ALL Import Group

Siedlce

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 10 ocen.

ALL Import Group
4 10 6 1

Opinie o ALL Import Group

metakobieta

ta strona to fejk, nawet nie ma takiego adresu 00-810 Siedlce

Sklep internetowy

Nie wiem skąd takie komentarze, jakaś agencja pań sprzątających? To chyba pomyłka. All import group to sklep internetowy mieszczący się w Siedlcach przy Starzyńskiego 15 w magazynie Geisa na rampie. Mają tam biuro. Jest dwóch szefów, trzy pracowniczki w młodym wieku + dwóch gości od napraw (serwis). Wynagrodzenie w sklepie internetowym nie może być wyższe niż minimalna krajowa, tak jest i w tym wypadku. Zapraszają na bezpłatny dzień próbny, atmosfera ok.

Państwo
@Sklep internetowy 11.07.2018 20:27

Chyba się Pan pomylił, proszę spojrzeć po prawej stronie na dane i ulicę, że rozmawiamy o ALL Import Group mieszczącym się w WARSZAWIE

sklep internetowy
@Państwo 17.07.2018 12:28

Jest napisane, że Srebrna 16 lok. 1 00-810 Siedlce, więc jaka Warszawa?

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w ALL Import Group. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Administrator
@Administrator 03.02.2018 14:39

Sprzątaczki 4700 na rękę, praca 3 godziny w tygodniu. Generalnie polecam

xxx
@Administrator 07.02.2018 12:22

Pomyliliście firmę. W tej nie pracują sprzątaczki :) To jest sklep internetowy - Siedlce

nik
@xxx 06.07.2018 10:21

Pomyłka, to firma sprzątająca z Warszawy, proszę spojrzeć na dane firmy

Szukasz pracy?

Artur

@szwarceneger, co ma na celu Twój komentarz? Wydaje mi się, że nie jest on rzeczową opinią na temat pracy w ALL Import Group - co więcej, wyczuwam w nim ironię. Dawno nie pisaliście na temat pracy w ALL Import Group - może jednak ktoś z Was chciałby powiedzieć, jakie warunki oferuje ten pracodawca?

szwarceneger

ostatnio zarząd firmy kupił każdemu pracownikowi poloneza ,polecam każdego

Administrator

Co powiecie na temat zarobków w ALL Import Group? Czy ich wysokość od dodania ostatniej opinii zmieniła się?

balsen

wszystko fajne, rozmowa z panią kadrową na wysokim poziomie, umowa od razu, jasny wykaz premii, można od razu zaplanować urlop, przejrzysta ścieżka kariery - polecam

JOLASIA

Hehe jakie zgrane brygadzistki

Tomi
@JOLASIA 04.12.2017 21:25

Brygadzisci tez niczego sobie

anonymous

Ta firma to sprawdzony profesjonalista w dziedzinie doboru najatrakcyjniejszych Pań sprzątających. Wszystko anonimowo. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie i szybko bez żadnych utrudnień. Kobiety zawsze miały odpowiednie narzędzia ze sobą :-)Zawsze na miejscu o umówionym czasie, nigdy nie dała na siebie czekać. Wszystkie sprawy :-) wykonane z należytą dokładnością. Kontakt godny polecenia!

żanet

Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z usług- jest zawsze wtedy, kiedy potrzebujemy no i jasne, przejrzyste zasady współpracy i świetny kontakt - niemalże całodobowy. Polecam każdemu, a sama żałuje, że tak późno zaczekam korzystać z ich usług. Polecamy Jolę tą z długimi nogami

anonymous

w firmie jest monitoring ale pracodawca nie informuje o tym pracowników, nie informuje w jakim celu zbiera dane

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:32

każdy monitoruje sobie co chce, ale nie może udostępniać bez wiedzy monitorowanego

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:47

dlaczego się podpisujesz moim loginem ?

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:48

każdy ma taki

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:32

te komentarze nie majom sensu

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:32

piszę oczywiście o firmie z Krakowa mieszczącej się na ulicy

anonymous
@anonymous 20.11.2017 19:32

co HRH Import Group ALL Import Group

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:23

import group

nurzyńska
@anonymous 20.11.2017 19:32

Wspaniała obsługa. Współpracujemy od kilku lat i wiem, że zawsze możemy liczyć na życzliwość i pomocną dłoń w tych trudnych dla nas sytuacjach. A problemów jest naprawdę dużo.

