Reuss-Seifert Sp. z o.o.

Poniatów

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 37 ocen.

Reuss-Seifert Sp. z o.o.
4 37 6 1

Opinie o Reuss-Seifert Sp. z o.o.

My wy oni

Stało się pierwszy raz brak środków na wypłatę pensji.

Krystyna
@My wy oni 05.11.2018 11:12

@My wy oni, co jest przyczyną takiej sytuacji? Może firma ma jakieś przejściowe kłopoty finansowe, ale niebawem wszystko się naprostuje. Czy pracownicy zostali w jakiś sposób poinformowani, jak wiele czasu może zająć wypłata wynagrodzenia przez pracodawcę?

Alijzy

Hehe kolejna niespodzianka w naszej jakże zacnej firmie - wypłaty brak ;)

Pracownik

Bardzo dziwne... firma zajmuje się plecakami czy torbami pracownikow (rzeczy osobiste na hali), ale nie zajmuje się choćby ubraniami roboczymi- ile naście razy zgłaszany brak ciuchów czy nie doprane rzeczy. Jak długo czekaliśmy na social, co z docenieniem pracownikow - podwyżki ?! To my „teraźniejsi” pracownicy tworzymy zakład w Polsce od podstaw!

Robert
@Pracownik 15.10.2018 23:50

@Pracownik, rozumiem, że te kwestie były już kilkukrotnie zgłaszane pracodawcy. Jaka była jego odpowiedź? Wspominasz też o socjalu w firmie - wygląda na to, że coś się zmieniło w tym temacie. Mógłbyś napisać jakieś szczegóły, jakie są dodatki socjale dla pracowników w Reuss-Seifert?

Trebor
@Robert 16.10.2018 15:41

Robert, a Tobie kto płaci za moderowanie tego forum? Go Work czy HR Reuss? Opornie Ci to idzie. Chcesz wiedzieć, co dają, to się zatrudnij.

Krystyna
@Trebor 17.10.2018 17:36

@Trebor, tak samo jak @Robert jestem moderatorem forum GoWork.pl i nie jest to żadną tajemnicą. Dopytujemy o różnego rodzaju kwestie - czy widzisz w tym coś złego? Nikt nie ma obowiązku odpowiadania zarówno na moje, jak i innych moderatorów pytania.

Robert

@trebor, wydaje mi się, że skoro wypowiadasz się w wątku dotyczącym pracy w Reuss-Seifert to jesteś obecnym lub byłym pracownikiem tej firmy. Napiszesz, jak jest? Jestem ciekawy, jak Ty odbierasz tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki, czy chciałbyś, aby coś uległo zmianie? Zachęcam do wypowiedzi na forum!

Robert

@..., na forum jest miejsce na każdą opinię, zarówno tą pozytywną, jak i negatywną - ważne tylko, aby były to wypowiedzi kulturalne i rzeczowe. Dlaczego ktoś miałby mieć problemy w pracy za podzielenie się swoim zdaniem na forum? Każdy może być tu anonimowy i nie musi zdradzać swojej pozycji zawodowej. Pracujesz aktualnie w Reuss-Seifert?

...
@Robert 23.09.2018 19:38

Pracuje i nie raz bylam/em świadkiem sytuacji w której przełożony stosował mobbing na pracownikach którzy mu nie odpowiadali (może dlatego tyle zwolnień szczególnie na dziale tego Pana?) na szczęście gang rodzinny powoli się rozpada i może w końcu firma zyska lepsza opinie wśród osób poszukujących pracy :)

trebor
@... 29.09.2018 17:23

Myślisz, że ucieka przed nowym dyrektorem? Bo jak się wyda, że w prywatnym folwarku takie nadużycia to oj....

Robert

@..., rozumiem. Czy jesteś pewna, że w firmie panował mobbing? To bardzo poważne oskarżenie. Przypomnę, że z definicji mobbing oznacza prześladowanie, uporczywe nękanie i zastraszanie, stosowanie przemocy psychicznej wobec podwładnego lub współpracownika w miejscu pracy; zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce w Reuss-Seifert? Czy były prowadzone jakieś rozmowy w tej sprawie?

Robert

@Dyzma, ale nie ma problemu z uzyskaniem umowy na czas nieokreślony w Reuss-Seifert? Czy próbowaliście podejmować temat podwyżki ze swoimi przełożonymi? Może warto wyjść z inicjatywą. Czy ktoś z Was chciałby dodać jeszcze kilka słów na temat pracy w tej firmie? Warto dzielić się swoimi opiniami na forum!

stary pracownik.
@Robert 10.09.2018 20:08

zalezy jakim jestes pracownikiem,jezeli jest ok to daja na stale,jezeli jestes nierobem i chodzisz na chorobowe jak co niektorzy,to nie przedluzaja.proste.pozdrawiam.

