ALL Import Group

Siedlce

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 9 ocen.

Opinie o ALL Import Group

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALL Import Group

balsen

wszystko fajne, rozmowa z panią kadrową na wysokim poziomie, umowa od razu, jasny wykaz premii, można od razu zaplanować urlop, przejrzysta ścieżka kariery - polecam

Administrator

Posiadacie jakieś informacje z życia firmy? Napiszcie, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w ALL Import Group. Wasza opinia może okazać się bardzo pomocna.

Administrator
@Administrator 03.02.2018 14:39

Sprzątaczki 4700 na rękę, praca 3 godziny w tygodniu. Generalnie polecam

JOLASIA

Hehe jakie zgrane brygadzistki

Tomi
@JOLASIA 04.12.2017 21:25

Brygadzisci tez niczego sobie

anonymous

Ta firma to sprawdzony profesjonalista w dziedzinie doboru najatrakcyjniejszych Pań sprzątających. Wszystko anonimowo. Współpraca przebiegała bardzo sprawnie i szybko bez żadnych utrudnień. Kobiety zawsze miały odpowiednie narzędzia ze sobą :-)Zawsze na miejscu o umówionym czasie, nigdy nie dała na siebie czekać. Wszystkie sprawy :-) wykonane z należytą dokładnością. Kontakt godny polecenia!

żanet

Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z usług- jest zawsze wtedy, kiedy potrzebujemy no i jasne, przejrzyste zasady współpracy i świetny kontakt - niemalże całodobowy. Polecam każdemu, a sama żałuje, że tak późno zaczekam korzystać z ich usług. Polecamy Jolę tą z długimi nogami

anonymous

w firmie jest monitoring ale pracodawca nie informuje o tym pracowników, nie informuje w jakim celu zbiera dane

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:23

import group

nurzyńska
@anonymous 20.11.2017 19:32

Wspaniała obsługa. Współpracujemy od kilku lat i wiem, że zawsze możemy liczyć na życzliwość i pomocną dłoń w tych trudnych dla nas sytuacjach. A problemów jest naprawdę dużo.

Anetka S

Z usług agencji korzystałam już dwukrotnie. Panie opiekowały się głównie moim tata od rana do wieczora. Teraz doszła jeszcze mama w miarę samodzielna ale z początkami demencji i z pomocą pani Kasi która mieszka z nami najwazniejsze obowiazki sa zaspokajane. Wszystkie panie były kompetentne , miłe i sumiennie wypełniały swoje obowiązki, okazując przy tym serce swoim podopiecznym. Polecam z czystym sumieniem Anetka S

ktoś ważny

polecam tą firmę, miła atmosfera pracy, duże możliwości rozwoju

klotka
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

polecam firmę, Pani opiekunka zadbała o wszystko, córka się nie nudziła, Zosia zapewniła gry edukacyjne oraz wypełniła cały dzień zabawami, na pewno skorzystam jeszcze

kici
@ktoś ważny 19.10.2017 08:58

nam najbardziej podobały się szkolenia z poczęstunkiem, wyjazdy do Ciechanowa najlepsze!!!!!

warczy

Wspaniała kobieta. Idealne ciałko, o którym pomarzyć może nawet nie jedna 20-ka. Skarbie...zawitaj na trochę do Łodzi. Zaręczam że będziesz tu mieć stałe grono wyznawców, a we mnie na pewno stałego klienta. 10/10 polecam

mama na cały etat

Jesteśmy bardzo zadowoleni z lekcji z Panią Jolą. Córka poprawiła oceny (z 3 na 5), ale co najważniejsze zrozumiała i polubiła ten przedmiot. Pani Jola jest zawsze świetnie przygotowana do zajęć, doskonale orientuje się w programie i wymaganiach, materiał tłumaczy w sposób przystępny i zrozumiały. Bardzo polecamy lekcje z Panią Jolą.

anonymous

polecam tą firmę z Krakowa

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:14

firma z krk czy wwa?

anonymous
@anonymous 20.11.2017 20:14

z pacanowa

mała naczelna

szefowstwo wozi się BMW, płacą minimalną

Bake off
@mała naczelna 09.10.2017 20:33

Jeśli nie pracowałeś to skąd wiesz co się tam robi??he??

anonymous
@mała naczelna 09.10.2017 20:33

ktoś zazdrości xD

Bake off

Ja pracowałem i wolę się nie wypowiadać.

Zostaw opinię o ALL Import Group - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALL Import Group