IWAGO GOSTYN SLASKIE
4 18 6 1

Opinie o IWAGO GOSTYN SLASKIE

Anty IVAGO

Jednna wielka sciema i umowa smieciowa nie polecam !!!

Anty anty
@Anty IVAGO 29.09.2018 14:13

Nie pij wiecej bo masz zwidy analfabeto

26.09....
@Anty IVAGO 29.09.2018 14:13

@Anty - Antytalent: fuszer, kaleka życiowy, ofiara losu, patałach, pokraka, sierota, amatorskość, amatorstwo, amatorszczyzna, analfabetyzm, brak kompetencji, brak kwalifikacji, inkompetencja, analfabeta, początkujący, beztalencie, brak fachowości, fuszerstwo, nieprofesjonalizm, prowizorka, cienki bolek, dwie lewe ręce ----- odnajdziesz się Sie TUTAJ @ANTY !!!- Jak Sie ma więcej komorników niz literek w alfabecie to potem tak wychodzi / ze każda umowa jest smiecowa... :-)

Amajza
@Anty IVAGO 29.09.2018 14:13

Byliście na philipsie w Niemegk?

Czesław
@Amajza 30.10.2018 00:27

Czy rzeczywiście firma IWAGO zatrudnia tylko i wyłącznie na podstawie umowy zlecenie? Może ktoś z Was zna pracowników, którzy mimo wszystko doczekali się pełnej umowy o pracę? Jeżeli jesteśmy już przy warunkach zatrudnienia, to chciałbym dowiedzieć się, jak wygląda wynagrodzenie, które oferuje pracodawca? Proszę o odpowiedź w tym wątku.

administracja :-)

Praca pewna / zarobki dobre / pracuje od roku i powiem ze naprawdę warto - dobrze ze sie "Trochę pozmieniało"

Administrator

Posiadacie jakieś informacje związane z IWAGO GOSTYN SLASKIE? Dajcie znać, jak wygląda poziom wynagrodzenia oraz inne warunki zatrudnienia w przedsiębiorstwie. Wasza opinia może okazać się bardzo cenna.

Goworkowiec 07
@Administrator 23.05.2018 09:22

Zarobki super wyplacane w terminie nie Tak jak w gowork obluda i klamstwo oszukiwanie pracownikow i podbuzanie do glupich wpisow cesc goworkowcy

Administrator

Odpowiadając na pytania użytkowników na forum powinniście mieć świadomość, że pomagacie komuś w znalezieniu nowego miejsca zatrudnienia

Dziedzic pruski
@Administrator 25.02.2018 08:55

Ciagnij knage balasie

anonymous

Uzasadnij co nie wypłacają jak możesz bo ludzie sie zastanawiaja nad podjęciem współpracy

anonymous
@anonymous 06.12.2017 01:11

Godzin przepracowanych ....za nocki jest dodatek tez nie wyplacaja trzeba sie o wszystko upominac i tak nie wygrasz

Seba
@anonymous 01.04.2018 13:16

To po co tam pracujesz? Jak nie płacą, to są inne firmy które szukają!

anonymous

Nie wyjeżdżaj swoim Autem zostaniesz wydymany wyjechalem sprawna skodą po 4 mies. wróciłem wrakiem obiecali ze za czesci zapłacą ..klamcy,oszusci

anonymous

Firmy nie poleam kapus na kapusiu koordynatorzy kłamcy zawodowi w pracy traktowanie jak psa Dziadostwo

anonymous

Ta firma ma obstawione najgorsze prace na terenie Niemiec przyjecia dla doslownie wszystkich żulmenia z calej Polski pracowalem ned car Holandia (usunięte przez administratora) w chemikaliach w cukrowniach na Bayerach ciezka praca wyzysk dabrowskiego koordynatorzy cwaniactwo zlodzieje na godzinach rabią

Nyczjam

Ja otrzymałem wszystkie należne pieniądze, jedynie był ogromny problem z zaliczką, która była po kilka razy obiecywana i aż do wypłaty nieotrzymaliśmy.

Szogun

Nie polecam nikomu z zwłaszcza u Pana Irka z mercedesa który bieze pieniądze za wszystko niby dla firmy A tam o niczym nie wiedzą.

MIESZKO

FIRMA IWAGO GOSTYN NIE POLECAM NIEWYPLACAJA ZLODZIEJE I KLAMCY A ZWLASZCZA WOJCIECH G I CALY SEKRETARIAT JEDNO CYGANSTWO

Zostaw opinię o IWAGO GOSTYN SLASKIE - Gostyń

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IWAGO GOSTYN SLASKIE