Miki Recycling Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.

kinga

Do Państwowej Inspekcji Pracy ich zgłosic oni się nimi zajmą , najlepiej grupowo i tyle w temacie.

kinga

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

trunkowy

Zgadza sie tam pracuja same menele na czarno dorabiajac sobie do fajek i piwka, przychodzac do pracy jak im zabraknie do wódy.

mietek

Msakra placa na czas jak sie chyba pomyla a kierowniczka 25 lat i zero szacunku dla pracowwników jesli lubicie kieronictwo które nie ma szacunku i prace bez wynagrodzenie to tylko tam. KIEROWCA.

driver2

Zgadza sie w tej firmie pracują tylko upośledzeni sortowacze i kierowcy jak również debilni stażyści z urzedu pracy nic nie umiejący z wysoką samooceną ech...

driver2
@Janusz 16.01.2018 04:55

Normalniejszy niż Krzychu to na pewno.

Zenek
@driver2 05.01.2018 22:35

A największe upośledzenie ma ta pała ja1978

assasin

Uwaga drodzy forumowicze , na tym forum prawdopodobnie pisze ktoś z właścicieli . Więc cisza w eterze.

Zenek
@assasin 16.01.2018 20:57

Pewnie tak

assasin

Niech ktoś się wypowie o stazystach i o właścicielach tych chamach burakach i cebulakach...

hh

Jaka profesja taki personel.

Janusz

Jak ktos cos ma do hali prosze przyjsc to pogadamy internetowe pajace!

Darek

Znam osobiście taki przypadek, że gość na zmianie przeciął sobie rękę i Mieciu dał ultimatum albo jedziesz do naszego weterynarza który Ci to zszyje albo zgłaszasz wypadek przy pracy i się żegnamy. Normalnie byłem strasznie zszokowany takim podejściem

Pozew zbiorowy
@Darek 13.01.2018 21:30

o proszę takich przypadków jest więcej. Może dołączysz do pozwu zbiorowego? Ktoś coś jeszcze? Trzeba walczyć o swoje tak dłużej nie możemy być traktowani. Kim oni są? Nikim,

redial2012

Komuś tu się nudzi pisząc że w Miki wszyscy pracują na czarno.Jest to guzik prawda.Ludzie pracują na umowy na stałe.Na czas określony lub na zlecenie.Nikt tam nikogo na siłę nie trzyma.Ludzie niemają łańcuchów na nogach.I nie piszcie że nie dostaję się wypłaty bo płacą.

redial2012
@xx 10.01.2018 21:41

Zdanie zaczyna się od dużej litery i kończy kropką analfabeto.

Miki
@redial2012 09.01.2018 18:06

tak tak. Jedni pracują na umowach drudzy na umowach zleceniach a trzeci na czarno. stawka 9 zł na godzine czy to normalne.

Marek

Fajna walka jak miedzy PIS a PO . Szkoda tylko ze wszystkie negatywy są prawdziwe a pozytywy nie ! Pzdr MAREK

Pracownik Miki

Również jestem pracownikiem Firmy "Miki".Pracuję w niej parę lat.Nie dziwi mnie podejście Państwa Jakubowskich do pracowników.Większość chciałaby przepracować jeden dzień a mieć płacone za miesiąc.Co do wypłaty.To kłamstwa się tu pisze.Płacą normalnie jak się normalnie pracuję.(usunięte przez administratora)?Nikt nikogo nie zmusza.Nie mamy elektrycznych bransoletek na nogach.Co do właścicieli.Nie dawają sobie wejść na głowę.Jeśli Ty olewasz i masz wszystko w gdzieś to oni robią z Tobą to samo.Chyba nie da się zadowolić każdego z osobna.

tt
@Pracownik Miki 12.01.2018 13:54

Głupi oszust i hipokryta

redial2012

Komuś zależy żeby prawdę zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

poland
@redial2012 11.01.2018 20:32

Napewno piszemy oddzielnie ,ech matołki.

redial2012
@poland 11.01.2018 21:00

Wolę być matołkiem niż Tobą.Przynajmniej piszę z jednego nicku.Nie daję sobie polubienia na własne pisanie.A co najważniejsze nie piszę w kogoś imieniu.Żegnam matołku.

driver

Kmuś zależy żeby prawde zamieść pod dywan a prawda boli. A je jestem pracownikiem tej tak zwanej firmy a raczej obozu dla idiotów.

driver
@polih 09.01.2018 22:59

Jak masz problem z czytaniem to zamknij drzwi z drugiej strony jełopie.

redial2012
@polih 09.01.2018 22:59

Wzajemnie.

kierowca

Do Państwowej Inspekcji Pracy ich zgłosic onie się nimi zajmą , najlepiej grupowo i tyle w temacie,

redial2012
@kierowca 09.01.2018 21:47

Jakoś nie widać tych chętnych.

