3.2/5

• Będzin
  • Wojkowice
  • Bytom

3. Opinie o pracodawcach Katowice
  5. Opinie o CADesigner Engineering Sp. z o. o.

Opinie o CADesigner Engineering Sp. z o. o. Katowice

Nie przegap nowości o CADesigner Engineering Sp. z o. o.!

Krzysiek

02.04.2025 15:14

Witam. Będzie potrzebny kierowca kat C+E na oddział Rybnik ?

03.09.2023 18:46

Cześć, czy te ogłoszenie u nich na stronie na stanowisko Konstruktora jest aktualne? Czy ktoś napisze mi jak atmosfera u nich i ile można zrobić na tym stanowisku lub jakie są u nich widełki płacowe? Czy znajomość języków, które są dla nich dodatkowym atutem punktują lepszym wynagrodzeniem lub może szybszym awansem?

04.09.2023 08:32

Dzień dobry, Rekrutujemy w dalszym ciągu osoby do działu konstrukcyjnego, po szczegóły prosimy o kontakt bezpośredni. Pozdrawiamy serdecznie.

20.12.2023 15:40

Zapraszamy do kontaktu [email protected]. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania.

20.12.2023 11:33

Witam. Będzie prowadzona rekrutacja na stanowiska inżynierskie do nowego zakładu w Rybniku?

20.12.2023 13:43

Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Informacje o prowadzonych rekrutacjach będą przez nas publikowane w dalszym etapie inwestycji; obecnie rekrutujemy na stanowiska do naszej lokalizacji w Mysłowicach.
    Hajna

29.08.2023 20:21

Ile można zarobić na CNC jak jest się doświadczonym i samodzielnym pracownikiem?

29.08.2023 21:20

Dzień dobry. Dziękujemy za wiadomość, w sprawie wysokości wynagrodzenia na poszczególnych stanowiskach CNC, stawki ustalane są indywidualnie, prosimy o kontakt bezpośredni celem omówienia szczegółów.

09.02.2023 16:56

10.02.2023 08:46

Hala nie jest ogrzewana, na stanowiskach pracy temperatura utrzymywana jest przez gazowe promienniki ciepła.
    Piotr

02.06.2021 08:14

Mam pytanie. Dowiedziałem się że CADesigner szuka operatora Wypalarki Laserowej. Czy oferta jest dalej aktualna?! Mogło by być inne stanowisko . Na przykład ślusarz. Niestety na stronie pracodawcy nic nie ma. Może jakiś pośrednik przez którego firma zatrudnia. Z góry dziękuję.
    Inzynier

18.02.2021 21:59

Witam. Jak wygląda praca na Kontrolera Jakości w tej firmie, czy ma ktoś jakieś informacje, dzięki?
    Magda

15.02.2021 21:39

A czy firma ma pakiet szkoleń ?
    wirus

18.02.2021 08:11

niestety nie
    Józek

18.02.2021 14:46

Jak to nie? Jak się godziny nie zgadzają bo przekroczone są a handlowcy oczywiście wyliczają z zapasem 100%tyle że na minus to pakiet szkoleń masz minimum miesiąc

19.12.2020 12:38

Czy często w firmie CADesigner Engineering Sp. z o. o. zdarza się rekrutacja wewnętrzna?
    Józek

23.12.2020 17:10

Rekrutacja wewnątrz? Przychodzisz do pracy i to już jest 80% sukcesu i albo coś umiesz... No możesz nie umieć ale jesteś dość inteligenty żeby ogarnąć temat to jest ok... Jeśli jesteś ogarnięty to inni pomogą swoją wiedzą
    mariuszex

10.09.2020 22:24

Firma oferuje staże dla studentów lub umożliwia pracę na część etatu?

