Schrack Technik Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 74 ocen.

Opinie o Schrack Technik Polska Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrack Technik Polska Sp. z o.o.

Paulina

@PIM piszesz, że warunki są beznadziejne, z czego byłaś najbardziej niezadowolona pracując w firmie Schrack Technik Polska Sp. z o.o.? Co byś dokładnie w niej zmieniła? Dzieląc się tymi informacjami pomagasz osobom, zastanawiającym się nad aplikowaniem do Schrack Technik Polska Sp. z o.o.

AKtualnyDoradcaHandlowy
@Paulina 29.09.2017 13:56
@PIM piszesz, że warunki są beznadziejne, z czego byłaś najbardziej niezadowolona pracując w firmie Schrack Technik Polska Sp....

Zastanawia mnie kto wymyślił hasło kompetencja łączy , bo akurat w tej firmie brak kompetencji to codzienność. Ciężkie warunki do pracy na stanowisku handlowca. kompletny brak wsparcia, duży chaos i słaba decyzyjność. Płaca jest żenująca. Brak możliwości awansu, premie są ucinane a nie przyznawane. Zaciskam zęby i szukam pracy gdzie indziej. Jak tylko trafi się okazja uciekam z tej firmy.

Paulina

@Karyna jak długo pracowałaś w Schrack Technik Polska Sp. z o.o.? I na jakim stanowisku? Pamiętajmy, że na każdym stanowisku są inne warunki pracy i inne możliwości. Czy ktoś jeszcze podzieli się swoją opinią na temat pracy w firmie?

PIM
@Paulina 20.09.2017 20:19
@Karyna jak długo pracowałaś w Schrack Technik Polska Sp. z o.o.? I na jakim stanowisku? Pamiętajmy, że na każdym stanowisku są...

Pracowałam wystarczająco długo by poznać firmę i nie polecać jej nikomu. Warunki są beznadziejne.

Paulina

@expracownik dlaczego nie polecasz? Czy są jakieś dodatkowe premie lub szansa na podwyżkę w firmie Schrack Technik Polska Sp. z o.o.? @AKtualnyDoradcaHandlowy a czy jest możliwość awansu na wyższe stanowisko pracownicze? To ważne informacje dla osób nowo zatrudniających się.

Karyna
@Paulina 30.08.2017 10:57
@expracownik dlaczego nie polecasz? Czy są jakieś dodatkowe premie lub szansa na podwyżkę w firmie Schrack Technik Polska Sp. z...

Nie ma szans na premie ani na awans. Lepiej odpuścić tę firmę. Szkoda czasu.

expracownik

Dobrze pracować mało zarabiać priorytet firmy i prezesa. Nie polecam uważam że to stracony czas.

roman

Płaca żenująca, podwyżek nie ma od 5 lat, tylko raporty, raporciki i pseudo szkolenia, pomocy od PM żadnej. drobnymi kroczkami do tyłu.

Ellin
@roman 18.07.2017 15:26
Płaca żenująca, podwyżek nie ma od 5 lat, tylko raporty, raporciki i pseudo szkolenia, pomocy od PM żadnej. drobnymi kroczkami...

Widziałem ogłoszenie, że szukają ludzi Doradca techniczno Handlowy w Warszawie, czy ktoś może podać jakie są tutaj średnie zarobki na takim stanowisku? Mam 6 letnie doświadczenie u jednego z renomowanych producentów.

AKtualnyDoradcaHandlowy
@Ellin 02.08.2017 18:52
Widziałem ogłoszenie, że szukają ludzi Doradca techniczno Handlowy w Warszawie, czy ktoś może podać jakie są tutaj średnie zaro...

Daruj sobie, zarobki są bardzo niskie z brakiem perspektyw na podwyżki.

Pracownik

@Paulina, rekrutacje wewnętrzne są stosowane, również na stanowiska kierownicze, niemniej jednak zależy to od działu, że nie wspomnę o zapotrzebowaniu.

Czesio Wyniesio
@Pracownik 03.04.2017 13:49
@Paulina, rekrutacje wewnętrzne są stosowane, również na stanowiska kierownicze, niemniej jednak zależy to od działu, że nie ws...

