Euro Finannce

• Ługi Ujskie
  • Szydłowo
  • Stara Łubianka

3. Opinie o pracodawcach Piła
  5. Opinie o Euro Finannce Sp. z o.o.

Opinie o Euro Finannce Piła

Nie przegap nowości o Euro Finannce Sp. z o.o.!

17.05.2022 09:37

Niezmiernie miło nam poinformować, że znaleźliśmy się na 12 miejscu rankingu najlepszych pracodawców magazynu FORBES w sektorze "transport i logistyka" w Polsce! Przed nami sami giganci... ;) Dziękujemy za zaufanie!
    News image
    Michał

17.05.2022 09:57

Brawo!
    Andriiii

27.04.2022 14:32

Pracowałem na międzynarodwce u p. Łukasza - super gość. Kasa na czas, telefony zawsze odbierał nawet w nocy. - praca pod DHl'em
    Sasza

18.12.2025 18:57

Kasa marna na czas a kto jeszcze nie płaci na czas? Ogarnij się
    Zadowolony DC Wojnicz

11.08.2018 13:34

Spoko firma dobra kasa polecam

25.01.2023 12:53

Dzień dobry, @kandydat. Nie prowadzimy takich praktyk, każdy w serwisie gowork ma prawo do wyrażania swoich opinii - jeśli są one merytoryczne, zgodne z prawdą i nie obrażają nikogo. Dotyczy to również naszej firmy.
    looki

21.12.2021 17:23

Jeżdżę dla nich i nie narzekam, wypłata zgodnie z tym co się umówiłem, jazdy jest faktycznie po 12 godzin ale pokażcie mi firmę transportową gdzie jeździ się po osiem godzin a zaraz tam będę dobijał się o pracę. Wypłata w terminie na konto , oczywiście umowa na najniższą krajową ale to też nie jest czymś niespotykanym, przed nimi jeździłem w prawdziwym (usunięte przez administratora)ie dlatego nie narzekam, fajerwerków może nie ma ale powodów do narzekania też, wszystko zależy od tego kto jest twoim bezpośrednim przełożonym i jak bardzo chce się przypodobać głównemu szefowi.
    Zdecydowane tak

12.05.2022 10:39

Zgadzam się w 100%, pracuje na międzynarodówce, warunki ok, dyspozytor - z wszystkim można do niego uderzyć..
    Kiero

19.01.2022 01:54

Pracuje dla tej firmy od roku tylko ze Centrum Logistycznym w Łobzie. Placa taka jak powiedziano . Zawsze na czas. Trasy hmm Maksymalnie do 12 h .. jak się wdrazysz to i na spokojnie po 8 - 9 h w pracy bedziesz. Kwestia checi

Szansa

06.07.2026 12:20

Cóż firma ma za zadanie zarobić pieniądze wszelkimi możliwymi sposobami.. Czas zweryfikuje..
    Saksy

02.11.2025 10:25

Odradzam. Obiecują gruszki na wierzbie, a podczas współpracy zmieniają warunki. Niektóre ciągniki wołają o pomstę do nieba, wyjazd niesprawnym autem jest standardem. Chamstwo, nawijanie makaronu na uszy, szantażowanie. Kierownictwo, które posiada ograniczone umysły, liczą się tabelki i statystyka. Brak przejrzystości wynagrodzenia za nadgodziny czy porę nocną. Każdy kto chce jeździć na CE niech unika tej firmy! Barany zarabiają kosztem pracownika.
    #KierowcaCe

Lambada

11.06.2026 23:26

Mogę prosić Ciebie o kontakt? mam przez tę firmę spore problemy i chciałbym o kilka rzeczy zapytać, z góry dzięki

Kiero

02.05.2026 11:27

Te ogłoszenia o prace na międzynarodówkę są na stałe czy tylko na okres próbny, na czas urlopowy i nie przedłużają?
    #KierowcaMiedzynarodowy

02.05.2026 11:39

Dzień dobry, Nie zatrudniamy sezonowo. Oferty pracy są wystawiane do stałych kontraktów na międzynarodówkę.
    Tom

27.03.2026 15:12

Informacje o Pracy Dino Łobez, jakie wynagrodzenie za miesiąc ?
    #KierowcaCe
    Krystian

27.01.2026 22:03

Duża firma i auta raczej nowe .Pracowałem jako kierowca i to co mogę powiedzieć to pieniądze zawsze wypłacane a czas .Zus placony w całości od tego co wpływa na konto. Minus taki że trzeba pracować i nie posiedzisz na l4 bo auta muszą jeździć a kierowców mniej niż aut w europie . Z zasad jakie widziałem to nie pobierają kierowców tak jak to robi konkurencja za 1000 złotych.
    Rafałek87