21.05.2020 19:08

Katarzyna

05.06.2020 10:58

Dzień dobry, zauważyłam u Państwa na stronie ofertę pracy jako specjalista ds. kadr i płac, chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o warunkach zatrudnienia , na jaki okres czasu będzie zawarta pierwsza umowa czy druga będzie już na czas nieokreślony? Zapytam również o widełki wynagrodzenia? Oczywiście wymienione przez Państwa wymagania spełniam obecnie pracuję na podobnym stanowisku w dużej firmie produkcyjnej i jestem ciekawa czy w moim przypadku jest sens kandydowania by nie zabierać Państwu czasu jak i mnie jak np stawka oferowana będzie niższa niż mam obecnie. Pozdrawiam, Os Katarzyna
    K.

09.06.2020 10:55

Ten wpis już jest zabraniem czasu bo trzeba go czytać i ewentualnie odpowiadać. Od tego typu informacji są rozmowy kwalifikacyjne:) a nie forum, które wszyscy czytają.

22.05.2020 12:35

Projekt, realizacja, montaż u klienta oraz uruchomienie. W naszym zakładzie właśnie powstaje kompletna linia produkcyjna, na której w niedalekiej przyszłości zostaną wyprodukowane nowoczesne wagony dla Metra Luksemburg. Stosowane przez nas niezawodne, innowacyjne rozwiązania technologiczne oraz kompetentna i wykwalifikowana kadra pracownicza sprawiają, że w gronie naszych klientów są wiodące firmy z branży przemysłu kolejowego, metalurgicznego, motoryzacyjnego, budowlanego, transportowego i innych.

News image

11.03.2020 19:16

Przeglądając ostatnio ogłoszenia znów natrafiłem wzrokiem, że znowu są potrzebni pracownicy do Niemiec. Nie dajcie się wpakować w ten chłam. Bo na rozmowie wszystko pięknie ładnie a co do czego przychodzi zostaje tylko zdziwienie.

12.05.2020 17:43

Pracownicy Cadesigner, którzy pracują w Niemczech (zgodnie z oficjalnym zezwoleniem Cadesigner na outsourcing pracowniczy wydanym przez niemieckie władze), pracują wg niemieckiego prawa pracy (stawki wynagrodzenia, urlopy, święta, dodatki, godziny nadliczbowe etc.), rozliczani są w niemieckim Urzędzie Podatkowym. Firma zapewnia dojazdy do i z Niemiec, samochody na miejscu, zakwaterowanie. Jeśli cokolwiek z powyższych informacji wg Pana nie jest zgodne z prawdą, lub jeśli rzeczywiście był Pan naszym pracownikiem i miał inne negatywne doświadczenia, prosimy o podanie szczegółów. Dążymy do tego, aby pracownicy byli usatysfakcjonowani z pracy w zakładach pracy naszych partnerów. Serdecznie pozdrawiamy.

Kontakt - CADesigner Engineering Sp. z o. o.

Chrzanowska 55 41-400 Katowice

NIP:2220773685

Branża główna: Inżynieria

20.02.2020 09:33

Jakie narzędzia pracy zapewnia CADesigner Engineering Sp. z o. o.? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?

15.04.2020 11:32

Jak napisali powyzej. najlepiej swoje. to chyba nawet mus. firma oczekuje, ze zgodzisz sie na udostepnienie swojego prywatnego telefonu jako służbowego... żenada :-)

12.05.2020 17:27

Narzędzia pracy uzależnione są od pełnionych obowiązków - zakres działalności firmy zawiera usługi biura konstrukcyjnego, zakładu produkcyjnego, outsourcingu inżynierów oraz pracowników produkcyjnych. Zapraszamy do kontaktu oraz śledzenie prowadzonych rekrutacji, gdzie ustalamy wszystkie szczegóły.
    biuro

16.04.2020 18:43

Słuchajcie ma ktoś adres biura tej firmy dokładny?

12.05.2020 17:14

Biurowiec i zakład produkcyjny znajdują się w Mysłowicach przy ul. Laryskiej 21.