driver1

Tak zgadze sie tam pracuja tylko pijaki na rentach dorabiajac sobie do wódki i fajek oczywiscie rabiac to na czarno.

redial2012
@driver1 08.01.2018 21:38

Wypraszam sobie.Ja tam pracuję i nie jestem żadnym pijakiem.Niedorabiam sobie do wódy czy fajek.Nie jestem też rencistą/emerytem. I ubiegnę pytania.Nie pracuję w biurze ani na bazie.

driver2

To miejsce nadaje sie na czarna liste pracodawców.

driver1

Jak dla mnie to firma nadaje sie pod sąd , złozyć pozew zbiorowy i miki pójdzie z torbami...

Ja1978

Niestety ale wszystko to prawda.Człowiek w Miki jest zerem dla Jakubowskich ich synka Karola.Mają swoich pupilków którzy są nie do ruszenia.Praca po 12 godzin to standard.Gdy komuś nie pasuje jest zastraszany lub ma porostu wypier.....ć.Warto też napisać o Tomaszu tzw.Shreku z Bazy który chyba ma nierówno z sufitem.Pracownicy są regularnie okrada na wypłacie.L4 czy urlop jest płaconych 60/70% w zależności od humoru Mamuśki Jakubowskiej. Ludzie dostają kary za śmieszne rzeczy.Tzw.Sortownia czyli kurnik od 1,5 roku niema płaconych godzin nocnych.Chodzi o zmianę nocną.Pytanie gdzie są kużwa te pieniądze??Brygadzista niema nic więcej płacone a odpowiada za wszystko.Jeśli na dworze jest -30 st to w takiej temperaturze się pracuje.Nie pozwalają trzymać apteczki pierwszej pomocy.Po rozcięcie np.dłoni każą popsikać sobie dezodorantem ze śmieci.Nie kierują na żadne szczepienia np.żółtaczka itp.Do sortowania śmieci ręcznie dają na 12 godzin jedną parę rękawiczek.Która jest dziurawa po pół godzinie.Ludzie przenoszą worki ważące nawet 500 kg. Ludzie którzy piją alkohol są tam bardzo mile widziani.Daleko nietrzeba szukać.Wąsaty na bramie pije zawsze na zmianie.Nieraz ledwo stał na nogach.Tak samo jak pracujący na czarno.Może ktoś się wypowie na temat Hali i np.Kużmatego.Czy segregacji lub tzw.ósemki.Temat rzeka z jak najgorszej strony.

dd
@Ja1978 07.01.2018 08:56

Wynajmuje trzy mieszkania .

Ja1978
@dd 07.01.2018 22:57

Tak dobrze płacą na Miki...

driver

W tej firmie pracuja tylko menele i pijaczki na rentach oczywiscie na czarno.

rr
@Ja1978 07.01.2018 08:55

To debilki po studiach zaocznych i wieczorówkach skończonych za kase z naciąganym intelektem.

Ja1978
@rr 07.01.2018 23:01

Co do lalek z biura to każdy wie o co biega.Zresztą na bazie jak jakaś jest to też z biura.Mowa była o jakiejkolwiek kobiecie która tam naprawdę pracuję i coś robi.

usa

Warning before this to company...

driver

Lubisz pracować na czarno,to gorąco polecam ci te pseudo firmę tylko nie myśl o wypłacie bo i tak jej nie dostaniesz ...

Ja1978

Co do picia alkoholu nietrzeba daleko szukać. Właściciel Jakubowski praktycznie non stop jest na bani.Wogóle się z tym nie kryje. Potrafi ciągnąć tygodniówki pijąc i śpiąc biurze.A to że jeżdżi pod wpływem procentów jest na porządku dziennym.Kiedyś nawalony latał z dubeltówką po obiekcie.

Tomek

Łamane są prawa pracownika na każdym kroku! Nikt tu nie pisze ze złośliwości ale dlatego że to wszystko co ludzie tu piszą to niestety przykra prawda

driver

Kto narmalny pracuje 12 godz dziennie. TYLKO IDIOTA.

driver

Kto normalny pracuje 12 godz dziennie ,TYLKO IDIOTA.

Święty Mikołaj

Jeśli ktoś nie rozumie słowa kapitalizm to u MIKI -ego na pewno zrozumie...

hakowiec

To zakład otwarty dla chorych umysłowa,debili ,pijaków i meneli...

driver

W tej firmie pracuja sami uposledzeni umysłowo z wykształceniem podstawowym i z głebokim poczuciem niższosci nic dziwnego ze ich oszukuja, tacy ludzie sie ciesza ze ktos ich w ogóle chce i akceptuje.