...
@Robert 10.09.2018 20:08

Dzieł ie się opiniami tylko nie zapomnijcie że muszą być one pozytywne bo jak napiszecie coś negatywnego to możecie mieć poważne problemy w pracy

Robert

@stary pracownik., to w sumie wydaje się dość logiczne. Bardzo dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego! Czy znajdą się na forum osoby, które podjęły niedawno zatrudnienie w Reuss-Seifert? Co możecie powiedzieć o pracy w tym miejscu? Zachęcam do dodawania swoich wypowiedzi!

Dyzma

Jesteśmy w reuss’ie i „zajfercie” zatrudnieni od 15 miesięcy (3 miesiące próbne, i roczna umowa), teraz nadszedł czas na umowę „na czas nie określony”... brak podwyżki za czym idzie brak docenienia pracownikow- każdego działu. Warto dodać ze zniknęła premia za dodatkowy dzień pracy, powoli mówi się o braku możliwości przyjścia na nadgodziny/sobotę... nie tak to sobie człowiek wyobrażał.

Robert

@Robol, po Twoim komentarzu wnoszę, że pracujesz w Reuss-Seifert. Możesz napisać coś więcej o pracy w tym miejscu? Jak oceniasz tego pracodawcę i oferowane przez niego warunki? Czy są one dla Ciebie satysfakcjonujące? Jak pracownicy Reuss-Seifert aktualnie oceniają swoją sytuację? Zachęcam do dodawania swoich opinii!

Robert

@Zadowolony Dziękuję za Twoją opinię. Nie poruszyłeś jednego, bardzo ważnego tematu. Mianowicie, mowa jest o atmosferze w firmie Reuss-Seifert. Możesz powiedzieć jaka ona jest? Od jakiegoś czasu nikt nic nie napisał na ten temat, dlatego liczę na aktualną informację z pierwszej ręki.

Zadowolony
@Robert 10.06.2018 22:18

Jak widać poniżej.... Wtryskarki to jakaś porażka obgaduja się wzajemnie z nikim nie można pogadać bo już romans zmieniają się maszynami co jakiś czas to tylko słychać ta ma lepiej ta spotyka się z tym tamta nic nie robi no masakra ale jak to mówią..... Głównie robią kobiety.... Reszta działów jak najbardziej na plus miła atmosfera ludzie się dogaduja.... A i jeszcze obcokrajowcy na początku każdemu przeszkadzali ale jak się okazało że robią połowę czarnej roboty za nas to zaczęło odpowiadać!!

Robol

Cos w tym jest co piszesz bo już drugi lider z tego działu odchodzi czyżby to przypadek czy reguła .

Robert

@Marlena :), dziękuję Ci bardzo za Twoją odpowiedź, niemniej jednak bardzo proszę o nieużywanie na forum danych osobowych osób trzecich - takich jak na przykład imię czy nazwisko. Jesteśmy na forum publicznym, a takie dane podlegają ochronie. Czy ktoś z Was także zechciałby podzielić się z nami swoją opinią na temat tego pracodawcy?

Robert

@Nowy, a jakie stanowisko Cię interesuje i jakie warunki byłyby dla Ciebie satysfakcjonujące? @Robol, długo już pracujesz w Reuss-Seifert? Jak oceniasz tego pracodawcę na tle podobnych firm z branży? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Reuss-Seifert?

Nowy

Witam, Czy ktoś może mi powiedzieć jakie średnie zarobki na start są w tej firmie? Z góry dziękuję.

Ambasador

W końcu jest social, z miła chęcią skorzystam z niego ja... jak i moja 4 osobowa rodzina! Wow :-) w sam raz na 2 noclegi w hotelu robotniczym ????

Robol
@Ambasador 29.06.2018 04:11

To nie socjal to zapomoga z MOPSu wiecej dostaniesz .Socjal to coś co jest zagwarantowane kodeksie ale nie dotyczy to tej firmy jak i przepisy BHP .Co do warunków płacowych tyle samo co w innych firmach nic specjalneg .

anonymous

Witam Nie polecam dział HR wysłać na przyspieszony kurs RODO (nie wynosi się CV kandydatów z firmy żenada).

Patryk

Jakieś nowinki z pracy w firmie moglibyście napisać na forum!

Robert

@Becks Widzę, że masz dobre zdanie o firmie Reuss-Seifert. Może zechcesz rozwinąć nieco swoją opinię i podzielić się z nami informacjami na temat warunków zatrudnienia oferowanych nowym pracownikom? Każdy szczegółowy komentarz jest na wagę złota i może okazać się niezwykle pomocny dla innych użytkowników.