Człowieku, co ty pleciesz... Jakie rekrutacje wewnętrzne? Chyba, że z magazyniera na dział sprzedaży w Wawie :) Kierowniki już wszystkie obstawione, więc nie ma szans na taki awans. Trzymają się stołków, raportują grzecznie i po cichutku kręcą swoje lody na boku :]

Pracownik
@Czesio Wyniesio 24.04.2017 22:04
Człowieku, co ty pleciesz... Jakie rekrutacje wewnętrzne? Chyba, że z magazyniera na dział sprzedaży w Wawie :) Kierowniki j...

Witam, w sumie racja, jeżeli marzy się awans z magazyniera na prezesa, to takich nie ma... A mówię nie tylko a Wawie. Era Kopciuszków minęła ;)

Paulina

@Pracownik, a czy firma chętnie stosuje rekrutacje wewnętrzne?

Szymon

Witam, Czy możecie coś powiedzieć o oddziale w Kielcach? Ogłoszenie o pracę pojawia się cyklicznie od jakichś 6 miesięcy albo nawet dłużej. I nie wiem czy tam jest aż taka rotacja, czy coś nie halo jest z tą robotą, skoro tak długo szukają. Pozdrowienia Sz

Pracownik
@Szymon 23.02.2017 17:41
Witam, Czy możecie coś powiedzieć o oddziale w Kielcach? Ogłoszenie o pracę pojawia się cyklicznie od jakichś 6 miesięcy albo...

W Kielcach rotacji w zasadzie nie ma, po kilku dobrych latach odszedł jeden z pierwszych pracowników. Ciężko jest znaleźć na tym terenie osobę, która zna się na rzeczy, dlatego rekrutacja trochę się przedłuża. Ponadto rozwijamy biuro kieleckie, stąd też rekrutacja rozpoczęła się zanim ww. pracownik odszedł.

Fuck the system

Charakterystyki głównych bohaterów-Schrack Technik Warszawa od (A do Z) już niedługo: Ogólny opis osób pracujących w tej firmie . Fuck the system...

NickName
@Fuck the system 23.12.2016 20:19
Charakterystyki głównych bohaterów-Schrack Technik Warszawa od (A do Z) już niedługo: Ogólny opis osób pracujących w tej firmi...

Czekam

grs

Bardzo niska płaca bez perspektyw na podwyżki. Ludzie po latach odchodzą z tej firmy przez to właśnie.

4r

no aled jak to wiadomo ze kazda praca ma swoje plusy i minusy cos za cos tak na dobra sprawę to chyba nie istnieje firma która by każdemu dogodzila i wszystko byłoby idealnie to fizyczna niemoziwlsc jest treba po prostu doceniać to co się ma i tyle..

wcj

Dobre warunki pracy, umowa, dobry samochód i inne narzędzia, ładne biura, dobre produkty, sprawna logistyka i know how z Austrii ... ale skandaliczne niskie zarobki, znikome prowizje, brak możliwości rozwoju i awansu, archaiczna struktura i sposób zarządzania, rywalizacja każdy z każdym, słabe kierownictwo średniego szczebla. Dobra praca na początek dla zdobycia doświadczenia. Większość kumatych po jakimś czasie odchodzi do konkurencji.

dawid

a wiecie cos jakie testy z elektryki prowadza na rozmowie rekrutacyjnej?? bo nie wiem co sobie mozna powturzyc.

Klient

Ten czarny PROSTOKĄT co jako magazynier pracuje to jakiś idiota czy psychiczna osoba która nie chce się leczy.Typowy dekiel kto go tam zatrudnił ,rodzina kogoś!!! jakiś kierownik zamieszania.Jak ci ludzie z nim wytrzymują ciągle tą mordę drze ,liczyć nie potrafi jak wydaje towar to zawsze telefon .

obiektywny

Dla spostrzegawczych. O dobrych firmach nie pisze się źle, nikt nie musi ich bronić, dobre firmy nie szukają non-stop pracowników, o dobrych firmach mało kto wypowiada się tutaj.Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

123

Tu wszyscy handlowcy mają takie stanowisko (DT-H). Brzmi dumnie ale tak naprawdę to najzwyklejszy przedstawiciel handlowy. Pensja to podstawa + premia od obrotu. A proces rekrutacji to już majstersztyk w ich wykonaniu. Rekrutacja jak na kierownika promu kosmicznego NASA.

Caban

Najlepszy jest Wyszogród cała familiada –Kaban kierownik wie jak zarządzać ,no cóż zawsze ma coś $....

