Miki Recycling Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 340 ocen.

Miki Recycling Sp. z o.o.
1 340 6 1

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

kierowca

Robimy strajk wtedy te chu-je nas docenią!

-m-i-k-i-
@kierowca 16.11.2018 22:58

Stara nie zna słowa "docenić".Może warto nagrać ją jak wywala swój monolog względem pracowników.

zorro

A najwiekszy ch-uj i sprzedawczyk to emanuell z krzysiem ...

-m-i-k-i-

Właściciele pomimo skandalicznego zachowania wobec pracowników mają jeszcze tupet rozróżniać ich na lepszych i gorszych.Pani Jakubowska ma swoich pupilków których kocha za donoszenie na innych.Tak samo wyróżnia np."hale" a g-n-o-i sortownie czy przesypkę. Zatrudnia tzw."pociotków"by mieć uszy wszędzie.

A.J.

Ta firma jak i właściciele to jedne wielkie oszustwo.Jakubowska okrada ludzi na czym się da.Jak wypłaci wypłatę to zawsze brakuje.Za L4 potrafią wypłacić 50% jak wypłacą. Urlop liczony z kosmosu np.wychodzi 5zł za godzinę.Wszystkiemu przytakuje starej i wypełnia "czarną robotę" Pani Ewa z kadr.

s

UWAGA to (usunięte przez administratora)

Anonim

Nie polecam tej firmy.jesli mam dac ocene od 1 do 10 to daje 4 tylko dlatego że wypłaty są na czas

kierowca
@Anonim 13.11.2018 19:53

To dziwne co piszesz bo większość w ogóle ma nie płacone! Masz jakieś układy z właścicielką?

S.
@kierowca 13.11.2018 20:52

Ty chyba masz nieźle pod kopułom. Większość ma nie płacone??Idż się człowieku lecz albo przedstaw jakieś dowody.

A.

Jakubowska uwielbia gnoić pracowników.Standard to okradanie na godzinach czy urlopie.Są jeszcze pracownicy którym płaci 8zł na godzinę. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nic.Zmienić szefostwo.

gg
@A. 09.11.2018 13:02

https://xes.pl/praca.html tu znajdzecie prace lepiej płatną i przyjemniejsza.

daniel

A ja dostałem skierowanie z Urzedu Pracy do tego obo-zu a w ofercie było napisane dwie zmiany po 8 godz dziennie a okazało się że trzeba rypać po 12 godz dziennie cały tydzień jak ku-rwa nie- wolnik

kierowca

A ja pracowałem 3 tygodnie i zostałem wyrzucony a na moje miejsce wzieli pracownika z Urzedu Pracy . Tak się obraca bezrobotnymi z GUP wyciągając fundusz na aktywacje miejsca pracy?

kierowca
@kierowca 03.11.2018 22:27

Prawda i biarą wtym udział pracownicy gnojąc takiego pracownika z Urzędy aby sam odszedł.

kierowca

Sami się nie szanujecie a potem pretensje. Robimy strajk i zobaczymy jak stara z synalkiem będą sami grzebać w śmieciach.

Anonim

Każdy pracownik tej firmy jest traktowany jak (usunięte przez administratora) .choć są wyjątki. Pewnie się domyslacie o kim pisze i mowie.nie dajcie się zwariowac pracujcie po 8 godz.nie po 12 .i na własnych stanowiskach.no chyba ze chcecie skończyć jak S.P kolega albo ta dziewczyna z kurnika.odwalala robotę za 10 chłopa.czy ktoś może napisać co się dnia teraz dzieje ? Co Porąbia.? Pytam ludzi nie szefostwo bo oni tylko robota w niej widzieli nie człowieka tak jak w kazdym tam człowieku.pozdrawiam wszystkich nawet dyspozytorke.nie pozdrawiam szreka.Karola i całej reszty

sortowacz

Mnie jak zrobili na kase to włascicielka mi powiedziała że jestem upośledzony i mama pracować za darmo!

kurnik

U-waga na tego gnoja z kurnika emanuela sprzedawczyka ,opier-dalacza co obrabia kolega tył-ki...