NowaHuta38

Osoba która jest na L-4 z powodu wypadku w pracy.Mianowana słowem Brygadzista zmiany.Pracująca na umowę.Bardzo doceniana przez szefostwo i lubiana przez współpracowników.Pominięta przy wielkiej aurze Świąt Bożego Narodzenia.Gratuluję.

Ja46
@emanuel 22.12.2017 20:57

Manuel nudzi Ci się na kurniku???

emanuel
@NH38 23.12.2017 08:31

Polski kapitalizm , ta firma to taki przykład ,oszustwa na godz, niepłacenie pensji to norma to tej pory sa mi winni pieniądze a włościciel powiedział że jak się coś nie podoba to magę wypier....Praca 12 godz dziennie i łamanie praw pracowniczych trzeba byc chorym zeby tak sie dawać i okradać!!!

kierowca

Wszystkie opinie tu zamieszczone są prwdziwe , nikt się nie mści ze został zwolniony . Ta firma to jedno wielkie oszustwo i tyle, polecam omijać w promieniu kilku kilometrów ta firme i właścicieli, chyba że ktos lubi pracować bez wynagrodzenia to garąco polecam.

tt

Firma szuka idiotów z urzedu pracy itd, bezrobotnych i stażystów którzy pracuja za darmo Polski kapitalizm,

Stażysta
@tt 04.12.2017 20:38

Stażyści nie pracują za darmo :)

marcin
@tt 04.12.2017 20:38

Prcuja za grosze z GUS a pracodawca ma takiego niewolnika za darmo nie płacac mu pensji ani składek ZUS ,a zamiast nauki zawodu myją okna i podłoge w firmowym biurowcu ech.

jju

po prostu skur...syny.

00

Witam wszystkich i chłopców i dziewczynki , trzeba byc idiotą żeby pracować 12godz dziennie i tyle w temacie .

yy

praca 12 godz dziennie od Pn-So od 6.00-18.00 a czasem nawet dłuzej plus gnojenie i niewypłacanie pensji na czas lub kiwanie na godzinach i wymazywanie dni z karty pracy pracownika. Ale jak ktos tak lubi to goraco polecam . Były pracownik...

marek
@anonymous 04.11.2017 16:54

Wez sie pacanie nie udzielaj jak sprawa cie nie dotyczy!

anonymous
@anonymous 04.11.2017 16:54

Idiota wprowadza ludzi w bład

dd

Niewolniczy zaklad pracy w XXI wieku brawo...

oszukany

(usunięte przez administratora) w południowej POLSCE , tylko karabinami jeszcze nie strasza. Do tej pory mi nie zapłacili za 2 tygodnie syzyfowej pracy . Obiecali ze dadza jak beda miec.HE HE.

Anioł Stróz

Dzieki Bogu jest taka strona jak GOWORK i mozna ostrzec innych... Ludzie omijajcie ta firme i takich ludzi jak własciciele Miki Recycling na kilometr albo nawet wiecej.

bb

Oszusci nie płaca w ogóle za prace firma nadaje sia pod sąd.

hh

Piszac krótka oszusci i złodzieje , nie stac ich na pensje dla pracowników.

kinia

Bułam w tej stazystka z urzedu pracy i zamiast nauki byłam wyzywana i gnojona przez włascicieli. Moze ktos sie w koncu za nich wezmie.

katarzyna

Byłam stazystka przez okres 6 miesiecy na dyspozytorni i moge tyle powiedziec , ze to nie jest firma tylko obóz pracy w którym niszczy sie pracownika fizycznie i psychicznie za marne wynagroszenie jesli sie je w ogóle otrzyma. Mlestowanie i obmacywanie stazystek na dyspozytorni przez zboczonych kierowców to norma ale ja ktos lubi byc traktowana jak prostytutka to polecam.

jj

Msakra placa na czas jak sie chyba pomyla a kierowniczka 25 lat i zero szacunku dla pracowwników jesli lubicie kieronictwo które nie ma szacunku i prace bez wynagrodzenie to tylko tam. KIEROWCA.

bgt

Kinga jesli to czytasz dzieki za pomoc przy wypłacie , moja wybawicielko jestes super laska Marcin.

wilhelm tell

Firma a raczej niewolniczy obóz do zamkniecia !!!

zorro

Zgłosic do PIP oni ich załatwia...

vv

Jest to najlepsza firma w Polsce pod wzgledem oszukiwania pracowników na godzinach, niewypłacania pensji , naliczania kar niby za zła prace , zmuszania do pracy poad 12 godzin dziennie ...

ss

Pozdrowienia dla KINGI z dyspozytorni.

zorro

Jest to firma która kieruje banda złodzei [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze wsi, okradajacych biednych ludzi i wmawiajac im ze dorobic sie mozna mordercza praca za głodowa stawke lub nie pobierajac wynagrodzenia w ogóle ...

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.