Euro Finannce

• Grązów
  • Krzelów
  • Szałas

3. Opinie o pracodawcach Piła
  5. Opinie o Euro Finannce Sp. z o.o.

Opinie o Euro Finannce Piła

Nie przegap nowości o Euro Finannce Sp. z o.o.!

Mateusz

09.02.2022 10:25

Witam jeździ ktoś pod Dino Sierpc? Coś więcej możecie powiedzieć o samym centrum? Jak i o wypłate czy wszystko ok itp. Bo po tych wpisach to słabo widzę
    Jurek.

03.03.2022 18:25

Kolego omijaj z daleka tą firmę. Co innego w umowie co innego w realu. Totalny wyzysk i brak poszanowania. Przechwalanie się firmy jacy są rzetelni to brednia. Jak najdalej od tego czegoś..
    Gloster

19.12.2021 06:57

Pracowałem jako kierowca na biedronce w Lubartowie pod kierownictwem p. Adama B. Nie polecam pracy w tej firmie i chciałbym przestrzec wszystkich, którzy rozważają opcję pracy dla nich. Robota pod biedronką jest ciężka a płaca nieadekwatna do wykonywanych obowiązków, normy spalania wyśrubowane. Częste przepinanie naczep i praca po 13 godz to jest praktycznie codzienność i do tego sklepy z fatalnymi podjazdami - chyba że podpier**asz to trasy masz lajtowe. Kolesiostwo i (usunięte przez administratora) to jest motto tej firmy.
    Michal1992

07.09.2021 18:37

Witam chciałbym się zapytać czy ktoś pracuje u tego przewoźnika w dino?
    Kierowca

10.06.2021 19:45

Nie polecam, nawet za badania nie potrafią oddać pieniędzy jak się należy. Pomijając kontakt z biurem. W tak słabej firmie wcześniej nie pracowałem. Partyzantka, szukają takich co dadzą się oszukać i nie będą walczyć o swoje. Na szczęście pracy jest dużo i nie trzeba na siłę u nich siedzieć.
    Gruzin

09.10.2020 13:15

Jak narazie jeszcze pracuje w EF pod biedronka w Sieradzu i szczerze powiem ze z dnia na dzień mam dość tej pracy planowanie na DC 14 to porażka ciągle opuznienia z zaladunkami wieczne awarię terberga samochody opony łyse ogólnie (usunięte przez administratora) sklepy biedry w ciasnych miejscach naprawdę z fatalnymi wjazdami
    Beata

09.06.2021 15:33

Witam, mój mąż 2 razy się przejechał w Dino i podziękował. Co za firma o rany, lepiej zmienić (ale u nas taki jeszcze wyzysk i system niewolniczy, gdyż gbury pozakładali firmy i udają nie wiadomo kogo, a klasy O. Pozdrawiam

18.02.2021 09:31

Jak się pracuje z ludźmi z Euro Finannce Sp. z o.o.?
    Były

16.03.2021 23:52

Pracownicy jak wszedzie indziej, jest pare ludzi wchodzacych w tylek kierownictwu i uprzejmie donoszacych ;) chociaz 4 takie osoby na 10 pracownikow to nie wiem czy to paru ;p,, napewno slaby kontakt z kierownictwem i bardziej monologi niz rozmowa z nimi. Nic nie słuchaja czlowieka tylko zadaja wiecej wiecej a jak juz zrobisz zalozone cele to i tak slyszysz co kilka dni wiecej wiecej ;) trzeba miec mocna psychike albo poprostu zlewac ich.
    On

17.02.2021 12:36

Naprawdę nie polecam tej Firmy

31.10.2020 09:54

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie Euro Finannce Sp. z o.o.?

03.11.2020 12:34

Najniższa krajowa mimo że zarabia się 2x tyle. Czyli tradycyjnie(usunięte przez administratora) rząd i pracowników.
    Był tam

17.02.2021 12:04

chodzi o to , ze na umowie jest najnizsza krajowa(aktualnie +-2050zl) Czyli pensja na reke okolo 4tysiace. chociaz w roku 2020 bylo 3500 na start
    Mieszczanin

07.02.2020 13:47

Praca jako kierowca pod Dino Legnica latwa i przyjemna - wszystko w normach czasu pracy- kierownika regionalnego jednak ciężko złapać i doprosić o sprawy BHP czy sprzętu - sprzęt nowy ale niestety po czasie pobieżnie serwisowany. Nie do końca jasne stawki - niby stała pensja i co miesiąc podwyżki a później jak się o coś upomnisz to ucinane po 100-400 zł za nic - bo brudny dywanik w aucie a to zły humor kiera bo jakiś inny pracownik go wkrwia. Ogólnie nie jest źle naprawdę ale szef z Piły mógłby raz na jakiś czas zejść na ziemię zobaczyć co się dzieje w jego oddziałach i co pracownicy potrzebują
    Michu

19.03.2020 15:06

Szuka na moze teraz kierowcy? Szukam właśnie robótki. Pozdro
    Michu

03.03.2020 15:38

Poda ktos nr telefonu do Euro? Szukam pracy na wyjazdy jednodniowe z pauzami w domu.
    Norbert

20.01.2020 10:04

Słyszał ktoś czy firma potrzebuje teraz nowych ludzi? Jakieś info o zarobkach podpowiecie?

