Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno

Szepietowo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 32 ocen.

Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno
3 32 6 1

Opinie o Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Witek

Tylko mowa o pieniądzach o kasie o mamonie. Nikt nie mówi o samorealizacji i sukcesie zawodowym. Powiem obrazowo kiedyś nawet na bułkę mnie nie było stać a teraz od kąd tu pracuje chleb cały kupię a w sezonie to dupki z obu stron wyrzucam bo mnie stać w zimę już tak nie szaleje.

Pompa
@Witek 07.08.2018 19:43

Albo krówki oleckie

TikTak

Dla jednych chleb suchy, dla innych miód. Co kto lubi. W tej firmie szeregowy pracownik nie ma co myśleć o samorealizacji czy sukcesie zawodowego. Pracowałem tu, i nigdy nie mogłem mieć poczucia że firma dba o mnie bo ja dbam o nią. Robisz na czyjś zad. Radzę poszukać pracy gdzie będzie i na pączka stać. Są takie.

Maja

Właśnie @Witek, może wiesz czy przez takie robienie nadgodzin da się w Pol-Kruszu wyciągnąć więcej niż przeciętna stawka w branży? To bardzo ważna informacja dla osób, które chcą się w przyszłości w firmie zatrudnić i sprawdzić czy warunki pracy się opłacają.

Radosny poeta z okolic Mrągowa

Strata czasu można porównać pracę tam do rzucia gumy dopóki jesteś slodziutki i ładnie pachniesz zachwalaja cię i każdy jest miły w momencie kiedy tracisz smak a godziny pracy (średnio po 15 dziennie) cię dobijaja i zaczynasz się buntowac odrazu widzą problem tylko i wyłącznie w tobie ładują w papierek i wyrzucają do kosza. Jeśli kogoś ciśnie sytuacja życiowa i musi więcej zarobić owszem polecam ale na dłuższą metę jak ktoś szuka strata czasu chyba że nie masz własnego życia.

Witek
@Radosny poeta z okolic Mrągowa 13.07.2018 22:05

Jaką stawkę płacą za nadgodziny i soboty?

BONO

Jeśli kogoś nie stać na zatrudnienie ludzi, to niech ich nie "zatrudnia".

Sprzedam mazde

Witek pytasz o stan techniczny aut jeśli mógł bym porównać to do stanu człowieka podczas wypadku słowo KRYTYCZNY pasowało by w obu przypadkach

Monika Kruklin

Pracowałam w tej firmie półtora roku , na dwóch różnych stanowiskach , zero wyzysku i nadgodzin, wypłata zawsze na czas , otrzymywałam też premie , pracodawcy bardzo mili i ludzcy , empatyczni, rozumiejący ludzkie problemy , nie jednokrotnie widziałam jak pomagali ludziom w kłopotach choć wcale nie musieli tego robić , mi również , ale ludzie są ludzie zawsze szukają tylko dziury w całym , jak tak komu źle to wypad za granicę ciułać funty , albo do innej firmy żeby wykłócać się o każdy grosz i drżeć czy wypłata będzie na czas.Pozdrawiam

Hehe
@Monika Kruklin 16.07.2018 22:23

Przez półtora roku dorobiła się tyle że do końca życia nie będzie musiała pracować hehe :D albo sama wyjechała ciulac funciaki ludzie to jednak bez mózgi trzecia opcja to że chce wrócić z powrotem do pracy i przez to podaję swoje dane i slodzi firmie Kuroń się skończył hehe

Poeta

Gdy zdenerwujesz Parnika eksmisja już cię wita. Papier masz na stole podpisuj i narka koleś. Możesz prosić błagać to nic nie da musisz płakać krzyczeć i liczyć na litość tego człowieka. A żeby historia zatoczyla koło karma wróci masz moje słowo.

Witek

Witam, warto tam składac papiery na kierowcę? Jak z wypłatą?W jakim stanie auta?

