Reuss-Seifert Sp. z o.o.

Poniatów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 25 ocen.

Opinie o Reuss-Seifert Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reuss-Seifert Sp. z o.o.

Sąsiad

Super firma, pozazdroszczę i składam tam papiery. Jestem palący fajki i widać ze kierownictwo jest super bo ciagle pełno ludzi na tych palarniach a wieczorami jak nie ma szefów to już tłumy czyli nie jest tak zle jak u nas bo u nas nie wolno i wywalają nawet jak wyczują faje. Idę tam

sebek
@Sąsiad 23.02.2018 05:29

No to chodź :) U nas zwalniają tylko jak się naprawdę coś przeskrobie. Tolerują dużo, ale niektórym to i tak mało.

Pracowity
@sebek 23.02.2018 10:56

Prawda, pijaków nie tolerują - alkotest i wypad, to w sumie dobrze bo tacy zagrażają wszystkim i morale spadają. Popieram i więcej takich akcji poprosimy i będzie lepiej

kontroler1234

Moim zdaniem firmą kieruje ciemnota albo czerwona kurtka( brak właściwego kierowania), której wydaje się, że jednym pracownikiem zrobi produkcję i zarobi fortunę. Nie ma właściwych norm pracy. Z BHP można napisać piękny kryminał.

pakowacz
@kontroler1234 21.02.2018 16:33

Czerwona kurtka?

Stokrotka55

Ludzie się zwalniają albo oni ludzi zwalniają a dalej szukają ludzi do pracy... Żal po prostu że takie coś istnieje tu. Ta firma to naj większa porażka sami nie wiedzą czego chcą najlepiej jak by przyszli ludzie i za parę groszy pracowali a oni siedzą i tylko chcą rządzić niech do roboty się wezmą... Kierownictwo na niczym się nie zna to żenada że są na takich stanowiskach za takie pieniądze ja im bym nawet 1zł nie dała ich wiedza to rozum 2 latka. W szczegolności kierownik UR MM to wielki kłamca który na niczym się nie zna lepiej niech weźmie się do roboty a nie jeździ na hulajnodze !!! NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!

Karol-ina66
@Stokrotka55 21.02.2018 23:44

Normalna sprawa, pracownicy się zwalniają i są zwalniani to znaczy, że nadszedł czas na przesiew obustronny - tych, którzy już się napracowali, tych co nakłamali, naobiecywali w CV i na rozmowach ale jednak się nie kwalifikują aby ktoś ich dostrzegł, tych, którzy nie mogą żyć bez zwolnionych i idą za nimi. Naturalny proces, dzięki któremu inni mają szanse na awanse :) i poprawę nastrojów

Resor
@Stokrotka55 21.02.2018 23:44

Akurat MM to ma głowę na karku. Normalny facet.

Anim2

FIRMA TO JEST TOTALNE DNO TAK JAK LUDZIE KTÓRZY TAM KIERUJĄ TYM !!!!

pipi
@Anim2 22.02.2018 10:30

Dno to jest żalenie się po internetach hahaha

Pracownicy

Drogi Panie Dyrektorze ile jeszcze mamy wysłuchiwać obiecanek i kłamstw działu HR. Uprzejmie donoszę iż jedna Pani z HR już w jednej firmie w rejonie naobiecywała i uciekła pozostawiając pracowników z obietnicami. Czy U nas też mamy czekać na taki scenariusz ? Lepiej nie obiecywać a uruchomić działanie HR to i pracownicy będą miło zaskoczeni i morale się podniesie. Niestety HR kłamie nas pracowników czyli też i Pana.

Ucho pracownika

Wyzysk w pracy... Pracownicy jeżdżący na szkolenia do Niemiec mogli zauważyć jak pracują "RASOWI Niemcy" za 2/3 razy większe pieniądze(Niemcy-3/4 maszyny na osobę, Polska 8/11maszyn- na osobę). Pracownicy nie są szanowani, dla przełożonych liczy się tylko produkcja, nie dobro pracownika. Podsumowując- brakuje tylko kolczatek na płocie.

Gall Anonim
@Lider 22.01.2018 20:00

Skoro tu nie pracujesz to po co sie wypowiadasz.