04.08.2025 15:07

Witam szukam pracy w Dino jestem z podkarpackiego mieszkam koło Dębicy nie potrzebujecie czasem kierowcy lokalnego, dwie miejscowości dalej ode mnie już jakieś białe Many z Dino stoją ktoś już tam pracuje najbliższy magazyn ode mnie to borownica kolo Janowa lubelskiego proszę o informację
    Jonny

15.07.2025 15:19

Napisze ktoś w jakim stanie są te plandeki i ciągniki na międzynarodówce
    kiki

29.03.2025 19:18

umowy o pracę sprawdzajcie w obecnosci swoich a nie ich prawników

18.02.2025 12:04

Dzień dobry czy mógłbym prosić o numer tel do kierownika na dystrybucję Dino w Rzeszotarach szukam pracy jako kierowca

17.02.2025 11:58

Dzień dobry czy potrzebują państwo kierowców pod agro rydzyna z okolic Leszna jeśli tak czy można prosić o kontak

13.01.2025 17:28

Witam. Potrzebujecie kierowców do dystrybucji na markety Dino z magazynu Łobez?
    Ciekawskiii

26.12.2024 13:04

Witam. Czy orientuje się ktoś czy firma EuroFinanse ma auta typu SOLO i jeżdżą one na międzynarodówkę? Pozdrawiam ????
    Misiek

14.08.2024 09:11

Niby potrzebują kierowców,ogłoszenia dają a nie odbierają telefonów Dino Łobez
    @pracodawca

30.07.2024 18:40

Witam przyjmujecie kierowcę na Palety Piła?
    Kir

03.07.2024 10:19

Dzień dobry. Jestem kierowcą w tej firmie oddział Łobez Dino. Jeśli chodzi o pracę to jak wszędzie są gorsze i lepsze dni. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to tak jak się umówisz , tak masz i jest zawsze na czas ! Największym problemem jest podejście do pracownika! Dyspozytor to delikatnie mówiąc głupio - mądry (usunięte przez administratora). Nie pomocny i cwaniakowaty. Chyba trochę w głowie się poprzewracało. To dyspozytor jest dla kierowcy, a nie odwrotnie. Za jakiś czas będzie poważny problem z kierowcami jak tak dalej będzie. Ogólnie firma OK ,ale muszą się trochę zainteresować dyspozytorami, bo z tego co się można ogólnie dowiedzieć to jest problem chyba największy.
    Qwer

07.07.2024 20:09

Wystarczy zobaczyć jaki jest przemiał ludzi. Jeśli byłoby wszystko w porządku to nie byłoby tak dużej rotacji pracowników! Tyle w temacie!
    Lolek

26.07.2024 11:48

To duża firma przemiał zawsze bedzie.. jednemu robota nie pasuje bo przyjdzie z międzynarodówki a on przecież pan kierowca ????drugiemu kierownik

25.06.2024 20:19

@Pracodawca Witam . Czy przyjmują Państwo osoby do przyuczenia na stanowisko spedytora ? (Piła)
    Roman

17.06.2024 12:02

Witam. Czy szukacie kierowców na C do magazynu w Kaliskich? Przyjmujecie ludzi bez doświadczenia?

06.05.2024 09:39

Witam serdecznie , czy są wolne wakaty na kierowcę c / lub c+e w Sierpcu??
    Jan

11.04.2024 12:31

Dzień dobry zatrudniacie kierowców kat Cdo Parzniewa ? Mogę prosić o kontakt do dyspozytora który się zajmuje tym centrum ?

11.04.2024 12:51

Dzień dobry, Dyspozytor Cezary +48535135761
    kael

09.04.2024 15:42

Witam, czy ktoś pracuje w tej firmie na liniach na międzynarodówce i może powiedzieć, jak wygląda ta robota i czy firma jest spoko? Będę wdzięczny, gdyż rozważam zatrudnienie się.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Euro Finannce?

Kontakt - Euro Finannce Sp. z o.o.

Al. Niepodległości 54 64-920 Piła

Branża główna: Transport i spedycja
    Jan

03.04.2024 09:10

Dzień dobry . Czy potrzebujecie aktualnie kierowcy kat CE do Dino w Sierpcu.