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa istotną rolę. Czy tak samo jest w Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno? Napiszcie, co sądzicie na ten temat.

Grucha

Przeglądy dalej na lewo robią czy już nie mają jelenia?

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych ciekawostek o Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno jako pracodawcy.

Bąkisz

szukam pracy

Boro
@Bąkisz 13.04.2018 21:45

Praca od czapy po jaja tzw targanie paly,praca dla ludzi wytrwalych i ciekawych finalu.

Doradca smaku

Rada na dziś : Czego Parniczek się nie nauczy tego Parnik nie będzie wiedział .

TREP

Każdy może zmienić Firmę w której pracuje. Wolny rynek. Natomiast firmie, w której "góra" widzi skutki choroby, a nie jej przyczyny - niczego dobrego nie wróżę.

Marek

Jak się pracuje? Trochę zaniepokoiłem sie atmosferą a miałem zamiar aplikować.

Jan Brzechwa poeta z Mazur

Gdy Parniczek był malutki to był bardzo okrąglutki. Lubił bardzo sobie zjeść nie odmawiał sobie bez. Teraz jest już chlopcem dużym radzi, prawi , dużo mówi. Powie ci jak zarobić , się dorobić , zna techniki na pieniążek i na to żeby spuścić z kija za pomocą rączek. Morał tej historii jest piękny i wszystkim znany walenie konia zniszczy twoje stawy.

tak to ja

Parnik to dyrektor jak by ktoś nie wiedział

ADMINISTARCJA POL KRUSZU

Komentarze będą analizowane i zostaną sprawdzone numery ID w celu weryfikacji danych osobowych .

Beton
@ADMINISTARCJA POL KRUSZU 01.03.2018 20:06

Co najwyżej administracja moze sprawdzic ile dziennie przybywa opinni. Czas najwyzszy zastanowic sie nad soba i błędną polityka wobec pracownikow, zastraszanie nie jest na miejscu, w koncu mamy wolnosc slowa, a przy okazji wyciagnijcie wnioski

anonim

(usunięte przez administratora)

Parnikus Pospolitus

Jak Ci nie pasuje to się nie zczytuj A najlepiej się zwolnij i daj już spokój z jakimiś tam ustawami. W każdym zakładzie panują jakieś zasady i albo się im dostosowujesz albo spadasz nikt nikogo na siłę nie trzyma jeśli u Zbigniewa W Ci źle to szukaj szczęścia u drugiego pracodawcy. Mówiłem to ja Parnikus Pospolitus

Pozer Hunter

Każdy z Was wylewa tylko żale.Rozumiem jeszcze byłych pracowników ale reszta jak tylko się poprawi klimat, podkuli ogonki i potulnie będzie trzaskać godzinki:)nie będzie miała nawet czasu wejść na neta, już wam to wasz szef zapewni rozrywkę.

Borowik
@Milano 01.03.2018 12:10

Co można zarzucić pracodawcy to można, ale wypłata jest zawsze na czas i wypłacana w całości, chyba że kogoś nie ma w danym dniu bądź wróci późno z budowy, ale kasa jest zawsze zostawiona u kierownika i on niezwłocznie przekazuje należność, tak więc bez przesady, co za dużo to nie zdrowo.

SF

Przyjdzie ktoś normalny z ambicjami, popracuje, zobaczy ten cyrk, i rzuca tę robotę. Szkoda zdrowia. Jeden wielki(usunięte przez administratora)

Złośnik
@SF 28.02.2018 18:22

Masz trochę ambicji to wstąp do Policji, chyba że byleś karany do Polikruszu.

