Miki Recycling Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 283 ocen.

Miki Recycling Sp. z o.o.
1 283 6 1

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

kierowca

Ja jestem kierowcą dostałem 500 zł kary bo za długo stałem w korkach ! Nie polecam pracodawcy tak najdelikatniej jak mogę napisać.

zipo

https://www.youtube.com/watch?v=S5nf6StuViM

kurnik

Ja bym wyniósł całą taśmę he he .

janosik

Jak pracodawca okrada pracownika to pracownik powinien okradać pracodawcę w miarę możliwości !

anonymous

Pip tylko pip .niech się przyjmie pracownik pip do firmy,na 2 lub 3 miesiące .wtedy nikt by nie musiał pisać opinii o firmie bo firma by przestała istnieć.

zorro
@anonymous 14.09.2018 09:12

Po co trzy miesiace wystarczy do pierwszej wypłaty...

sortowaczka

Ja miałam taką sytuacje , wypracowałam 220 godz dostałam za 160 powiedzieli mi jak się nie podoba to wypier...

kierowca

Daje link https://www.youtube.com/watch?v=S5nf6StuViM tak się utylizuje w tej firmie.

kurnik
@kierowca 07.09.2018 21:00

Dobrze wiedziec jak naprawdę zarabiają.

spawacz
@kierowca 07.09.2018 21:00

Ups chyba sie wydało. Jest kapus na bazie ?

spawacz
@kierowca 07.09.2018 21:00

Ups chyba się wydało. Jest kapuś na bazie ?

jj
@kierowca 07.09.2018 21:00

Za film oscar normalnie.

Jolanta

Witam, na wątku poświęconym pracy w Miki Recykling aż wrze jednak informacje jakie są przez Was podawane nie są do końca jasne, szczególnie dla kogoś, kto nigdy nie miał do czynienia z tą firmą. Znajdzie się na forum osoba, która w sposób rzetelny, zgodny z prawda opisze wszystko to, co dzieje się w firmie? Będę bardzo wdzięczna.

kierowca
@Jolanta 06.09.2018 15:15

Wszystkie komentarze są zgodne z warunkami jakie tam panują także nic nie trzeba dodawać podszywaczu !

Miki AVR chrzanow

Unas w chrzanowie policja przesuchuje ludzi bo ktos złożył donos prawdopodobnie do prokuratury ????

kierowca z konkurencji

Ale zarobki są chyba duże ,jak wszyscy samochodami dojeżdżają?

assasin
@kierowca z konkurencji 02.09.2018 21:26

Zarobki są na tak niskim poziomie że aż wstyd że Polak polaka tak traktuje!

victor
@kierowca z konkurencji 02.09.2018 21:26

Mają kase ze sprzedanych działek buraki jedne ech.

zorro

U-waga jakis typek od włascicieli tu pisze. Jden wpis jest w godzinach pracy.

zorro
@zorro 30.08.2018 22:19

Pewnie synalek ?

Mój.

Czy na tej stronie niema ADMINA???Uważacie,że to jest normalne że jakiś idiota podpisuje się nickiem"imieniem"osoby która niema nic wspólnego z napisanymi tutaj słowami??A w momencie wiadomo o kogo chodzi z firmy.

assasin
@Mój. 30.08.2018 08:59

Nie podoba się to są inne strony!

Mój.
@assasin 30.08.2018 21:16

Uważasz że to normalne że ktoś w moim imieniu tutaj pisze??

kierowca

Koniec zmowy milczenia , widać wszyscy zaczęli sypać w końcu . Wszystkie wpisy są prawdziwe i dokładnie opisują warunki jakie w tym miejscu panują

assasin

Jest taki jeden parobek potrafi 15 godz dziennie grzebać w śmieciach aż zal człowieka.

zorro

Piszcie kto jest najwiekszym sprzedawczykiem na bazie.

staszek
@zorro 29.08.2018 20:52

Głupie pytanie ,krzysiu i emanexx z kurnika.

kurnik
@staszek 29.08.2018 21:47

zgadza sie

kierowca ????

Stara ma doktorat w gnojenie i ubliżanie, mści się bo ma ułomnego synalka.

katarzyna
@kierowca ???? 28.08.2018 22:56

Dobre potwierdzam

Jolanta

@kierowca hakowca, napisałeś coś o mobbingu. To bardzo poważne przewinienie skierowane ku pracodawcy. W celu uniknięcia niedomówień, zamieszczę tu definicję mobbingu -->> Mobbing jest długotrwałym nękaniem pracownika, które ma na celu np. poniżenie lub ośmieszenie. Do zachowań noszących znamiona przemocy należą: obrażanie i wyzywanie, upokarzanie, groźby i izolowanie pracownika. Lekceważenie i molestowanie seksualne – to również przejawy mobbingu, które należy zgłaszać przełożonym.

ii
@Jolanta 05.07.2018 10:58

Jest mały problem bo to pracodawca wyzywa wszystkich jak leci od idiotów.