Placek
@Lider 22.01.2018 20:00

Panie „Liderze” kłaniam się Panu! :) dziwne lepsze pieniądze i nie przyszedł „Pan” tu... hmmm, nie chodziło mi o to że w Niemczech zarabia sie mniej, a raczej o obowiązki i prace- tu a tam spora różnica:) poza kasa liczy się też praca a tu jest jej sporo więcej jak w Niemczech. A i kierownictwo tam człowiek mógł porozmawiać z kierownikiem czy liderem mającym 20kilka lat stażu. Tutaj?- Kierownik tylko rozkazuje.

nowosolanin

Tez chciałem złożyć podanie,ale jak poczytałem, co sie dzieje w tej firmie, to dziękuję. ..oj ludzie odejdą.

Boguś Linda

Bbo too nnie ddobra kobieta jjest AM

Współpracownik

Pani AM czy w końcu przestanie Pani mydlić oczy, my nie jesteśmy głupi.

halo

ale objazd po firmie ze hej, chciałem zlożyć podanko ale chyba dziękujemy ;) przeczytałem ta fale bluzgów itp. dziwne ze firma się tu udziela i wdaje w niepotrzebne dyskusje. nie da rady zadowolić 100% pracowników. wydajcie jakies oświadczenie żeby to niewygladalo tak strasznie i więcej nie odpisujcie. i prawda jest taka ze pracownicy produkcyjni tworza glownie firme i "cokolwiek" w niej wypracowują, jak nie będą szanowani za prace to odejda proste

były pracownik

Pani Na.......lia. to dopiero jest lejwoda.jeszcze z tak kłamliwa osobą się nie spotkałam. Na rozmowie cuda obiecała, że bedzie dobrze, że premie,że socjal.a Pani A..ia?niema pojecia co dzieje sie na firmie. Żenada nie zakład.

Kowalski15

Pani AM i Pani N poprostu okłamują pracowników. Na rozmowie kwalifikacyjnej była mowa o premiach i benefit ach a tu echo.

Współpracownik

Pani AM z HR proszę się ogarnąć MY panią znamy

Życzliwy

Witam serdecznie. W tej firmie to jest problem największy z P. Kierownikiem Kuczy......... . Bo nie umie i nie ma pojecia jak stworzyć mila ,zwarta i zawsze gotowa ekipe w zakładzie. Co chwilę zmiana decyzji jak sie tlumaczy ,mowi i dobrze radzi to potrafi sie na piecie obrocic i pujsc. Wozkowi maja wozic 50m " bic baki" ( 1,200- 2000) kg paleciakami podkresle nie wozkiem widlowym.Komunikacja wogole zadna,brak podwyzek dla wszystkich pracowników. Dostaja tylko ci co sie przeprowadzili do ns i okolic. Logistyka nie ma komunikacji zadnej. Na jednej zmianie 8 ludzi wszystkich a na innych np. 8-11 to sama produkcja a maszyn juz jest 80 szt. A ludzi dalej nie zatrudniaja na plastik. Ważny teraz dla firmy jest plastik i metal. A Pan D. Jezdzi se 4-ro kolowcem po zakładzie. Wozki rozwalone . A gora czyli biura maja to gdzieś. Czas pomyslec lub zrobic solidne zebranie Biura a pracownicy i wysluchac .

Ja
@Życzliwy 04.10.2017 07:27

Co Ty pie*dolisz, od wożenia BigBagów mamy elektryczne pieski :)

byly elektryk
@Życzliwy 04.10.2017 07:27

ten Pan juz u nas podpadl na szkoleniu. Niestety rezystencja na dobre rady a w tym szczegolnie jak traktowiac pracownika nic nie pomogly. W tym wypadku dyrekcja powinna wyciagnac konsekwencje. Inaczej niedlugu ludzi do pracy zabraknie!

Placek

Firma zagadka, nie wiadomo na czym sie stoi. Kierownictwo boi sie „szefostwa”, brak porozumienia na lini polsko- niemieckiej... A o socjalu dalej nikt nic nie mówi... a i obiecane na rozmowie kwalifikacyjnej premie :)? Wow.. tak tak „zapraszamy do kadr w celu uzyskania informacji” :)!

