Beauty Care Clinic

Katowice

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 47 ocen.

Beauty Care Clinic
6 47 6 1

Opinie o Beauty Care Clinic

Kazimierz

@Damian jeżeli jakaś opinia została usunięta, oznacza to, że była niezgodna z regulaminem. Gdy zasady forum nie są w żaden sposób łamane, wypowiedź pozostaje, niezależnie od tego czy jest pozytywna czy negatywna. Zachęcam również Ciebie do podzielenia się swoim zdaniem o Beauty Care Clinic, jeżeli masz doświadczenie w pracy dla tej firmy.

Damian

Dlaczego złe opinie są usuwane ?!(usunięte przez administratora)

Kazimierz

@Piotr proszę o nieużywanie imion osób zatrudnionych w Beauty Care Clinic, ponieważ jest to niezgodne z regulaminem forum. Wpisy zawierające dane osobowe są zgłaszane do administratora, który może je usunąć. Forum jest miejscem do dyskutowania o tym jak pracuje się w danym miejscu, a nie o jego pracownikach. W razie wątpliwości, zachęcam Cię do przeczytania regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin

Kazimierz

@anonymous, Opinie klientów są także ważne, ale kluczowe opinie pochodzą od pracowników na temat pracodawców. Na forum GoWork.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Czy ktoś z Was pracuje w firmie Beauty Care Clinic? Jakie doświadczenie lub wykształcenie należy posiadać, żeby zostać zatrudnionym w tym miejscu?

Alina
@Kazimierz 19.06.2018 10:54

Trzeba nie chcieć żadnego wynagrodzenia bo nie płacą, a najlepiej rozbić namiot obok i być na każde zawołanie, a i głuchym oczywiście żeby tych żenujących rzeczy nie słuchać.

Magda

Polecam przedłużenie rzęs 2:1 :-) Obsługa bardzo uprzejma :-)

Gutek 2
@Magda 13.02.2018 11:46

Opinie wysyłane co 1/2 min. Właściciel dostał weny w pisaniu opini. Hahah

Gutek

Nie dziwię się czytając te wpisy. To świetna firma!!!

Gutek
@Gutek 17.02.2018 10:16

Nie ma to jak samemu wypisywać super opinie o salonie. Jak można tak ludzi oszukiwać. To nie „PRESTIŻ” karma wraca lamuski

Administrator

Posiadasz bieżące informacje na temat wynagrodzenia w Beauty Care Clinic? Twoja opinia może być bardzo pomocna.

Ania
@Administrator 20.03.2018 08:22

Oczywiście. Praca na czarno. Chcą by wszyscy za darmo pracowali.

anonymous

Stanowczo odradzam ten salon. Przez stronę salonu zarezerwowałam dwa masaże. Dzień przed wizytą otrzymałam przypomnienie sms-em, że zbliża się termin wizyty. W umówionym terminie pojechałam do salonu i... czekałam godzinę, nikt się mną nie zainteresował. Pani, która robi manicure po dłuższym czasie powiedziała, ze niestety trzeba czekać bo masażystka widocznie jest jeszcze zajęta poprzednim klientem. Kiedy wreszcie pojawiła się kobieta wykonująca masaż stwierdziła, że ona nie ma mnie na liście osób umówionych na ten dzień. Żenada!. Z wielką łaską powiedziała "mimo wszystko przepraszam, ale to wina systemu"- typowa wymówka na wszelkie problemy. Czułam się jak intruz a nie klient, który chce aby została wykonana usługa, na którą zresztą zostałam zaproszona. Odradzam. Naprawdę szkoda czasu i nerwów na słuchanie idiotycznych tłumaczeń!

Ewelina

Pierwszy raz wybrałam się na zrobienie paznokci i jestem mile zaskoczona. Zazwyczaj hybrydy miałam robione po znajomości i trzymały się zaledwie tydzień. Teraz już mija trzeci a widać jedynie odrost paznokci. Bardzo miła obsługa,przytulne miejsce,ceny przyzwoite. Polecam serdecznie, wrócę na pewno!

Madziaczek

Pani Monika tylko spojrzała i wiedziała jaki mam problem z paznokciami. Nadany ładny kształt, skórki delikatnie, ale dokładnie wycięte. Lakier hybrydowy równo nałożony. Pani Monika zaproponowała mi również zabieg, który pomógłby mi z wyrastającymi paznokciami. Mega wiedza i zaangażowanie. Nie żeby tylko pomalować i odbębnić klientkę. Polecam.

Kasia

Byłam na zabiegu mikrodembrazji. Efekty po zabiegu rewelacyjne. Skóra gładka, wyraźnie odżywiona, przyjemna w dotyku. Pani kosmetyczka bardzo delikatna i dokładna. Atmosfera w salonie przyjazna, sprzyjająca zrelaksowaniu się.

