Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno

Szepietowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 6 ocen.

Opinie o Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno

Piotr

To nie jest jakaś korporacja etc tylko zwykły prywaciaż!! Robota jest od rana do nocy, soboty czy święta to trzeba robić( kto robił w betonie wie). Jak nie ma roboty to idź do domu-0 godzin. Jak się rozprujesz po 300h miesięcznie to zarobisz. Na papierze oczywiście najniższa krajowa ale nie dla ominięcia składek czy podatku ale poto, żeby mieć cie w garści a z wypłaceniem za wspominane 300h różnie bywa.

Piotr
@Mały mecenas na małym rowerze 17.02.2018 18:15

Drodzy koledzy, to nie jest żal a jedynie pomocna opinia, która i tak jest dość okrojona i grzeczna w stosunku do wspomnianego pracodawcy )

Nowy
@Piotr 20.02.2018 20:09

Witaj długo tam pracowałeś możesz powiedzieć coś więcej ? 2

Jan Matejko

Inwokacja : Pol kruszy miłości jak zdrowie ten tylko się dowie kto Cię stracił . Dziś miłość swą wielką na papier spisuje bo żem poeta zmartwiony. Pol Kruszy kochany gdzie spędzam większość swego życia odaje Ci miłość daje Ci swoją ciężko pracę dlaczego w dzień wypłaty zabierasz mi pieniądze z mej ciężko zarobionej tacy ? Powiedz mi czemu za mą wierność jedyne co dostaje to (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) przy wypłacie? Pol kruszu kochany pisze i opisuje bo myślę o tobie .

Dziadek
@Jan Matejko 14.02.2018 20:54

Kogoś już widzę całkowicie popierdolilo pozdrawiam

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Parnikus Pospolitus
@Administrator 03.02.2018 10:05

Atmosfera jest super smiechom hihom nie ma końca zwłaszcza przy wypłacie jak trzeba odac 600 zł za przepal paliwa a potem zonka w domu mówi ze przechlalem A ja jej mowie ze za paliwo szefowi odalem

Kierowca zawodowy C+E

Witam czy są przyjęcia do firmy ? Ktoś się orientuje czy będą zatrudniać nowych kierowców i kogo pytać czy wystarczy zadzwonić czy przyjść osobiście należy ? Ściskam Cieplutko Kierowca Zawodowy C+E ksywa Magnes .

Pawlo
@Kierowca zawodowy C+E 01.01.2018 19:48

Skąd kolega jest? Tam stale potrzebują, bo ludzie po paru miesiacach odchodzą. Takze pomysl.

PARNIK NA ZIEMNIAKI

I co z tym zarciem na zimę ? Może zamiast zupy być zwykły wrzątek też przejdzie . Jakieś koce będą ? Może jakieś termiczne ubrania ? Przyjmują teraz ludzi ? Chciał bym złożyć Cv na stanowisko kierownik-kierowca-wezlowy

Smakosz parówek

Jak wygląda sytuacja z posiłkami regeneracyjnymi w okresie zimowym ? Za dobrą zupkę chińską z knooraaaaa dał bym się pochlastac

wojtek

Halohalo w Kolnie szukaja podobno operatora wezla. Opinie to tragiczne są. moze jest ktos z Kolna. Warto? Mam doświadczenie i uprawnienia.

wojtek
@Szef Wszystkich Szefów 23.11.2017 20:59

a na umowie najnizsza krajowa??

Pan W
@wojtek 27.11.2017 17:36

Na umowie średnia krajowa

Łoś

Wolał bym trochę siana

dziadek
@Łoś 17.10.2017 17:52

To nie tu

Iveco

Jedno obiecuja na rozmowie a co do czego za@@@@l od switu do nocy, tyle ze za nocki to nie placa. 24h/7 a tarczke o kant d@py W swojej obecnej firmie za normalny czas to samo dostaje. Pozdro dla cwaniaczków co szukaja frajerow za fajere

Grabarz

Sztywna atmosfera spadam

Mały

bardzo chętnie ale mi nie przekuwaj

Szopeniasty

jak was tak czytam to aż zglodnialem może ktoś ma ochotę na przekuwane parówki z mikrofali?

Byczek

Powiem tak Panowie mam z was pompe.

Parnik

chcesz mieć życie w luksusie zatrudnia się w Pół Kruszy zapraszamy wszystkich jeleni losiow i co tam jeszcze macie praca 20 godzin dziennie aż 4 godziny odpoczynku dziennie wypłaty w rzędzie 4-5 tysięcy ( kwartalnie) zapraszamy daje zdecydowane 10 na 10 żeby było więcej wstawił bym nawet 15

kierowca
@Parnik 17.10.2017 09:33

Jak odliczą za przepały bo bossa nie stać na wache,odlicza za awarie, obetna wyrobione godziny, to tak wyjdzie. A jak inspekcja bez karty zatrzyma to i tego moze nie byc

kierC

do tego kolchozu caly czas szukaja jeleni, kto zaradny to im podziekuje

PARNIK

Hahahaha nic dodać, nic ująć. Wszystko cacy do czasu

Operator

Jeśli chcesz mieć problemy to zatrudnimy się do Wojno Z.

qwerty

Jakie opinie o pracy w Polkruszu?

Zostaw opinię o Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno - Szepietowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno