Miki Recycling Sp. z o.o.

Adres: Nad Drwiną 33, 30-741 Kraków

NIP: 6762279446 KRS: 0000222886

Miki Recycling Sp. z o.o.
1 368 6 1

Opinie o Miki Recycling Sp. z o.o.

ruben

Szukają teraz dyspozytora widziałem ogłoszenie, warto tam iść?

B.
@ruben 21.02.2019 11:18

Jeśli odpowiada Ci rola "Kapo" to tak.

Niewolnik
@ruben 21.02.2019 11:18

Psychiatrę trzeba zatrudnić bo praca 12 godz na dobę do której zmusza właścicielka to normalne nie jest.

Pracownik

Prawda jest taka ze przez zielnika wszyscy cierpią bo tylko yen pacan robi 15 godzin na dobę i chciałby jeszcze więcej . Prawdziwy zje-b.

Anonimus
@Pracownik 12.02.2019 11:57

Nie tylko on .są tacy co w sobotę i w niedzielę jeżdżą mam rację? Oboje o tym wiemy więc nie nadejście tylko na niego.pozdrawiam.

Kierowca
@Anonimus 12.02.2019 19:37

Zmuszaja do jazdy po 12 godzin nikt tam sam nie chcę tylko grożą wylotem i jeszcze oszukuj-ą na godzinach i ciągle naliczają kary nie wiadomo za co.

Anonimus
@Kierowca 14.02.2019 10:29

Jeżeli tak piszecie to musi być prawda ale za mojego bytu w tej firmie było inaczej.pozostaje więc znaleźć sobie pracę w innej firmie a z tej się zwolnić.pozdrawiam.niedajcie się i starajcie się pracować tyle ile chcecie.

TT
@Anonimus 14.02.2019 19:10

Sam się zwolnij manipulancie.

Anonimus
@TT 19.02.2019 00:00

Ha.ha.ha...manipulant to ty obiboku.siejesz zament w całej firmie.ogarnij swoj popęd .bo ja nie muszę się zwalniać gdyż tam już nie pracuje od dawna.mam lepsza pracę tuż obok (usunięte przez administratora)

pracownik
@Anonimus 19.02.2019 18:21

Płaca ci za zamiatanie prawdy co w tej firmie wyrabiają z ludźmi.

Koledzy

Drodzy koledzy uważajcie na tego (usunięte przez administratora) z kurnika co na wszystkich donosi i płacą mu chyba za donoszenie bo gościu przez cały dzień podpiera ściany.

Marek
@Koledzy 16.02.2019 14:31

(usunięte przez administratora)pracuje (usunięte przez administratora)dlatego go trzymają taka prawda.

Lech
@Koledzy 16.02.2019 14:31

Emanuel pracuje na cz -arno zresztą tak jak inni .

Uuu

Tak tak rów jest szeroki

Kolega
@Uuu 16.02.2019 00:02

U ciebie w głowie ? Leczyłeś się psychiatrycznie bo 00.02 pisać to chyba coś z główką ?

Obserwator

Uwaga kierowcy ci co mają dalsze rewiry podzielcie się na dwie grupy .pierwsza jedzie o 6 .00.A 2 niech wyjedzie o 9.00 i zbierze to co nie zabrała 1 grupa a ci co mają małe rewiry i zjeżdżają w wcześniej niech pomogą tym co mają dalej.tak aby wyszło nie więcej jak do 9 godz dziennie.

Koledzy
@Obserwator 15.02.2019 17:43

Nikt na to nie pojdzie ,jeden na drugiego wilkiem aż się żółć leje.

Kierowca

Dać stararą i starego z synalkiem na hale albo na rewir to dopiero docenią naszą prace bo widać że nigdy nie pracowali!

B.
@Kierowca 10.02.2019 14:26

Z tego co wiadomo to Mietek nieraz jeżdził na rewiry.