Anetka S

Z usług agencji korzystałam już dwukrotnie. Panie opiekowały się głównie moim tata od rana do wieczora. Teraz doszła jeszcze mama w miarę samodzielna ale z początkami demencji i z pomocą pani Kasi która mieszka z nami najwazniejsze obowiazki sa zaspokajane. Wszystkie panie były kompetentne , miłe i sumiennie wypełniały swoje obowiązki, okazując przy tym serce swoim podopiecznym. Polecam z czystym sumieniem Anetka S

ktoś ważny

polecam tą firmę, miła atmosfera pracy, duże możliwości rozwoju

ktoś nieważny
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

LOL chyba żart :D

anonymous
@ktoś nieważny 19.10.2017 21:23

to prawda naprawde

anonymous
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

dziękuje

klotka
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

polecam firmę, Pani opiekunka zadbała o wszystko, córka się nie nudziła, Zosia zapewniła gry edukacyjne oraz wypełniła cały dzień zabawami, na pewno skorzystam jeszcze

kici
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

nam najbardziej podobały się szkolenia z poczęstunkiem, wyjazdy do Ciechanowa najlepsze!!!!!

warczy

Wspaniała kobieta. Idealne ciałko, o którym pomarzyć może nawet nie jedna 20-ka. Skarbie...zawitaj na trochę do Łodzi. Zaręczam że będziesz tu mieć stałe grono wyznawców, a we mnie na pewno stałego klienta. 10/10 polecam

mama na cały etat

Jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji z Panią Jolą. Córka poprawiła oceny (z 3 na 5), ale co najważniejsze zrozumiała i polubiła ten przedmiot. Pani Jola jest zawsze świetnie przygotowana do zajęć, doskonale orientuje się w programie i wymaganiach, materiał tłumaczy w sposób przystępny i zrozumiały. Bardzo polecamy lekcje z Panią Jolą.

anonymous

polecam tą firmę z Krakowa

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:14

firma z krk czy wwa?

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:14

z pacanowa

mała naczelna

szefowstwo wozi się BMW, płacą minimalną

przedsiębiorczy
@mała naczelna 09.10.2017 20:33

przecież też możesz zostać szefową i wozić się bmw..wszystko zależy od Ciebie, a jak już urodziłby się pomysł założenia swojej firmy i zatrudnienia pracowników możliwe, że licząc wszystkie koszty dojdziesz do wniosku, że pracownik trochę kosztuje i jak zaczyna się pracę to ciężko wskoczyć od razu na poziom 2500 na stanowisku hmm (osoby pakującej paczki, odbierającej telefon, wystawiającej faktury, przyjmującej zamówienia telefoniczne), potrzeba zapewne trochę czasu żeby dostać coś więcej, aczkolwiek jestem zdania że pracownicy są najważniejsi.. cytując Bransona "Klienci nie są najważniejsi. Najważniejsi są PRACOWNICY. Jeśli dbasz swoich pracowników, oni będą dbać o klientów." Richard Branson, miliarder, twórca Virgin Group pozdrawiam Ps. nie pracowałem w tej firmie ale tekst typu, że ktoś jeździ jakimś tam samochodem nie jest najlepszy, może to leasing, wrzucany w koszty firmy i te te inne duperele, ktoś na to pracuje to niech kupuje, jeden ma bmw inny ma bogatą duszę i poczucie humoru heh ;)

monte_z_uma
@przedsiębiorczy 18.10.2017 01:34

nie pracowałeś to po co piszesz?

przedsiębiorczy
@monte_z_uma 20.10.2017 23:34

może rozwiniesz swój komentarz (jeżeli pracowałaś) bo chętnie przeczytam więcej szczegółów na temat pracy w tej firmie..może chciałbym startować na jakieś stanowisko i szukam informacji.. ;) jak widzisz mój komentarz nie jest na plus czy minus dla firmy AIGroup tylko poruszyłem kwestię ogólną.. zgaduje, że byłaś lekko poddenerwowana tym, że właściciel jeździ, jak wspomniałaś BMW, a oszczędza na pracownikach płacąc im zbyt mało ? jakby ktoś jeździł polonezem to czy Twój komentarz wyglądałby następująco: "Szefostwo wozi się Polonezem, płacą minimalną.." ? hmm..

Bake off
@mała naczelna 09.10.2017 20:33

Jeśli nie pracowałeś to skąd wiesz co się tam robi??he??

anonymous
@mała naczelna 09.10.2017 20:33

ktoś zazdrości xD

Bake off

Ja pracowałem i wolę się nie wypowiadać.

Zostaw opinię o ALL Import Group - Siedlce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALL Import Group