Pracownik

Jestem w szoku że ludzie na dziale PVC tam praciją syf,smród i chałas a maszyny to wołają o pomste do nieba nerwicy idzie się nabawić cały czas coś się psuje .i liderzy zapie... a zwłaszcza Piotr.J .Nie pracował bym tam za żadne pieniądze .nie polecam działu PVC .

Obecny pracownik

Szkoda, że osoba której nie udało się utrzymać w firmie próbuje pisać obiektywna opinię. To żal za utracona dobra pracą?

Były pracownik

Nie polecam. Wyzysk i nic więcej. Szefostwo chce najlepiej żeby jeden człowiek robił na 3 etatach. Atmosfera jak w (usunięte przez administratora). Ale spokojnie firm jest dużo. Mam nadzieję, że w koncu ludzie przejrzą na oczy.

XXX

Pani z HR planujecie jakieś motywacje dla pracowników i dodatki funkcyjne dla kierowników czy liderów bo to w tych czasach to podstawa

HR REUSS-SEIFERT
@XXX 02.10.2017 00:19

Dzień dobry :) Informacja o planowanym terminie wprowadzenia benefitów była podawana na rozmowie kwalifikacyjnej, jeżeli ktoś o to pytał. Forum internetowe nie jest miejscem do omawiania wewnętrznych spraw firmy. Wszystkie informacje można uzyskać w naszych biurach. Drzwi są zawsze otwarte. Zapraszamy do rozmowy.

Szeregowy Pracownik
@HR REUSS-SEIFERT 04.10.2017 11:45

Miesiąc Styczeń się kończy a konkretów niestety brak.. będzie coś/nie będzie..luty, czerwiec, grudzień, wcale - nie wiadomo,nikt nas pracowników nie informuje niestety, nie chodzi wiadomo o kasę samą a informację, by spokojnie cierpliwie pracować. Niewiedza i niepewność najgorszym wrogiem Reuss-Seifert jest.

Nowa sol

Jak zwykle nedzne pieniadze a zastanawialem sie zeby isc tam 2150 na lape parodia

HR REUSS-SEIFERT
@Ja. 06.01.2018 17:43

Dzień dobry :) Proces rekrutacyjny w Naszej firmie jest prowadzony od początku niezależnie w stosunku do innych firm na strefie. Każdy, kto złożył CV jest pełnoprawnym kandydatem. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami, czyli takimi, którzy najtrafniej spełniają Nasze oczekiwania. Zdarza się również tak, że wszystkie etaty na danym stanowisku są już obsadzone i nie jesteśmy w stanie zatrudnić dodatkowych osób. Mamy nadzieję, że będziemy mogli skontaktować się z Panią w przyszłości i zaproponować spotkanie :) Pozdrawiamy serdecznie!

Ja.
@HR REUSS-SEIFERT 17.01.2018 09:53

Dziekuję i pozdrawiam .

Zniechęcony

Niestety coraz gorzej sie dzieje w firmie.. Reuss w pełni jeszcze nie wystartował a ludzie zwalniają sie jeden po drugim. Na rozmowie o pracę obiecywano socjale i premie początkiem nowego roku, pół roku mineło a info żadnego jak nie było tak nie ma ( a wiadomo, nie chodzi o samą kasę ale chociaż konkretne informacje co i jak a nie bajki) , po próbnym z podwyżkami różnie, ostatnio najcześciej brak co nie jednemu pomaga podjąć decyzje o rezygnacji. Ekwiwalentu za pranie jak dawnośmy nie widzieli tak nie ma, podobnie z kasą za delegacje, gdzie tylko słyszy się przekładanie terminów, choć już i tak po czasie ( ciekawe czy doliczą ustawowe odsetki za zwłokę?? ). wyjazdy ostatnie okrojone na max, zapewne bedzie tak samo i ze szkoleniami, które gdzieś tam były zapowiadane. Ludzie dali firmie kredyt zaufania, ale coraz to nowe "smaczki" powodują, że nie jedna osoba niebawem zmieni pracę a szkoda, zakład z ogromnym marnowanym niestety potencjałem. Problem z zarzadzaniem, czy niekompetentne osoby na stanowiskach tudzież przydzielone do przenosin zakładów do PL? Kto to wie...Wątpię by całe to zamieszanie było winą zwykłego, niemającego na nic wpływu szarego pracownika...

