Miki Recycling Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 210 ocen.

Miki Recycling Sp. z o.o.
1 210

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.

kierowca

(usunięte przez administratora) w ogóle ludziom nie płacą, mi są winni 5000zł .

nowy

Uwaga pracownicy na osobę o imieniu Emanuxxx to gnojek .oszust ,sprzedawczyk , pupilek właściciela. Podpier-dala wszystkich właścicielą.

Jolanta

@ii, czy możesz bardziej szczegółowo napisać to co dzieje się w Miki recykling? W jaki sposób pracownicy tej firmy traktowani są przez pracodawcę?

kierowca
@Jolanta 13.07.2018 09:35

Człowieku lecz sie na nogi bo na głowę za pózno. Podszywacz.

Miki.

Wielkie sprzątanie przed wizytą Sanepidu(wiadomo kiedy)Zapłaty do chwili obecnej brak.

kierowca 2
@kierowca 08.07.2018 20:28

W każdej chwili, nasze postulaty albo podwyżka do 20 zł na godz na ręke albo zastawiamy dziadów!

Jolanta

@kierowca hakowca, napisałeś coś o mobbingu. To bardzo poważne przewinienie skierowane ku pracodawcy. W celu uniknięcia niedomówień, zamieszczę tu definicję mobbingu -->> Mobbing jest długotrwałym nękaniem pracownika, które ma na celu np. poniżenie lub ośmieszenie. Do zachowań noszących znamiona przemocy należą: obrażanie i wyzywanie, upokarzanie, groźby i izolowanie pracownika. Lekceważenie i molestowanie seksualne – to również przejawy mobbingu, które należy zgłaszać przełożonym.

ii
@Jolanta 05.07.2018 10:58

Jest mały problem bo to pracodawca wyzywa wszystkich jak leci od idiotów.

sortowacz

W tej firmie pracuja same złodzi-eje okradaja pracodawce wynoszac złom w siatkach i obrabiajac sobie szafki na wzajem.

pracownik kurnika

W tej firmie pracuja same (usunięte przez administratora) okradaja pracodawce wynoszac złom w siatkach i obrabiajac sobie szafki na wzajem.

kierowca

Jest metoda na tych oszustów htpp://www.youtube.com/watch?v=BhZdNZmOmFo

stazysta

Firma obraca bezrobotnymi z GUP i stazystami cel wiadomy , zarobek pobierajac fundusz za aktywacje stanowiska pracy...

kierowca hakowca

Szkoda że nikt nie napisał że jak pracownik nie da się mobingować i nie pracuje po 12 godz to wylatuje be pieniędzy za przepracowane dni! Zdecydowanie nie polecam pracodawcy.

operator

https://krakow.pip.gov.pl/pl/ oni wam pomogą...

Jolanta

Witajcie. Śledząc wątek niestety muszę wam zwrócić uwagę na to, że wasze posty w dużej mierze są na pograniczu, albo wręcz naruszają regulamin forum. Zalecam przypomnieć sobie jego zapisy, jest dostępny tutaj https://www.gowork.pl/regulamin Przede wszystkim na forum obowiązuje zasada kultury języka, starajmy się pisać merytoryczne opinie o pracodawcy, a nie obrażać osoby tam pracujące. Zgadzam się z wypowiedzią @Irka Jeśli macie podstawy do takich ocen to rozmawiajcie w firmie, zaproponujcie zmiany. Może jednak uda się napisać coś pozytywnego o Miki Recycling?

kierowca
@Jolanta 21.06.2018 22:59

www.gowork.pl/regulamin

88

tak placa na czas jak sie chyba pomyla a kierowniczka 25 lat i zero szacunku dla pracowwników jesli lubicie kieronictwo które nie ma szacunku dla ludzi to polecam

00

Co rozmawiajcie w biurze Buraki! 38 nadgodzin Psy i około 200 zł do wypłaty chcieliście dac!! a człowiek ma 15 na h! Pierd (usunięte przez administratora) i Kłamcy Pozakładajcie sobie nowe strony internetowe bo na tych aktualnych macie super opinie! Do inspekcji pracy powinni Was podać wszyscy na raz i przeprowadzić kontrole wałów jakie robicie na tej firmie

Irek

Jeśli macie podstawy do takich ocen to rozmawiajcie w firmie!!

gg
@Irek 08.06.2018 19:04

Debi-lu spierda... z tąt.

kierowca

Najgorsza firma i najgorszy pracodawca w całej Polsce...

sortowacz

Witam robie ranking kto jest najwiekszym debi-lem w tej tak zwanej firmie ech...

oo
@sortowacz 14.06.2018 21:31

Wszyscy bez wyjatku , kto normalny pracuje od switu do nocy?

Operator koparki.

Dzieki Bogu jest taka strona jak GOWORK i mozna ostrzec innych... Ludzie omijajcie ta firme i takich ludzi jak własciciele Miki Recycling na kilometr albo nawet wiecej.

kierowca
@Sortownia 13.06.2018 16:52

I jeb-ie ich na kasę bo są upośledzeni i nie potrafią policzyć godzin razy stawka ?

FU

Co rozmawiajcie w biurze Buraki! 38 nadgodzin Psy i około 200 zł do wypłaty chcieliście dac!! a człowiek ma 15 na h! Pierd (usunięte przez administratora) i Kłamcy Pozakładajcie sobie nowe strony internetowe bo na tych aktualnych macie super opinie! Do inspekcji pracy powinni Was podać wszyscy na raz i przeprowadzić kontrole wałów jakie robicie na tej firmie

assasin
@FU 09.06.2018 09:54

Okręgowy Inspektorat Pracy w Krakowie - pip Adres: plac Szczepański 5, 31-011 Kraków polecam

kierowca

Wszystkie negatywy są prawdziwe , ludzie omijajcie tą firme to oszuści i naciągacze, oszukują na godzinach i nakładają kary za stanie w korkach ...

kierowca

Zarobki są śmiesznie małe , więcej się użebrać na ulicy ...

kierowca

To oszusci uwaga na ta firme.

Tonik

Jesteście pewni, że nic pozytywnego nie można napisach?

kierowca

Piszcie który z pracowników jest najwiekszym zje-bem

sortowacz
@kierowca 30.04.2018 22:54

emanuel to najwiekszy gnojek sprzdawczyk jaki tam pracuje , unikajcie go jak sie da.

driver1

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

driver

Za oszustwa na pracownikach właściciele powinni resztę życia spędzić w więzieniu , ale prawo ich chyba nie dotyczy.

karol

Wszystkie negatywy są prawdziwe , ludzie omijajcie tą firme to (usunięte przez administratora)

Jolanta

@Ciekawski Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, moim zadaniem jest pomóc innym użytkownikom w dotarciu do informacji o pracodawcy. Proszę użytkowników o rzetelne komentarze, pozbawione wulgaryzmów. Komentarze wulgarne są niezgodne z regulaminem i będą usuwane. Kandydatom zależy na wiarygodnych opiniach. Jaką umowę oferuje firma Miki Recycling? Czy to umowa o pracę?

spartacus

To jest obó-z dla niewolników a nie pracowników!

sortowacz

Co jak co ale najgorsi są bezrobotni stażyści którzy mobingują personel na rozkaz właściciela.

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.