Rolmako Henryk Kowalski

• Obłaczkowo
  • Psary Małe
  • Gutowo Małe

3. Opinie o pracodawcach Września
  5. Opinie o Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski

Opinie o Rolmako Henryk Kowalski Września

Nie przegap nowości o Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski!

maverick

02.11.2020 13:13

Porządna firma, fajni(usunięte przez administratora) ludzie, dobre maszyny
    made in Poland

28.09.2020 11:39

Właściciel i jego syn dobrze prowadza firmę. Rolmako stale się rozrasta, co przekłada się na nowe miejsca zatrudnienia, lepsze warunki pracy i płace. Polska firma, która skutecznie konkuruje na rynku międzynarodowym z firmami zagranicznymi.
    TIR

22.09.2020 15:13

Porządna nowoczesna firma, załadunek szybko i sprawnie.
    Luk

18.09.2020 14:57

Czy firma zatrudnia na montaż?
    OK

22.09.2020 09:09

Jeżeli widzisz ogłoszenie to pewnie tak, najlepiej pytać w firmie.
    BleBle

08.09.2020 10:52

Praca stabilna, ciągłość zatrudnienia, dobrze płatna ale wymagająca.

30.08.2020 10:25

Jak jest z pakietem medycznym w Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski? Można dołączyć rodzinę?
    KTM

04.09.2020 11:31

O pakiecie medycznym nie słyszałem, więc nie ma. Jest ubezpieczenie grupowe i można dołączyć członków rodziny.
    Klient

26.08.2020 09:47

Pozdrawiam pracowników działu części zamiennych, dobre podejście do pracy i klienta.
    Llll

22.08.2020 11:56

Witam czy firma zatrudnia nowych pracowników
    Job done

23.08.2020 18:03

Zatrudniają w Rolmako, najlepiej zapytać osobiście.
    AGREST

20.08.2020 20:30

Zatrudniając się warto wziąć pod uwagę, że prace montażowe są na akord. Ktoś powie będę pracował jak mi się podoba, najwyżej trochę gorzej zarobię. Nie do końca tak to wygląda, praca jest zespołowa i jeden za drugiego nie będzie pracował. Żeby wszystko pasowało dwie osoby muszą pracować porównywalnie.
    Praca Rolmako

17.08.2020 16:31

To nie jest firma dla tych którzy chcą się ślizgnąć na pracy innych. Tylko dla solidnych i dobrych pracowników doceniających możliwość dobrego zarobienia i ciaglość zatrudnienia. Pisze bo ostatnio trafiają się nowi ktorzy marnują tylko czas innych pracowników.

30.07.2020 22:05

Czy ktoś może ci tutaj powiedzieć, jak pracować w dziale technicznym? Jaki jest nakład pracy specjalistów technicznych?

30.07.2020 09:43

Dobry dzień Czy firma Rolmako przyjmuje pracowników z Ukrainy?

30.07.2020 18:50

Są pracownicy z Ukrainy na spawalni i przy obróbce skrawaniem. Jest +/- 5 osób, kiedyś ich było więcej. Zadzwoń i zapytaj.

30.07.2020 19:13

Dziękuję, wyślę im swoje CV

30.07.2020 08:26

Dzień dobry!!!Czy mogę się tutaj dowiedzieć, czy Rolmako przyjmuje pracowników z Ukrainy?

30.07.2020 18:52

Dobrych pracowników na produkcję to pewnie tak?
    Happy worker

27.07.2020 12:09

Generalnie to dobry i uczciwy pracodawca, ale zawsze znajdzie się coś co trzeba poprawić. Zmiany na lepsze ciągle są wdrażane. Firma idzie do przodu w dobrym kierunku.
    Nowy spawacz

21.06.2020 20:23

Dobre miejsce do pracy, podoba mi się tutaj.
    IPHONE

12.06.2020 22:49

Firma się zmienia, systematycznie się rozwija i pracuje się coraz lepiej.