Ta

Pracowałam w biurze w jednym z oddziałów. Praca nie była najcięższa, normalne, biurowe czynności. Szef zawsze pogadny, uśmiechnięty, jednak wielokrotnie trzeba było zostawać po godzinach za nic. Podpisywanie wniosków urlopowych inblanco to norma a wynagrodzenie zawsze było niespodzianką raz lepszą, raz gorszą. Dziś wiem, że pracownik w ue ma nie tylko pracować ale ma też swoje prawa co do czasu pracy, jej warunków i dni wolnych.

somebody

Nie wiem jak na innych oddziałach, ale na Kolnie nie jest źle. Wiadomo jak to praca przy betonie, godziny są różne, co nie było dla mnie zaskoczeniem i byłem o tym poinformowany. Atmosfera pracy jest ok, kasa na czas. Robiąc swoje nikt nie ma do nikogo pretensji, więc wszystkim narzekającym życzę powodzenia w innych firmach.

zacięty
@somebody 27.02.2018 13:09

Czyli jak łysek skrobnie cie na pieniądze za paliwo, które schochlował twój wrak, i będzie wmawiał ze nie spuszczaj to nie będzie przepalał, powiesz no dobrze wiedziałem o tym proszę odciąć z wypłaty, postaram się tego nie robić? ?

Historyk

Winston Churhill powiedział kiedyś "Sukces nigdy nie jest ostateczny.Porażka nigdy nie jest totalna, liczy się tylko odwaga" Pomóżmy właścicielowi Firmy Pol-Krusz zrozumieć, że prowadzi politykę krzywdzącą swoich pracowników rodem z epoki PRL, że dzięki takiemu działaniu o jakim mowa w tych wszystkich opiniach będzie miał tylko samych najgorszych, niedoświadczonych pracowników z którymi będą wieczne problemy i Polski nowej z nimi nie zbuduje.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Natan
@Tom 27.02.2018 16:47

Lubie filmy dla ludzi o mocnych nerwach, nadaję sie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kasper
@Biały 27.02.2018 12:13

Pracowałem w tej firmie kilka miesięcy, pracuje teraz w konkurencji. Nie pasowało dla mnie, zwolniłem sie i nie pisze tych pierdół. Czytając te wszystkie żałosne komentarze, śmiech mnie zalewa. Wypowiedzi jak najbardziej są potrzebne dla każdego zainteresowanego ale uczciwe przedstawiające niedociągnięcia dwóch stron. Na tą chwile najbardziej roszczeniową grupą ludzi jest WBT Mrągowo, znamy się wszyscy, wielokrotnie z bliska widziałem zachowanie i działanie ludzi którzy tam pracują, nie było godne pracownika, dlatego się m.in zwolniłem.

Smakosz parówek

Jak wygląda sytuacja z posiłkami regeneracyjnymi w okresie zimowym ? Za dobrą zupkę chińską z knooraaaaa dał bym się pochlastac

radzik
@Smakosz parówek 30.11.2017 16:29

na twoje szczęście wystarczy jak obciągniesz dla właściciela

anonim

(usunięte przez administratora)

stożek

Zgadzam się z Leszkiem, przezwanie mam oszczędności na paliwie nawet do 800 zł, Bos płaci tak jak się umówi. Masz oszczędności płaci po cenie zakupu masz przepał przeważnie dzieli to na połowę, i nie odcina całości. Zrobiłem raz straty na 2500 tys zł, zostało potrącone 1000 zł w ratach, gdzie koledzy straszyli że obciąży za całość i zwolni. Właściciel ma swoje humory, ale to jedna z lepszych Firm w których pracowałem, a mam już 59 lat.

Kierowca zawodowy C+E

Witam czy są przyjęcia do firmy ? Ktoś się orientuje czy będą zatrudniać nowych kierowców i kogo pytać czy wystarczy zadzwonić czy przyjść osobiście należy ? Ściskam Cieplutko Kierowca Zawodowy C+E ksywa Magnes .

Pawlo
@Kierowca zawodowy C+E 01.01.2018 19:48

Skąd kolega jest? Tam stale potrzebują, bo ludzie po paru miesiacach odchodzą. Takze pomysl.

Zostaw opinię o Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno - Szepietowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Krusz Firma Handlowo-Usługowa Zbigniew Wojno