07.05.2020 13:11

Kluczem do naszego sukcesu jest dbałość o szczegóły oraz sumienność wszystkich pracowników. Naszą firmę tworzą doświadczeni i wykwalifikowani inżynierowie, którzy do każdego nowego projektu podchodzą w sposób profesjonalny, a każdemu klientowi służą swoją pomocą i wiedzą. Kadra firmy podlega częstym szkoleniom, które mają na celu podniesienie kwalifikacji pracowników oraz zwiększenie konkurencyjności firmy na rynku międzynarodowym. Projektujemy zgodnie z normą DIN EN 15085-2 – poziom CL 4.

Naszą fachowość, innowacyjność oraz solidność potwierdzają liczni kontrahenci, którzy obdarzyli nas swoim zaufaniem.
    Zdjęcie 0
    Zdjęcie 1
    Zdjęcie 2
    Zdjęcie 3
    Zdjęcie 4

21.01.2020 01:04

Witam z tego co wiem to posiadają prasę krawędziową jak wygląda tam praca i czy stoi ona w jakimś (sensownym) miejscu? A nie na wprost drzwi

24.01.2020 16:05

Tak jest prasa i w(usunięte przez administratora)Roboty na nią przychodź pan

30.01.2020 21:38

Ja pytam jak to wygląda itp
    Rafał

12.12.2019 17:21

Od paru dni chodzi po hali największy kłamca „Dyrektor” i szuka kolegów albo.... Ponoć od paru dni jest nowa pani która ma palenie i Piły. Ktoś ją zna co to za pani skąd przybyła ? Najlepszy jest Kucyk przejdzie przez hale i do nikogo nie podejdzie zapytać czy są jakieś problemy myśli ze samo się zrobi. Co innego jak przyjdzie Adam lub Kierownik zawsze zapyta czy wszystko jest w porządku.... Racja na hali zimno ale pracowałem w gorszych warunkach
    Taaaatttuuu

18.12.2019 17:10

Panowie wniosek jest jeden ;)) ale wam się to chyba generalnie nudzi w pracy.
    Emeryt

27.11.2019 15:55

A jak z pracą na wózku?
    Grześ

28.11.2019 08:16

Robisz na wózku robisz wszystko co Ci każą.

15.11.2019 16:57

Jak wygląda sytuacja na maszynach CNC?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w CADesigner Engineering Sp. z o. o.?

05.11.2019 20:33

W Cadesigner zmienił się zarząd. Mam nadzieję że to zmiana na lepsze za którą pójdą inwestycje i szacunek dla pracownika.
    Spawacz

16.10.2019 19:37

Nie zgadzam się z opinią Domyślam się ze już tam nie pracujesz i zostawiasz po sobie smród bo ktoś powiedział Ci prawdę i piszesz po złościć. Od paru miesięcy pracuje w firmie i wszystko jest na swoim miejscu Kierownik pilnuje dyscypliny i ma szacunek dla każdego pracownika a co najważniejsze potrafi wytłumaczyć co należy zrobić. Majstrowie nie są źli ale czasem potrafi jeden namieszać należy tez ich zrozumieć ze mają dużo na głowie. Jak dla mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku. Firma inwestuje w sprzęt rozwija się i powiększa kadrę. P.s niektórych to bym sam zwolnił widząc ich podejście do pracy a opinia od kolegi niżej może taka bo w firmie nie ma przyzwolenia na alkohol !
    Spawacz

31.10.2019 21:48

Tam cały zarząd dolny jest do wyjebania a zwłaszcza Marian kierownik nawet na rysunku się nie zna! Jedyny majster to jest Krzysiek który się zna
    Andrzej

27.02.2019 20:28

Witam,czy owa firma zatrudnia spawaczy TIG?
    Monter

19.02.2019 05:29

Szukam właśnie pracy jako monter jakie zarobki w tym zakładzie?

01.10.2018 15:02

Jaka stawka na cnc?

07.01.2018 20:19

(usunięte przez administratora) jak s........ Stołówka i łaźnia malaria brak ogrzewania na hali faktycznie jakieś inwestycje są oby nie zapomnieli właśnie o stołówce i łaźni .

Zostaw merytoryczną opinię o CADesigner Engineering Sp. z o. o.