24.01.2020 12:01

Potrzebuja na hale na Jastrzebiej 3 do naprawy/sortowania palet, potrzebuja juz od 2 lat bo tam taka rotacja ze ludzie max 2 miesiace pracuja lub do 1 wyplaty bo to co obiecuja i mowia prosto w oczy nie zgadza sie z kwitem przyslowiowego 10. jezeli wogule zaczna prace. Praca ciezka bo normy wysokie praktycznie nie mozliwe do osiagniecia.. tylko paru stalych przydupasow (kolegow kierownika) pracuje tam za okolo 3tys./miesiac a tak to placa 2000 na start a po 3 miesiacu 2200 i to nie napewno. NIE POLECAM
    Prawda

24.01.2020 12:19

Nie polecam, ciezka brudna praca szkodliwe warunki za ktore nikt nie placi, hala niby 4 lata ma ale ogrzewania brak(zepsute od 2lat) takrze zima zimno a latem upaly (brak jakiej koilwiek klimatyzacji czy wentylacji, oczywiscie w biurach maja klime :)... ) a place minimalne praca na 2 zmiany za 2000tys a na umowie 2600brutto to lepiej miec jako ochroniaz z biedronki 2600brutto/1900 netto i pod krawatem chodzic a nie brudny od farby i innych szkodliwych. Nic przyzwoitego, dlugo tak nie pociagna.

30.12.2019 09:22

Ile jest etapów w procesie rekrutacji w Euro Finannce Sp. z o.o.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
    Jetta

20.01.2020 08:51

Etapów??Jezeli chodzi o prace na magazynie to 1 etap: dzwońą idziesz na rozmowe i decydujesz czy chcesz pracowac czy nie ... duza rotacja bo stawka 2000-2100 a warunki szkodliwe bo farbe rozpylaja pod cisnieniem bez zadnych zabezpieczen i pracy tak akordowe ze ktos nowy nie radzi sobie a juz po 1 dni kierownik zwraca uwagi ze malo robisz. jest tam garstka stalych pracownikow a reszta zmienia sie co miesiac dlatego oferta wisi non stop. pozatym slaba komunikatywnosc lub jej brak z przelozonymi> nie polecam gdyz najnizsza krajowa to 1900 na reke a tam 2100 max a umowa z najnizszej krajowej. Byly pracownik

02.11.2017 08:49

Piotr

08.03.2019 07:34

Dziękuję za odpowiedź. Czy trudno się tam dostać kierowcy bez doświadczenia? Pozdrawiam
    :))

13.09.2019 23:25

do dino? tam przewożnicy każdego biorą kto tylko chce przyjsc, rotacja ogromna bo przewoźnicy obciążają to za co ich dino obciąży tj spoźnienia , zbity towar, brakujace palety, zła temperatura na aucie a nie daj Bóg niech Ci np wóżek elektryczny spadnie z windy to już masz pół wypłaty mniej a ekstra od przewoźników to uszkodzenia na aucie , za rozwalone tyczki , przepał itp
    gw

17.08.2019 19:32

Witam. Ktoś miał styczność z firmą Trans-GP z Piły? Z tego co wiem podlega pod Euro Finannce. Warto się tam zatrudnić?
    Maćko

06.08.2018 16:19

Witam. Chciałbym dowiedzieć jak wygląda praca w Euro Finannce w Pile na "paletach" (codziennie w domu). Jakich można spodziewać się pieniędzy i czy system faktycznie jest że jest się codziennie w domu .? Pozdrawiam
    Kierowca z mercedesa

06.07.2019 00:01

Robota spoko, odbiór palet głównie z Centrum Biedronek, dostawa w stałe miejsca. Wynagrodzenie żenada, po roku pracy wbrew obietnicom podwyżka tylko 100 zł tym bardziej ze w owym czasie podniesiono najniższą krajową. Wykorzystał kierownik sytuację.
    adam

12.06.2019 15:03

-250zł za paliwo wymierne korzysci dla firmy
    Ciekawy

27.06.2019 13:43

jaka firma jakie miasto przepał? :)

22.05.2019 11:06

Wyplata na hali: pila 2100/mies. Na umowie najnizsza i takie skladki ZUS. Dzien chorobowego= 56zl. Urlopy tylko na zadanie
    Bary

21.05.2019 10:01

Firma Dno Ef pila nie polecam ani kierowca ani magazyniera.(usunięte przez administratora)praca ponad akordowa
    Ppp

07.09.2018 09:54

Ja wygląda praca na stanowisku ankietera?
    Ona

06.11.2016 17:09

Witam, szukam kontaktu z byłymi pracownikami tej firmy. Bardzo prosze o kontakt.

