Lenaal Andrzej Pokusa

Radom

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 17 ocen.

Lenaal Andrzej Pokusa
4 17 6 1

Opinie o Lenaal Andrzej Pokusa

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Wiktoria

Jakie zaszły zmiany od ostatnich wpisów? Wzrosło wynagrodzenie w Lenaal? Polecacie? Jak można aplikować do firmy? Nie widziałam na stronie żadnej zakładki. Można wysłać CV po prostu na e-maila biurowego?

Operator
@Wiktoria 02.05.2018 18:43

Zapraszamy osobiście miła atmosfera fajni ludzie

pracownik
@Wiktoria 02.05.2018 18:43

Po ostatnich podwyżkach naprawdę jestem mile zaskoczony, firma się prężnie rozwija i dba o swoich pracowników. Jeżeli ktoś się angażuje kierownicy doceniają to nie tylko słowem dziękuje ale idzie to w ślad z premią i podwyżkami. Produkcja stałą się mocno zautomatyzowana, na każdym dziale od odlewni po cnc i obr. ręczną. Szczególnie fajny jest robot który sam szlifuje odlewy. Firmę polecam!

Pomocny
@Wiktoria 02.05.2018 18:43

Wystarczy poszukać: http://lenaal.com.pl/o-nas/kariera/ Prosimy o przesłanie swojego CV z listem motywacyjnym na adres: rekrutacja@lenaal.com.pl, w tytule wpisując: Aplikacja, imię i nazwisko, nazwa stanowiska. Lub po prostu przyjść do biura.

Mlotkowy

Tak sobie czytam te wpisy.....sami rozzaleni.pretensje bo agencja slabo placi....pretensje bo przydupasy.....owszem zatrudnia swoich na stanowiskach nazwijmy to kierowniczych. Przez agencje pracowalem tam ponad pol roku. W drugim miesiacu sami dolozyli mi 1zl do stawki godzinej bo..."pracowalem" a nie snulem sie jak smrod po gaciach. Jezdza po ludziach? pracuje tam juz prawie dwa lata jakos tego nie zauwazylem. Jak ktos wyzej napisal robisz swoje nie czepiaja sie i to jest prawda. To prawda ze przez braci ze wschodu(ukraincow) niektorzy traca tyczy sie to okrojnikow i obrobki... Czytam teksty jak tam ciezko, ze wysoka temperatura, a czego sie k...spodziewaliscie po odlewni? Klimatyzowanego labolatorium?? A prawda jest taka ze jak na odlewnie to warunki sa rewelacyjne. Place na bulieraach nie sa takie zle wcale jak na radom. Przyklad? huta szkla naprzeciwko...idzcie tam. Mam ponad 20 leni staz pracy ogolem, i takich warunkow pracy jeszcze nie mialem. Otrzymanie umowy graniczy z cudem? nie prawda, ja dostalem po 7 miesiacach. Sprawdzisz sie np na bulerach umowe dostaniesz szybko. Nie sprawdzasz sie to zegnaj gienia. Przestanie chrzanic i wezcie sie za robote i bedzie git

Olek
@Mlotkowy 07.06.2017 03:15

Kolego jeśli dla Ciebie sukcesem jest otrzymanie umowy po 7 miesiącach to świadczy to tylko o ambicji której nie masz. Pozdrawiam

Mlotkowy
@Olek 13.08.2017 20:57

Drogi kolego czytaj ze zrozumieniem....pisalem to w kontekscie tekstu ze granicz to z cudem

Administrator

Czy w Lenaal Andrzej Pokusa jest możliwość wewnętrznej rekrutacji? Czy zdarzają się podczas takiej rekrutacji awanse pracowników?

Waldi

Lenaal ma opinię bardzo dobrej firmy. Coś mi się zdaje, że niektóre opinie pisane są na zamówienie konkurencji!!

Zenek
@Waldi 29.01.2018 19:14

Waldi- opinie są jak najbardziej rzetelne. Ze mną podkreślam odeszło 7 chłopaków.. odeszło nie zwolnili ich Odpowiedz dlaczego?

Arturro

Brak podwyzek i perspektyw na nie, pomimo iz pracuej sie juz tam toroche, ludzi sie sporo przewija. Jako firmna i technologie wysoki poziom europejski(usunięte przez administratora)

sylwek
@Arturro 20.04.2014 15:58

jakie zarobki miesięcznie?????