03.04.2024 09:21

Dzien dobry, tak zapraszamy do kontaktu z Kierownikiem Krzysztofem. +48571240462
    Kierowca

25.09.2023 17:12

Jako że firma wprowadza kary i między innymi można dostać 10 tyś. PLN kary za "Rozmowy miedzy sobą o pracy, o tym kto ile zarabia, w jakim systemie pracuje, buntowanie i wprowadzanie zamętu w firmie" to chce się podzielić że w systemie 2 tygodznie na tydzień wolnego dostaję mniej więcej 7tyś

26.09.2023 10:00

Dzień dobry, uprzejmie prosimy o niepowielanie fałszywych opinii i nieprawdziwych informacji na temat działania naszej firmy. Rozmowa o pracy - czy też o zarobkach w danym przedsiębiorstwie - pracowników na tym samym stanowisku nie jest uznawana jako ujawnianie tajemnicy przedsiębiorstwa - z racji czego nie może zostać nałożona żadna kara finansowa. Jeśli chodzi o wynagrodzenie w transporcie międzynarodowym - większość ogłoszeń które są przez nas wystawione - posiadają tzw. widełki płacowe w zależności od systemu pracy który interesuje danego pracownika.
    kaczor

30.03.2024 18:22

Czyli za 21 dni pracy wychodzi ok 7.000. Nie jest to kwota która by powaliła na kolana...
    Marcinoo

23.01.2024 23:10

Witam serdecznie , czy są wolne wakaty na kierowcę c / lub c+e w Łobzie??

24.01.2024 08:30

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu z kierownikiem Marcinem w sprawie pracy w Łobzie. +48 889775008

09.01.2024 02:36

Nie potrzeba kierowcy na międzynarodówkę? Na stronie niewiele można o ofertach pracy poczytać jak patrzę, a że to forum zobaczyłem to pomyślałem, że wejdę i tu się spytam. Tych starych ogłoszeń nie da się przeczytać z kolei co są, powie ktoś jakiego doświadczenia oczekują teraz?

09.01.2024 08:21

Dzień dobry, jeśli jest Pan zainteresowany pracą na międzynarodówce, prosimy o kontakt przez maila - na pewno ktoś się do Pana odezwie. [email protected] ; [email protected]
    Olo

04.01.2024 20:28

Witam, mam pytanie czy jest praca na kierowcę na Dino Sierpc?
    Omg

23.12.2023 01:39

Są przewidziane jakieś premie na święta? Lub chociaż bony do Dino? ????
    Pit

04.01.2024 07:40

Od pracodawcy nic nie ma. Od Biedry paczka o wartości 100-150 PLN z najtańszą herbatą kawą i takimi tam
    Beniu

09.12.2023 00:31

Widziałem ogłoszenie o pracę w dystrybucji Dino. Jakie są minimalne zarobki? W jednym ogłoszeniu było 4800 a w drugim już 5000
    stary

09.12.2023 21:59

jest dużo takich którzy zarabiają poniżej 5, nowym pracownikom dają więcej niż starym, żadnej podwyżki
    Nowy pracownik

18.12.2023 19:25

Drodzy poprostu musicie rozmawiać wszyscy że swoim przełożonym. Wszystko drożeje paliwo, żywność to i faktury za transport też są wyższe. Nasza praca często w nocy wymaga dużo więcej uwagi i skupienia. Uważajcie na siebie i innych. Trzymam kciuki w negocjacjach!
    Xyz

29.10.2023 11:36

Dzień dobry, czy zatrudniają państwo kierowców na kraj poza jazdą z towarem do sklepów? Ewentualnie jakie są warunki na UE?

09.12.2023 10:54

Dzień dobry, oczywiście zatrudniamy. Wyjazdy z siedziby głównej w Pile. Prosimy o CV na [email protected]. na pewno ktoś się z Panem skontaktuje.

09.12.2023 10:35

Czy są planowane nabory od kolejnego już kwartału? Zauważyłem ze ktoś tu we wpisach spytał się konkretnie o przełom grudnia oraz stycznia, nie było jeszcze jednoznacznej odpowiedzi, ale sam byłbym ciekaw przyjęć jakoś w lutym. czy ktoś z was może wysyłał ostatnio spontanicznie CV? nie mam pojęcia czy w ogóle można ale jeśli już to po jakim czasie otrzyma się odpowiedź?

09.12.2023 10:52

Dzień dobry, Jeśli chodzi o rekrutację kierowców, jest ona przeprowadzana na bieżąco w każdym oddziale dystrybucji w Polsce. Najczęściej nasze ogłoszenia można znaleźć na olx. Jeśli chodzi o inne stanowiska, najlepiej wysłać do nas CV na [email protected]
    Diniorz

09.12.2023 10:49

Ktoś tu pytał o zarobki na dystrybucji, jestem kierowcą na Dino, ponad 5000zl zawsze wychodzę. Nie słyszałem żeby jeszcze ktoś miał poniżej 5...
    @Kan

05.12.2023 08:32

Dzień dobry . Czy potrzebujecie aktualnie kierowcy kat CE do Dino w Sierpcu.