Becks
@Robert 04.06.2018 21:20

Witam. Na temat warunków zatrudnienia nowym pracownikom za bardzo nic powiedzieć nie mogę. Jakie warunki wynegocjujesz na starcie zapewne takie otrzymasz. Pojawiaja sie "nowe twarze" więc zakład musi być konkurenyjny w stosunku do innych firm w Nowej Soli. Atmosferę określe na 7/10. Jeśli ktoś jest stworzony do narzekania to będzie narzekał- "wampiry energii". O tym że zakład wypłacił w grudniu " pokaźnego karpia" to już hejterzy zapomnieli napisać!!! A obywatele Ukrainy nie robią połowy czarnej roboty tylko 90%. !!!

Zadowolony

Witam.... w końcu nalazem czas na napisanie komentarza.... w firmie pracuje juz rok.... w zakladzie pracuje na stanowisku ogolnym przewijam sie przez caly zaklad ... co stanowisko to inne zdanie...nieroby wiecznie maja cos dopowiedzenia to cieplo to zimno to maszyna niedziala i musi siedziec wiedza doslownie wszystko a szczegolnie kto ile zarabia a nic nie robi i ze zaklad nie ma pieniedzy a WYPLATA ZAWSZE NA CZAS I WSZYSTKIE PREMIE .... inni pracuja i robia swoje ale powiem jak ja to widze.... zarobki... kazdy indiwidualnie walczyl o stawke... premie dostajemy weekendy szczegolnie premiowane swieta to juz w ogole kosmos nikt nikogo nie zmusza do pracy w weekendy ale kazdy chodzi bo kasa dobra... 4brygady owszem sa ale nikt nie pisze ze za 4bryg jest taki dodatek ze netto wychodzi 4cyfrowa liczba.... a w innych zakladach dali 400zl.... owszem biuro omijam bo z daleka zalatuje klamstwem.... prezes lazi po zakladzie i w zasadzie to tylko mu logistyka nie odpowiada... ale to raczej pracownicy tego dzialu robia jakis kabaret.... ogolnie jestem zadowolony z pracy urlopy bez problemu nawet tego samego dnia wyplata zawsze na czas... pozdrawiam jakby cos to odpowiem na jakies pytania w miare rozsadku

olo
@Zadowolony 10.06.2018 20:16

Jak małe trzeba mieć wymagania albo poczucie swojej wartości żeby chwalić swojego pracodawcę za terminowe wypłaty. Naucz się człowieku że nikt Tobie nie robi łaski płacąc w terminie za Twoją pracę. A pogłoski o braku pieniędzy biorą się zapewne z faktu że dużo maszyn stoi z powodu awarii, za naprawę których trzeba zapłacić a nie jest to robione przez dłuższy czas. O jakichkolwiek inwestycjach w maszyny czy narzędzia też można sobie pomarzyć. No chyba że mówimy o klimatyzacji w ......wiadomym miejscu.

Pozdrawiam!
@olo 11.06.2018 09:03

Skoro nie ma pieniędzy to skąd wypłaty? A awarię maszyn zostaw dla ur. Nie wiem czy wiesz ale na zamówione części napewno trzeba poczekać.... Ale zapewne jesteś z działu wtryskarek dlatego nie będę wdawal się z Tobą w dyskusję.

anonim

(usunięte przez administratora)

Becks

Pani Agatko. Pracuje od w tej firmie już ponad rok ( w zasadzie od początku)i nigdy nie zdarzyło mi się aby Pani A M mnie oszukała - a powiem więcej że w niektórych kwestiach wręcz pomagała bezinteresownie. Myślę że najlepiej byłoby wyjaśnić sprawę między sobą a nie prać brudy na :go work. Pozdrawiam

aaa

To prawda. Potwierdzam.Na rozmowie kwalifikacyjnej twierdzili że nie będą przyjmować Ukraińców oraz nie będzie systemy czterobrygadowego. Generalnie jest wyjątkowy (usunięte przez administratora) w tym zakładzie.

Robert

@Agatka Przypominam, że forum nie jest miejscem do obrażania innych osób, niezależnie czy to współpracowników, pracodawcy, czy innych użytkowników. Jeżeli jesteś pracownikiem bądź byłym pracownikiem firmy Reuss-Seifert, może podzielisz się szczegółową opinią na temat tego, jak przebiegała współpraca z tym pracodawcą?