Zoldan Driżoj

Oszczędźcie sobie swój cenny czas, zdrowie, nerwy i dobre samopoczucie.. Nie jesteś " swój " i nie masz układów z " wielce rządzącymi w szraku " ? - zapomnij o karierze i rozwoju za dobre pieniądze. Poza tym ludzie czytajcie wpisy od początku - ile jest pozytywów? Dwa ? Przedział finansowy.. dwa tysie brutto, ot masz @Nel przedział finansowy na start.. Sukcesów życzę !

Krzysztof Krawczyk

Trzeba przyznać pensję wypłacają na czas to ważne,ale za to stawki mizerne.Firma pracuje sprawnie? Takiego bałaganu i zamieszania długo szukać. A pracowników którzy pracują tam od wielu lat jest kilku, większość to pracownicy ze stosunkowo krótkim stażem.Pracują bo zmusza ich do tego sytuacja na rynku pracy i tyle.Sposób w jaki traktuje się tam ludzi to koszmar.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik

hmmm.... Problemem jest chyba tylko to, ze "najnowszy chłopiec" we Wrocławiu pracuje tylko 3 lata... Pewno masz racje "Anty...", toć to nówka sztuka. Widzę, że konkurencja też szuka nowych pracowników "podobno"

antywazelina chwale sobie

We Wroclawiu to sie chyba tylko dobrze pracuje(usunięte przez administratora)Nowi chlopcy przyszli nowa wazelina. Dopoki stery takie do puty okręt w wazeline plynie.To bardzo przykre ale we wroc to podobno tak dziala.

chwale sobie

Pracuje w biurze we Wroclawiu i nie narzekam. Tak jak napisał ktoś wcześniej - ciężka praca, dobra płaca i tyle. Narzekają ci, którym się nie chce pracować - jak wszędzie.

TL

Znam tą firmę jako były pracownik i były klient. Jak dla mnie to osoby decyzyjne w Schracku to kółko wzajemnej adoracji wchodzące sobie w tyłki a pracownicy handlowi traktowani są jak psy. Co więcej płace są marne a większość PH kręci swoje lody na boku bo mając na utrzymaniu rodzinę to nie da się wyżyć za te ich propozycje. Sztuczki typu sprzedaż 2 razy tego samego towaru jako graty dla prefabrykatora a potem jako gotowa rozdzielnica to standard. Pieniądze i niby wysoka pozycja Schracka na rynku, wysoki obrót to fikcja! Jedyne co jest dobre to jakość produktów, nie ma problemów z reklamacjami itd.

NeverAgain

W Schracku można się uwstecznić, wiem pracowałem , możliwość rozwinięcia charakteru uległość, bierność, wiara w cuda, cierpliwość. Teoretyczne możliwości awansu.Bardzo duże oczekiwania wobec pracownika niewspółmierne z poziomem wynagrodzenia. Występuję również forma kiełbasy wyborczej dla najlepszych dobry samochód.. Filozofia jest prosta poziom wynagrodzenia podstawowego na takim poziomie ze musisz dostać premię, czyli musisz być grzeczny inaczej ciężko koniec z końcem.., jestes cały czas zajęty pracą i gonieniem za kasą ... i wtedy się słuchasz dotego raporciki i akcje i raporty z tych akcji marketingowych kilka w roku. Ps podczas rozmowy rekrutacji polecam operować wynagrodzeniem brutto, bo niektórzy się później zdziwili przecież się umawialiśmy: zgadza się ale , nasze minimum finansowe lepiej nie podawać, każda kwota i tak zostanie pomniejszona sprowadzona do podłogi. Kadra zarządzająca, interesująca... oddział wielkopolska jest chyba tylko przyjazny..Kontakty z Austrią jedynie dla PM oraz zarządu. pozdrawiam wszystkich hardcorowców obecnych oraz przyszłych.

