Miki Recycling Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 102 ocen.

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.

99

To oszusci uwaga na ta firme.

śmieciarz

Witam . Tam pracują ludzie którzy nie znają tabliczki mnożenia a potem wielka obraza!

Jolanta

@kierowca Prosze nie obrażać potencjalnych kandydatów do pracy w firmie Miki Recycling. Jeżeli Twoje zdanie na temat tej firmy jest negatywne, napisz konkretnie co masz na myśli. Czy inni pracownicy firmy mogą potwierdzić opinię @trunkowy kierowca? Czy pracodawca zapewnia odpowiednie środki bezpieczeństwa swoim pracownikom? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

driver
@Jolanta 07.04.2018 19:27

A ja driwuje na kokainie bo alkomat nie wykrywa i jest git pzr...

kierowca

Jedyny pozytyw pracy w tym (usunięte przez administratora) to możliwość pracy na bani , ja w szoferce zawszę mama setkę i paczkę tiktaków dla zabicia zapachu wódy he he . Polecam firmę pijakom i menelom.

stażysta

Witam bezrobotnych i apeluje nie pobierajcie stażów do tej firmy bo i tak się niczego nie nauczycie, ewentualnie sprzątania , mycia okien i biurowca a po stażu i tak was wymienią na nowego stażystę.

nika
@kinga 20.03.2018 20:33

Hej ja też tam byłam stażystką i nauczyłam się sprzątania a nie wyuczonego zawodu , reasumują nie polecam odbywania tam stażu no chyba jako dozorczyni.

Dawid

Jesteście pewni,że nic pozytywnego nie można napisać?

trunkowy kierowca
@Dawid 24.03.2018 23:23

Można pracować po pijku...

assasin

Za oszustwa na pracownikach właściciele powinni resztę życia spędzić w więzieniu , ale prawo ich chyba nie dotyczy.

emanue

Do inspekcji pracy ich zgłosic a nie wyzalac sie w internecie , wiecej odwagi ludzie.

qq

Uwaga na tego konfidenta Emanuex.

marek
@qq 16.02.2018 22:46

Witam tak zgadza to ten (usunięte przez administratora) po OHP sprzedajna kur... menel , głupi gej na rencie , ludzie omijajcie go jak się da.

jj

Witam ja tez tam pracuje i potwierdzam 12 godz dziennie pracuja tylko uposledzeni umysłowo, ale cóż zrobic jak to wiekszosc pracowników tej firmy to debile.

00

Lubisz pracować bez wynagrodzenia i wystarcza ci uścisk dłoni właściciela to ta firma jest dla ciebie .

kierowca

A mnie miki to moze skoczyc i buty czyscic z gów-na.

Dariusz

Faktycznie tworzycie sobie piekielną atmosferę co można przypuszczać po niektórych wpisach!!!

assasin
@Dariusz 04.02.2018 19:18

Przeszkadza ci coś ze pracownicy piszą prawdę o tym obozie pracy ?

assasin

Gdyby nie ten tępy motłoch co tam pracuje to właściciele dawno poszli by z torbami za mobbing , oszustwa na godzinach i zastraszanie zwolnieniem gdy ktoś nie chce pracować od świtu do zmierzchy!

xx

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

kinga

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

victor
@C12 27.01.2018 20:37

Wybór każdy ma między Inpekcją Pracy a Sądem Pracy.

kinga

Do Państwowej Inspekcji Pracy ich zgłosic oni się nimi zajmą , najlepiej grupowo i tyle w temacie.

trunkowy

Zgadza sie tam pracuja same menele na czarno dorabiajac sobie do fajek i piwka, przychodzac do pracy jak im zabraknie do wódy.

mietek

Msakra placa na czas jak sie chyba pomyla a kierowniczka 25 lat i zero szacunku dla pracowwników jesli lubicie kieronictwo które nie ma szacunku i prace bez wynagrodzenie to tylko tam. KIEROWCA.

anonim

(usunięte przez administratora)

Zenek

A największe upośledzenie ma ta pała ja1978

assasin

Uwaga drodzy forumowicze , na tym forum prawdopodobnie pisze ktoś z właścicieli . Więc cisza w eterze.

Zenek
@assasin 16.01.2018 20:57

Pewnie tak

assasin

Niech ktoś się wypowie o stazystach i o właścicielach tych chamach burakach i cebulakach...

hh

Jaka profesja taki personel.

Darek

Znam osobiście taki przypadek, że gość na zmianie przeciął sobie rękę i Mieciu dał ultimatum albo jedziesz do naszego weterynarza który Ci to zszyje albo zgłaszasz wypadek przy pracy i się żegnamy. Normalnie byłem strasznie zszokowany takim podejściem

Pozew zbiorowy
@Darek 13.01.2018 21:30

o proszę takich przypadków jest więcej. Może dołączysz do pozwu zbiorowego? Ktoś coś jeszcze? Trzeba walczyć o swoje tak dłużej nie możemy być traktowani. Kim oni są? Nikim,

redial2012

Komuś tu się nudzi pisząc że w Miki wszyscy pracują na czarno.Jest to guzik prawda.Ludzie pracują na umowy na stałe.Na czas określony lub na zlecenie.Nikt tam nikogo na siłę nie trzyma.Ludzie niemają łańcuchów na nogach.I nie piszcie że nie dostaję się wypłaty bo płacą.

Miki
@redial2012 09.01.2018 18:06

tak tak. Jedni pracują na umowach drudzy na umowach zleceniach a trzeci na czarno. stawka 9 zł na godzine czy to normalne.

Marek

Fajna walka jak miedzy PIS a PO . Szkoda tylko ze wszystkie negatywy są prawdziwe a pozytywy nie ! Pzdr MAREK

Pracownik Miki

Również jestem pracownikiem Firmy "Miki".Pracuję w niej parę lat.Nie dziwi mnie podejście Państwa Jakubowskich do pracowników.Większość chciałaby przepracować jeden dzień a mieć płacone za miesiąc.Co do wypłaty.To kłamstwa się tu pisze.Płacą normalnie jak się normalnie pracuję.(usunięte przez administratora)?Nikt nikogo nie zmusza.Nie mamy elektrycznych bransoletek na nogach.Co do właścicieli.Nie dawają sobie wejść na głowę.Jeśli Ty olewasz i masz wszystko w gdzieś to oni robią z Tobą to samo.Chyba nie da się zadowolić każdego z osobna.

redial2012

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

redial2012
@poland 11.01.2018 21:00

Wolę być matołkiem niż Tobą.Przynajmniej piszę z jednego nicku.Nie daję sobie polubienia na własne pisanie.A co najważniejsze nie piszę w kogoś imieniu.Żegnam matołku.

driver

Kmuś zależy żeby prawde zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

kierowca

Do Państwowej Inspekcji Pracy ich zgłosic onie się nimi zajmą , najlepiej grupowo i tyle w temacie,

redial2012
@kierowca 09.01.2018 21:47

Jakoś nie widać tych chętnych.

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.