to niedorozwój siedzą w dziale rozwoj...

Szkoda p. Marcinie że zawalił Pan kilka zleceń i nie miał ochoty na uczciwą prace i nawet nie potrafi pan jawnie napisać na forum swojej opinii tylko podszywa się Pan pod anonimowy NICK co nie zmienia faktu że został Pan słusznie zwolniony i uprawia pan karalny stalking dzwoniąc po nocach do byłej kierowniczki co zostało już zgłoszone odpowiednim organom i będzie się przeciwko Panu toczyło postępowanie karne dlatego bardzo proszę o nie wyrażanie niesłusznych opinii na forum Gardy w każdym razie do zobaczenia w Sądzie i bardzo proszę o nie dzwonienie do mnie po nocach pod wpływem alkoholu i nie wyrażanie fałszywych opinii na forum.

Mariolka

Pani Halina napisała całą prawdę o tej firmie bardzo logicznie i mądrze a ktoś bzdury pisze hahaha popieram Panią Halinę !!!!!!!!!!!!

Halina

W jednym się zgadzam że pieniądze płacą na czas Ale nie znają przepisów BHP np mycie okien na wysokości. Opinia jest logiczna chyba że masz jakieś znajomości nie będę pisać jaka kierowniczka tak mnie potraktowała.

Halina

To NIE jest zakład pracy chronionej !!!!!!!!!! byłam na drugim stopniu grupy. Kazano mi myć okna na 4 m wysokości!!!! Zwolniono mnie nie wiem z jakiego powodu...... Te opinie które są to jest bzdura

Halina
@Halina 01.04.2016 20:02
To NIE jest zakład pracy chronionej !!!!!!!!!! byłam na drugim stopniu grupy. Kazano mi myć okna na 4 m wysokości!!!! Zwolniono...

PHU GARDA RZESZÓW!!!!!!!!!!!!!!!! Pracująć uczciwie w Gardzie nie opłaca się, ponieważ któregoś dnia cię zwolnią!Stanowiska kierownicze zajmują niewykfalifikowane osoby nie znające przepiów BHP itd.Pracowałam w tej firmie to wiem coś na ten temat!!!NIGDZIE nie zostałam tak potraktowana jak w firmie Garda NIE POLECAM U NICH PRACOWAĆ !!!!!!!!!!!!!

Filips

Witam.Złożyłem podanie do Garda Rzeszów jako pracownik sprzątając, pytanie czy ta firma jest uczciwa ?

GG

Myślę że ściemniasz bo skoro twierdzisz że ktoś zniszczył zwolnienie to jak firma może tak funkcjonować ( przecież jest inspekcja pracy ) już dawno by ją zamknęli obstawiam że jesteś z konkurencji i robisz czarną robotę

jzt

ta firma to jedna wielka ściema szefowie są nie mili byłem chory przyniosłem zwolnienie a szef na moich oczach porwał je i powiedział że udaję chorobę radze wam tam nie pracować bo ten szef to prostak idiota i debil

GG
@jzt 12.10.2015 14:20
ta firma to jedna wielka ściema szefowie są nie mili byłem chory przyniosłem zwolnienie a szef na moich oczach porwał je i powi...

Witam Proszę o podanie imienia tego "szefa" (kierownika) który podarł to zwolnienie i kiedy ? Pan/i sprzątała i gdzie ?

jagr382interia.pl

Garda banda oszustów i złodziei.Stanowiska kierownicze zajmują osoby niewykwalifikowane,nie znające się na pracy, przepisach bhp itd.Brak socjalu,w zimie nie gwarantują odzieży,butów.W lecie powyżej 30 stopni,ludzie pracują w pocie czoła(jak chcesz wodę ,to sobie kup sam).Sprzątaczki niejednokrotnie środki czystości dokupują z własnej kasy,bo firma na nie skąpi,zaopatruje je raz w miesiącu.A przedstawiciele firmy,bawią się na zagranicznych wycieczkach.Ogólnie nie mam chęci więcej o tej porąbanej niby firmie pisać.Szkoda na nich prądu.Kończąc: DNO,DNO,DNO,omijajcie z daleka.