Były pracownik
@sylwek 18.12.2017 11:06

1800. Wielka porażka.. w markecie więcej zarabiaja.

Pracowałem !

Atmosfera ? Hm jeśli chodzi o kierownictwo to mili są ale tylko dla wybranych.... Dla znajomych i rodziny pana A.P i jego żony. A dużo jest tam takich osób... Ludzie ogólnie mili i pomocni i na obrobce i na maszynach. Pan Janek złoty człowiek. Jeśli chodzi o hale kobiet to kobieta jak kobieta.... Gada gada i będzie gadać i to jedna na drugą...

Pracownik

22 miesiące na umowie tymczasowej !!! Gdy pytałem o umowe wysmiewali mnie !!! A gdy powiedzialem ze odchodzę to namawiali aby zostać to dostane umowe. Śmieszne.... Tak szanuja i doceniają pracowników

Pracownik

22 miesiące na umowie tymczasowej !!! Gdy pytałem o umowe wysmiewali mnie !!! A gdy powiedzialem ze odchodzę to namawiali aby zostać to dostane umowe. Śmieszne....

Stasiek

Pracowałem ponad 4 lata temu na jednej z maszyn.. obiecali ze po pół roku dostane umowę. . Minęło 6 miesięcy cisza.. gdy zaczal się 7 miesiąc idę do Marka i Edka i mówię że odchodzę a oni w szoku bo byłem pierwszy do umowy.. bliźniaki również w szoku to samo mówiłi zostań a dopilnujemy abyś dostał umowę.. ja należę do ludzi słownych nie lubię się prosić dlatego odszedłem.. pomijam fakt ze praca pełen lajcik. Kiedyś przyszli do mnie ze stoperem aby mi normę wyliczyć. Mówię do nich schowajcie ten stoper gdyż na umowę zlecenie nie będę się przepracował i schowali :)

cnc

Praca super, czasem jest ciezko, ale jak to w kazdej pracy. Pracuje juz dluzszy czas. Jest kilka sympatycznych osob, szczegolnie lubie Pana Czarka. Wiekszosc pracownikow tez wypowiada sie pozytywnie na jego temat.

cnc2
@cnc 22.09.2017 11:55

Podpora firmy!!!!!!!!!!

Buhler

Jestem jaki jestem niechodze z glowa do gory bo jestem brygadzista ktory wyzej sra niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma . Takie same zajecie jak i u nas tez sprawdzamy czy detale sa dobrze odlewane.Nie robcie z siebie fachowcow bo ciency jestescie...A z tym obrazaniem to osoba ktora drze morde i oglada dziwne filmiki na przerwie w stolowce fakt ogarnietych macie ludzi .

qwe

witamy w nowej firmie tzn. spółce, czyżby zmiana właściciela?

Nikita

Nie tylko liczy sie zielony guzik ale także umiejętność pomiaru detalu i ewetualne korekty maszyn wymian narzędzi i duża odpowiedzialność. By detal był zgodny z rejestrem pomiaru detalu

Obcy

Jak jesteś taki mądry to czemu tam pracujesz. Cnc to nie taka prosta sprawa. (Buhlr) hehe????????????

Buhler
@Obcy 30.08.2017 15:18

Fakt stanie I robienie za robota wciskajacego guzik bardzo ciezka sprawa jak na was napewno podziwiam:) zreszta ludzie typu papuc sami mowia za siebie ...pozdrawiam

Buhler

Brygadzista od guzika zielonego polowa idiotow niemajaca pojecia i doswiadczenia na temat obrobki skrawaniem...ale coz przy jeszcze wiekszych idiotach mozna udawac madrego.

Obcy
@Buhler 29.08.2017 16:47

Sam jesteś taki jak piszesz o innych. Operator kleszczy do odbierania detali. To jeszcze prostsze niż duszenie zielonego guzika. Skoro masz pojęcie na temat obróbki skrawaniem to pokaż im na co Cię stać a nie tylko ( usunięte przez administratora ) głupoty. Ps.nieobrażaj ludzi bo chyba sam jesteś jakiś niego........bany. Bez pozdro.