Anonimus
@Kierowca 10.02.2019 14:26

Jak szef jeździł na rewirach to ty się uczyles trafiac sikiem do nocnika.a z tego co wiadomo to i teraz masz problem z trafieniem do celu .Tobie na dzień dzisiejszy jest potrzebna szkoła trafienia do celu.pozdrawiam

kk
@Anonimus 11.02.2019 18:54

Ja akurat jestem z roku starego.

Anonimus
@kk 11.02.2019 20:34

Powinieneś się cieszyć że masz takiego wyrozumialego szefa bo gdyby nie on to połowa ludzi no może większość by już tam dawno nie pracowała. Nawet nie wiecie jak bardzo wam tylki broni przed wiadomo kim.ja tam już nie pracuje ale pracuje obok i wiem co mówię na temat szefa.pozdrawiam.

zorro
@Anonimus 12.02.2019 19:19

Co ty za bzdury gadasz człowieki co tydzień ktos wylatuje a na jego miejsce bierze innego

driver
@Anonimus 12.02.2019 19:19

Napisz co bierzesz bo po wpisach widać że to chyba coś mocnego kokaina?

B.
@driver 12.02.2019 21:54

Brać to napewno Wy coś bierzecie.Zresztą wszyscy o tym wiedzą.

Anonimus
@zorro 12.02.2019 20:44

O.ki.a czy ktoś wyleciał że starej kadry czy się sam zwolnił bo to różnica a z tego co mówię kierowcy to ci co niby wyleciało jak to piszesz sami się zwolnili bo mieli dość roboty po 12 godz.

Kierowca
@Anonimus 13.02.2019 13:57

Wylecieli bo nie pracowali na czarno jak inni.

RR
@Anonimus 12.02.2019 19:19

Wyrozumiały ? Gościu jest gorszy niż nie powiem kto i robi nas na kasę ...

RR
@Anonimus 12.02.2019 19:19

Wyrozumiały? Najgorszy (usunięte przez administratora) jaki chodzi po ziemi razem z synalki i żonką i oszis-t

Adi

Co taka cisza??Już wylaliście swoje żale??

Anonimus
@Adi 08.02.2019 19:32

Już wszystkich obgadali i nie ma tematu więc czeka przyjąć parę nowych osób Brenda mieli o kim pisać.

Kolega
@Adi 08.02.2019 19:32

Ja nie wiem po kim odziedziczyłeś idiotyzm ale dobrze napewno z tobą nie jest.

Kolega
@Adi 08.02.2019 19:32

Ja nie wiem po kim odziedziczyłeś idiotyzm ale dobrze napewno z tobą nie jest.

Kolega
@Adi 08.02.2019 19:32

Ja nie wiem po kim odziedziczyłeś idiotyzm ale dobrze napewno z tobą nie jest.

Marek
@Anonimus 08.02.2019 19:38

Co gnoju z kurnika chciałeś kogoś zakapować.

B.
@Marek 09.02.2019 16:54

Napisał pierwszy kapuś z miki.

Sortownia

12 godzin to sobie właściciele z synalkiem mogą grzebać w śmieciach.

B.
@Sortownia 10.02.2019 00:42

To co tam robisz w takim razie?

Sortownia

Wymieniam wszystkich sprzedawczyków 1 emanuelek 2 zioło 3 jecuś co zeszyt prowadzi z nazwiskami aby nie zapnieć 4 kasia. Tyle narazie radzę ich unikać.

Kierowca
@Sortownia 27.01.2019 10:11

Są jeszcze tacy co z dyktafonami chodzą i donoszą.

Anonimus
@Sortownia 27.01.2019 10:11

Napisz jeszcze ile z nich już nie pracuje a potem rób w post.bo w tym momencie sam się w kopales że ponosisz.

Piotr
@Anonimus 27.01.2019 19:30

Co ci się stało śmierdzielu z kurnika.

Anonimus
@Piotr 27.01.2019 20:21

I znów pomyłka .ty naprawdę zazdroscisz tym pracownikom z kurnika.z tego co wiem Jest tam wolne miejsce.jak się dobrze zakrecisz obok szefa to może dostaniesz tam posadę młodszego "smieciarza"

Marek
@Anonimus 28.01.2019 15:25

Właśnie mamy przerwę ,kto z upośledzonymi chciał pracować he he .