Maria
@Zniechęcony 12.01.2018 11:18

Jednak coś na rzeczy musi być. W innych komentarzach przedstawiciele odpowiadali na złe komentarze a teraz cisza. Jeżeli tak dalej będą postępować z pracownikami to sądzę, że niedługo będzie dużo wypowiedzen od pracowników. I wtedy nie będzie komu pracować i firma zanim się rozkręcić już będzie zawijać graty. Firma pewnie goni kredyt za kredytem ciekawa jestem czy z wypłatami niedługo też tak będzie.

HR REUSS-SEIFERT
@Zniechęcony 12.01.2018 11:18

Forum internetowe nie jest miejscem do omawiania wewnętrznych spraw firmy. Wszystkie informacje można uzyskać w naszych biurach. Drzwi są zawsze otwarte. Zapraszamy do rozmowy :) Zniechęcony i Ciekawski - nie mamy pracowników o takich nazwiskach. Dlaczego mielibyśmy udzielać jakichkolwiek odpowiedzi na temat firmy bliżej niezidentyfikowanym osobom? Oczywiście prawem Internetu jest mnożenie opinii - prawdziwych bądź nie. Dlatego jak najbardziej wszystkie je czytujemy, o ile czas pozwala, odpowiadamy na komentarze. Jeszcze chętniej odpowiadalibyśmy, gdybyśmy wiedzieli komu dokładnie? :)

maroo

No, no... mało płacą? Z tego co wiem, to jedne z najlepszych stawek na strefie. Jak za mało to może w Electropoli albo Novawencie dają więcej to tam niech niezadowoleni o etaty się starają. Podobno atmosfera na plus. Złożyłem cv i czekam na telefon. Po rozmowie dam znać jak było.

Ojciec Dyrektor
@maroo 09.10.2017 19:52

W Nowavencie kolego za dużo nie zarobisz :D troche się pracowało więc wiem, co mówię. atmosfera kiedyś fajna, teraz coraz gorsza, fajni ludzie odchodzą, z produkcji jak i biur, dyktat prowadzi ( sic! :P ) Księgowa Pepa etc :) praca dla niektorych wygodna i nie wymagajaca mega umiejętności w większości stanowisk, tak więc dla niewymagających spoko robota, kasa średnia, więc jeśli chodzi o rozwój i dobre zarobki to polecam inne firmy, czas świetności Nowaventu minął ;)

Radzia.

Ludzie ,Dyrekcjo ,Liderzy nie czyńcie z Polaków niewolników ,nie twórzcie obozu pracy można inaczej. Stwórzcie miłą i życzliwą atmosfere w pracy ,szanujcie sie nawzajem a to szybko zaowocuje .Siłą i na strach nie da się długo ujechać .Stres w pracy nie służy .Tylu świetnych ludzi tu pracuje,naprawde uszanujcie ich i docencie dajcie im złapać oddech.Klimat ,wyrozumiałość odpowiednia atmosfera ,wsparcie pracownika i bedzie dobrze tylko spokojnie.Pozdrawiam.

Dział Log

Firma bardzo dobrze prosperująca ale tylko na terenie Niemiec , całkiem inne podejście jak i mentalność kierownictwa czy współpracowników wszystko aż się za sobą ciągnie ale tylko do granicy, niestety ale to są fakty że stawiając tak wielka firmę a przyjmując i wkręcając do pracy w biurach osoby nie doświadczone ciągnące za sobą swoich znajomych (największych podpierdalaczy) . To niestety ale załogi dobrej się w tym zakładzie nie zbuduje ,. A widać było na rozmowach kwalifikacyjnych że dział HR szuka dobrych i doświadczonych pracowników którzy chcą pracować i rozwijać się w tym zakładzie ale do rekrutowania nasze wspaniałe koleżanki z działu HR podeszły naprawdę DOBRZE , Tylko że cały chaos powstaje ze strony przełożonych nie pracowników bo to są wszyscy wspaniali ludzie którzy chcą tam pracować a przełożeni widać że doprowadzają do rozpadu tych dobrych zmian , zamiast się zająć swoją robota to wtykają nos w nie swoje sprawy , wystarczy tu popatrzyć na kolegów z logistyki jaki mają problem z panem P.T który za pewnie się czuje i myśli że jest dyrektorem , wielki pan dyplomata który przemawia jak Kaczyński na mównicy i próbuje swoją sztucznie nabytą elokwencją doprowadzić do odejścia wielu chłopaków z tego działu a samemu się zakotwiczyć na pozycji , wielu z nich chce się odezwać bo to co wyczynia na tym zakładzie to przechodzi ludzkie pojęcie. Dlaczego z panem Marcinem współpraca jest bardzo dobra bo to przełożony z wyboru z odpowiednimi kompetencjami i podejściem do reszty ekipy , zasuwa jak każdy z nas a nie jak dyktator P.T który się buja jak bałwan po tym zakładzie każdego goni do biura i smaruję wszędzie wazeliną że kim to on nie jest , przykre jest tylko to że nikt w tym zakładzie nie działa w dobrym kierunku utrzymywania całej grupy przy sobie, pozdrawiam ten zakład i życzę spokojnych świąt bożego narodzenia :-)