09.08.2018 18:59

CO TAM POTRZEBA.JESTEM BYLYM PRACOWNIKIEM.

12.08.2018 13:03

Co potrzeba? Napisz kontakt.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Finannce?

Kontakt - Euro Finannce Sp. z o.o.

Al. Niepodległości 54 64-920 Piła

Branża główna: Transport i spedycja
    Mietek1234

07.07.2018 15:24

Proszę o opinie jak wygląda praca w Pile? Ile można zarobić na 2/1 ? Ile jesteś w domu? W jaki dzień są wyjazdy.
    Zygfryd

10.07.2018 14:31

Witam. Wszystko zależy u kogo jeździsz (jest kilku „kierowników”). Każdy z nich ma inne trasy i terminy wyjazdów. Bus wyjeżdża z Piły w pt, sb i nd. W praktyce jest to system 15/6 dni. Zarobki: podstawa najniższa plus 100zl i dieta 45-55 w zależności co i gdzie robisz. Niestety najczęściej jest to 45€. Podstawa na konto 10go, diety 15go. Kasa na czas bez poślizgów. Flota nowa.
    Mietek1234

12.07.2018 15:30

Generalnie praca godna polecenia? Czym mogę mniej więcej liczyć na zarobki rzędu 5000 tyś- 6000 tyś tak?
    pilanin

15.07.2014 18:58

Co to za firma ogłaszają sie ze niby mają 160 samochodów a nikt ich nie zna firma widmo
    Olo

07.04.2018 12:07

Firma znana własciciele Kalinowski znane w Pile z dawnych czasow.

26.09.2017 22:03

konic

01.03.2018 20:48

żeś nazbierał. W sumie nic dziwnego bo ja mam zawsze tyle ile trzeba i na czas.

24.01.2018 13:23

Euro Finannce ma opinię dobrego pracodawcy wie to co czytam potwierdza się. Czy są potrzeby pracownicze?
    Cabaj

26.01.2018 12:10

Dobrego pracodawcy? Hahaha. Na ostatnią wypłatę czekałem pół roku. Mam na to dowody jakby ktoś mi zarzucał kłamstwa nie obyło się bez adwokata.
    Dekarz345

19.02.2018 00:14

W parzniewie Kalinowski zwalnia ludzii ma swoich podpierdalaczy uważajcie bo też nie wiem kiedy wylece
    Andrew

11.01.2018 18:46

Witam. Firma szybko się rozrasta i na chwilę obecną tabor wynosi ok 340 ciągników z czego jakieś 110 lata na miedzynarodowce. Przyjmują do pracy również bez doświadczenia, co dla młodego kierowcy jest dużym plusem. Systemy pracy do dogadania. Jest bardzo dużo kolegów z UA, którzy pracują 2msc/1msc. Są też układy 4tyg/2tyg. Większość Polaków jednak jeździ 2/1. Stale ekipy po 3 kierowców na 2 auta, więc można się dogadać i dbać o mienie. Ciężarówki w większości MB MP IV max 2 lata, więc to się chwali. Wypłata (do najwyższych nie należy) jest wypłacana na czas. Znakomita większość tras to stałe wahadła, więc praca jest spokojna i powtarzalna, ale jeśli ktoś chce to są również trasy z przerzutami z przypadku. Ogólnie gdyby trochę lepiej płacili to firma na "5" , ale z drugiej strony nikt nikogo na siłę nie trzyma :) Pozdrawiam.
    Były

11.01.2018 18:08

Przeczytałem opinie, że kasa na czas. Przez 2.5 roku pracy w międzynarodówce na czas było może że 3-4 razy. Żałuję, że z zasiedzenia tak długo tam pracowałem. W sumie tylko dla systemu 2/1 ale teraz jest sporo takich ofert. Jak się zwolniłem Pan Wojtek obciął mi dietę o 105 euro. Taki to wielki Eurofinannce.