Robert

@Robol Z tego, co udało mi się zrozumieć to nie byłeś zadowolony z zarobków w firmie Reuss-Seifert. Pozostańmy przy tym, że jest to kwestia indywidualna i dla innych takie zarobki mogą być ok. Niemniej, chciałem się Ciebie spytać o pozostałe warunki zatrudnienia w firmie. Będę wdzięczny. @olo Zapoznaj się z regulaminem forum, zanim umieścisz komentarz. Twój go łamie. Pozostawiam Ci link do niego - https://www.gowork.pl/regulamin Możesz w każdym razie napisać, dlaczego nie polecasz pracy w tej firmie?

Gutek

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisać?

Były
@Gutek 25.04.2018 11:02

Hmm no właśnie pewnie są jakieś pozytywy napiszcie

12345
@Gutek 25.04.2018 11:02

Hmm czyżby to ktoś z nowego działu z betonów ?

Robol
@Gutek 25.04.2018 11:02

A co można powiedzieć dobrego o firmie która przeniosła się do polski po to żeby jak najniższym kosztem zarabiać . Za parę dni kończy mi się umowa i żegnam się Reuss-Seifert niech koledzy z Ukrainy pracują siedem dni w tygodniu po 12 godzin tylko ciekawe jak długo tak dadzą radę .

12345

Firma działa od połowy 2017 roku socjal nie istnieje jak do tej pory i cisza na jego temat system premiomy nie istnieje . Praktycznie żądania pracy 6 dni w tygodni nie ma znaczenia pierwsza czy trzecia zmiana . Ogólny bałagan ! Maszyny przywiezione z Niemiec stare ! Często się psują . Niesamowita rotacja pracowników , już mówi się o systemie czterobrygadowym . Co innego na rozmowie kwalifikacyjnej co innego okazuje się po podpisaniu umowy . Firma miała na starcie niesamowity kredyt zaufania i bardzo dobra opinie niestety kredyt już się wyczerpał po opini zostało tylko wspomnienie . Osobiście nie polecam ale jak ktoś chce niech próbuje .Pozdrawiam

ciekawski

jaka się pracuje w tej firmie? jakie są relacje między pracownikami?

Pss
@ciekawski 30.03.2018 10:05

To żart ?

ciekawski
@Pss 30.03.2018 15:55

nie

maja
@ciekawski 30.03.2018 10:05

relacje są bardzo złe wręcz obrzydliwe, operatorzy są leniwi pracują tak jak by musieli, zajmują się tylko obgadywaniem osób tych które w danym momencie są odwrócone do nich plecami

Gall Anonim
@maja 05.04.2018 06:40

A ja bym powiedział ze wszystko zależy od działu i zmiany. Ludzie potrafią się zgrać ale zawsze trafi się jeden co będzie chciał wszystko popsuć.

I see more if you think

Czemu nie bylo ogloszen na stanowiska kierownicze i biurowe kiedy firma powstawala?

Tomasz

Szkoda, że niektóre osoby nie potrafią docenić dobrej firmy nie mówiąc już , że nie potrafią tu pracować!!!