kurnik
@kurnik 25.10.2018 20:35

strzał w dziesiatke

kierowca

To jest obó-z a nie firma ...

driver

Jeździłem w różnych firmach ale ta prawdopodobnie jest najgorsza w Polsce...

kurnik

12 godzin to może sobie mietek siedzieć i pracować he he !

pracownik

A ja miałem inny przypadek : stara z synalkiem kazali mi szanować pracę i rypac po 12 godz dziennie 6 dni w tygodniu.

driver

To (usunięte przez administratora) mnie rąbnęli na 1000 zł za stanie w korkach to jest kur-wa złodziejstwo!

kierowca

To że ktoś pracuje w danym miejscu nie oznacza że tam się mu dobrze pracuje , to jedynie oznacza że taka osoba nie ma układów aby zmienić miejsce pracy na lepsze!

baza

A mnie mobbinguje stażystka na dyspozytorni i każe pracować 12 godz dziennie!

kierowca

Starej chyba pomyliły się epoki , teraz dba się o pracownika a nie mobbinguje

A.J.B.
@kierowca 04.10.2018 20:56

Jak tak bardzo jesteście mobbingowani i okradni przez firmę to powstaje jedno pytanie.Po co Wy tam wogóle pracujecie.

kierowca
@A.J.B. 05.10.2018 20:31

Po to by mieć na chleb (usunięte przez administratora)

janosik
@A.J.B. 05.10.2018 20:31

Debi-lu

A.J.B.
@janosik 05.10.2018 22:49

To,że nim jesteś wiedzą wszyscy.Nie musisz tego tak o sobie rozpisywać.

A.J.B.
@kierowca 05.10.2018 21:28

Ktoś Cię tam siłą trzyma?Chyba można gdzie indziej pracować?

kurnik nocka

Ja miałam taką sytuacje , wypracowałam 220 godz dostałam za 160 powiedzieli mi jak się nie podoba to wypier...

A.J.B.
@kurnik nocka 25.09.2018 22:56

I,co?Tu narzekasz a pewnie dalej grzejesz (usunięte przez administratora) na kurniku.

oo

Daje link (usunięte przez administratora) tak się utylizuje w tej firmie.

Jolanta

@oo, nie jestem jak piszesz "podszywaczem" z firmy Miki recykling. Jestem moderatorem na platformie GoWork i staram się o to abyście byli aktywni na forum i dodawali prawdziwe i rzetelne informacje na temat tego, co dzieje się w firmie. To co piszecie brzmi bardzo poważnie stąd moje częste pytania. Ja nie działam ani na niekorzyść, ani korzyść firmy. Jedyne co mnie interesuje to Wasze opinie. Czy sprawa związana z mobbingiem i nękaniem pracowników została już przez Was zgłoszona?

oo
@Jolanta 28.09.2018 22:08

Sprawa została zgłoszona do PIP ale ten urząd zamiata wszystko pod dywan i olewa petentów , układ chyba jakiś.

magda

Byłam stażystką w tej firmie kazali mi mobbingować i zmuszać personel do pracy po 12 godzin dziennie aby samemu mieć czyste ręce a myciu okien i podłogi już nie wspomnę!

kierowca

A mnie okradli na 300 zł i stara powiedziała jak się upomniałem że godziny źle policzone że jestem idiota i mam zamknąć ryja bo mnie wywalą!

kurnik

Mnie rąbnęli na 300 zł , podobno za dużo rękawiczek zużyłem he he...

Jolanta

@janosik, to co piszesz to bardzo poważny zarzut. Posiadasz na to jakieś argumenty, które by potwierdziły ten stan rzeczy? @driver, @kierowca, to co opisujecie jest dosyć niepokojące, czy znalazła się osoba, która zgłosiła ten fakt i próbowała w jakikolwiek sposób rozwiązać?

jj
@Jolanta 21.09.2018 12:18

Dowody się znajdą jak powołamy na świadków stażystów.

oo

Jolanta to podszywacz z tej firmy , nie odpisujcie na te komentarze.

wilhelmtell

Sortowacze też dostają wymyślone kary aby im nie płacić...

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.