07.05.2020 11:20

Ciężko jest w systemie 12/12 w Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski? Ktoś coś?
    Coś

28.05.2020 19:27

Godziny pracy to 8 lub 10, tutaj żadna praca nie jest na 12 godzin.
    Zainteresowany

17.05.2020 20:25

Witam. Widzialem w ogloszeniu, ze firma szuka malarza proszkowego. Jakies szczegoly? Ile zmian, jaki system placowy itd?
    Xxx

04.05.2020 14:33

Witam jak wygląda praca na stanowisku montaż maszyn n rolniczych wiem ze jest na akord ale czy mocno trzeba zasowac żeby dobrze zarobic czy jak juz ktos dojdzie do wprawy to robi plynnie i ma czas na kawe

06.05.2020 08:09

Trzeba się przykładać, tylko wtedy idzie dobrze zarobić, wiadomo o co chodzi w akordzie. Nikt nie patrzy ile razy idziesz na kawę, przerwy robisz kiedy chcesz. System pracy tutaj mi się podoba, z negatywnych rzeczy często brakuje części do montażu i musimy zaczynać kolejną maszynę, jest to denerwujące.
    Xxx

14.05.2020 20:36

Dzięki kolego za odp a wiesz moze jak wyglada praca na malarni ile zmian po ile godz
    RMK

27.03.2020 07:44

Nie mamy szansy na pracę zdalną, idziemy do przodu. Trzymamy kciuki za wszystkich pozostających w domach, zwłaszcza pracujących i oczywiście za nas samych, żeby świat się nie zatrzymał.
    Mtb

29.03.2020 18:08

Rozumiem ze pracujecie cały czas bez ograniczeń? Trzymajcie sie chlopaki powodzenia
    RMK

24.04.2020 10:53

Tak, produkujemy bez przerw, oby tak dalej było

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Rolmako Henryk Kowalski?

Kontakt - Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski

ul. Gwarna 8 62-300 Września

NIP:7890002053

REGON:632058674

Branża główna: Maszyny rolnicze

no-name

03.03.2020 19:25

Relacje miedzy pracownikami na hali poprawne, praca ambitna można się wiele nauczyć, właściciel odnoszący się z szacunkiem do pracownika, najważniejsze idzie dobrze zarobić. Generalnie firma i ludzie w niej pracujący na właściwym poziomie.
    no-name

24.03.2020 19:59

Podstawa 3000 + więcej tzn. ile wyjdzie się na akordzie. Spawalnicze prace monterskie przy składaniu ram maszyn są tutaj na akord. Więc ode mnie zależy ile zarobię, moim zdaniem uczciwy układ. Idzie zarobić 5000 i więcej na rękę miesiąc w miesiąc, ale na pewno nie na start i co ważne nie w 8 tylko w 10 godzin od poniedziałku do piątku. To nie jest linia produkcyjna, na której montujemy np. tylko oś maszyny, gdzie po jednym dniu wiemy już wszystko i cały czas powtarzamy to samo. Moim zdaniem 3 miesiące trzeba przerobić aby móc powiedzieć, że się już coś więcej w tej firmie potrafi zrobić, jest kilka rodzajów maszyn które są od siebie zupełnie różne.
    Ciekawa

18.03.2020 11:03

Witam. Czy w Rolamko przyjmowane są kobiety? Jakie są godziny pracy?
    Kobiety?

19.03.2020 17:56

Na produkcji nie, jedynie w kadrach i księgowości
    potencjalny

20.02.2020 14:57

Witam, jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Praca dostępna od zaraz? Czy potrzebują tokarzy albo frezerow? Ile takowi zarabiają? Są CNC? Pozdrawiam.
    Nobody

02.03.2020 13:04

Musisz zabrać dokumenty CV i świadectwa pracy. Duże serie CNC zlecane są na zewnątrz. Na miejscu wykonywane jest toczenie i frezowanie na urządzeniach konwencjonalnych - mniejsze serie. O resztę pytaj w firmie, wynagrodzenie oraz czy zatrudniają.
    Rockefeller

30.01.2020 19:16

Firma dobra pod wieloma względami. Z pewnością jest wymagająca więc nie każdemu się tu spodoba.