Paweł
@Dział Log 18.12.2017 10:31

Witam , kolegę dziękuje za słowa krytyki, bo czasami jest bardzo potrzebna , jak najbardziej wyciągnę wnioski z tych spostrzeżeń, choć niektóre słowa były obraźliwe, było by miło jeśli koledze odwaga pozwoli to przeprosić moją osobę, druga sprawa nie wiem czy bliskich kolega nazywa tez literkami ja nazywam się Paweł Turczyk a nie P.T. Następnym razem proszę przyjść i osobiście powiedzieć co kolegę boli.... ja nie gryzę jestem człowiekiem..... a niezgrywanie bohatera za klawiatury. Życzę koledze spokojnych Wesołych Świąt i super zabawy Sylwestrowej oraz szybkiego powrotu do zdrowia Pozdrawaim

Wwwww

Powiem tak atmosfera jest bardzo dobra działHR bardo miły a zwłaszcza pani A i N zawsze pomocne i przesympatyczne kobiety dusza . Warto składać CV a co do zarobków najpierw trzeba coś pokazać że coś potrafię i dopiero walczyć o kasę

HR REUSS-SEIFERT
@Wwwww 10.10.2017 08:26

Dziękujemy bardzo za miłe słowa! :)

HR REUSS-SEIFERT
@Nowy w Reuss-Seifert 14.10.2017 01:40

Serdecznie dziękujemy za bardzo cenną informację zwrotną. Mamy nadzieję, że z biegiem czasu przybędzie jedynie pozytywnych spostrzeżeń. Pozdrawiamy :)

Obserwator

Firma w rozruchu, a ludzie mają problem ze zrozumieniem podstawowych rzeczy. Zamiast się zaangażować i budować wspólnie, żeby potem korzystać z dobrego miejsca pracy, wylewają smutki w internecie. Ludzie w biurze bardzo mili, można się zawsze dogadać, załatwić. Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś tak dbał o pracownika i się interesował. Jak ktoś chce marudzić to zawsze znajdzie powód. Ja tam widzę Reuss-Seifert jako firmę, z którą można daleko zajść i związać na długie lata.

Obiektywny
@Obserwator 04.10.2017 12:02

No to sie pan u góry myli... jak można planować produkcje, bez narzedzi do pracy? Wylewanie smutków... uła???? Firma juz dawno zaczęła produkcję w Niemczech i większość pracowników widział jak tam sie pracuje... i jak ludzie sie zachowywali- Przychodzili do pracy 30 min przed rozpoczęciem zmiany, toczyli dialogi był uśmiech na ich twarzach natomiast w Polsce człowiek przed zmianą myśli czy podoła powierzonym zadaniom.

maja
@Obserwator 04.10.2017 12:02

zgadza się że firma na rozruchu, ale brak komunikacji między kadrą zrządzającą a robocikami (operatorami), i dążenie przez kierownictwo na siłę do realizacji swoich pomysłów nie do końca przemyślanych bez względu jakie są tego konsekwencje, stawia firmę w niezbyt dobrym świetle na rynku pracodawców , którym pomału zaczynają żądzic pracownicy.

Pracownik

No to zajefajny początek...chciałem tam iść. Widać że w każdej firmie jednakowo jest.

adada

NIE POLECAAAAAAAAAAM !!!