Maniek

Co mogę powiedzieć, nie pracowałem więc nie wiem, ale rozmowa wygląda tak: rzekomo wiele etapów, powolny proces - próbują optymalizować koszty, nawet jeśli jesteś super potem Cie spróbują zdołować, zawsze coś się znajdzie, aby piłeczka była po ich stronie. Więcej nie planuje pokazać się na kolejnych rozmowach. Szkoda czasu

tomsonik

Znam tą firmę bardzo dobrze od wielu lat. Jestem prefabrykatorem i zgadzam się z opiniami o warunkach i marnej płacy w schracku ale jakość produktów jest bardzo wysoka, na pewno wyższa niż hager, eti czy ten nieszczęsny legrand (wysoka awaryjność i nieprzemyślane rozwiązania)

Tomy

Nic się kolego Darku nie zmieniło. Z tego co słyszałem i widziałem ogłoszenia. To zarówno na stanowiska handlowe jak i techniczne wpisywany jest w wyposażenie min samochód. Oczywiście to zwykłe kłamstwo. Żadnego auta nie dostaniecie. Każdy manager wyznaczy wam taki cel aby udowodnić, że nie daliście rady a tym samym czemu ma wam dawać auto skoro nie zarabiacie na siebie ? Brzmi irracjonalnie ? owszem a to wierzchołek tego co mam okazje słyszeć jak jest w środku. Menager zachowuje się nie jak kierownik zespołu, który obstaje za swoimi ludźmi i kieruje zespół tak aby osiągał sukcesy. Liczy się tylko On i jego portfel. Szczytem wszystkiego są teksty gdy firmie spadają słupki to obcinają Ci premie! Jakby to miało pomóc w finansach firmy... I nie zdziw się jak podczas rozmowy o pracę nikt nie powie Ci, że będziesz miał podstawę + premię.... Atmosfera jest beznadziejna, zero wsparcia od kogokolwiek koledzy handlowcy mają swoje tematy i nie będą Ci podpowiadać co i jak. Dział techniczny zajmuje się sprawami technicznymi w max 30%. reszta to wypełnianie jakiś tabel tłumaczenia katalogów itp. Podsumowując, jak masz propozycję pracy w innej firmie to z niej skorzystaj.

antyST

Rozumiem cel Twoich komentarzy. Niestety nie zawierają one obiektywnej oceny. Fakty są takie, że firma straciła większość kluczowych pracowników i nie jest w stanie pozyskać na ich miejsce nowych. Dział Product Managerów jest kompletnie rozbity, a to sprawia, że nowi handlowcy nie mają żadnych szans na wsparcie (wprowadzenie, szkolenia, wsparcie techniczne). Schrack Polska nie posiada żadnej filozofii, a więc nie ma za czym podążać. Strategia firmy to zwykła polityka nakazowo-rozdzielcza i nic więcej. Nie ma żadnej spójnej wizji rozwoju firmy, a rekrutacje to zwykłe "łapanki". W tej firmie nikogo nie obchodzą pracownicy, jesteś dobry wtedy kiedy umiesz zaakceptować butę, arogancję i brak kompetencji. Poziom komunikacji i relacji interpersonalnych jest żenujący i uwłaczający godności ludzkiej.

społeczny

Jeśli chodzi o pracę to jest ciężko. O wszystko trzeba się prosić. Zarobki strasznie niskie. Tłumaczenie Prezesa że sprzedawaj więcej to będziesz więcej zarabiał jest jakąś paranoją!!!! Chłopie przejrzyj na oczy i rozeznaj ile daje konkurencja bo za chwilę połowa ludzi odejdzie i słupki tak Ci spadną że się zdziwisz. Pracownicy są traktowani przedmiotowo, instrumentalnie, a zdolniejsi chcący się rozwijać opuszczają firmę zasilając konkurencję.

Mati

Podstawowym wymogiem rekrutacyjnym w tej firmie jest wiedza techniczna. I to przede wszystkim ta zdobyta dzięki praktyce. Jeśli posiadasz tą wiedzę - plus dla Ciebie, przechodzisz dalej, nadajesz się do dalszej weryfikacji. Kolejnym ważnym wymogiem są Twoje umiejętności społeczne. Wszak praca PH to nie tylko odczytywanie schematów elektrycznych ale przede wszystkim praca z ludźmi. To też stwarza nowe możliwości, zawiera aspekt poznawczy, daje szanse na zbudowanie nowych sieci kontaktów, znajomości. Bez tego nie przetrwasz na dzisiejszym rynku.