jagr38@interia.pl

Jednym słowem firma DNO

nikomu

nie mam co robic filmie garda

zosia

mam grupę nie mogę pracować tak cięzko a GArda każe tyle klatek sprzatać że nie wyrabiam zamiast umyć czy pozmiatać muszę zamykać piwnice bo nie starcza czasu na sprzątanie piwnic ani na mycie szyb w drzwiach czy oknach

VFGG

inspekcja pracy stoi zawsze po stronie pracodawcy takie w POlsce mamy chore prawo . A taki pracodawca jest stanie wszystkie dokument sfalszować bo go na to stać kosztem pracowników

kola

faktycznie jedna banda , wykorzystują jak się da nie dają środków czystości ,tylko karzą kupować sprzątaczkom ,a sami jeżdżą tylko ciągle poza granicę za symboliczne grosze . ta ciemnota niech haruje , a elita się śmieje że są tacy frajerzy co dają się robić w ciula .ale cóż robić na tym polega demokracja kto silniejszy ten ma .

oszukany

Dlaczego Garda zatrudniła M.M. właściciela dawnego Askara na stanowisku kierowniczym? 400 oszukanych pracowników, sprawy karne i w sadzie pracy- szereg artykułów prasowych. Ludzie nie dostali wypłat a on sobie jeździł w Alpy, zmieniał tylko nazwy firmy i szukał kolejnych naiwnych. 3 mln długów i defraudacje. Gratuluje jego aktualnym podwładnym i decyzji kierownictwa firmy Garda. O czym to świadczy?

anonim

(usunięte przez administratora)

Korbaa

Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra. Widocznie nie zostali przyjęci do firmy dlatego teraz tak ich obmawiają.

generał
@Korbaa 23.02.2015 12:00
Bo leja wodę. Widac jak piszą i sami nie wiedzą co?! Ja naprawdę nie wiedze nic złego tam w tej firmie mile kierownictwo kadra....

garda to pieklo -----czlowiek jest tam przedmiotem---przychodzisz do pracy i juz nie wiesz kiedy wrocisz do domu---wywioza cie jak psa na miasto i sie bujasz---kadra ukladow milicyjnych i mysla ze wszystko moga otoz nie!!!nie polecam!!

ona

a nie wiecie czy oni odrazu biora ludzi do pracy odrazu z stopniami ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Paweł Rzeszów

wiem compiszę bo pracowałem w tej firmie

Smurfetka

JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A JEŚLI CHODZI O ZAROBKI ,TO NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIĄ ILE "NA RĘKE" DOSTANIESZ,WIĘC NIE ROZUMIEM O CO TYLE KRZYKU ,JEŚLI COŚ PODPISUJE TO ZNACZY ,ŻE WIEM CO ! POZDRAWIAM!!!

Paweł Rzeszów
@Smurfetka 19.11.2014 13:47
JA PRACUJĘ W GARDZIE I NIE ZGODZE SIE Z TYM ,CO NIEKTÓRZY WYPISUJĄ. TO NAPRAWDE PORZĄDNA FIRMA ,A PRACOWAC TEŻ TRZEBA UMIEĆ! A...

UWAGA GARDA NIE ZNA SIĘ NA PRZEPISACH KODEKSU PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z DRUGA GRUPĄ!!!!!!!!!!!!!!!! jak nie pracujesz w gardzie to się nie wypowiadaj sie tutaj na temat gardy że to porządna firma hahahah

korbaa

wiecie co rzygac mi sie chce waszymi wypowiedziami :) szefostwo i kadrow sa bardzo mile i urzejme co prawda przyjmują tylko pod wzgledem stopnii niepełnosprawnosci ale nic i nigdy nie słyszałam takich docinek od pracownikow jak wyy tu piszecie. jestem dziewczyna co perawda i nikt do mnie z pyskiem nie wyskakiwał, byla na rozmowie z szefem i bardzo mily gosc mozna bylo sie z nim dogadac.

