Ciekawe rzeczy są powyżej napisane. Z tego co widzę to niezadowoleni pracownicy, którzy nie pasowali poziomem umiejętności do ogółu. Ja pracuję tutaj od dłuższego czasu i takich możliwości rozwoju i nauki jakie są w tej firmie nie ma nigdzie. Pierwszy raz pracuję w firmie, gdzie jeśli czegoś brakuje to jest zaraz kupowane, żeby lepiej i łatwiej wykonywać pracę. Nikt nikogo nie zmusza do pracy więcej niż 8 godzin. A jeśli komuś nie pasuje to, że nie można pić piwa w pracy, albo że ktoś będzie przymykał oko na błędy za kilka tysięcy złotych to chyba jakiś żart. Jak coś zniszcze przy robieniu zlecenia przez nieuwagę czy brak umiejętności to sam idę i mówię co i jak żeby naprawić szkodę. Nigdy nie zostałem ukarany za zniszczone folie czy płyty a wiadomo, że nie raz z czymś nawaliłem. Każdy powinien wiedzieć czego chce w życiu i traktować pracę poważnie a nie jak cyrk i miejsce do wygłupów. A co do konkurencji - każdy może otworzyć swoją firmę i spróbować samemu.
Ja ze swojej strony mogę polecić pracę tutaj każdemu kto chce się dużo nauczyć, rozsądnie zarobić i pracować na najlepszych narzędziach oraz w przyjaznej atmosferze.