Operator

Nie wspominając o mistrzu Michale kochany i lubiany przez operatorów i cierpliwy

Cnc

Praca super bardzo mili operatorzy i brygadzista Krzysztof który zawsze pokaże i wytłumaczy co w trawie piszczy zarobki nie takie złe jak na rynek polski firma sie rozwija każdym dniem miłe kierownictwo nikogo nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bez powodu

qwqwqw

wziąśc sie za robote? za ta pensje? jaka płaca taka praca, nikt nie bedzie robił w pocie czoła za marne grosze, i tak niech sie ciesza że tkos chodzi i pracuje , bo za tyle to mozna isc do rpacy popracowac ze 3 -4 godziny a reszte spedzac cas na pogadanach z kolegami z pracy , otwórz oczy jeden z drugim już nie te czasy że umowa o prace to rarytas , a atrakcyjne wynagrodzenie to 12 zł za godzine

Pomyłka

Ta firma to od ponad roku jest wielka pomyłka zatrudnili sobie swoich przydupasów żeby niby obserwowali ludzi i zwalniają tych co uczciwie pracują a zostawiają tych którzy przypadło do gustu przydupasą choć nic nie robią a i jeżdżą po ludziach którym zależy na pracy bo wiedzą że te osoby się boją o pracę i że im powiedzieć mogą np ze maja na ich miejsce ukraińskich parobków. Nie dajcie się nabrać

pracownik123

Dali teraz ogłoszenie o pracę i napisali, że jest miła atmosfera. Nie dajcie się nabrać.

edek

miało być Siarka?

Edek

Czemu Marka zwolnili?

edi

Franek swego czasu robił interesy na boku

juz nie lenaal

Pracowalem tam ponad rok na śmieciowej umowie co jest tam normą. Żeby dostać umowę za marne minimum trzeba mieć plecy jak mur chiński. Praca jest jaka jest wciągasz szkodliwe aluminium aż w nosie po pracy czarno.Atmosfera porazka. Nie polecam nikomu, chyba ze to student i chce dorobić na waciki hehehe.

Zenek

Drogi kolego. Odpisuje Tobie na wiadomość. Po pierwsze, skoro jest Ci tak dobrze, to czemu piszesz o przejściu? Sam sobie przeczysz. Po drugie nie będę Ci podawał na tacy nazwy firmy, ponieważ w życiu nie ma łatwo.. Były okresy w lenalu, że masowo w jednym miesiącu odchodziło kilku chłopaków, którzy długo pracowali.. Odpowiedz sobie sam dlaczego.... ;)

do Zenka

Zenku powiedz które to firmy gdzie można godziwie zarobić? To może ja przejdę? Chyba nie piszesz o marketach w Radomiu? Ja pracuje na CNC i uważam ze jest ok, jak sie pracuje, nikt się nie czepia. Za normalna prace- zarobki normalne jak w całym Radomiu, pensja na czas, nie trzeba się prosić jak w innych "wielkich" radomskich firmach...

Zenek

Dali podwyżki po 1zł i 0.50. Faktycznie ludzie zarobią... Uwierzcie że są zakłady gdzie można godziwie zarobić.. Wystarczy dobrze poszukać.. Nie polecam nikomu, bo za to rodziny się nie utrzyma... PoZDRawiam

sergiej

pracowałem. powiem tak robota nie jest zła bo można oszukiwać na normach bo kontrola jakości to ludzie bez rozumu. jak się odchodzi to pada standardowe zdanie byłeś pierwszy do umowy haha. każdy ma odrobinę rozumu i umiejętności to z tamtąd odchodzi bo trzeba się szanować. . każdy facet który coś potrafi powinien odejść bo marnuje się. pozdrawiam.

Pracowałem

Witam. Większość z was przy maszynach nie robiło tylko na obrywce czy pilniku. A na bilerach temperatury latem naprawdę bywały wysokie. Pensje radomskich standardów. Znam kierownictwo i prezesów. Złego słowa o nich i firmie nie powiem. A przerwy na papierosa kawę herbatę?? Śmiech mnie ogarnia - przyszliście do pracy czy kawiarni? Duża firma na rynku radomskim. Pełne zaplecze sanitarne. Zająć się pracą a nie obserwacjami. A ten który chce pracować i mieć pieniądz żeby rodzina miała z czego żyć będzie robił w ciszy. Wszystko ma plusy i minusy. A ten który się nie sprawdził i wyleciał będzie pisał tylko te drugie. Polecam.

www

KIEDYS ATMOSFERA W FIRMIE BYLA NORMALNA, KILKA OSOB TERRORYZUJE CALA FIRME, PANIE A.P PRZYJZYJ SIE UWAZNIE!

Zostaw opinię o Lenaal Andrzej Pokusa - Radom

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lenaal Andrzej Pokusa