anonim08.04.2009 12:15
byłam wspólzałozycielem firmy SHIBAS prowadziłam Biuro Handlowe SHIBAS w WARSZAWIE. GŁÓWNY ZAŁOZYCIEL [usunięte przez admina] urodził sie w Łomży i dlatego tam załozył te spółke. Bardzo dobra technologie dał [usunięte przez admina]obecny Prezez z Izraela. Niestety [usunięte przez admina], która zarzadzała ta spółka/poniewaz ja zrezygnowałam z propozycji z uwagi na Miejsce zamieszkania WARSZAWA/ NIE DO KOŃCA WŁASCIWIE WYWIAZAŁA SIE ZE SWOICH OBOWIAZKÓW, stracili pracownicy, Ja teraz czekam juz 3 miesiac a [usunięte przez moderatora][usunięte przez moderatora] oraz [usunięte przez moderatora] nie wspominajac już o zasadach zwykłej kultury i trzeci miesiac nie odpisuje mi na moje pismo. Chyba niestety znowu muszę chodzić po sadach ajestem inwalidka 1gr po wypadku i nie chodze /wózek/ JAK DŁUGO JESZCZE BEE LEKCEWAZONA JAKO BYŁY PRACOWNIK SHIBAS /tyle co ja sprzedałam i ile polskich banków zaopatrzyłam w produkje shibas to nikt kto tam pracował i pracuje, no może jest ktos o kim nie wiem/.CZEKAM DO 15 KWIETNIA, POTEM NIESTETY SAD PRACY I CYWILNY ZA NARUSZENIE DÓBR OSOBISTYCH, MAM NIŻSZA RENTE bo nikomu sie nie chce wysłac pisma, straty materialne równiez. Moje nazwisko to nie tajemnica [usunięte przez admina]PANIE PREZESIE CZEKAM!!!!