Driver
@Anonimus 28.01.2019 15:25

Zakręcić koło szefa tak jak ty sprzedajny gnoju i wystawiać kolegów? To dlatego tam jeszcze robisz bo donosisz tetaz wiadomo...

Grześ
@Sortownia 27.01.2019 10:11

Zapomniałeś dodać Grzesia z hali i kuzmatego nie mówiąc o tobie i przestań się podpisywać cudzymi linkami.

Grześ
@Marek 28.01.2019 16:11

Tyś.heeeeeee.heeeee.

Daniel

ZUS składki odprowadzają od płacy minimalnej a resztę dostajemy na czarno jak w ogóle odprowadzą?

Grześ
@Daniel 29.01.2019 20:15

Mogą od średniej to mniej zarobisz lub weźmiesz sama średnia.bo tam powinna być przyjęta kasjerka a nie żeby Pani kadrowa naliczana.kadrowa jest od kadr a nie od wypłat.

Koledzy

Uważajcie na śmiecia z kurnika emanuelka co wszystkim koło (usunięte przez administratora)robi i myśli że jest lepszy.

Niewolnik

W firmie jest taka zasada dacie się robić na kasę to zostajecie a jak się nie dajecia to wylot! Oczywiście praca od 12 godz dziennie cały tydzień albo wylot !

Пол

вони шахраї

Kierowca

Ta firma jak i właściciele to jedne wielkie oszust..wo Jak wypłaci wypłatę to zawsze brakuje.Za L4 potrafią wypłacić 50% jak wypłacą. Urlop liczony z kosmosu np.wychodzi 5zł za godzinę

Kierowca
@Kierowca 29.01.2019 15:20

Wszustko to prawda co piszecię mnie też zrobili na kasę i ciągłe kary jak nie chcą płacić to wymyślają kary żeby pracownik się sam poczuł winny że sam nawalił to ma karę. A jak ktoś się upomni o zaległe mu pieniądze to właściciele robią z takiej osoby chorą psychicznie ii sugerują że chyba nie umie liczyć.

kierowca

Anonimus to (usunięte przez administratora)chciałby aby wiecej osób dało sie zrobić na kasę i wpaść w (usunięte przez administratora) Olewajcie go ciepłum moczem.

Anonimus
@kierowca 23.01.2019 21:58

Ja nie mam problemu takiego jak Ty.problemy o których piszesz od samego początku są już za mną. Na początku mojej pracy było ciężko w tej firmie. Lecz teraz jest lepiej.pracuje po tyle godz nadliczbowych ile mi pasuje. I nikt mnie nie zmusza żeby robić od 12 do 16 godz.jest tylko pytanie takie samo jak od lat.czy mogę zostać dłużej.wiec skończ siać zamęt.

Anonimus
@kierowca 23.01.2019 21:58

Sam widzisz.piszesz takie słowa o osobie której na oczy nie widziałeś mimo że pracuje obok Ciebie.tobie nie zależy na dobru pracownika tej firmy tylko swoim.widzisz tylko czubek swojego nosa.patrzysz na ludzi z góry. Gdyż twoje ego nie może się pogodzić z tym że są lepsi od Ciebie.i choć mniej zarabiają nie muszą zwracać na siebie uwagi po przez wpisy.bo mają swoją godnoś.a ty jej nie masz.tobie psycholog jest potrzebny nie Internet.

kierowca
@Anonimus 25.01.2019 19:29

Ile dostałeś za pisanie nieprawdy gnoju fałszywy , wziałes kase za tuszowanie (usunięte przez administratora)i(usunięte przez administratora) na pracownikach? W firmie nagminnie jest łamany kodeks pracy i bhp , zawsze brakuje godzin w kartach i sa naliczane kary przez włascicieli aby w ogóle (usunięte przez administratora). Moze inspekcja pracy coś w końcu z nimi zrobi!!!

kierowca
@Anonimus 25.01.2019 19:07

Brałeś coś czy tak mi się tylko tak wydaje

B.
@kierowca 23.01.2019 21:58

Olewać ciepłym moczem to Ciebie człowieku.Po co robisz to co całe zamieszanie?Ciągle piszesz i użalasz się nad sobą.Może załóż na na necie swoją prywatną stronę Sprzedawczyk/bo to wasze ulubione słowo/ z Miki wylewa swoje żale.Będziesz miał pole do popisu.