malutki

siedziac na poczekalni przed rozmowa rozmawiałem z chłopakiem ktury tez szedł na rozmowe i mówił ze czytal opinie i były bardzo dobre a z tego co widze to jest wprost przeciwnie prosze doradzcie mi co mam robic

Paweł Rzeszów
@malutki 06.10.2014 16:33
siedziac na poczekalni przed rozmowa rozmawiałem z chłopakiem ktury tez szedł na rozmowe i mówił ze czytal opinie i były bardzo...

tak płacą ci 1200 zł na m/c a nie 1400 zł tak obiecują każdemu hahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

bo garda banda oszustów i złodzieji jak nie wypłacili kasy to zgłoś to na policje!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

alek pracowałem w tej firmie i wiem jak jest u nich a jeszcze jedno idż się zatrudnij do nich to sam się przekonasz powodzenia ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

CHCESZ DO SIĘ ZATRUDNIJ DO GARDY JEŚLI JESTEŚ NA RENCIE DO ODŚNIEŻANIA W ZIMIE TO BĘDZIESZ MIAŁ TELEFON NAWET O GODZ 23:00 I BĘDĄ CI KAZAĆ IŚĆ DO PRACY O TEJ GODZINIE SPRAWDZISZ SIĘ NA OKRESIE PRÓBNYM TO CI PRZEDŁUŻA UMOWĘ NA DWA LATA A PO DWÓCH LATACH CIĘ ZWOLNIĄ NIE PODAJĄC PRZYCZYNY ZWOLNIENIA!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik gardy

Ubrania są nowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malutki

witam byłem na rozmowie o prace w gardzie i obiecali mi 1400+400zł w zimie na stanowisku kierowcy czy tak jest naprawde i czy sa wypłacalni ?

anonim

(usunięte przez administratora)

były pracownik gardy

Hej dam ci radę pracowałem Gardzie i jest o wiele lepiej niż w Specjale bo firma Garda daje ci całe ubranie robocze oprócz butów a Specjał nie daje ubrania roboczego tylko dostanie zwyłka kamizelkę z napisem ich taką jaką maja drogowcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

Ale garda zwalnia pracowników coś mi się wydaje że ta firma splajtuje!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

MA SZANSE IDŻ SIĘ ZATRUDNIJ POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!

anonim

GARDA TO NIE JEST ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ!!!!!!!!!!!!

haiduk

Zgadzam się z opinia brak poszanowania pracownika ciężka harowka za marne grosze kto chce niech tam pracuje powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

Idż zatrudnij się do gardy to zobaczysz że cię zwolnią po dwóch latach dla nich nich doświadczenie się nie liczy zarobią na tobie 55tyś i powiedzą ci żegnamy cię bo taka jest prawda!!!!!!

anonim

UWAGA LUDZIE Z DRUGĄ GRUPĄ INWALIDZKĄ NIE PRZYMUJCIE SIĘ DO PRACY DO GARDY BO PO PRACUJECIE ROK LUB DWA MIESIĄCE U NICH I WAS ZWOLNIĄ BEZ PODANIA PRZYCZYNY ALBO BĘDĄ WYMYŚLAĆ PRETEKST ŻEBY WAS ZWOLNIĆ A ZA WAS TA FIRMA ZGARNIE ZA WAS 1600ZŁ ZA DARMO CO MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

Powiem tak sprzątaczki jedzą swoje drugie śniadanie w piwnicy tam gdzie mają środki czystości a firma i spółdzielnia sm projektant powinna wybudować mały osobny budynek do spozywania drugiego sniadania!!!

desalutant

ludziska !!! co prawda nie pracowałem w żadnej gardzie ale pracowałem w wielu firmach i jak zachowanie pracowadców było skandaliczne zgłaszałem to do państwowej inspekcji pracy. po co więc pisać cytuję "powinni wziąć ją pod lupę" zgłaszajcie gwałcenie praw pracowniczych, skoro i tak stamtąd odchodzicie. pozdrawiam.