Kancelaria

Administratorze - użytkownicy forum łamią regulamin a Administrator forum nie reaguje !! Ujawniane są dane osób, które można łatwo zidentyfikować. Teoria: cyt. ze strony gumula-kubicka.pl/2017/07/dane-osobowe/ Należy posty zlikwidować a osoby poszkodowane będą żądały IP urządzeń z których zostały wysłane takie dane aby wyciągnąć konsekwencje nie czytania prawa i regulaminów forum. Nawet ujawnianie uproszczonych danych osobowych przez użytkowników są przestępstwem !!!! Pojęcie danych osobowych definiuje nam ustawa o ochronie danych osobowych. Dane osobowe to wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Dalej ustawa precyzuje nam, czym jest osoba możliwa do zidentyfikowania. Jest to osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne. Jednocześnie ustawa wskazuje, że informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. przypis tekst: gumula-kubicka.pl/2017/07/dane-osobowe/ Danymi osobowymi będą zatem, mówiąc potocznie, takie dane (informacje), które pozwalają nam na określenie tożsamości konkretnej osoby, bez nadzwyczajnego wysiłku i nakładu czasu, kosztów, działań. Warto zwrócić uwagę na to, że pojęcie danych osobowych nie jest pojęciem ostrym i jednoznacznym, bowiem ta sama informacja może stanowić informację wystarczającą dla ustalenia tożsamości danej osoby, na przykład w zależności od tego z jakimi informacjami zostanie zestawiona, albo, kto tą informacją dysponuje. Warto wspomnieć o tym, że danymi osobowymi są też dane, które wprawdzie nie pozwalają na natychmiastową identyfikację danej osoby, ale są wystarczające do jej zidentyfikowania przy zastosowaniu pewnych środków – pod warunkiem, że nie wymaga ona angażowania nadmiernych kosztów, czasu lub działań. Jeżeli to wszystko wydaje się póki co dość enigmatyczne, zaraz przejdziemy do przykładów. przypis tekst: http://kompendiumprawne.pl/2013/05/21/konsekwencje-naruszenia-ustawy-o-ochronie-danych-osobowych/ Grzywna w celu przymuszenia może być nakładana zarówno na osoby fizyczne, jak i osoby prawne, a także na jednostki organizacyjne nie posiadające osobowości prawnej. Grzywna w celu przymuszenia może być nakładana kilkakrotnie w tej samej lub wyższej kwocie. Każdorazowo nałożona grzywna nie może przekraczać kwoty 10.000 zł, a w stosunku do osób prawnych i jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej kwoty 50.000 zł. Grzywny nakładane wielokrotnie nie mogą łącznie przekroczyć kwoty 50.000 zł, a w stosunku do osób prawnych i jednostek organizacyjnych nie posiadających osobowości prawnej kwoty 200.000 zł. W praktyce zdecydowana większość przedsiębiorców w związku z prowadzona działalnością gospodarczą przetwarza dane osobowe. Jednak mało kto zdaje sobie sprawę z konsekwencji przetwarzania danych niezgodnie z prawem, np. poprzez przetwarzanie danych bez posiadana zgody na to działanie. Jak wynika z treści art. 18 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r., o ochronie danych osobowych (Dz. U. 2002 r., nr 101, poz. 926 wraz z późn. zm.) w przypadku naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych z urzędu lub na wniosek osoby zainteresowanej, w drodze decyzji administracyjnej, nakazuje przywrócenie stanu zgodnego z prawem, a w szczególności: 1) usunięcie uchybień, 2) uzupełnienie, uaktualnienie, sprostowanie, udostępnienie lub nie udostępnienie danych osobowych, 3) zastosowanie dodatkowych środków zabezpieczających zgromadzone dane osobowe, 4) wstrzymanie przekazywania danych osobowych do państwa trzeciego, 5) zabezpieczenie danych lub przekazanie ich innym podmiotom, 6) usunięcie danych osobowych. Zwrócić należy uwagę, że decyzje Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, o których mowa powyżej, w odniesieniu do zbiorów danych osobowych, nie mogą nakazywać usunięcia danych osobowych zebranych w toku czynności operacyjno-rozpoznawczych prowadzonych na podstawie przepisów prawa. Ponadto w razie stwierdzenia, że działanie lub zaniechanie kierownika jednostki organizacyjnej, jej pracownika lub innej osoby fizycznej będącej administratorem danych wyczerpuje znamiona przestępstwa określonego w ustawie, Generalny Inspektor Danych Osobowych kieruje do organu powołanego do ścigania przestępstw zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, dołączając dowody dokumentujące podejrzenie (art. 19 ustawy). Niezależnie od powyższego, w przypadku niezastosowania się do decyzji Generalnego Inspektora Danych Osobowych, na podmiot do którego skierowana została decyzja, nałożona może zostać grzywna w celu przymuszenia. Zgodnie z treścią art. 119 ustawy z dnia 17 czerwca 1966 p postępowaniu egzekucyjnym w administracji

Hard Worker
@Kancelaria 25.02.2018 15:41

"kancelario" jeśli już rzucasz/-cie paragrafami z internetu, wypadało by chociaż się przedstawić, kim jesteś/jesteście bo "internetowych specjalystów" na pęczki, a artykuły to i w google możemy sobie tak na prawdę wynaleźć sami

Hard Worker
@Hard Worker 25.03.2018 01:01

bazując nawet na https://gumula-kubicka.pl/2017/07/dane-osobowe/ - inicjały same w sobie nie stanowią danych osobowych, a biorąc pod uwagę ilość i rotację ludzi, nie można z góry zakładać, że dane inicjały odnoszą się tylko i wyłącznie do jednej osoby

pozdrowiciel

Jeśli można porównać tą firmę do czegoś, to - kierat wyciągnięty ze złomu, gdzie kieruje (usunięte przez administratora) który "zajechał" swoje dzieci.

Alberto zołza
@pozdrowiciel 24.03.2018 18:52

Haha wypisz namaluj przemysłowa 4 !

mIKOŁAJ

żENADA nA hUKI tO dZIADKA I wNUKI

Zostaw opinię o Reuss-Seifert Sp. z o.o. - Poniatów

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reuss-Seifert Sp. z o.o.