Anonimus
@kierowca 25.01.2019 20:43

Nic nie zrobi.dopuki nie pójdzie lub nie napissecie pozwu.tylko umiecie pisać i narzekać .czemu nie zrobicie zebrania i nieporozmawiacie.niech jeden uczony i kumaty zagladnie do kodeksu pracy i się wypowie .może wtedy coś się ruszy.ja wam cały czas podpowiadam co musicie zrobić .

Niewolnik

Mnie ciekawi kiedy będą pdwyżki w tej firmie bo ile kur/wa można robić po 12 godzin, już mnie w domu nie poznają w nocy wychodzę i w nocy wracam!

Sortownia

Oddawać kasę za nocną zmianę (usunięte przez administratora)

Pracownik

A co sądzicie o zielonym? Mnie czasami wk...wia ale ogólnie z nich wszystkich jest najbardziej dogadany.

B.
@Pracownik 26.01.2019 21:28

Chyba Cię Bóg opuścił człowieku.

Anonimus
@Pracownik 26.01.2019 21:28

Jest spoko szkoda tylko że nie pamięta o obietnicach.albo nie chce dla spokoju żeby góra się go nie czepiała. Ale to prawda że szybciej się z nim dogadać idzie.

kierowca

Mnie stara powiedziała albo jeżdżę 12 godz albo mogę wypie,,,rdalać i dodała ze jestem (usunięte przez administratora) jak zwróciłem uwagę że przepracowałem więcej godzin.

B.
@kierowca 25.01.2019 20:49

Bo jesteś idiota. Zmień płytę bo to nudne.

kurnik
@B. 25.01.2019 20:53

Idiota jestes ty(usunięte przez administratora) co tam robia i daja sie robic na kese . Po to zatrudniaja uposledzonych zeby oszuk...iwać.

Anonimus
@kurnik 25.01.2019 21:56

No popatrz sam tam pracujesz i sam tak o sobie piszesz .przyznając że jesteś idiota .no brawo ty.

Hh

Wkońcu przydałoby się podnieść zarobki aby pracownicy nie musieli pracować od świtu do zmierzchu ?

Lech

(usunięte przez administratora)to ten żałosny gnojek co robi kolegom z pracy koło tył...ka ,sprzedawczyk i opierdalacz.

Leszek

Co jak co iditòw w tym szamb..ie jest czterech emanuelek i synalek ze starymi.

kurnik

Nikt nie moze miec pretensji ze ktos został (usunięte przez administratora) i pisze komentaz aby ostrzec innych przed tymi (usunięte przez administratora) a do wypłaty zawsze brakuje albo nie ma w ogóle.

Emanuel

Zapomnieliście dodać że każą nam pracować po 12 godz dziennie cały tydzień pod groźbą zwolnienia.

Anonimus
@Emanuel 22.01.2019 18:52

To prawda ale nie macie jaj żeby powiedzieć lub postawić kropkę nad i .I pracować po 8 godz.byla propozycja na 3 zmiany i nikt się nie zgodził. Myślę więc że żale i pretensje to tylko do siebie.a nie do góry.czemu nikt nie powie nie jaj się pytają czy chcesz pracować po 12.czy po 8? .sami chcecie po 12.więc myślę że temat zamknięty.

driver
@Anonimus 22.01.2019 20:14

ile dostałeś za te kity?

driver
@Anonimus 22.01.2019 20:14

Jak pracownik powie ze pracuje 8 godz to ma wylot gwarantowany

Anonimus
@driver 22.01.2019 21:10

Nic ja tak pracuje i nikt mnie nie zmusi do pracy po 12 godz.