Sortowacz
@Jolanta 05.07.2018 10:58

Wystarczy dyktafon w kieszeni i chwila rozmowy z Karolem i z menago a nawet jak się mówi ze starszym mechanikiem Krzysiem lub z panem Kuźma ,na pewno nie będzie miłych slow tylko same ,np: ty (usunięte przez administratora) matole idjoto ,itp,,,,np:Karol do pracownika kurnika,zapierdalaj na hale sprzatac bo to do ciebie należy ,a z tego co mam na umowie to jestem przyjętym na sortowanie a nie na hale,gdzie wykonujemy prace na wysokościach bez uprawnień,jak odmowisz to cie gnoja jak spadniesz to zero odszkodowania z dopiskiem sam tam weszles,i gdzie te przepisy BHP, z reszta sam BHP musi robić tak by szewostwo było zadowolone a pracownik dalej gnojony.

stazystka
@Sortowacz 27.08.2018 21:17

Skargeę do PIP-u pisz co ci szkodzi . Wzory skarg są w internecie.

tomek

U-waga stażystki i stażyści w tej firmie możecie się nauczyć od właścicielki chamstwa i sprzątania biura bo na pewno nie zawodu.

stażyystka

U mikiego pracują tylko upośledzeni i bezdomni wię chyba im nie przeszkadz że pracują cały dzień . Tak mi się wydaję?

Sortownia
@stażyystka 25.08.2018 22:59

Więc do tej grupy też się zaliczasz.

kinga
@Sortownia 27.08.2018 12:39

Nie zaliczam sie , jestem zmuszona ponieważ nie mam układów i nie dostałem kasy za darmo jak właściciele tego syfu.

ll

Firma szuka idiotów do pracy od świtu do zmierzchu , jak pracownik nie zostaje w pracy 12 lub więcej godzin zostaje wyrzucony i wmawiają mu że sam nawalił robią z takiej osoby wariata! w tym procesie biorą udział stażyści aby właściciel miał czyste ręce w razie czego.

Jolanta

@Sebastian z taśmy, a czy dostałeś konkretny powód tego dlaczego zostałeś zwolniony? @---- , dlaczego uważasz, że powinno się zamknąć firmę Miki Recycling, napisz na forum proszę swoje doświadczenia związane ze sklepem.

sebastian
@Jolanta 21.08.2018 19:00

Ponieważ upomniałem się o zaległe pieniądze.

stażystka
@Jolanta 21.08.2018 19:00

Firma szuka idiotów do pracy od świtu do zmierzchu , jak pracownik nie zostaje w pracy 12 lub więcej godzin zostaje wyrzucony i wmawiają mu że sam nawalił robią z takiej osoby wariata! w tym procesie biorą udział stażyści aby właściciel miał czyste ręce w razie czego.

janek

Mnie też okradli , stara powiedziała że pieniędzy teraz nie ma ale jak będzie mieć to mi wyśle pocztą, he he dobre sobie

Jolanta

@k, na forum dotyczącym pracy w Miki Recycling każda opinia jest istotna jednak chciałabym zwrócić Tobie uwagę na formę wypowiedzi. Zgodnie z regulaminem GoWork wypowiedzi wulgarne są niepożądane na tym forum. Jeśli masz chęć wyrażenia swojej opinii proszę zrób to w sposób bardziej kulturalny. @sortowacz, czy na każdym dziale firmy Miki Recykling nie są przestrzegane zasady BHP? Jakie według Was zmiany należałoby wprowadzić by w firmie działo się lepiej? Jakie dostrzegacie plusy pracy w tej firmie?

----
@Jolanta 15.08.2018 13:35

Trzeba ja zamknac i tyle w temacie.

Pracownik
@Jolanta 15.08.2018 13:35

Są tylko 2 i siedzą w biurze na górze

mirek

Mnie też okradli , stara powiedziała że pieniędzy teraz nie ma ale jak będzie mieć to mi wyśle pocztą, he he dobre sobie.

Sebastian z taśmy

Ludzie omijajcie to miejce jak się da , napracujecie się dwa może trzy tygodnie póżniej was wywalą a i tak wam nie zapłacą tak jak mnie.

marek

Ludzie omijajcie to miejce jak się da , napracujecie się dwa może trzy tygodnie póżniej was wywalą a i tak wam nie zapłacą tak jak mnie.

kierowca
@marek 16.08.2018 22:14

Tak popieram ,a pieniądze wysyłaja pocztą na które się nie doczekacie.

pip

Witam szukam pracy jako kierowca chciałbym sie dowiedzieć czy to prawda że firma zarabia na obracaniu bezrobotnymi z urzędu pracy i ile można na tym zarobić?

Sortownia
@pip 12.08.2018 21:19

Następny kabel węszy.

nn
@Sortownia 13.08.2018 19:29

Pewnie ORMO

??????????????????????????????
@Sortownia 13.08.2018 19:29

Lepiej być kablem niż frajerem i dać się rąbać na godziny !

sortowacz

To skandal żar się z nieba leje a od pracodawcy nie dostaliśmy nawet jednej butelki wody, rekawiczki kazdy przynosi z domu!

Sortownia
@sortowacz 09.08.2018 21:08

Jaki skandal??Tak zawsze było.Ważne,że szefostwo i synalek mają klime w biurze.

kurnik
@Sortownia 09.08.2018 21:55

Kiedy strajkujemy kur-wa tylko musza byc wszyscy.

Sortownia
@kurnik 09.08.2018 22:04

Zanim zaczniesz strajk zapytaj się brygadzistów który na niego chętny.

k
@Sortownia 10.08.2018 22:47

Brygadzista to sprzedajna kur-wa i niewolnik z powołania ech ...

kkk
@Sortownia 10.08.2018 22:47

Brygadzista nie ma nic do gadania uposledzony (usunięte przez administratora) he he .

kierowca

Witam ja jestem kierowcą stara kazała mi przynosić własne paliwo w karnistrze a jak nie to mogę wypier-dalać i dodała że jestem idiota chyba dlatego że unich pracuję ?

kurnik

Ciekawe czy oni wiedza jak wyglada kodeks pracy ,bo jak do tej pory to dziki zachód tu panuje!

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.