27.01.2020 09:57

Czy jest możliwość w Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski pracy na część etatu?
    Rockefeller

30.01.2020 19:15

Nie znam nikogo kto by pracował na mniej niż cały etat, ale proponuje zapytać
    Dostawca stali

09.01.2020 21:24

Współpracuje jako dostawca wyrobów hutniczych z Rolmako już ponad 10 lat, wzorowy płatnik. W dzisiejszych czasach mało jest tak wiarygodnych firm, zamówienia robione z dużym wyprzedzeniem, pieniądze zawsze na czas. Życzę firmie sukcesów w Nowym Roku 2020.
    Zulu Gula

28.12.2019 06:32

Dobra firma, produkty i pracodawca
    Einstein

03.12.2019 20:44

W biurze atmosfera pracy jest dobra.
    Zadowolony klient

04.11.2019 18:29

Bardzo dobre brony talerzowe, całej załodze życzę najlepszego.

20.10.2019 18:29

Na montażu w akordzie na rękę zarabiam średnio 5000 zł, pracownicy generalnie są zadowoleni, byle zamówienia były.
    Inka

09.08.2019 21:27

Czy kobiety tez tam zatrudniają ?

18.10.2019 16:56

Tylko w biurze pracują kobiety
    Blady

30.08.2019 02:01

Chce się zatrudnić w firmie od jakiej stawki macie odprowadzane składki?

18.10.2019 16:54

Składki od całości, od kwoty jaką zarabiasz.
    Sympatyk

17.10.2019 14:55

Dobra firma, fajni ludzie co tam pracują, zawsze pomocni. Pozdrawiam załogę Rolmako
    Olek

11.06.2019 16:55

Jestem pracownikiem od 2 lat i nie zamieniłbym tej pracy na żadną inną, słuchając co się dzieje w innych miejscach. Godne stawki i możliwość rozwoju. Dziękuję i pozdrawiam
    Mariusz

01.06.2019 18:19

Elastyczne warunki i uczciwie wynagradzani fachowcy. W dzisiejszych czasach chyba już w niewielu miejcsach dba się o pracownika w taki sposób. Ja jestem zadowolony.
    Andrzej P

20.05.2019 17:08

Bardzo solidny pracodawca szanujący i doceniający pracownika. Cieszę się, że znalazłem pracę właśnie tu.
    JaCaMaN

27.03.2019 06:46

Witam jak wygląda praca na spawalni czy to też akord? Ile zarabia spawacz na rękę? I czy są jakieś premie bonusy na święta? Wakacje?
    Abc

01.05.2019 18:30

A jak wygląda zatrudnienie i wynagrodzenie konstruktorów ?
    Welder

13.05.2019 13:14

Akord płacone za pospawane części maszyn, idzie zarobić ponad 5000 zł na rękę do tego 13-ta wypłata na koniec roku jak się pracuje 10 godzin. Pracuje się 5 dni w tygodniu, warunki pracy dobre.

24.03.2019 10:57

Na skręcaniu maszyn zarabiam zawsze ponad 5000 na rękę praca na akord nie jest lekko dla mnie ok.
    Mały

23.02.2019 14:58

Firma ok fajnie się pracuje lepiej jak w VW kasa lepsza praca na akord ale ok na montazu zarobki 3.5 -do 4.5 zależy od tego czy dziś mi się chce czy nie na spawalni 5tys do 7 tak samo
    Tor

16.01.2019 10:27

A jak wygląda praca spawacza i jakie zarobki maja spawacz?

Zostaw merytoryczną opinię o Rolmako Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Henryk Kowalski