Driver
@Anonimus 23.01.2019 08:38

Oboje wiemy że to co piszesz pewnie za kasę sprzedawczyku to nieprada , ile dostałeś za tuszowanie prawdy .

Anonimus
@driver 22.01.2019 21:36

Sami pracujecie od 12 do 16 godz by mieć więcej w kieszeni.aim więcej macie tym więcej chcecie.jak jeden zrobi 260 to drugi musi mieć 261godz.a że 3 zazdrości to robi więcej. I tak oto w ten sposób sami sobie robicie problem z godzinami.

B.
@Driver 23.01.2019 17:33

Zmień styl pisania bo łatwo się połapać że piszesz tu większość wypowiedzi a podpisujesz się różnymi nickami.

Gg

W tej firmie premiuje się podpier...falaczy a nie pracownika który jest solidny taka prawda.

Klient

Nie polecam w ogóle nie wywiązują się z umowy śmieci od miesiąca leżą mi pod domem masakra chyba wyrzucę do lasu.

Anonimus
@Klient 21.01.2019 15:12

Nie masz innych pomysłów to podajesz się za klienta.jak ci się nudzi to zmień buty na biegaczki i sobie pobiegaj za swym chorym umysłem.moze z dwubiegunowego zrobi się jednobiegunowy.

B.

Ładnie siebie opisałeś choć to i tak za lekkie słowo na Ciebie.

B.
@Klient 21.01.2019 15:12

Wyrzuć a wcześniej napisz swoje dane kozaku.

Pracownik

Ku przestrodze omijajcie to miejsce to oszuśc..i.

B.
@Pracownik 18.01.2019 00:44

Bo????

Anonimus
@Pracownik 18.01.2019 00:44

A co Manuel się zwolnił że zmieniłeś upodobania pisarstwa na temat firmy i pracowników.czy straciłeś posadę smieciarz i awansowała na kojarzą.

Anonimus
@Pracownik 18.01.2019 00:44

A co ? Manuel się zwolnił że zmieniłeś tok pisania?czy że smieciarza awansowałaes na gnojarza.

operator
@Pracownik 18.01.2019 00:44

Cześć mnie też (usunięte przez administratora) jak się upomniałem o kasę takie realia.

kierowca

Mnie są winni 3000 zł i pieniędzy jak nie było tak nie ma!!!!!!

B.
@kierowca 16.01.2019 20:25

I,co??Będziesz tak tu płakać cały czas i wylewać swoje żale??

Anoni
@kierowca 16.01.2019 20:25

Tak to jest jak się oszukuje na godzinach.wiec przestań płakać tylko wejś się do roboty .pracuj uczciwie to i wypłata będzie na miejscu.

stazysta

Ta firma jak i właściciele to jedne wielkie (usunięte przez administratora) Jak wypłaci wypłatę to zawsze brakuje.Za L4 potrafią wypłacić 50% jak wypłacą. Urlop liczony z kosmosu np.wychodzi 5zł za godzinę

Mateusz

Mietek to jest równy gościu!!

Anonimus
@Mateusz 08.01.2019 19:55

Potwierdzam

daniel z kurnika
@Mateusz 08.01.2019 19:55

Zapytamy tych którzy zostali oszukani i pracowali bez wynagrodzenia?

Mateusz
@daniel z kurnika 08.01.2019 21:26

Chętnie.Tylko przedstawcie wkońcu jakieś dowody oprócz tych wypocin i oczerniania.

kierowca
@Mateusz 10.01.2019 09:43

Jestem jednym z wielu (usunięte przez administratora)na godzinach i wynagrodzeniu o (usunięte przez administratora)już nie wspomnę ! A tobie ktoś płaci za tuszowanie prawdy?

Zostaw opinię o Miki Recycling Sp. z o.o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miki Recycling Sp. z o.o.