HR REUSS-SEIFERT
@adada 30.09.2017 12:26

Przykro Nam :( Ale z jakiego powodu? Jeżeli istnieją jakieś konkretne kwestie do wyjaśnienia zapraszam do kontaktu: rekrutacja@reuss-seifert.de

Wwwww

Ponoć jest chaos lider na początku ma mniejszą stawke od ustawiacza kto tam zarządza przecież lider ma większom odpowiedzialność

www
@Wwwww 29.09.2017 02:51

Czyli lider ma mniejszom?

Były pracownik

Chaos to za małe słowo by opisać to co dzieje się w tej firmie. Każdego dnia części są przepakowywane z jednego worka do innego, z jednej palety na druga, bo oczywiście nie ma w co pakować. Za dużo maszyn, za mało operatorów. Jeśli nic się w tej kwestii nie zmieni, to ta firma upadnie tak szybko jak powstała, bo nie będzie miał kto przy maszynie stać. Firma która wysłała pracowników za grube tysiące euro na szkolenie nie może kupić podstawowych narzędzi do pracy takich jak nożyki czy pisaki. 7 noży na 3 zmiany, żeby operatorzy sobie przekazywali! A wypłaty 2100 na rękę. Nawet nie ma jak do toalety pójść, o przerwach nie wspominając. Każą kobietom dźwigać 25 kilowe worki z plastikiem, a jak raz na 8 godzin chcesz wyjść na papierosa to wielka afera. Jedynie ustawiacze zarabiają ponoć dobre pieniądze, ale nawet oni szukają już innej pracy, bo nie wyrabiają się z robotą. Oj posypią się zwolnienia i L4. Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie. Dobrze, że już tutaj nie pracuje.

HR REUSS-SEIFERT

Dzień dobry :) Już na wstępie mogę rozwiać wątpliwości - system wyjazdów szkoleniowych jest mniej wiecej stały , ale nie wynosi nigdy 5 tygodni z tygodniową przerwą. Każda zmiana trybu wyjazdów jest indywidualnie ustalana z pracownikiem. Jezeli mogę uzupełnić jeszcze jakieś informacje, które nurtują Naszych potencjalnych kandydatów - zapraszam do kontaktu: rekrutacja@reuss-seifert.de

Mikołaj

Zarobki takie jak w Gedii, po za tym, to bedie też druga gedia : )))

HR REUSS-SEIFERT
@Mikołaj 15.09.2017 09:56

Nic Nam o tym nie wiadomo, raczej nie planujemy się tak rozbudowywać :)

djdjdjdjdjjdj

NO WLASNIE JAK WYGLĄDA SKZOLENEI W NIEMCZECH PONOĆ 5 TYGODNI Z TYGODNIOWĄ PRZERWĄ ??? NIE DA SIE TEGO OBEJSĆ SKZOLENIA ???

tomek

witam jakie zarobki proponuja

Nowy

Był ktoś na szkoleniu w Niemczech jak to tam wygląda

Zatrudniony

Cześć. W chwili obecnej Reuss Seifer kończy budowę swojego zakładu w Nowej Soli. Rekrutacje trwają już kilka miesięcy a pierwsi pracownicy są już na szkoleniach w niemieckich zakładach. Nabór jest dość selektywny i prowadzony z najwyższą kulturą. Widać wyraźnie że zależy im na wykwalifikowanej, inteligentnej i obytej załodze ponieważ nie wszystkim udaje się dostać szansę pracy ( mam na myśli osoby o kierunkowym wykształceniu a nie takich z "łapanki"). O warunkach pracy, zarobkach, możliwościach rozwoju i atmosferze będzie można rozmawiać za kilka miesięcy/lat gdy produkcja ruszy pełną parą. Jednego jestem pewien- jeżeli rekrutacja i związane z nią rozmowy kwalifikacyjne nie są wersją Demo, to już niedługo przed bramą tego zakładu ustawiac się będzie kolejka chętnych tak jak z 10 lat wcześniej przed gedią.

admin

Czy obecnie firma Reuss-Seifert Sp. z o.o. rekrutuje do pracy? Jak patrzą na młodzież, studentów, czy chętnie zatrudniają takie osoby? Wiesz coś na ten temat? Twoja opinia jest cenna!

Zostaw opinię o Reuss-Seifert Sp. z o.o. - Poniatów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reuss-Seifert Sp. z o.o.