Barbara

Przepiękny salon, cudowna obsługa. Dbanie o każdy szczegół wykonywanego zabiegu robi wrażenie :)

Ewelina

Jestem strasznie niezadowolona! Ciagle ktoś nowy, nie potrafią jednego a dobrego pracownika przytrzymać przy sobie. Na pewno nie wrócę!!!!

Justyna

Jestem bardzo zadowolona z usługi manicure, szczerze mogę polecić i wrócę na pewno.

Niezadowola

Wczoraj byłam na hybrydach przedłużanych ,a dzisiaj nie mam 2 paznokci , ponieważ mi odpadły, a trzeci jest już w trakcie łamania, nie polecam. Jeżeli ktoś twierdzi że to hejty to zapraszam o kontakt ze mną ????

Magda

Chodzę od powstania salonu i nigdy się nie zawiodłam. Te opinie powyżej to chyba od zdesperowanej konkurencji. Super atmosfera i piękne pazurki. Polecam :)

Basia
@Magda 02.10.2017 15:39

Oni nie są żadna konkurencja :D hahaha.

Klaudia

Szczerze - nie polecam! usługi fatalne, śmiem powiedzieć, że miejsce to powinno zostać skontrolowane przez Sanepid... troche słyszałam o używaniu wielokrotnie jednorazowych pilniczków, braku książeczek sanepid. przez pracownice...

Anonim

Po odwiedzeniu tego salonu i wykonanej usłudze na mnie PORAŻKA. Paznokcie krzywo zrobione. Odpadły następnego dnia. Kobieta która jest chyba szefem tego salony powtarzała ciagle, ze będę mieć ładnie paznokcie zrobione, ponieważ stylistka ma pełno kursów. Bardzo w to wątpię. Jeżeli nawet ma te kursy to chyba podrobione bo osoby po zrobieniu kursu nie robią tak szpetnych paznokci. Nawet są samouki którzy robią o wiele lepiej. Lepiej będzie żeby nikt tam nie przychodził tylko stracicie pieniądze. A po zadzwonieniu następnego dnia ze odpłaty mi paznokcie poinformowała mnie pani ze gratis zrobi mi paznockie, które znowu odpadną. Tragedia.

Anonim
@Anonim 24.08.2017 18:29

Większość opinii napisane w tym samym czasie, przypadek? nie sądzę. Zwykłe hejterki, które mszczą się i leczą swoje kompleksy w internecie, dziecinada.

Anonim
@Anonim 02.10.2017 13:21

Taki Hejt ze ohhh. Brawda w oczy kole. Puste tępaki w tym beauty care clinic.

Anonim

Rozmowa kwalifikacyjna fatalna. Zero konkretów, Pani Monika wciskała ciemnote. Praca niewolnicza. Wzbogacić się chcą na cudzej krzywdzie.

Ala

Nareszcie można gdzieś napisać prawdę o tym salonie bo wszędzie usuwają komentarze. Napisałam ostatnio pod zdjęciem komentarz dotyczący źle zrobionych paznokci, żeby wyrazić swoją opinie, a administrator strony usunął go. Każdy może wyrazić swoją opinie. Nie polecam.

Żanetta

Świetna stylistka która tam pracuje ma pełno certyfikatów podrobionych a robi okropne paznokcie. Nie polecam.

Katarzyna

Lokalizacja super ale nachalności Pani Moniki, męcząca kobieta. Polecam miejsce kobietom które maja cały dzień na klachanie, ale usługi fatalne. Byłam w połowie sierpnia na paznokciach, szkoda gadać. Mówiłam Pani, ze czuje ciepło na paznokciach, dalej piłowała paznockie. Tragedia. Nie polecam.

Barbara

Porażka. Byłam na paznokciach, dziewczyna zniszczyła mi paznokcie!!! Odpadły następnego dnia, 90 złotych za takie coś?! Wstyd. Nie polecam.

Niki

Nie polecam. Praca na czarno, szefowa psychiczna, brak książeczek sanepidowskich, nie wypłacają pieniędzy, ponieważ chcą by ludzie pracowali tam za darmo. Oszukują ludzi. Sami Piszą sobie opinie w necie by mieć lepszy prestiż. Unikajcie szerokim łukiem ten salon.

ola

- szefowa studia niezrównoważona psychicznie - zatrudnienia na "czarno" - brak wypłat lub nie płacenie w terminie - umowy "na gębę" - zmiany warunków zatrudnienia w momencie rezygnacji z pracy - pracownicy bez szkoleń bhp

Zuza
@ola 27.07.2017 21:45

Zgadzam się z Panią. Już tam tyle dziewczyn się przewinęło. Co miesiąc nowa.

Zostaw opinię o Beauty Care Clinic - Katowice

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beauty Care Clinic