05.12.2023 08:38

Dzień Dobry, tak, prosimy o kontakt z Kierownikiem Piotrkiem 571285316.
    Kierowca

23.11.2023 14:22

Firma działa jak korporacja! Pracowałem dla tego przewoźnika w biedronce w Koszalinie, jazda po12h, rozładunek na pauzie i brak podejścia do pracownika jak do człowieka): Mówią że brakuje kierowców, nie ma co się dziwić jak takie firmy istnieją!
    Dziadek

29.09.2023 12:21

Dzień dobry, jestem zainteresowany pracą w centrum Sieroniowice na mięsie. Czy mogę dostać jakieś namiary? Z góry dziękuję.

25.09.2023 23:55

Cześć, szukam informacji o zatrudnieniu u nich. Na stronie tak zachęcają żeby aplikować i opisali nawet trochę warunki, ale nie dali znać, jakie to stanowiska w ogóle. Kogo tam potrzebują właściwie i jak te obowiązki wyglądają?

26.09.2023 14:19

Dzień dobry, jakim stanowiskiem jest Pan zainteresowany? Gdzie znalazł Pan nasze ogłoszenie? Jeżeli chodzi o strone internetową- tak mamy tam tylko ogólną informację, o możliwości zatrudnienia w naszej firmie z racji ciągłego rozwoju przedsiębiorstwa.
    Tirynatory

15.08.2023 09:07

Tak czytam te opinie i się sam zastanawiam co o tym mysleć, brak klimy na magazynach trzeba pracować 13h 10 tys nie zarobiłem, ludzie dajcie spokój gdzie się pracuje po 8h i zarabia nie wiadomo ile Kasa jest zawsze na czas a robić trzeba. Nie spotkałem pracodoawcy co płaci z 8h 6tys na transporcie lokalnym. auta są serwisowane zawsze na czas nowa flota jak ktos robi szkody wiadomo że poniesie konsekwencje nikt nie będzie dokładał do interesu Życie
    Edek

27.07.2023 20:42

Dzień dobry.Jestem zainteresowany pracą w Gorzowie Wlkp dla Biedronki.Czy mogę prosić namiary .Ile realnie zarabia się na rękę ,z jakich składników składa się pensja

28.07.2023 07:33

Dzień dobry, prosimy o kontakt z dyspozytorem Cezarym: 535 135 761
    Michal

28.02.2023 21:52

Witam, mam pytanie czy jest praca na kierowcę na solówkę pod Dino Sierpc? Byłbym zainteresowany. Pozdrawiam

01.03.2023 08:39

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu z kierownikiem Rafałem: 571-240-462
    Iza

04.05.2023 19:29

Co to za kierownik zero pojęcia o kierowaniu ludźmi
    Robi

20.04.2023 12:05

Dzień dobry . Czy potrzebujecie aktualnie kierowcy kat C do Dino w Łobzie. Szukam pracy.

20.04.2023 12:10

Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu z kierownikiem Marcinem. Tel: 889 775 008
    Byczek

12.03.2023 15:45

Dzień dobry czy mogę prosić o kontakt jest zainteresowany pracą dino lubień kujawski dziękuję
    P.

10.04.2023 21:48

Czy przed rozpoczęciem pracy są szkolenia BHP dla pracowników?
    Ol.

10.04.2023 21:54

Czy zatrudniajac się w Dino także na umowie jest najniższa krajowa ?
    Pracownik xyz

28.02.2023 01:46

Praca dla desperatów ,samotnych osób bez rodziny. Grafik z dnia na dzień, najwięcej nocnych zmian np od 1 do hmmm niewiadomo której . W ogłoszeniu piszą praca od 5 tys netto w rzeczywistości 4000 zl netto a na papierze najniższa cala reszta to.,,premia,,. Nie jestes w stanie nic zaplanować, masz żyć pracą i to wszystko
    Były kierowca

15.03.2023 09:58

O czym ty piszesz ponad 4 tys to się zarabiało kilka lat wstecz w tej firmie jak odchodziłem z biedronki to minimum 5 była z przodu jak przepracowałeś cały miesiąc

Zostaw merytoryczną opinię o Euro Finannce Sp. z o.o.