Mati

A i jeszcze jedno. Przyjrzyjcie się ogłoszeniom rekrutacyjnym tej firmy. Większość firm (a wiem to doskonale z doświadczenia) mami kandydatów już na poziomie ogłoszenia rekrutacyjnego: możliwościami awansu itp. Tu jest dokładnie tak jak w ogłoszeniu. Nic nie jest zakłamane. Jeśli ktoś przeszedł przez ten pierwszy etap i z uwagą przeczytał ogłoszenie powinien wiedzieć czego może się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej. Np to że jesli jesteś zainteresowany karierą PH w firmie miedzynarodowej w której chcesz mieć kontakt z żywym językiem, np. niemieckim czy angielskim to nie będzie to odpowiednie miejsce dla Ciebie. Tu się nie zrealizujesz w tej dziedzinie, ponieważ firma działa na rynku polskim. Oczywiście, są stanowiska, które wymagają kontaktu z Centralą. Ale taka informacja pojawia się już na etapie ogłoszenia. Dlatego należy DOKŁADNIE i Z NALEżYTĄ UWAGĄ czytać ogłoszenia.

Mati

W żadnej organizacji nie jest idealnie. Tu ludzie narzekają... ale nadal pracują. A to już coś oznacza! Przychodząc do nowej pracy zawsze podejmuje się "ryzyko", nigdy nie wiadomo czy nam się powiedzie czy nie, w jakim stopniu wdrożymy się i zrozumiemy politykę danej firmy i jak szybko będziemy podążali w odpowiednim kierunku i osiągali "założone cele". Są tacy którzy to ryzyko podejmują. Czasami adaptacja do nowych zasad trwa dłużej. Nowy pracownik tej firmy, który zrozumie to co Prezes tłumaczy na spotkaniu kwalifikacyjnym, to czego oczekuje i co oferuje w zamian - nie będzie miał z tym problemu. Kluczem do powodzenia w tej firmie jest uważne słuchanie ze zrozumieniem. Inaczej będzie frustracja, rozgoryczenie i kolejna zmiana.... Nie da się przekopiować zasad ze starej organizacji do nowej organizacji. A wręcz nie powinno się tego robić! Każda firma ma swoją specyfikę i należy podążać za jej filozofią. To gwarantuje sukces również tu. To takie proste a niewiele osób to rozumie...

Menedżer Sprzedaży

Na początek krótka charakterystyka mojej osoby, aby lepiej zrozumieć paradoks spotkania rekrutacyjnego. Posiadam wyższe wykształcenie techniczne, płynny angielski oraz ponad 10 letnie doświadczenie w sprzedaży, w tym 5 lat u konkurencji Schracka. Zacznę o pozytywnych cech: firma ma produkty ze średniej półki jakościowej, konkurencyjne ceny dla klientów oraz sprawną logistykę. Minusy to fatalna polityka handlowa tzn. każdy handlowiec ma swoich klientów i liczy się sprzedaż tylko do tych klientów, czyli tak zwane "słupki". Jeśli masz jakieś duży temat inwestycyjny, chodzisz za nim i na koniec temat wygrywa inna firma (wygrywa cały przetarg) i z towjej pracy masz zero a laury zbiera handlowiec, który akurat obsługuje generalnego wykonawcę. Jest to typowa wrzuta. Mój rozmówca, Kierownik Biura Handlowego Warszawa, na podany wyżej przykład, twierdzi, że owszem, zdarzają się takie przypadki, ale po transakcji klient jest przekierowywany do właściciwego handlowca. A poza tym w firmie panuje miła i koleżeńska atmosfera. Nie wypadało mi się śmiać z tego człowieka, ale niech będzie świadomy, że ma rację. A druga kwestia to finanse: ktoś wcześniej na forum napisał, że Prezes i tak proponuje swoją stawkę. Moim zdaniem sprawa wygląda następująco: mnie się spytano ile, średnio, rocznie (miesięcznie) chcę zarabiać ?? Podkreślam słowo "średnio", ponieważ zazwyczaj pytają się o mininalne oczekiwania. Kandydat podaje sowoją propozcyję, a Prezes i tak ścina ją w dół, wychodząc z założenia, że na rozmowie pytano się o średnią a nie o minimum. Taka niepozorna gra słów może być przyczyną nie porozumień. Podsumowanie: polecam firmę Schrack, dla ludzi o mocnych nerwach oraz niskich oczekiwaniach finansowych.

ja

byłeś juz na rozmowie na PM ? co ciekawego Ci zaproponowano ? ja byłem juz jakiś czas temu ale nie dogadaliśmy sie co do kasy

wujo

Jak wyglada praca na stanowisku Product Managera? jak atmosfera pracy? na jakie zarobki można liczyć?

