3.9/5

Lokalizacje

3. Opinie o pracodawcach Hamburg
  5. Opinie o Franke + Pahl GmbH

Opinie o Franke + Pahl GmbH Hamburg

Nie przegap nowości o Franke + Pahl GmbH!

Zadowolony

18.09.2018 18:20

Ja tam polecam.
    SPAWACZ HAMBURG

15.09.2018 09:17

WITAM SERDECZNIE SPAWACZ Z HAMBURGA,FIRME FRANKE-PAHL JEST NAJLEPSZA FIRMA W JAKIEJ DOTYCHCZAS BYLEM A JESTEM JUZ JAKIES 10 LAT,A PANIE Z BIURA PELNY PROFESJONALIZM,OPIEKA,POMOC TO TEGO NAWET W NIEMIECKICH DOBRYCH FIRMACH NIE WIDZIALEM,W HAMBURGU PANIE KAMILA I MARTYNA TO TAKIE NASZE MAMY W CUDZYSLOWIU HEHE,OD PIERWSZEGO DNIA W TEJ FIRMIE SAME ZNANE FIRMY ODWIEDZILEM PRACUJAC W NICH,DOSZLO MI DOSWIADCZENIE DZIEKI NIM,SAME SUPERLATYWY,FIRMA GODNA POLECENIA.A SZCZEGOLNE WYRAZY UZNANIA DLA PANI KAMILI,DZIEKUJE GRZES
    spawacz hamburg

15.09.2018 09:39

ale dodam ze znam jezyk niemiecki,wiec podkresle ze warto sie uczyc nie angielskiego a wlasnie niemieckiego w polskich szkolach ucza ale uczniowie sami nie chca,ale ja jezyka akurat nauczylem sie sam ze slownika i 3 slow kazdego dnia,uwieszcie dla chcacego nic trudnego,bez jezyka macie zamknieta droge do rozwoju a w polsce wszyscy wiemy jak jest
    anonymous

15.09.2018 15:47

no wlasnie i ten obiad po probkach tez sie jescze do tej pory nie spotkalem,polecam firme jak i nauke jezyka niemieckiego
    Spawaczyna ze Szczecina

15.09.2018 10:18

Witam, firma top1 w Hamburgu, żadna firma nie da wam takiej stawki godzinowej jak Franke+Pahl, firma godna polecenia, atmosfera w pracy super, jesteś traktowany w sposób idealny, szacunek do pracownika na pierwszym miejscu. Panie w biurze rewelacja, jeszcze takjego personelu w biurze nigdy nie widzialem, Panie są niesamowite, masz problem w pracy, z zakwaterowaniem..? dzwonisz, a po chwili problem rozwiązany, ciuchy robocze wysokiej klasy, narzędzia, maski spawalnicze, obiadek po egzaminie, która firma da Ci tak wiele? odpowiedź jest prosta, Franke+Pahl. -Tu nikt Cie nie oszuka, oraz nie zostawi samego, gdy bedziesz mial problem np. z zakwaterowaniem, wiem co pisze, mam to za sobą.. ;)) POLECAM NAPRAWDE WARTO !!! 10/10
    Andrzej - elektryk

14.09.2018 21:09

Witam ! Pracuję w firmie od trzech miesięcy a przeniosłem się z innej firmy też w Niemczech gdzie pracowałem 4 lata ale tutaj jest pozytywny stosunek do pracownika to zasługa zaangażowania (usunięte przez administratora) Polsce pracowałem w utrzymaniu ruchu. W firmie Frake + Pahl pracę na takim stanowisku otrzymałem od reki . Polecam

Oferty pracy - Franke + Pahl GmbH

Elektryk przemyslowy

11500 - 14500 PLN / m

Elektryk

10000 - 13000 PLN / m

Spawacz 135/ 136 MAG

12500 - 15000 EUR / m

Elektryk ( szafy sterownicze)

10000 - 15000 PLN / m

Elektryk

12500 - 14500 PLN / m

Ślusarz Maszynowy

Adam Z

03.09.2018 07:52

Firma godna polecenia w szczególności oddział w Hamburgu. Współpraca z Paniami koordynatorami tj. z Panią Kamila i Panią Martyną to pełen profesjonalizm, mogę się wypowiadać w samych superlatywach. Jeżeli chodzi o samą pracę to również bez zastrzeżeń, jeżeli coś nie pasuje czy w pracy czy z mieszkaniem wystarczy dać znać Panią z biura, które błyskawicznie znajdą coś innego :)
    Hamburger elektriker n1

03.09.2018 06:13

Polecam prace we F&P. Po 1 miesiacu, wszystko oke. Dobrze sie zapowiada.
    MARCO POLO

02.09.2018 13:17

Witam kolegów po fachu. Firma godna polecenia. Pracuje parę naście miesięcy zastrzeżeń brak.Praca jest OK zakwaterowanie, opieka logistyczna firmy bez zastrzeżeń, super kontakt pracownik firma. Szczególne podziękowania należna się Panią Kamili oraz Martynie i całej reszcie załogi za wkład pracy który wkładają w tą firmę JESZCZE RAZ POLECAM PRACE W FIRMIE FRANKE-PAHL GmbH Hamburg.
    kikor

02.09.2018 10:40

Witam firma jak najbardziej godna polecenia pracuje już pól roku prawie i brak zastrzeżeń praca ok zakwaterowanie ok opieka logistyczna ze strony firmy tez ok tak ze polecam prace w tej firmie Szczególne podziękowania należna się Pania Kamili oraz Martynie za wklad pracy ktora wkladja w ta firme JESZCZE RAZ POLECAM PRACE W FIRMIE FRANKE-PAHL Gmbh

Kontakt - Franke + Pahl GmbH

Berzeliusstraße 87 22113 Hamburg

marek

01.03.2018 22:28

super pracodawca...swietnie zlecenie....praca Jak wakacje...swietna opieka z Hamburga ...polecam Jak najbardziej marek
    Hektor

03.04.2018 22:27

....praca Jak wakacje... jakbym w rajchu nie pracował to może bym uwierzył, za darmo ojro nie płacą...
    Ołkidołki

21.08.2018 20:29

Pisał to.pracownik biura

26.07.2018 19:57

pracuję ponad pół roku, wszystko jest OK, praca, zakwaterowanie, "serwis" ze strony firmy, polecam jak najbardziej
    Spawacz spawacz

01.07.2018 22:12

Oj jestem zainteresowany ofertą pracy czas się skontaktować :)
    Crack head

24.06.2018 00:28

Jestem 2 tyg. Wszystko jest tak jak w umowie.
    anonymous

06.06.2018 20:54

...jestem zadowolony...wszyszko sie zgadza..malo rodakow..na szczescie. .:-) polecam i dziekuje

20.09.2017 15:04

super firma, pracuje i jest super kasa. Mam nadzieje ze bede tu mogl zostac na zawsze
    F&P Team

07.02.2018 15:35

Dziekujemy za mile slowa Pozdrawiam F&P Team
    F&P Team

07.02.2018 15:36

Witam, posiadamy rozne oferty pracy, wystarczy zapoznan sie z naszymi stanowiskami na stronie www.franke-pahl.de W zaleznosci od stanowiska pracy, stawka godzinowa oraz warunki pracy sie roznia.

Zostaw merytoryczną opinię o Franke + Pahl GmbH