25.11.2017 12:32

na gorzowie jest petarda polecam

29.11.2017 20:51

petarda, tzn. lipa czy spoko, bo polecić coś ironicznie to nie sztuka ;)
    Miras

23.09.2017 23:38

A w Gdańsku jest fajny kierownik ( co prawda trochę za bardzo słucha Piły )ale to jest były kierowca i wie jak pomóc swoim ludziom. Ja nie narzekam .Czytając neta wiem że gdzieś w Polsce u Kalinowskiego jest gorzej.
    Adam S....

21.11.2017 11:24

W Gdańsku jest lizus Sorysa tak to prawda że to były kierowca ale na pewno ci nie pomorze chyba że też jesteś lizusem i kablowanie masz w zwyczaju. Kiedyś praca nawet spoko ale teraz wszystkie wekendy w robocie i non stop ogień . Za wszystko odpowiadasz rozładunek na biedrach porażka zwłaszcza nocą z ochroniażem.Masz 33palety do zdjęcia a magazynie wciszniesz może 10 dzwonisz do Cętrum a tam albo głuchy telefon albo musisz sobie poradzić.
    ONA

15.10.2017 14:33

BOLO podałeś zablokowaną pocztę , nie mogę wysłać do Ciebie wiadomośći. Podaj prosze inny adres . Chciałabym też nawiązać kontat z ''Rambo'' Czy ktoś ma do niego kontakt e-mail ? lub inny ? Mój kontakt : [email protected]

23.09.2017 12:45

Tez bym tam pracowal dalej gdyby nie cymbaj a piszemy nie dlatego zeby kogos zniechecic tylko po to żeby powiedziec prawde do firmy nie mam nic ale do niego za jego chamskie traktowanie juz tak i to bardzo wiele i czeka m na to jak kiedys ta morde zobacze to sobie pogadamy cymbaju
    były

09.09.2017 13:26

Nic sie nie zmieniło nadal ten sam k.tas gdyby nie on pracowałbym tam nadal ja i mój kolega ale przez takie scie.wo lepiej iść choćby na patelnie. Kalinowski na serio nie widzi co sie dzieje na DC17 ? I oczywiscie tylko pretensje potrącenia za cokolwiek brak ubrań chyba ze kupisz za gotowke a o ostatniej wypłacie możesz zapomnieć. Urlop jedynie na żądanie. DRAMAT i to tylko przez jednego idiotę.
    OLOLOLO

20.07.2017 10:42

Piszecie tylko o tym kierowniku zniechęcając (Polaków) czytających te opinie do podjęcia pracy w tej firmie. On przecież nie jest jedynym kierownikiem!! Moim jest Michał L. Super gościu. Opanowany w każdej sytuacji. Praca z Nim układa się bez żadnych problemów. Ogólnie firma spoko. Nowy tabor. Wypłata na czas. Jedyny minus to dojazdy do ciężarówki, kilkanaście godzin w busie, ale czasami inaczej się nie da. Pozdrawiam wszystkich kierowców!!!
    Kiero

07.05.2017 10:29

Z cymbaja zaden krakus a co do niego szkoda nawet gadac firme polecam bo wyplacacala mi terminowo kase i rozloczyli sie jak należy nie pracuje bo mialem dosc tego gościa i jego beznadziejnego podejscia.facet myslal ze jest bezkarny a prezes nigdy die nie dowie i ysl bulo dopuki kierowcy byli.prawda jest taka w krakowie i w wojniczu kazdy ma go dosc od kierowcow po planowanie tyle w temacie
    nick

07.04.2017 18:49

Cabaj terrorysta w DC 09 krakus zasrany
    Harold

21.03.2017 17:57

A ktoś pracuje i mógłby wyrazić opinie co do biedronki w gdańsku?
    Malina

06.02.2017 10:55

Witam . A jezeli mozna zapytac pani pracowala w tej firmie czy zona jakiegos kierowcy?
    Armadono

06.02.2017 10:53

Dla wszystkich czytajacych te opinie , dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia
    Amadeusz

06.02.2017 10:51

A po za tym taka zajebista firma ze szok z kierownikiem na czele , do szefa bezposredio sie kontaktowac zeby przycisnal tego goscia bo za duzy pysk ma.
    Amadeusz

06.02.2017 10:47

Wszyscy tak na Piwkowskiego gadacie ze do pionu go postawicie a to scierwo robi sobie co chce i nikt go niezjebie . Wkorwia mnie ten gosciu.
    euro kierowca

25.01.2017 18:37

Dla wszystkich czytajacych te opinie w cd 17 dalo by sie pracowac gdyby nie jeden pan co mysli ze mu wszystko wolno poklucony jest juz ze wszystkimi planowanie ewt kierowcy inni przewoznicy !!!!!!!! Prezesie kalinowski przyjedz i posluchaj reszty pracownikow kturzy jeszcze zostali co ten czlowiek wyprawia

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Finannce Sp. z o.o.