anonim

firma rzeszowska Musi płaci swoim pracownikom wynagrodzenie netto 1400zł m-c

anonim

anonim - 2013-07-31 19:07:10 Nick - 2013-06-04 13:07:24 Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZAza kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto stopień niepełnosprawności Otwarty rynek ZPCHR znaczny umiarkowany lekki znaczny umiarkowany lekki ze schorzeniami specjalnymi 2.970 zł 1.890 zł 1.080 zł 3.300 zł 2.100 zł 1.200 zł bez schorzeń specjalnych 1.890 zł 1.050 zł 420 zł 2.700 zł 1.500 zł 600 zł

anonim

Nick - 2013-06-04 13:07:24 Tak, najłatwiej jest krytykować i narzekać. Ja pracuję w GARDZIE już 6 lat i wiem że kiedyś było lepiej niż teraz, ale to wina tych, u których się sprząta. To oni chytrzą na groszu, a wymagania mają nieziemskie.Jako pracownik tej firmy zawsze jestem dobrze traktowana i wynagradzana zgodnie z umową, a że czasy takie ciężkie to nie wina GARDY. Idźcie spróbować do innych - ja się przekonałam na własnej skórze. ZOŁZAza kilka miesięcy przeprowadzam się do innego miasta i tam przyjmuja z druga grupa i i płaca 1400zł netto

stefka

garda to piekło -nie polecam nikomu -nawet jakby mi ktos 500zl placil to bym mu niezalatwil tam pracy.człowiek jest tam smieciem-kierownictwo nic nie wie brak obiegu informacji i logistyki miedzy pracownikami,jak cos zepsujesz z wlasnej winy lub nie to placisz ze swojej umowy zlecenia.tempreatura 30 i wiecej w cieniu ludzie mdleja-karetki przyjezdzaja.jak wody ze bazy nikt nie wezmie to nie ma!ludzie sie donosza o wszystko,(usunięte przez administratora) i zyłki od kos.duzo ludzi z okraglymi dowodami ogolnie.kolonia karna -wychodzisz do roobty i nie wiesz kiedy wrócisz!chołota jednym słowem.

mała
@stefka 12.07.2013 22:56
garda to piekło -nie polecam nikomu -nawet jakby mi ktos 500zl placil to bym mu niezalatwil tam pracy.człowiek jest tam smiecie...

Uważajcie na firme Garda to banda oszustów i tyle , wypłate miałam miec na 10 tego a tu już 18 sty i jak nie bylo to i nie ma , dzwonilam kilka razy do rzeszowa rozmawiałam z panem Mariuszem z kadr przełonczył mnie do pani Ali a ona na to że jak nie mam pieniedzy to że powinnam zatrudnic sie w innej firmie i niech oni mi płaco a ja sie pytam gdzie za ostatni przepracowany miesiac u was gdzie sa moje pieniadze , nie tylko ja nie dostałam jest nas 4 osoby jutro zgłaszamy sie do inspekcji pracy niech oni sie za was wezmo

lokator

sprzątaczki z gardy z trzecią grupą zarabiają 1250zł na os.projektant i na dodatek grzepią w śmietnikach za:puszkami.ciuchami i jedzeniem robią wstyd całej spłódzielni i gardzie

anonim

anonim - 2013-06-13 20:40:28 A ja tam jestem zainteresowana pracą w firmie Garda wie ktoś coś o przyjęciach najblizszych? I co firma oferejue pracownikowi? Prosze o infobo jak jesteś brygadzistką w grupie sprzątającej to bierzesz na rękę 1600zł a zwykła sprzątaczka zarabia średnią krajową 1200zł boi 1200zł byś nie harowała w gardzie!!!!!!!!!!!!!!!

anonim

jak chcesz to się zatrudnij w tej firmy do pracy ale żebyś póżniej nie żałował że się przyjąłeś do do gardy to jest już twoja decyzja

anonim

Idż do tej firmy i się zapytaj a w zimie od od godziny 6:00 rano się od odśnieża a latem się wszystko się robi a zarobi w niedzielę i święta są bardzo małe!!!!!!!!!!

Zostaw opinię o GARDA - Rzeszów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GARDA