niepoważnie powaźny

Mogę potwierdzić wszystko powyższe. (usunięte przez administratora)firma.

romek

Byłem na rozmowach kilka etapów. Kadra rekrutując totalnie niepoważna. Jacy menagerowie taka firma. Strata czasu. \"Nie jest glupi ten co jest glupi, glupi jest ten co idzie za glupim\", ciesze sie ze tam nie pracuje.

mati

Masz absolutnie racje. Oni chyba mają problemy z rozumieniem co się do nich mówi. Byłem u nich na 4 rozmowach kwalifikacyjnych. Pod koniec pierwszej rozmowy pytają się ile chciałbym zarabiać. Podaję swoje oczekiwania i po tygodniu dzwonią bym przyszedł na drugą rozmowę, czyli rozumiem, że stawka jest ok. Potem jeszcze 3 i 4 rozmowa ( w sumie nie wiem po co ich tyle, jacyś mało konkretni są) i na koniec prezes podaje mi swoje warunki finansowe, że prawie z krzesła spadłem. Po jaki grzyb ciagaja mnie na tyle spotkan, skoro placa tak marnie i nie sa w stanie przystac na moje warunki? Pierwszy raz spotkalem sie z takim brakiem kompetencji podczas rekrutacji. Tak na marginesie to raczej dlugo jeszcze poszukaja handlowca za takie pieniadze.

mbil

Firma jest totalnym nieporozumieniem jeśli chodzi o zarządzanie.Kadra kierownicza od góry do dołu to ludzie o bardzo niskich kompetencjach. Spędziłem w firmie trochę czasu i traktuję ten okres jako survival ;-). Za stan rzeczy obarczyłbym firmę matkę z Austrii, gdzie zarządzający całymi latami przymykają oko na niekompetencję dając się jednocześnie wodzić za nos. Pracownicy są traktowani przedmiotowo, instrumentalnie, a zdolniejsi chcący się rozwijać opuszczają firmę zasilając konkurencję. Arogancja, niekompetencja, działanie na pokaz, pozoranctwo, brak rozwoju kadry kierowniczej-tak to określę.

fairyking

Byłem na rozmowach w kwietniu. Trochę niepoważne traktowanie kandydatów [pół godz czekania aż ktoś przyjdzie, a raz w ogóle rozmowa się nie odbyła, bo kogoś nie było w pracy :) ], pomimo ze od początku podałem moje oczekiwania finansowe, dopiero na ostatnim spotkaniu z prezesem okazało się że nie mogą tyle zaproponować, proponując coś koło 2 tys na rękę. Jednym słowem strata czasu. Pracuję teraz u ich konkurencji na takich warunkach jak chciałem, więc dziękuję prezesowi Schracka za odrzucenie mojej kandydatury :P

MP0

Pewnie z 2000 na rękę wyciągniesz ale nie więcej

MP0

Śmieszy mnie Twoja opinia o produktach. Jakby każda firma miała super markę to nie potrzeba by było handlowców tylko sklepy internetowe i klienci sami by wszystko sobie zamawiali.

fairyking

Witam. A ta marna płaca to dokładnie jaka? W jakich przedziałach kształtują się zarobki w tej firmie w dziale sprzedaży? Pzdr

pracownik

Beznadziejna atmosfera, jeden na drugiego patrzy wilkiem , kablowanie na porządku dziennym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne pieniądze do tego kierownictwo średniego szczebla to ocean niekompetencji i prywaty jadą tylko na swoich układzikach, nie wiem jak długo wytrzymam , odradzam innym !

se

TL - 2009-12-28 20:50:08 Ciężka praca, godna płaca tak to można w skrócie opisać. Duży plus to komplet narzędzi do pracy dla każdego pracownika z samochodem służbowym włącznie. Praca ciężka, ale płaca nie koniecznie godna. Generalnie płaca jest żałośnie niska. Obiecują góry, a jak idzie co do czego to na koncie tragedia. Produty nikomu nie znane chodzisz i prosisz się by coś sprzedać.

TL

Ciężka praca, godna płaca tak to można w skrócie opisać. Duży plus to komplet narzędzi do pracy dla każdego pracownika z samochodem służbowym włącznie.

Zostaw opinię o Schrack Technik Polska Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schrack Technik Polska Sp. z o.o.